iyi haftalar olsun hepimize kızlar su gibi akıp geçsin bu haftada inşallah güzel güzel haberlerle dolup taşsın haftamız bol bol duyalım seslerini. çok mutluyum bütün h.sonunu her dk. haberleşerek geçirdik çarşıya çıkmadı ama rahattı telefonunu rahatça kullandı yarim bu h.sonu burdayken bile bukadar msjlaştığımızı bilmem allahım do beni nekadar duygusal ve romantik bir adam oldu attığım msjlara inanamadım :)))) iyi yanları varmış cidden askerliğin. günlerrrr eksilmeye devam 108 oldu şafağımız her başlayan gün bitmeye mahkum ocak bitti sayılır şubatta bi çırpıda geçivericek 28 güncük zaten daha neolsun
günaydııınn
bende haftasonu ankaraya gidenlerdenim eşimleydim güzel bir kahvaltı ardından güzel bir kahve bowling sinema yemek ve gün bitti ...
özlemişim kuzumu bundan sonraki buluşmayı bekliyorum şimdiiii
günaydııınn
bende haftasonu ankaraya gidenlerdenim eşimleydim güzel bir kahvaltı ardından güzel bir kahve bowling sinema yemek ve gün bitti ...
Askerlik hayatımızdan cıkıoo inş kızlar sürekli muhabbetlerimizde aklımızdaydı. planları herseyi erteletiyodu. Çok şükür az kaldııı:) He biz oglanlaru nasıl göndericez askere ya gecen o aklıma geldi babaları üzdü bide onlar var önümüzde ...:)
günaydın kızlar nasılsınız.facedeki gruptan bilen bilir bilmeyenlerede söylim:) 2 gün önce sevdiceğimleydim askerlik bi yaramışki sormayın bide dahada olgunlaşmış tekrar aşık oldum askerime :) asteğmen oldugu için orduevine gittik kahvaltımızı orda yaptık bi ilgi bi alaka gurur duydum aşkımla göğsüm kabardı :))
günaydııınn
Günaydın canım negüzel görmüşsün eşini güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz çok sevindim birazda olsa insana yeter tabi özlemi dindirmiyor amabende gitsemki şimdilerde bekleyemiycem sanırım martı falan off bende görmek istiyorum yarimi bende :84:
günaydııınn
İnşallah canım benim içim huzursuz aglayasım var bugün hasret arttı sanırımkızlar ya bugün nie bilmiyorum çok heyecanlıyım içimde bi mutluluk var bu askerlik bitiyo galiba ya:)
Günaydın canımgünaydın kızlarrr
Haklisin canim yetmezmi ama olsun sende haline sukret ben hic gidemiycemki senin en azindan planlarinin arasinda gtmek var gormek var ohhh once yada sonra biz 108 gun sonra gorebilcez hasret giderebilcez sadece bide bizi dusun bekle marti bence yada 2 kez gtme planin varsa git simdi tabi ama yoksa martta en uygunu (;
İnşallah canım benim içim huzursuz aglayasım var bugün hasret arttı sanırım
Günaydın canım
İnşallah canım düşündüklerimi gerçekleştiririm ben 2 kere gidicem kısmetse birini martın başı gibi diyorum havalar biraz düzelmiş olsun birinide nisanın ortası yada başı diyorumarada olyuor işte hasret artıyor ondan sanırım canım Allahım sabır versin daha çok tabi görme ihtimali olmayanlara
Yaaa masallah bende istyrm sesini duymak ostedigim zaman ulasabilmek:) insallah bi gorevi belli olsun bizimkininde simdilik ankesorden bile konusurken nekadar farklilastigini gorebiliyrm:) kaldiki yanima geldiginde dusunemiyrm askerlik yaradi bizimkilereinsallah bi an once gecsin zaman gelsinlerde yanimiza sefasini surelim artik cefasini cekiyrz..
Benim sevdası derin yüreği sağlam sevdigim aklıma gelişini seveyim nede güzel darmaduman ediyorsun beni
nehirnill yaa sakın sen asıl moral kaynağımızsın sakın böle deme. insan bazen böle bi kabz haline girio ama geçio bak az kaldı haftaya çarsmba 99 dicez canımmm
sıkıntını bie ne güzel ifade ediyosun:)
Sağol canım benim iyki varsınız iyki böyle bir yer var gerçekten herkese moral ve günlerimizin çabuk geçmesini sağlıyor 155lerden düştük ve artık çift hanelerdeyiz Allahın izniyle böylede biticek burası sayesinde daha çabuk atlatıyoruz iyki varsınız arkadaşlar
İyi ki varsın canımmm düğününü yapıcaz bide burda.)
iyi akşamlar herkese girememiştim günlerdir özlemişim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?