349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yaaa masallah bende istyrm sesini duymak ostedigim zaman ulasabilmek:) insallah bi gorevi belli olsun bizimkininde simdilik ankesorden bile konusurken nekadar farklilastigini gorebiliyrm:) kaldiki yanima geldiginde dusunemiyrm askerlik yaradi bizimkilere insallah bi an once gecsin zaman gelsinlerde yanimiza sefasini surelim artik cefasini cekiyrz..

yaramazpisicim nasılsın canım arkadaşım?ne zamandır görüşemiyorduk.eşin nasıl?kaç gününüz kaldı?umarım herşey yolundadır.haftaya da benim kardeşim gidecek askere off Allahım ne zormuş asker yolu gözlemek...

Günaydın canım negüzel görmüşsün eşini güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz çok sevindim birazda olsa insana yeter tabi özlemi dindirmiyor ama bende gitsemki şimdilerde bekleyemiycem sanırım martı falan off bende görmek istiyorum yarimi bende :84:

kızlar ya bugün nie bilmiyorum çok heyecanlıyım içimde bi mutluluk var bu askerlik bitiyo galiba ya:)

Ohh ohhh yandan kizlar cok mutluyum boyle dusundukce rahtliyrm henuz tecili bozdurmadan onceki halimizi dusundumde suan cok cok iyiyz her hayalimize bi adim daha yaklastik:)

Ayyyy masallah cok sevindim ama yaa olgunluklarini uzaktan bile hissediyrm kaldiki yani basimda nasil olur kimbilir:) cok guzel moral olmustur sizede darisi gtmeye hazrlananlarin basina.. Ben gidemiycem hic ama olsun napalim mutluyum mutlu adim adim sevdicegimle yaklasiyrz birbirimize:)

Ohhhh super olmus gorunce sanki safak yeni saymaya basliyo gibi oluyosunuzdr suan basladi askerlik ve sadee 108 gun sabretcem diye dusunmekte ayri bi guzeldr ama :)) mutlu olun mutlu olalim sevdiklerimizle bi omur insallah(;

Haklisin canim yetmezmi ama olsun sende haline sukret ben hic gidemiycemki senin en azindan planlarinin arasinda gtmek var gormek var ohhh once yada sonra biz 108 gun sonra gorebilcez hasret giderebilcez sadece bide bizi dusun bekle marti bence yada 2 kez gtme planin varsa git simdi tabi ama yoksa martta en uygunu (;

Böyle haberleri duydukça bizde mutlu oluyoruz inş bizde görebiliriz ama benim mayısa kadar öyle bi durum gözükmüyo malesef

kızlar ya bugün nie bilmiyorum çok heyecanlıyım içimde bi mutluluk var bu askerlik bitiyo galiba ya:)
İnşallah canım benim içim huzursuz aglayasım var bugün hasret arttı sanırım
günaydın kızlarrr
Günaydın canım

İnşallah canım düşündüklerimi gerçekleştiririm ben 2 kere gidicem kısmetse birini martın başı gibi diyorum havalar biraz düzelmiş olsun birinide nisanın ortası yada başı diyorum arada olyuor işte hasret artıyor ondan sanırım canım Allahım sabır versin daha çok tabi görme ihtimali olmayanlara

Olsun canim yaa gecen yil mayista karar vermisti askerim tecili bozdurmaya ama yine yaza kadar bekledi:) sonra ramazanda kesin kararla bozdurdu o gunleri htrladikca aslinda zamanin gectiginin farkina variyrm:) oyle yada boyle ic skntilarimiz oluyo ama benim oldugunda siz sizin oldugunda ben boyle boyle destek olarak bugunleride bitirecgimize inaniyrm:) sonra guzel guzel haberlerimizi vericez burdan birbirimize insallh(;

nehirnill yaa sakın sen asıl moral kaynağımızsın sakın böle deme. insan bazen böle bi kabz haline girio ama geçio bak az kaldı haftaya çarsmba 99 dicez canımmm

Benim sevdası derin yüreği sağlam sevdigim aklıma gelişini seveyim nede güzel darmaduman ediyorsun beni

inşallah canım darısı hepinizin başına biraz riskli ama yapıcak bişi yok bizde çok bekledik boyle konuşup haberleşebilmek adına. herşey çok güzel olucak

nehirnill yaa sakın sen asıl moral kaynağımızsın sakın böle deme. insan bazen böle bi kabz haline girio ama geçio bak az kaldı haftaya çarsmba 99 dicez canımmm

Geçti kuzum geçti arada kafamı alıyor yerinden ama şuan iyiyim azkaldı plakalarada şubatıda atlatalım bitirmiş gibi olucaz

sıkıntını bie ne güzel ifade ediyosun:)

Sağol canım benim iyki varsınız iyki böyle bir yer var gerçekten herkese moral ve günlerimizin çabuk geçmesini sağlıyor 155lerden düştük ve artık çift hanelerdeyiz Allahın izniyle böylede biticek burası sayesinde daha çabuk atlatıyoruz iyki varsınız arkadaşlar

Az kaldı sonra burda ne güzel şeyler paylaşıcaz inş. kiminin düğün haberleri kiminin bebiş....:)

İyi ki varsın canımmm düğününü yapıcaz bide burda.)

İyi ki varsın canımmm düğününü yapıcaz bide burda.)

Ayy canım benim inşallah inşalllah şuan itibariyle anlık bir gülümse kocaman suratımda :119::123:Allahım hepimize güzel günler görmemizi güzel anılarımızı burda paylaşmayı nasip etsin tatlım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…