günaydın nazlıcımm nasıl gidiyo? uzun zamandır taki edemiyorum bi ara erkek arkadasından ayrıldıgını yazmıştın. Şimdi durumlar nasıl canım. İnş iyisinizdir
benmki denizci sahil güvenlik canımEvet canim ben dediiiim canakkale biga ama olsun yinede canakkale buldum:))
Tatlim cok iyiyim sevdicegimin sesini duydum daha bi iyi oldum:))) sende iyisindr insallah hersey yolunda olsun okadar mutlu oluyrmki guzel haberleri okurken(; bu arada Mendili yapmaya baslasam iyi oluck haftaya gondericem mektubunuda zaten kargoyla gndercegim icin carsi izninde alicak mendili mektubun icine koyucam dedigin gibi:))) cok sevincek sasrcak paylasicam yine(; cok ozledm yaa baska aklina bi fikir gelirse paylas canim bizimledehep beraber yapalim mutlu edelim askerlerimiziiii
Olsun canim gorusememis olsanizda konusablrsnz artik istedignzde Cok sevindim bu habere insallah bizde oyle oluruz yakin zmNda gercekten istedigimde ulasabimek benide cok rahtlaticak:) hayrli olsun sizinki
Hepsini atlaticaz insallah hepimizin ayri ayri sknti ettigi konular var ve insallah hepsi duzelsin dua edelim cok cok rahat etsin askerlerimizde ve dolayisiyla bizde:)
şafaktan 1 gün daha eksildiiiiii:124: genel olarak keyifler yerinde görüyorum ki çok sevindimbu arada bizde hala telefon yok ankesörlüye devam
gerıye barıstık canım.hafta sonu aılem ogrendı ahmetı uzak dıyorlar bırde uzman cavus olarak kalıcak dıye cok olumlu bakamadılar.annemde aglayıp duruyor bır dur dedım daha neler olucak kımbılır.
benmki denizci sahil güvenlik canım
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya malum 15 tatil başladı artık biraz daha rahatım.ben artık şafak saymıyorum hele ailemin yanına gelince günler daha bi hızlı geçiyor sanki.inşallah dahada çabuk geçsin zaman biran önce kavuşalım sevdiklerimize
askerlerimizin dede olmlarına 70 gün kaldı... :)
torunları gelınce biraz moral bulacaklar...
:):):):)
Olsun napalim canakkaledeler en azindan:) jandarma benimkide canim karakolda
15 tatilin etkisinide bende goruyrm canim cok guzl oluyo arkadaslarla aileyle programlar sanki daha bi hizli gecriyorz gibi cift hanelerden sonra hergun saycam hele plakalarrr:) zaten sevdicegim sayesinde plakalarida ogrenicem hepsini birbrine karistiriodum iyi yonlerinden bakmak gerek artik:)
bende gurbetteyım canım....halam ıle babaannem burada.
etimesguttayım..
Askerlik hayatımızdan cıkıoo inş kızlar sürekli muhabbetlerimizde aklımızdaydı. planları herseyi erteletiyodu. Çok şükür az kaldııı:) He biz oglanlaru nasıl göndericez askere ya gecen o aklıma geldi babaları üzdü bide onlar var önümüzde ...:)
günaydın kızlar nasılsınız.facedeki gruptan bilen bilir bilmeyenlerede söylim:) 2 gün önce sevdiceğimleydim askerlik bi yaramışki sormayın bide dahada olgunlaşmış tekrar aşık oldum askerime :) asteğmen oldugu için orduevine gittik kahvaltımızı orda yaptık bi ilgi bi alaka gurur duydum aşkımla göğsüm kabardı :))
nazlıcım senin askerin 15 aylıkmı? 12 aylıkmı?
kac gunu yedin? şafagın az kalmış çok şükürr
canım benım askerım 456 gunden 15 ay dan bu gune geldık.kolay olmuyor ama geldık ıste.
aaa canım askerimin ailesi de etimesguttane tesadüf oraları öğrendim artık
burda çoğu arkadaşımızın -ben de dahil- face'i olmadığı için bilemiyoruz tabi canım...face buraları tenhalaştırdı
büyük bir şey başarmışsınız gerçekten canım, helal olsun, takdir ediyorum...
Daha güzel günler sizi ve hepimizi bekliyordur inşallah
Evet canım face oldugu için bnde burayı boşladım
saolsın canım.inşallah hepımız o guzel gunlerı goruruz.cunku haylı yorgunum..
canım benım askerım 456 gunden 15 ay dan bu gune geldık.kolay olmuyor ama geldık ıste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?