349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarrr selam bende geldim, şafağımız 108 olmuş Eki Görüntüle 618241 çift hanelere de oldukça az kaldı... sıkıcaz dişimizi yiyicez şafağı... az önce haberlerde sırada Şırnak la ilgili bir haberimiz var dediğinde spiker, kalbim duracak gibi oldu. aşırı yağıştan dolayı toprak kayması olmuş, futbol maçı yapan çocukların içinde bulunduğu futbol sahası çökmüş 7 ölü varmış oldukça üzücü bir durum ama bir an aklıma daha kötü şeyler geldi çok korktum

kızlar safagımızda 3ay 18 gün yazıyor ya....108 i degılde 3ay ı görmek rahatlatyr...

kesinlikle katılıyorum canım ya bende öyle düşünüyorum hep, sevdiceğime de öyle diyorum. 3 ay 18 gün, 2 ay 28 gün, sonra 1 ay sonra sadece 20 li günleri sayıcaz diyorum beyninin yaptığı oyunlar bunlar diyip gülüyo Eki Görüntüle 618240 öyle yada böyle geçicek, ama sanırım şuan tam ortalarda olduğumuz için biraz sıkıntılı geçiyor. bitmezzz denmeye başladı ama inşallah şu bir ayı çabuk bitiririzde plakalara geliriz, onlarada o biraz güç verecek sanırım sayılı olduğunu gerçekten anlayacaklar

çok sıkıntı cektım evet yerı ankara terör olarak bı sıkıntısı yoktu
fakat ahmet tören taburunda askerlıgı yogun sıkı yonetım telefon yoktu.
benım hafta bır arıyordu belkı zaman bulamadıgın belkı alıskanlık halıne geldıgınden bundan dolayı cok tartıstık.
bır kez gıttım ankara ya oda gecen sene hazıranda.oda eylulde ıst geldı.gel gıtler yaşamadı aslında mız mız degıl askerlıkte.
bana cok anlatmaz sıkıntıısını askerlıkle alakalı.ben daha nazlı daha cok mız mızlanan oldum.cunku zaman bana gecmedı sankı.bırde ben kolay seyler yasamadım ablamı kaybettım mayıs ayında evde tek anne baba.ben zor gunler gecırdımkı ona dedım bak benı sık ara araya sogukluk koyacaksın.yapmadı son 3 haftadır gunluk arıyorlar.kı ben gecen hafta dayanamayıp artık ayrıldım cunku ılerıye donuk hıc bırsey anlatmaması fln ustune eklenıyordu dayanamadım.sonra barıstım keske dememek ıcın.elım kolum baglı askerlıkte dedı o zaman dedım bu 2 ay sonra gorucem senı..suan halen sogukluk var benden yana bakalım canım hakkımızda hayırlısı artık.

canım ben de aynen haberleri izlerken ablamı susturdum dur dedim ne haberiymiş, hemen aklıma sen geldin, gerçekten üzücü bi olay gerçekleşmiş Allah sabır versin ailelerine...

iyiyim canım gördüğün gibi asker yolu bekleme :)

kardeşin inş Allah hayırlı yerlere düşürsün sağ slaim gitsin gelsin Allah kavustursun şimdiden :)

merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?

merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?

merhaba canım hoşgeldin foruma, valla hiç rastlamadım konunun ilk sayfasında nicklerimizle herkesin askerinin gideceği yer acemi-usta birlikleri yazıyo, baktım ama orda da yazmıyo akşam herkes gelir yinede, sorsan belki çıkar birileri

Hoşgeldin canım aramıza Allahım kavuştursun askerine inşallah ben yok diye biliyorum canım hiç karşılaşmadım ama olabilirde herkesinkini tam bilemiyoruz

hoşbulduk canım sağol... ilk defa acemi alınmış zaten oraya. o da toplam 60 kişi falandı. içlerinde sadece iki kişi evli :) sanırım tekim burada...

hoşbulduk canım sağol... ilk defa acemi alınmış zaten oraya. o da toplam 60 kişi falandı. içlerinde sadece iki kişi evli :) sanırım tekim burada...

merak etme tek değilsin...ısparta olmasa da hepimiz vatanın bir köşesinde hasret çeken bir kalbi özleyerek bekleşip duruyoruz...kimimiz nişanlı kimimiz evli..ben iki çocukla bekliyorum hemde...

elifcim senin asker nereliydi,eşim anlattı dün beraber mardinden geldikleri arkadaşlarından bazıları şırnak merkezden helikopterle ilçelere gitmişler..

merak etme tek değilsin...ısparta olmasa da hepimiz vatanın bir köşesinde hasret çeken bir kalbi özleyerek bekleşip duruyoruz...kimimiz nişanlı kimimiz evli..ben iki çocukla bekliyorum hemde...

Allah yardımcın olsun. eşin nerede? ben zor olur diye hamile kalmak bile istemedim. maddi açıdan da manevi açıdan da insanı zorlayan, bunaltan bir süreç. ben çalışmasaydım ne yapardım bilmiyorum. çabucak geçsin gitsin bu günler.

eşim şırnakta..şükür sıkıntı yaşamadım çocuklar kısmetleriyle birlikte geldiler,bu sene çalışmaya da başladım...zaten çalışmasam geçmezdi günler,çocuklar da okula gidiyor bi şekilde eritiyoruz günleri...

elifcim senin asker nereliydi,eşim anlattı dün beraber mardinden geldikleri arkadaşlarından bazıları şırnak merkezden helikopterle ilçelere gitmişler..

erzurum canım, iki abisi tekirdağ ve ankarada yaptığı için canım kuralmış aile 2 çocuk varsa biri batı biri doğuya gidermiş. o yüzden de bize burası çıktı :/ evet canım onlarda öyle yaptılar demek ki aynı koğuştalardı. eşinin ismi neydi canım sorayım aradığında?

ismail
ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere...

oo senin çocukların büyükmüş de. allah bağışlasın. uzun sağlıklı ömürler versin rabbim. yıllar bir çırpıda geçiyor gidiyor, aylar mı geçmeyecek... sağlık versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…