349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım..bazen aklıma kötü şeyler geliyo korkuyorum..hep arardı en gec 9dan önce..

Ya benm herifte günde en az 3 kes arardı bugn bi kere ve 1 dakikadan az konuştuk. işleri olabiliyo bazen. Benim bu yazılanı okumam aramalarına vesile oluyo sevgi_nehri ne zaman ''aramıyo ya '' falan yazsa yarın arar yazıyorum. Sabahın 8inde cart diye arıyo. Seninkide yarın arar inşallahhhhh

canım yaaa gönlü güzel arkadaşım içinden gelerek söylüyosun yaa ondan uğurum benim

canım yaaa gönlü güzel arkadaşım içinden gelerek söylüyosun yaa ondan uğurum benim

Ya insanın hayatında böyle kötü deneyim diyebileceği sayılı olay oluyo. Ben hayatımda yaşadığım en kötü deneyimi atlatıyorum. Hepinizi o kadar çok seviyorum ki. Bu arada hiç söylemedim sanırım ama ben Arap dili ve edb okuyorum İstanbul üniversitesinde. Elimden geldiğince yasinler falan okuyorum. Ve hepinize gönderiyorum bunları. Bazen insan Allahtan başka sığınıcak bi kapı bulamıyo işte kendine

İnşallah cnmspordan geldim şimdi,uff öldüm,bittim,mahvoldum

ahaha olsun olsun yorulmak iyidir bana sporda yorulduğum yetmedi, geldim evde holü boyadım evet yanlış duymadınız tadilat yaptırırken adam boyaları bırakıp gitti, bi daha da gelmedi ben de dedim ki madem evde malzeme var, ben de boyayabilirim

canım biz de ayrı şehirlerdeyiz, geldiği gün de görebileceğimi sanmıyorum, ama sonrası için planınız nedir? durum buna bağlı. hem evde olmakla askerde olmaları aynı değil ki, o zaman şafak gibi olmicak

inşallah arar..yoksa ben ararım artık..

evet ama bazen şer gibi görünen şeylerde de hayır olabiliyo inşallah bu ayrılıkta bizim için hayır getirir inşallah.. çok çok güzel şeyler katsın yaşamımıza saol tatlım benim Allah kabul etsin dualarını burdaki bütün arkadaşlarımında askerlerini korusun Rabbim hayırlısıyla kavuştursun herbirimizi

Sağ ol canım Allah kabul etsin, hepimizin duaları onlarla inşallah ayrıca ben de çok seviyorum sayfamızın güzel yarenlerini

Teslim olmadan 3 gün önce 500 dakika almıştım. aynen kaldı. izne geldiğinde anca bitti daha da almadım bende valla ne internet paketi ne sms ne dakika. onsuz hiç bişeyin anlamı yok :97:
valla canımm yaa aynen :) bu arada yasinler okuyormuşsun çok sağol canım benimmm Allah razı olsun
canım karsta asker memleketi çanakkale bende ankaradayım muhtemelen buradan geçer tabiki çok kalamaz plan bu gibi şimdilik :) evde olmasıyla tabiki bir değil ama gene günleri sayacağım kesin :)

Koysalar bizi kışlaya inan onlar kadar sızlanmayız ya bebek gibiler anacım

kesinlikle bi de sızlanmayı seviyolar bence nazları bize geçiyo ahmetle pazar günü görüşüyoruz yaa diyorum keyfin yerinde maşallah sesin çok iyi geliyo bu hemen başlıyo bugünlük öyle yarın yine aynı olcak sayıyo bisürü olumsuz şeyler pışpışlıyım diye bin dereden su getiriyo

Al benden de o kadar bebiş oldu bebiş bi naz bi niyaz, bazen ben de o kadar sızlanmazdık herhalde diye düşünmüyor değilim :44:sonra da diyorum ki, amaaan yapsın, eğer bebişimiz olursa o zaman nazın önde gidenini görür o

Geldiklerinde Yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim hikayelerini dinlerken yapıştırırz bunları fena mı işteay kahkaha attım

Ben ketum bi insanın öyle kolay ısınamam insanlara ama burda bi tane bile kıl oldum şu kıza ya dediğin biri yok
kader arkadaşıyız canım, herkesin derdi aynı, bi de dışardakiler anlamıyo (sanki kışlada olan biziz )
ikinize de sonuna kadar katılıyorum canlarım
canım peki geldikten sonra evliliğe çok süre kalıyor mu :44:
canım biz henüz sevgiliyiz söz,nişan,düğün hatta evlenme teklifi falan yok onun ailesi hani ben olayım olmayım erken evlenmesinden yana benim babama senin kızı isteyecekler dense babam hangi kız bizimki beşikte daha der

bak bende o konuda eminim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…