349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba canım, evet ben 347nin sayfasında görüyordum sizleri. hatta bugün içimden dedim ki acaba yazsam mı bizim sayfaya gel diye :) belki kavuşunca sayfaya gelme şansı azalmıştır diye düşündüm ama tabi bilemiyorum. bizim bi tanıdığımız da hakkaride yaptı aynı şekilde. baya bi kısmını tamamlamışsınız, inşallah kalanı da çabuk geçer canım

inş. benimki şırnak-cizrede canım.

Elif bu gece senin gecen arkadaşımızın askeri de şırnakta da bu akşam orda olduğunu öğrendiğimiz 3. kişisin :) başından beri tekti kızcağız, gerçi ben de hala bir tuncelide yapan bulamadım

ben bu şafak 108i sevdim yaa sanki zamanı tutamıyorum akıp gidiyor gibi hissediyorum başlarda hiç geçmiyordu şafak 108 hediyesi bir şarkı armağan etmek istiyorum size kızlar
Tutamıyorum Zamanı (Kenan Doğulu) - YouTube

mrb canım genelde okuyorum sizleri ama pek yazdığım olmamıştı bu gece geleyim dedim :)) inşallah canım kalanıda çabucak geçer biter hepimiz kavuşuruz

elifle konşmuştuk biliyorum onu. bende ilk şırnakta kimse bulamamıştım

inşallah canım, peki siz mi uzun dönem istemiştiniz sınavda, yoksa öyle mi çıktı?

Tşk canımm bende sevdimm cocuklugumdan beri 8 rakamına bi sempatim var zaten :) ama askerlik bitene kadar en sevdigim rakam

1 :) en sevdigim plaka 01 en sevdigim İL ERZURUM KRAL Tv de millet klip armagan ediyoya onun gibi oldu ya bu

Son düzenleme:
gerçekten mantık aramamak lazım zaten. çok şükür rahat konuşabiliyoruz ama sadece o istediğinde ulaşabiliyor o açıdan çok güçlük çekiyorum
yaa keşke zaman banada akıp gidiyormuş gibi gelsee hani çift hanelere inince bişi olacakmış gibi geliyor ya şöyle düşününce daha 108 koca gün var, yaşlanır yaa insan 108 günde gerçekte içemiyorum bari burda yakıyım bi tane

ayy alemsin canım çok güldüm aynen öyle ya bu gidişle onu da yaparız gibime geliyo can sıkıntısından

ben kaçayım artık youtubedan anna karenina'yı izliyodum ama gözlerim kapanıyo... İyi geceler, tatlı rüyalar herkese

canım bana o 100 ve 8in arasında 0 görmek bile iyi geldi, değişik bi rakam oldu ay aman ben de siyasetçilere döndüm şu an 108 toplayın 1 ve 8i

yaaa insana gerçekten kayıp günler gibi geliyor ama askerliğin olumlu etkilerini de görüyoruz, yani bende bile değişiklik oldu, ben de değerini daha iyi anladım, yokluğunu... hem orası da bir nevi okul, hayat okulu, orayı da görmüş olsunlar, falan gibi şeyler düşünüp teselli yoluna gidiyorum

inş canım sıkıntı yaşamaz o çarşı cidden ilaç gibi geliyorr. iyi geceler tatlı rüyalar canım
heheh evet 0 sıfırı görmek ciddi anlamda banada iyi geldi. alla askerliğin umarım sadece olumlu etkisi olur ben farklı etkiler bırakmasından korkmuyorum desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…