349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Abuk subuk şeylere aşermessem adım da nisa değil bak kışın ortası gece saat 3te karpuz gibi

kızlarr yaa çok alemsiniz iyi güldüm gece gece :))) onlar dönsün de bir an evvel fazlasıyla çıkarırmışız ondan emin oldum şimdi

canım evlilik teklifi bizde de yok henüz ama nişanlıyız evlenmeden bi ara eder inşallah aa leydim ben de geliyorum ankaraya hele askerden gelsin o zaman her şey sırasıyla hallolur canım, hem askerliğini yapması önemli bir kriterdir yaptı geldi şimdi sıra bunda derler yani hadi bakalım güzel güzel söz nişan haberleri bekliyorum kuzucuklar ooo onlar geldikten sonra daha aksiyonlu olacak sayfamız
Abuk subuk şeylere aşermessem adım da nisa değil bak kışın ortası gece saat 3te karpuz gibi
en iyisi biz şimdiden hangi mevsimde neye aşersek diye liste yapalım ona göre ayar veririz ay ben o dönemde kasten yapmasam da nazlı olurum, zor iştir eminim, düşünsene çok heyecanlı farklı bi durum, benim için askerlikle çok bağdaştı bu hamilelik konusu intikam planlarını bu kulvardan yürüttüğüm için

hakkın canım o kadar bebeğini taşıyosun dimi ama hehe ay o günlerde gelsin amaaaa

Ben o kadar düşündüm şimdi o düşünsün deyip verelim valla gazı. sizde yok ben kıyamam falan filan yok. bak ben 10 kilo verene kadar göbeğim çatladı. aşkımıza meyve yapıcam diye o kadar eziyete giricem. birazda o düşünsünn

Özlem bilmiyorum sen de farkında mısın ama hani bazen böyle sürekli özledim konuları dönüyo içim bi darlanıyo. Ne zaman değişik bi konu açsak güle güle oturuyorum bilgisayarın başında ve herşey toz pembe oluyo. Bence artık her gün konu atalım ortaya

heheh çok var sanki bize de hayırlısı artık :) valla kızlar bi kaç yere falan da baktım ama bizdeki sıcak ortamı hiç bi yerde görmedim açıkçası umarım askerlik sonrası da buradan devam ederiz
bugün hepimizin keyfi yerinde maşallah Allah eksiltmesin günler böyle böyle su gibi aksın gitsin
aminnn canımm inşallahhh :)

he valla, vermeye uğraşıyoruz sporu diyeti saatli gramlı yemekleri!!! sonra neymiş tekrar hamile kal birer birer al o kiloları geri uff çok zor geliyo ya, kolay değil kilo vermek

Of cümleyi kes bazen böyle sürekli nikotin ve kafein in zararları

değil mi ama çok doğru acımak yok yola devam kızlar süper bi işbirliği oldu bu:13:

inşallah ederiz canım :) o zaman dertleri de ayrı yau, 347lere baktım kendimi gördüm, adamlar gelmiş şimdi de iş bulma stresine girmişler, Allahım geleceğimi görür gibi oldum
Allah bugünümüzü aratmasın

evet bilhassa birimiz mutsuzsa diğeri de onu teselli ediyim derken kendi derdini hatırlıyo başlıyoruz ağlamaya çok haklısın hayallerimizden bahsedince gelişlerini düşününce içimiz bi hoş oldu evet evet bundan böyle hep güzel şeylerden bahsedelim üzülmek yok yarenler:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…