Al benden de o kadarbebiş oldu bebiş bi naz bi niyaz, bazen ben de o kadar sızlanmazdık herhalde diye düşünmüyor değilim :44:sonra da diyorum ki, amaaan yapsın, eğer bebişimiz olursa o zaman nazın önde gidenini görür o
Geldiklerinde Yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim hikayelerini dinlerken yapıştırırz bunları fena mı işteay kahkaha attım
sorma bi de bitmek bilmeyen askerlik anıları olcak değil mi pi posta da o var
Abuk subuk şeylere aşermessem adım da nisa değil bakkışın ortası gece saat 3te karpuz gibi
Geldiklerinde Yok helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirdim hikayelerini dinlerken yapıştırırz bunları fena mı işteay kahkaha attım
ya daha şimdiden durmuyo ki çenesi o öle oldu bu böyle flan diye
nisa psikopata bağladın sen iyice o da pek bi acımasızca oldu şimdi
ikinize de sonuna kadar katılıyorum canlarım
canım biz henüz sevgiliyiz söz,nişan,düğün hatta evlenme teklifi falan yokonun ailesi hani ben olayım olmayım erken evlenmesinden yana benim babama senin kızı isteyecekler dense babam hangi kız bizimki beşikte daha der
en iyisi biz şimdiden hangi mevsimde neye aşersek diye liste yapalım ona göre ayar veririzAbuk subuk şeylere aşermessem adım da nisa değil bakkışın ortası gece saat 3te karpuz gibi
aaaa fena nazlanırım vallahiçte acımam yani
kızlarr yaa çok alemsiniz iyi güldüm gece gece :))) onlar dönsün de bir an evvel fazlasıyla çıkarırmışız ondan emin oldum şimdi
hakkın canım o kadar bebeğini taşıyosun dimi amahehe ay o günlerde gelsin amaaaa
canım evlilik teklifi bizde de yok henüz ama nişanlıyızevlenmeden bi ara eder inşallah aa leydim ben de geliyorum ankaraya hele askerden gelsin o zaman her şey sırasıyla hallolur canım, hem askerliğini yapması önemli bir kriterdir yaptı geldi şimdi sıra bunda derler yani hadi bakalım güzel güzel söz nişan haberleri bekliyorum kuzucuklar ooo onlar geldikten sonra daha aksiyonlu olacak sayfamız
en iyisi biz şimdiden hangi mevsimde neye aşersek diye liste yapalım ona göre ayar veririzay ben o dönemde kasten yapmasam da nazlı olurum, zor iştir eminim, düşünsene çok heyecanlı farklı bi durum, benim için askerlikle çok bağdaştı bu hamilelik konusu intikam planlarını bu kulvardan yürüttüğüm için
aminnn canımm inşallahhh :)bugün hepimizin keyfi yerinde maşallah Allah eksiltmesin günler böyle böyle su gibi aksın gitsin
Ben o kadar düşündüm şimdi o düşünsün deyip verelim valla gazı. sizde yok ben kıyamam falan filan yok. bak ben 10 kilo verene kadar göbeğim çatladı. aşkımıza meyve yapıcam diye o kadar eziyete giricem. birazda o düşünsünn
Özlem bilmiyorum sen de farkında mısın ama hani bazen böyle sürekli özledim konuları dönüyo içim bi darlanıyo. Ne zaman değişik bi konu açsak güle güle oturuyorum bilgisayarın başında ve herşey toz pembe oluyo. Bence artık her gün konu atalım ortaya
Ben o kadar düşündüm şimdi o düşünsün deyip verelim valla gazı. sizde yok ben kıyamam falan filan yok. bak ben 10 kilo verene kadar göbeğim çatladı. aşkımıza meyve yapıcam diye o kadar eziyete giricem. birazda o düşünsünn
heheh çok var sanki bize de hayırlısı artık :) valla kızlar bi kaç yere falan da baktım ama bizdeki sıcak ortamı hiç bi yerde görmedim açıkçası umarım askerlik sonrası da buradan devam ederiz
aminnn canımm inşallahhh :)
Özlem bilmiyorum sen de farkında mısın ama hani bazen böyle sürekli özledim konuları dönüyo içim bi darlanıyo. Ne zaman değişik bi konu açsak güle güle oturuyorum bilgisayarın başında ve herşey toz pembe oluyo. Bence artık her gün konu atalım ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?