349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın nazlıcımm nasıl gidiyo? uzun zamandır taki edemiyorum bi ara erkek arkadasından ayrıldıgını yazmıştın. Şimdi durumlar nasıl canım. İnş iyisinizdir

gerıye barıstık canım.hafta sonu aılem ogrendı ahmetı uzak dıyorlar bırde uzman cavus olarak kalıcak dıye cok olumlu bakamadılar.annemde aglayıp duruyor bır dur dedım daha neler olucak kımbılır.

benmki denizci sahil güvenlik canım

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya malum 15 tatil başladı artık biraz daha rahatım.ben artık şafak saymıyorum hele ailemin yanına gelince günler daha bi hızlı geçiyor sanki.inşallah dahada çabuk geçsin zaman biran önce kavuşalım sevdiklerimize

15 tatilin etkisinide bende goruyrm canim cok guzl oluyo arkadaslarla aileyle programlar sanki daha bi hizli gecriyorz gibi cift hanelerden sonra hergun saycam hele plakalarrr:) zaten sevdicegim sayesinde plakalarida ogrenicem hepsini birbrine karistiriodum iyi yonlerinden bakmak gerek artik:)

iyi oldu o zaman bizim için 15 tatil canım.inşallah o günleride görecez çift hanelere az kaldı az.plakalardada saya saya hem öğrencez hemde onları beklicez.

bende gurbetteyım canım.... halam ıle babaannem burada.
etimesguttayım..

aaa canım askerimin ailesi de etimesgutta ne tesadüf oraları öğrendim artık

sorma canım, bizimki de onun derdine düştü bedelli yapsın oğlumuz olursa diyo, hayır dedim şımartma şimdiden

burda çoğu arkadaşımızın -ben de dahil- face'i olmadığı için bilemiyoruz tabi canım... face buraları tenhalaştırdı

canım benım askerım 456 gunden 15 ay dan bu gune geldık.kolay olmuyor ama geldık ıste.

canım çok şükür 2ayın kalmış...
ama baya uuzn gün... çok sıkıntı cektın mı?
bizimkinin kısa olmasına ragmen gelgıtlerı basladı...
siz naptınız baya zor olmustur..
gercı yerı rahatsa..cok sorun olmmaıstır...
sadece özlem işte....
ama bıtırdın
yemişşsin safagı sen.hayrlı tezkereler hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…