349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merhaba herkese... Allah sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah... eşi/sevgilisi ısparta merkez jandarmada olan var mı?

hoşgeldin canım benim nişanlım Isparta'lı hafta sonlarında rahat vakit geçirir güzel yerdir güle güle kavuşun canım Kızlar şaka maka ocak ayıda bitiyo daha yani yılda söylenip duruyoduk yanlızız diye

Canım merhaba. Tanışma süper geçti. Çok iyi anlaştılar. Muhabbet sohbet harikaydı. Hayırlısıyla atlattık Darısı sizlerin başına :)

Canım çok sevindim ohh koca bir yük kalkmıştır şimdi Allah tamamınada erdirmeyi nasip etsin inşallah bizlerede nasip olsun :123:

Canım çok sevindim ohh koca bir yük kalkmıştır şimdi Allah tamamınada erdirmeyi nasip etsin inşallah bizlerede nasip olsun :123:

ohh hadi hayırlı olsun canım nasıl başladıysa öyle biter artık Allah tamamına erdirsin

Çok sağolun kızlar. Hemde nasıl yük kalktı valla :) Artık bundan sonra geldiklerinde bu kadar gerilmem herhalde Sizinde o tatlı telaş günleriniz geldiğinde elimden geldiği kadar yardımcı olurum canlarım :)

öyle bi kural olduğunu bende duydum ama ne kadar doğru bilemem nişanlımın kardeşide doğuda siirtte mi ne yapmıştı benimkide şırnaktaa eğer öyleyse haksızlık ama bu (

gerilmezsin gerilmezsin korkma Şu askerlik bitsinde hayırlısıyla kimimiz nişanlı kimimiz evli olup gitcez inşallah Nİşan artık askerin gelincemi olacak

hepinizi iyi akşamlar diliyorum canlar akşam hepimiz uzun ve mutlu görüşmeler yapalım :102::102::102: öpüyorum sizziiii

gerilmezsin gerilmezsin korkma Şu askerlik bitsinde hayırlısıyla kimimiz nişanlı kimimiz evli olup gitcez inşallah Nİşan artık askerin gelincemi olacak

Evet canım ya bitsin hayırlısıyla :) Askerim martın başında izine gelicek bakalım o zaman sanırım isteme ve söz olacak. Gelince de nişan yapıcaz. Gerçi biz askerden gelince söz-nişan hepsini bir arada yaparız diye konuşmuştuk askerimle ama kayınvalidem çok hevesleniyor söz martta olacak gibi

Yok canım daha rahat olur ilkler herzaman sıkıntı heycan sağolasın canım gelsinde o günlerde yardım isteyeyim inşallah

nehirnil hergünün sabahı yüzümüzde gülücükler açtıran arkadaşımız hoşgeldin genelde akşam geç saatlerde giriyorum karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım askerin nasıl??

Kızımla uğraşmaktan foruma pek uğrayamadım,şimdi yaramazı uyuttum,spora gidip gelicem benim koçişte hergün spor yapıyormuş.mekik,barfiks...canımıza okuyorlar dedi.asker dönüşü karı koca taş gibi olucaz iyi olmuş eşim evlenince göbüş yapmıştı,hamile kalınca beraber kilo aldık.ben verdim ama o veremedi

Kızlar bir şey danışacam size.eşim izne gelmeden askerliği bitirmek istiyordu.komutan herkes zorunlu izin alacak demiş.size de bahsetmiştim.benimki istemiyor,gelirsem dönmesi zor olur diyor.düşündüm de..... Ufff gelse harika olur.1 hafta bana prensesler gibi davranırhazır adam mum gibi olmuşken fırsatı değerlendirmek istiyorum malum askerde olduğu için çok değişti. Dönünce biraz daha böyle gider,sonra eski haline dönerşu günlerin tadını çıkarayım diyorum ama....ufff eşimi ikna edemiyorum.inatçıdır zaten,gelmem diyor başka bir şey demiyor.nasıl ikna edebilirim ki...

ohhhh bak bakalım kendine canım eşini de şöyle fit bi şekilde karşılaman hiçte fena olmıycak çok iyi yapmışsın sana kolay gelsin

aslında bunun ikiniz içinde çok iyi olcağından bahset hem seni de çok özledim kızın da baba baba diye sayıklıyo seni görmek ona da çok iyi gelicektir o bir hafta bi hasret gideririz sonra sana da moral olur ve kalan zamanı daha kolay bitirirsin falan desen hem çok inatçıysa da belki kızı bahane etmek iyi fikir olabilir

kuzum zaten komutan alacaksınız diyorsa mecbur alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…