Bizde de yok,günde sadece 1kez konuşabiliyoruz.şafaktan 1 gün daha eksildiiiiii:124: genel olarak keyifler yerinde görüyorum ki çok sevindimbu arada bizde hala telefon yok ankesörlüye devam
Cnm mutlu seneler:)kızlaaar bugun benım dogum gunum sevdıcegım aradı o kadar mutlu oldumkı ınanamazsınız:)) telefon sıkıntıları cok ve ben anca yarın arar dıye dusunuyodum tam dakıkasında mumkun degıl ama aradı 2 dkcıkta olsa konustuk sımdı nobete gıttı 3 bucukta tekrar arıycam uzun uzun konusuruz dedı ucuyorum havalara :)))))
doğum günün kutlu olsun canım sevdiceğinle beraber nice senelere :)kızlaaar bugun benım dogum gunum sevdıcegım aradı o kadar mutlu oldumkı ınanamazsınız:)) telefon sıkıntıları cok ve ben anca yarın arar dıye dusunuyodum tam dakıkasında mumkun degıl ama aradı 2 dkcıkta olsa konustuk sımdı nobete gıttı 3 bucukta tekrar arıycam uzun uzun konusuruz dedı ucuyorum havalara :)))))
evett canım yaa şükür uzun konuşuyoruz ama ben tüm gün merak ediyorum. iyi geceler canım sanada sende yattın galiba :)Bizde de yok,günde sadece 1kez konuşabiliyoruz.
Cnm mutlu seneler:)
inş. benimki şırnak-cizrede canım.
iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz? ben 347. dönem yareniyim şafağım altta göründüğü gibi daha çookkk var(
arada okuyorum sizin yazdıklarınızı maşallahh 100 den düşüceksiniz yakında. kendi kendime diyorum ne kadar çabuk indiler bu kadar bende aynı günleri geçirdim ama bana bukadar geçmemiş gibi geliyor nedense.
kızlaaar bugun benım dogum gunum sevdıcegım aradı o kadar mutlu oldumkı ınanamazsınız:)) telefon sıkıntıları cok ve ben anca yarın arar dıye dusunuyodum tam dakıkasında mumkun degıl ama aradı 2 dkcıkta olsa konustuk sımdı nobete gıttı 3 bucukta tekrar arıycam uzun uzun konusuruz dedı ucuyorum havalara :)))))
kızlaaar bugun benım dogum gunum sevdıcegım aradı o kadar mutlu oldumkı ınanamazsınız:)) telefon sıkıntıları cok ve ben anca yarın arar dıye dusunuyodum tam dakıkasında mumkun degıl ama aradı 2 dkcıkta olsa konustuk sımdı nobete gıttı 3 bucukta tekrar arıycam uzun uzun konusuruz dedı ucuyorum havalara :)))))
Selin sen nerede oturuyorsun,ailen de burada mı? Benimkiler Antalya'da
Günaydın arkadaşlar şafagımız 108
Çift hanelere son 9
PLakalara son 27
Herkese hayırlı haftalar inşallah haftanız hayr olsun asker yarenleri
iyi haftalar olsun hepimize kızlar su gibi akıp geçsin bu haftada inşallah güzel güzel haberlerle dolup taşsın haftamız bol bol duyalım seslerini. çok mutluyum bütün h.sonunu her dk. haberleşerek geçirdik çarşıya çıkmadı ama rahattı telefonunu rahatça kullandı yarim bu h.sonu burdayken bile bukadar msjlaştığımızı bilmem allahım do beni nekadar duygusal ve romantik bir adam oldu attığım msjlara inanamadım :)))) iyi yanları varmış cidden askerliğin. günlerrrr eksilmeye devam 108 oldu şafağımız her başlayan gün bitmeye mahkum ocak bitti sayılır şubatta bi çırpıda geçivericek 28 güncük zaten daha neolsun
Günaydın canım çabucak geçiversin inşallahsanada canım. Bu haftada basladı inş. başlayan da çabuk bitiyo bee oh oh buda geçsin .)
Günaydın canımcım Amin inşallah şubatıda çıkaralım başka birşey istemem daha sogukya aklım şubattaiyi haftalar olsun hepimize kızlar su gibi akıp geçsin bu haftada inşallah güzel güzel haberlerle dolup taşsın haftamız bol bol duyalım seslerini. çok mutluyum bütün h.sonunu her dk. haberleşerek geçirdik çarşıya çıkmadı ama rahattı telefonunu rahatça kullandı yarim bu h.sonu burdayken bile bukadar msjlaştığımızı bilmem allahım do beni nekadar duygusal ve romantik bir adam oldu attığım msjlara inanamadım :)))) iyi yanları varmış cidden askerliğin. günlerrrr eksilmeye devam 108 oldu şafağımız her başlayan gün bitmeye mahkum ocak bitti sayılır şubatta bi çırpıda geçivericek 28 güncük zaten daha neolsun
günaydın kızlar nasılsınız.facedeki gruptan bilen bilir bilmeyenlerede söylim:) 2 gün önce sevdiceğimleydim askerlik bi yaramışki sormayın bide dahada olgunlaşmış tekrar aşık oldum askerime :) asteğmen oldugu için orduevine gittik kahvaltımızı orda yaptık bi ilgi bi alaka gurur duydum aşkımla göğsüm kabardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?