349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım merhaba. Tanışma süper geçti. Çok iyi anlaştılar. Muhabbet sohbet harikaydı. Hayırlısıyla atlattık Darısı sizlerin başına :)

Masallah masallah cok guzel olmus cok sevindim hayrli olsun tatlim hele martta gelio olmasi felan cok sevindim cok:) boyle haberler icimizi isitiyo gercekten bizimkide izinle gelmek istedi ama ben istemedim yaa 1 haftada olsa gec gelmesini istemedm ama duruma gore yine degstreblrm fikrimi seni goruncede cok sevindim bende heycanlandim acikcasi:)

vay be böyle okuyunca gerçekten öyleydi, daha dün gibi geldi o gün :) halbuki 28 gün geçmiş üzerinden... Eki Görüntüle 618704

nehirnil hergünün sabahı yüzümüzde gülücükler açtıran arkadaşımız hoşgeldin genelde akşam geç saatlerde giriyorum karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım askerin nasıl??

Canım benim akşamlarıda ben pek girmiyorum film falan izliyorum yada uyuyorum zaman çabuk geçsin diye eğer böyle güzel birşeye sebep oluyorsam ne mutlu bana kuzum ya çok sevindim iyim ben çok şükür kötü olmak gibi bir şansım yok iyi olmak zorundayım bir asker var hayatımda sevdigimde iyi çok şükür şubatın geçmesini bekliyoruz dört gözle sen nasılsın tatlım askerin nasıl ?

Ben de aynen bunları söyledim inşallah gelir.

kuzum zaten komutan alacaksınız diyorsa mecbur alacaklar

İnşallah cnmspordan geldim şimdi,uff öldüm,bittim,mahvoldum

hepimiz bi şekilde zamanın geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz çok doğru hergün şu şafağı bölüp bölüp yazman umut oluyo bende iyiyim çok şükür yani askerim iyi olunca bende iyi oluyorum şu sıralar ciddi bi sıkıntısı yok umarım daha güzel günler onlarla olur

Evet canım benim inşallah daha iyi olucaz herşey güzel olucak inşallah bende motive oluyorum yazdıkça gördükçe o sayıları atarsa 107yiz dimi

inşallahhhhh canımmmm burdaki bütün arkadaşlarımın da benim de inancım bu yönde hehe aynen

Hasret çoğalıyor bazen çok özledigimizi hissediyoruz bazen dayanamıycak gibi oluyor insan ama güçlüyüz çok şükür atlatıcaz bugünleride gelicek bahar gelicek sevdiceklerimiz inşallah o yüzden hep yüksek moralli hep iyi olmalıyız vatan için gittiler bizim için dönücekler

iyi akşamlar herkese :) sevdiğimle konuştuk bugün güzel güzel aslında herşey yolundaydı sonra bir anda aklıma "108 gün sonra kavuşacağız kavuşmasına da tekrardan ayrılacağımız" geldi. Hep şafak sayarken kavuştuktan sonra hiç ayrılmayacakmışız gibi düşünüyordum ve ciddi anlamda onun memleketine gideceği aklıma gelmiyordu. Sanki onu karşılayacağım orada sarılıp öylece kalacakmışız gibi düşünüyordum aslında ben hep şafak saymaya devam edeceğim. moralim yerle bir oldu

iyi akşamlar canım şimdiden bunları düşünüp niye canını sıkıyosun ki sonuçta özgürlüğüne kavuşunca yanına gelmesi çok kolay olucak hem yanlız değilsin burda sevdiğiyle farklı şehirlerde olan bi sürü arkadaşımız var bunlardan biri de benim:) onlar evlerine sağ salim dönsünlerde yanımıza gelmeleri çok kolay olucaktır hiç merak etme

hehe yerim seni ben hoşgeldin uğurum benim♥ nasılsın bakalım

İyi gibiyim de Selçukla konusamadm bugn ya. sınava girmeden önce kısacık bi aradı sonra yok aramadı daha. uzun zamandır ilk defa böyle güzel bi güne başladım neşeli kalktm falan iyiyim galiba ya. iyiyim iyiyim . sen nasılsn?:86:

ayrı şehirlerde mi yaşıyosunz canm siz ya

biliyosun ki bizim sevdiklerimiz kıbrısta ve yinede her koşulda arıyolar uygun bi vakit bulamamıştır yoksa asla atlamazdı iyi olmana çok sevindim canımmm Allah daha iyi etsin inşallah.. pazar günü Ahmet in çarşı izniydi bol bol hasret giderdik ve bu sebeble ben de bomba gibiyim:13:

Ayy bu haftada Selçuk çıkıcak çarşıya ilk defa görücem kamerada bende de onun heycanı var. Çok özledim sıpayı çookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…