Ayy bu haftada Selçuk çıkıcak çarşıya ilk defa görücem kamerada bende de onun heycanı var. Çok özledim sıpayı çookkk
oooo hadi bakalım mutluluk sırası sizde o zamanözlenmez mi yaaa
ahh canım onlar sağ salim dönsünler tabiki en önemlisi bu ama tam geldiği dönem işlerinin en yoğun olduğu dönem yine bize uzuuunn uzunnn hasretler bekliyor anlayacağın canım. off off hiç yokken düştü bir anda aklımaiyi akşamlar canım şimdiden bunları düşünüp niye canını sıkıyosun ki sonuçta özgürlüğüne kavuşunca yanına gelmesi çok kolay olucak hem yanlız değilsin burda sevdiğiyle farklı şehirlerde olan bi sürü arkadaşımız var bunlardan biri de benim:) onlar evlerine sağ salim dönsünlerde yanımıza gelmeleri çok kolay olucaktır hiç merak etme
ne yazık ki canım aramızda 10 saatlik yol var :Sayrı şehirlerde mi yaşıyosunz canm siz ya
burnuna yanaklarına dokunmayı cok özledim ya :106: ekranımda tam boy suratının resmi var hemen yanımda lcd likidiyle oturuyorumdokunmaktan sürekli nal gibi parmak izi oluyo
bu şafak saymak benm bünyeme fena dokundu ya.
ahh canım onlar sağ salim dönsünler tabiki en önemlisi bu ama tam geldiği dönem işlerinin en yoğun olduğu dönem yine bize uzuuunn uzunnn hasretler bekliyor anlayacağın canım. off off hiç yokken düştü bir anda aklıma
ne yazık ki canım aramızda 10 saatlik yol var :S
hiç duyamadm bugün sesini..çok merak ediyorum..inşallah iyidir(
kıyamam yaa napalım özlüyoruz çok ahhh ahhh biticek ama kavuşucaz sonra bir ömür
benimde bünyeme pek iyi gelmedi ama şimdilerde toparladım şükür günlük hayatımı yaşarken bile sorun yaşıyodum telefonu duymam diye dışarı çıkmaya korktuğum günleri biliyorum neyseki şimdi çok iyiyimçarşı izninde nereye çıkıcakmış girneye gitmişti Ahmet..
Çok özlüyorum ERİMi kızlarrrrgünler geçmiyorrr
burnuna yanaklarına dokunmayı cok özledim ya :106: ekranımda tam boy suratının resmi var hemen yanımda lcd likidiyle oturuyorumdokunmaktan sürekli nal gibi parmak izi oluyo
bu şafak saymak benm bünyeme fena dokundu ya.
ay bak yanlıs tagledim ya :84: silemiyoruz da yazdıklarımızı hofff
utandım:78:
valla kuzum benimde telefon bu durumdan çok şikayetçi ya Eki Görüntüle 618904
neden canım aştta mesaj düzenle var ordan düzeltebilirsin ki
canım işe şu yönünden bak aradığında bi telefon ötende olucak hiç olmazsa. Rahat rahat konuşmalar mesajlaşmalar... Ya telefonumu kullanmayı özledim resmen ben. Arada annem falan aramasa çalmıcak yani
Ahahahah mikrop kaparsam telefoondan kapıcam zaten. Bi insan neden telefonu öper ki :78:
merak etme canım mutlaka çok yoğun bi gün geçirmiştir ve aramaya fırsat bulamamıştır.. yarın arar inşallah hem bak buraya yazınca mutlaka arıyolar tecrübeyle sabittir
ay kaynar gider diye umuyorum :78: zaten seri geçiyo sayfalar
ahh ahhh o bende de var o gitti gideli sms paketi almıyorum
galiba bu sorunun cevabını topikte ki herkes biliyor canım
inşallah canım..bazen aklıma kötü şeyler geliyo korkuyorum..hep arardı en gec 9dan önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?