merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?
bende aramızda ismail var sandım :)))
Bir carpathia gördüm sankikuzum nasıl geçti tanışma ?:107:
Canım merhaba. Tanışma süper geçti. Çok iyi anlaştılar. Muhabbet sohbet harikaydı. Hayırlısıyla atlattık Darısı sizlerin başına :)
Canım merhaba. Tanışma süper geçti. Çok iyi anlaştılar. Muhabbet sohbet harikaydı. Hayırlısıyla atlattık Darısı sizlerin başına :)
Canım çok sevindim ohh koca bir yük kalkmıştır şimdiAllah tamamınada erdirmeyi nasip etsin inşallah bizlerede nasip olsun :123:
ohh hadi hayırlı olsun canım nasıl başladıysa öyle biter artık Allah tamamına erdirsin
erzurum canım, iki abisi tekirdağ ve ankarada yaptığı için canım kuralmış aile 2 çocuk varsa biri batı biri doğuya gidermiş. o yüzden de bize burası çıktı :/ evet canım onlarda öyle yaptılar demek ki aynı koğuştalardı. eşinin ismi neydi canım sorayım aradığında?
Çok sağolun kızlar. Hemde nasıl yük kalktı valla :) Artık bundan sonra geldiklerinde bu kadar gerilmem herhaldeSizinde o tatlı telaş günleriniz geldiğinde elimden geldiği kadar yardımcı olurum canlarım :)
gerilmezsin gerilmezsin korkmaŞu askerlik bitsinde hayırlısıyla kimimiz nişanlı kimimiz evli olup gitcez inşallah Nİşan artık askerin gelincemi olacak
Çok sağolun kızlar. Hemde nasıl yük kalktı valla :) Artık bundan sonra geldiklerinde bu kadar gerilmem herhaldeSizinde o tatlı telaş günleriniz geldiğinde elimden geldiği kadar yardımcı olurum canlarım :)
Kızımla uğraşmaktan foruma pek uğrayamadım,şimdi yaramazı uyuttum,spora gidip gelicembenim koçişte hergün spor yapıyormuş.mekik,barfiks...canımıza okuyorlar dedi.asker dönüşü karı koca taş gibi olucaz iyi olmuş eşim evlenince göbüş yapmıştı,hamile kalınca beraber kilo aldık.ben verdim ama o veremedi
Kızlar bir şey danışacam size.eşim izne gelmeden askerliği bitirmek istiyordu.komutan herkes zorunlu izin alacak demiş.size de bahsetmiştim.benimki istemiyor,gelirsem dönmesi zor olur diyor.düşündüm de..... Ufff gelse harika olur.1 hafta bana prensesler gibi davranırhazır adam mum gibi olmuşken fırsatı değerlendirmek istiyorum malum askerde olduğu için çok değişti. Dönünce biraz daha böyle gider,sonra eski haline döner şu günlerin tadını çıkarayım diyorum ama....ufff eşimi ikna edemiyorum.inatçıdır zaten,gelmem diyor başka bir şey demiyor.nasıl ikna edebilirim ki...
çok sevindim canım inşallah hep bu şekilde sorunsuz geçer herbir aşamanız
Kızlar bir şey danışacam size.eşim izne gelmeden askerliği bitirmek istiyordu.komutan herkes zorunlu izin alacak demiş.size de bahsetmiştim.benimki istemiyor,gelirsem dönmesi zor olur diyor.düşündüm de..... Ufff gelse harika olur.1 hafta bana prensesler gibi davranırhazır adam mum gibi olmuşken fırsatı değerlendirmek istiyorum malum askerde olduğu için çok değişti. Dönünce biraz daha böyle gider,sonra eski haline döner şu günlerin tadını çıkarayım diyorum ama....ufff eşimi ikna edemiyorum.inatçıdır zaten,gelmem diyor başka bir şey demiyor.nasıl ikna edebilirim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?