kızlar safagımızda 3ay 18 gün yazıyor ya....108 i degılde 3ay ı görmek rahatlatyr...
canım çok şükür 2ayın kalmış...
ama baya uuzn gün... çok sıkıntı cektın mı?
bizimkinin kısa olmasına ragmen gelgıtlerı basladı...
siz naptınız baya zor olmustur..
gercı yerı rahatsa..cok sorun olmmaıstır...
sadece özlem işte....
ama bıtırdın
yemişşsin safagı sen.hayrlı tezkereler hepımıze
kızlarrr selam bende geldim, şafağımız 108 olmuş Eki Görüntüle 618241 çift hanelere de oldukça az kaldı... sıkıcaz dişimizi yiyicez şafağı... az önce haberlerde sırada Şırnak la ilgili bir haberimiz var dediğinde spiker, kalbim duracak gibi oldu. aşırı yağıştan dolayı toprak kayması olmuş, futbol maçı yapan çocukların içinde bulunduğu futbol sahası çökmüş 7 ölü varmışoldukça üzücü bir durum ama bir an aklıma daha kötü şeyler geldi çok korktum
canım ben de aynen haberleri izlerken ablamı susturdum dur dedim ne haberiymiş, hemen aklıma sen geldin, gerçekten üzücü bi olay gerçekleşmişAllah sabır versin ailelerine...
kızlarrr selam bende geldim, şafağımız 108 olmuş Eki Görüntüle 618241 çift hanelere de oldukça az kaldı... sıkıcaz dişimizi yiyicez şafağı... az önce haberlerde sırada Şırnak la ilgili bir haberimiz var dediğinde spiker, kalbim duracak gibi oldu. aşırı yağıştan dolayı toprak kayması olmuş, futbol maçı yapan çocukların içinde bulunduğu futbol sahası çökmüş 7 ölü varmışoldukça üzücü bir durum ama bir an aklıma daha kötü şeyler geldi çok korktum
bende hergün şırnaktan haberleri ve hava durumunu okuyarak başlıyorum güne...rabbim korusun kollasın hepsini inş.kolaylık versin,inşirah versin hem onların hem bizim kalbimize,tabi merkezde durum ilçelerden daha iyi ama yine de şırnak denilince bir korku düşüyor insanın yüreğine...
bende hergün şırnaktan haberleri ve hava durumunu okuyarak başlıyorum güne...rabbim korusun kollasın hepsini inş.kolaylık versin,inşirah versin hem onların hem bizim kalbimize,tabi merkezde durum ilçelerden daha iyi ama yine de şırnak denilince bir korku düşüyor insanın yüreğine...
Haklısın canım bende işte merakla bekliyorumAmin, inşallah sağ salim gelecekler
merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?
merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?
merhaba canım hoşgeldin foruma, valla hiç rastlamadım konunun ilk sayfasında nicklerimizle herkesin askerinin gideceği yer acemi-usta birlikleri yazıyo, baktım ama orda da yazmıyo akşam herkes gelir yinede, sorsan belki çıkar birileri
hoşbulduk canım sağol... ilk defa acemi alınmış zaten oraya. o da toplam 60 kişi falandı. içlerinde sadece iki kişi evli :) sanırım tekim burada...
merak etme tek değilsin...ısparta olmasa da hepimiz vatanın bir köşesinde hasret çeken bir kalbi özleyerek bekleşip duruyoruz...kimimiz nişanlı kimimiz evli..ben iki çocukla bekliyorum hemde...
Allah yardımcın olsun. eşin nerede? ben zor olur diye hamile kalmak bile istemedim. maddi açıdan da manevi açıdan da insanı zorlayan, bunaltan bir süreç. ben çalışmasaydım ne yapardım bilmiyorum. çabucak geçsin gitsin bu günler.
elifcim senin asker nereliydi,eşim anlattı dün beraber mardinden geldikleri arkadaşlarından bazıları şırnak merkezden helikopterle ilçelere gitmişler..
erzurum canım, iki abisi tekirdağ ve ankarada yaptığı için canım kuralmış aile 2 çocuk varsa biri batı biri doğuya gidermiş. o yüzden de bize burası çıktı :/ evet canım onlarda öyle yaptılar demek ki aynı koğuştalardı. eşinin ismi neydi canım sorayım aradığında?
eşim şırnakta..şükür sıkıntı yaşamadım çocuklar kısmetleriyle birlikte geldiler,bu sene çalışmaya da başladım...zaten çalışmasam geçmezdi günler,çocuklar da okula gidiyor bi şekilde eritiyoruz günleri...
ismail
ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere...
tamam :) görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?