bende aramızda ismail var sandım :)))
Canım merhaba. Tanışma süper geçti. Çok iyi anlaştılar. Muhabbet sohbet harikaydı. Hayırlısıyla atlattık Darısı sizlerin başına :)
Evet canım ya bitsin hayırlısıyla :) Askerim martın başında izine gelicek bakalım o zaman sanırım isteme ve söz olacak. Gelince de nişan yapıcaz. Gerçi biz askerden gelince söz-nişan hepsini bir arada yaparız diye konuşmuştuk askerimle ama kayınvalidem çok hevesleniyor söz martta olacak gibi
hoşgeldin canım benim nişanlım Isparta'lı hafta sonlarında rahat vakit geçirir güzel yerdir güle güle kavuşun canımKızlar şaka maka ocak ayıda bitiyo daha yani yılda söylenip duruyoduk yanlızız diye
nehirnil hergünün sabahı yüzümüzde gülücükler açtıran arkadaşımız hoşgeldingenelde akşam geç saatlerde giriyorum karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım askerin nasıl??
Ben de aynen bunları söyledimaslında bunun ikiniz içinde çok iyi olcağından bahset hem seni de çok özledim kızın da baba baba diye sayıklıyo seni görmek ona da çok iyi gelicektir o bir hafta bi hasret gideririz sonra sana da moral olur ve kalan zamanı daha kolay bitirirsin falan desen hem çok inatçıysa da belki kızı bahane etmek iyi fikir olabilir
kuzum zaten komutan alacaksınız diyorsa mecbur alacaklar
Canım benim akşamlarıda ben pek girmiyorum film falan izliyorum yada uyuyorum zaman çabuk geçsin diyeeğer böyle güzel birşeye sebep oluyorsam ne mutlu bana kuzum ya çok sevindim iyim ben çok şükür kötü olmak gibi bir şansım yok iyi olmak zorundayım bir asker var hayatımda sevdigimde iyi çok şükür şubatın geçmesini bekliyoruz dört gözle sen nasılsın tatlım askerin nasıl ?
Ben de aynen bunları söylediminşallah gelir.
inşallah gelir canım heveslendin de artık umarım gelir ve nisanda harika 1 hafta sizi bekler
hepimiz bi şekilde zamanın geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz çok doğruhergün şu şafağı bölüp bölüp yazman umut oluyo bende iyiyim çok şükür yani askerim iyi olunca bende iyi oluyorum şu sıralar ciddi bi sıkıntısı yok umarım daha güzel günler onlarla olur
Evet canım benim inşallah daha iyi olucaz herşey güzel olucak inşallahbende motive oluyorum yazdıkça gördükçe o sayıları atarsa 107yiz dimi
inşallahhhhh canımmmm burdaki bütün arkadaşlarımın da benim de inancım bu yöndehehe aynen
Topiğin gece bekçisi geldi hanımmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlar herkese :) sevdiğimle konuştuk bugün güzel güzel aslında herşey yolundaydı sonra bir anda aklıma "108 gün sonra kavuşacağız kavuşmasına da tekrardan ayrılacağımız" geldi. Hep şafak sayarken kavuştuktan sonra hiç ayrılmayacakmışız gibi düşünüyordum ve ciddi anlamda onun memleketine gideceği aklıma gelmiyordu. Sanki onu karşılayacağım orada sarılıp öylece kalacakmışız gibi düşünüyordum aslında ben hep şafak saymaya devam edeceğim. moralim yerle bir oldu
hehe yerim seni ben hoşgeldin uğurum benim♥ nasılsın bakalım
iyi akşamlar herkese :) sevdiğimle konuştuk bugün güzel güzel aslında herşey yolundaydı sonra bir anda aklıma "108 gün sonra kavuşacağız kavuşmasına da tekrardan ayrılacağımız" geldi. Hep şafak sayarken kavuştuktan sonra hiç ayrılmayacakmışız gibi düşünüyordum ve ciddi anlamda onun memleketine gideceği aklıma gelmiyordu. Sanki onu karşılayacağım orada sarılıp öylece kalacakmışız gibi düşünüyordum aslında ben hep şafak saymaya devam edeceğim. moralim yerle bir oldu
İyi gibiyim de Selçukla konusamadm bugn ya. sınava girmeden önce kısacık bi aradı sonra yok aramadı daha. uzun zamandır ilk defa böyle güzel bi güne başladım neşeli kalktm falan iyiyim galiba ya. iyiyim iyiyim. sen nasılsn?:86:
biliyosun ki bizim sevdiklerimiz kıbrısta ve yinede her koşulda arıyolar uygun bi vakit bulamamıştır yoksa asla atlamazdıiyi olmana çok sevindim canımmm Allah daha iyi etsin inşallah.. pazar günü Ahmet in çarşı izniydi bol bol hasret giderdik ve bu sebeble ben de bomba gibiyim:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?