inş. benimki şırnak-cizrede canım.
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz? ben 347. dönem yareniyim şafağım altta göründüğü gibi daha çookkk var(
arada okuyorum sizin yazdıklarınızı maşallahh 100 den düşüceksiniz yakında. kendi kendime diyorum ne kadar çabuk indiler bu kadar bende aynı günleri geçirdim ama bana bukadar geçmemiş gibi geliyor nedense.
inş. benimki şırnak-cizrede canım.
Nasıl peki rahatmı telefon falan varmı sizde yoksa yasakmı
Ben de bunalıyodum günlerdir bu telefon işi çok rahatlattı beni iyi oldugunu bilmek tarifsiz bi duygu canım sıkkınken buraya bile giremiyorum içimdenn hiçbişey gelmiyo Allah bidaha yaşatmasın depresyona girdim sandım korktum :)
bana rahat olduğunu söylüyor pek bişey anlatmıyor sadece yaptığı görev biraz yorucu ve stresli
telefonumuz ve bilgisayaramız var çok şükür yasak değil bizde
merhaba canım, evet ben 347nin sayfasında görüyordum sizleri. hatta bugün içimden dedim ki acaba yazsam mı bizim sayfaya gel diye :) belki kavuşunca sayfaya gelme şansı azalmıştır diye düşündüm ama tabi bilemiyorum. bizim bi tanıdığımız da hakkaride yaptı aynı şekilde. baya bi kısmını tamamlamışsınız, inşallah kalanı da çabuk geçer canım
Elif bu gece senin gecenarkadaşımızın askeri de şırnakta da bu akşam orda olduğunu öğrendiğimiz 3. kişisin :) başından beri tekti kızcağız, gerçi ben de hala bir tuncelide yapan bulamadım
Oooo Süper yaa en azından yasak degil bunada şükür Allah yardımcıları olsun hepsinin
mrb canım genelde okuyorum sizleri ama pek yazdığım olmamıştı bu gece geleyim dedim :)) inşallah canım kalanıda çabucak geçer biter hepimiz kavuşuruz
elifle konşmuştuk biliyorum onu. bende ilk şırnakta kimse bulamamıştım
ben bu şafak 108i sevdimyaa sanki zamanı tutamıyorum akıp gidiyor gibi hissediyorum başlarda hiç geçmiyordu şafak 108 hediyesi bir şarkı armağan etmek istiyorum size kızlar
Tutamıyorum Zamanı (Kenan Doğulu) - YouTube
gerçekten mantık aramamak lazım zaten. çok şükür rahat konuşabiliyoruz ama sadece o istediğinde ulaşabiliyor o açıdan çok güçlük çekiyorumevet yaa bazı yerler çok sıkıntılı telefon yönünden ya hiç mantıgım almıyo bazen telefonun ne zararı var arkadaş tamam bazı sıkıntılar dan ötürü yasak ama onada çare bulsunlar napalım yani herşeyi bizmi düşüncez
yaa keşke zaman banada akıp gidiyormuş gibi gelsee hani çift hanelere inince bişi olacakmış gibi geliyor ya şöyle düşününce daha 108 koca gün var, yaşlanır yaa insan 108 gündeben bu şafak 108i sevdimyaa sanki zamanı tutamıyorum akıp gidiyor gibi hissediyorum başlarda hiç geçmiyordu şafak 108 hediyesi bir şarkı armağan etmek istiyorum size kızlar
Tutamıyorum Zamanı (Kenan Doğulu) - YouTube
Tşk canımm bende sevdimm cocuklugumdan beri 8 rakamına bi sempatim var zaten :) ama askerlik bitene kadar en sevdigim rakam
1 :) en sevdigim plaka 01 en sevdigim İL ERZURUMKRAL Tv de millet klip armagan ediyoya onun gibi oldu ya bu
inşallah canım, peki siz mi uzun dönem istemiştiniz sınavda, yoksa öyle mi çıktı?
gerçekten mantık aramamak lazım zaten. çok şükür rahat konuşabiliyoruz ama sadece o istediğinde ulaşabiliyor o açıdan çok güçlük çekiyorum
Bilmezmiyim o duyguyu daha 1 gün oldu ama çok alıştım inş sorun çıkmaz alışınca dahada zorlanır insan onun içinde çok can sıkıcı olur üzülür kıyamam ya tlf eline alır almaz aramış cocuk gibi mutlu olmuş nasıl kahkaha atıyo çarşıya çıkmanında etkisi var tabi 45 gün sonra farklı insanlar gördü :)
yaa keşke zaman banada akıp gidiyormuş gibi gelsee hani çift hanelere inince bişi olacakmış gibi geliyor ya şöyle düşününce daha 108 koca gün var, yaşlanır yaa insan 108 gündegerçekte içemiyorum bari burda yakıyım bi tane
uzun istemiştik daha rahat olur birde kuraya kalmadan yerimizi kendimiz seçeriz diye ama umduğumuz gibi olmadı
Bende kaçayım saate bakmamışım hiç yarın sabah işe gidicem hala burdayım güzel bi şarkıyla veda ediyorum bugüne iyice asoliste bagladım bu akşam benn :) tatlı rüyalar hepinize
ÖZLEDİĞİM ŞİMDİ ÇOOOK UZAKLARDA - YouTube
hmm anladım canım, askerlik işte, dediğin gibi belli olmuyor. sağ salim gelsinler de, kavuşalım inşallah
inş canım sıkıntı yaşamaz o çarşı cidden ilaç gibi geliyorr. iyi geceler tatlı rüyalar canımBilmezmiyim o duyguyu daha 1 gün oldu ama çok alıştım inş sorun çıkmaz alışınca dahada zorlanır insan onun içinde çok can sıkıcı olur üzülür kıyamam ya tlf eline alır almaz aramış cocuk gibi mutlu olmuş nasıl kahkaha atıyo çarşıya çıkmanında etkisi var tabi 45 gün sonra farklı insanlar gördü :)
heheh evet 0 sıfırı görmek ciddi anlamda banada iyi geldi.canım bana o 100 ve 8in arasında 0 görmek bile iyi geldi, değişik bi rakam olduay aman ben de siyasetçilere döndüm şu an 108 toplayın 1 ve 8i
yaaa insana gerçekten kayıp günler gibi geliyor ama askerliğin olumlu etkilerini de görüyoruz, yani bende bile değişiklik oldu, ben de değerini daha iyi anladım, yokluğunu... hem orası da bir nevi okul, hayat okulu, orayı da görmüş olsunlar, falan gibi şeyler düşünüp teselli yoluna gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?