349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaaar bugun benım dogum gunum sevdıcegım aradı o kadar mutlu oldumkı ınanamazsınız:)) telefon sıkıntıları cok ve ben anca yarın arar dıye dusunuyodum tam dakıkasında mumkun degıl ama aradı 2 dkcıkta olsa konustuk sımdı nobete gıttı 3 bucukta tekrar arıycam uzun uzun konusuruz dedı ucuyorum havalara :)))))

şafaktan 1 gün daha eksildiiiiii:124: genel olarak keyifler yerinde görüyorum ki çok sevindim bu arada bizde hala telefon yok ankesörlüye devam
Bizde de yok,günde sadece 1kez konuşabiliyoruz.

Cnm mutlu seneler:)

Kızlar uykum hiç yok,uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumufaklıkta sabah erken kalkıyor.neyse ben azıcık daha zorlayayım,belki uyurum

doğum günün kutlu olsun canım sevdiceğinle beraber nice senelere :)

Bizde de yok,günde sadece 1kez konuşabiliyoruz.

Cnm mutlu seneler:)
evett canım yaa şükür uzun konuşuyoruz ama ben tüm gün merak ediyorum. iyi geceler canım sanada sende yattın galiba :)

inş. benimki şırnak-cizrede canım.

şırrnaktan bir arkadaş daha ne güzel.. daha formu keşfedeli 1gün olmadan şırnakta atan iki kalp tanımış olmak beni rahatlattı yalnız olmadığımı hissettim,yaşadıklarımız,duygular düşünceler aynı...paylaşmak güzel,teşekkürler arkadaşlar,eşim şırnak merkez jandarmada şimdilik ama değişebilir..

Hosgeldin canim olsun en azindan rahatmisiniz konusma imkaniniz biz carsi iznine cikmasini bekliyrz ankesor bozuluyo ortada kaliyrz 1 tane ankesor var o gidince baska yok neyse oyle boyle guzel guzel gecinip gidiyrz hem zamanda durmadan geciyo cok sukur:)) telde alabilirse super olucak hayrlisiyla

Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin hayrlarla dolsun canim:)

Gunaydin asker yarenleriiii:) bugunde cok cok konustugumuz guzel bi gun olsun hepimize... safaktan 1 gun daha attik cok sukur

dogum gunun kutlu olsun canımm..nıce senelere :)

Günaydın arkadaşlar şafagımız 108
Çift hanelere son 9
PLakalara son 27

Herkese hayırlı haftalar inşallah haftanız hayr olsun asker yarenleri

Canım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu senelere inşallah ailenle ve sevdiginle beraber

günaydın nazlıcımm nasıl gidiyo? uzun zamandır taki edemiyorum bi ara erkek arkadasından ayrıldıgını yazmıştın. Şimdi durumlar nasıl canım. İnş iyisinizdir

iyi haftalar olsun hepimize kızlar su gibi akıp geçsin bu haftada inşallah güzel güzel haberlerle dolup taşsın haftamız bol bol duyalım seslerini. çok mutluyum bütün h.sonunu her dk. haberleşerek geçirdik çarşıya çıkmadı ama rahattı telefonunu rahatça kullandı yarim bu h.sonu burdayken bile bukadar msjlaştığımızı bilmem allahım do beni nekadar duygusal ve romantik bir adam oldu attığım msjlara inanamadım :)))) iyi yanları varmış cidden askerliğin. günlerrrr eksilmeye devam 108 oldu şafağımız her başlayan gün bitmeye mahkum ocak bitti sayılır şubatta bi çırpıda geçivericek 28 güncük zaten daha neolsun

Askerlik hayatımızdan cıkıoo inş kızlar sürekli muhabbetlerimizde aklımızdaydı. planları herseyi erteletiyodu. Çok şükür az kaldııı:) He biz oglanlaru nasıl göndericez askere ya gecen o aklıma geldi babaları üzdü bide onlar var önümüzde ...:)

günaydın kızlar nasılsınız.facedeki gruptan bilen bilir bilmeyenlerede söylim:) 2 gün önce sevdiceğimleydim askerlik bi yaramışki sormayın bide dahada olgunlaşmış tekrar aşık oldum askerime :) asteğmen oldugu için orduevine gittik kahvaltımızı orda yaptık bi ilgi bi alaka gurur duydum aşkımla göğsüm kabardı :))

sanada canım. Bu haftada basladı inş. başlayan da çabuk bitiyo bee oh oh buda geçsin .)
Günaydın canım çabucak geçiversin inşallah
Günaydın canımcım Amin inşallah şubatıda çıkaralım başka birşey istemem daha sogukya aklım şubatta çok sevindim haberleşmişsin sürekli negüzel sanada askerinede moral olmuştur rahatta çok şükür hep böyle devam etsinler inşallah herşey daha güzel daha iyi olsun

Günaydın canım çok sevindim hasret gidermişsiniz darısıda bizlere inşallah çok özledim sevdigimi

günaydııınn

bende haftasonu ankaraya gidenlerdenim eşimleydim güzel bir kahvaltı ardından güzel bir kahve bowling sinema yemek ve gün bitti ...

özlemişim kuzumu bundan sonraki buluşmayı bekliyorum şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…