inşallah ederiz canım :) o zaman dertleri de ayrı yau, 347lere baktım kendimi gördüm, adamlar gelmiş şimdi de iş bulma stresine girmişler, Allahım geleceğimi görür gibi oldum
Allah bugünümüzü aratmasın
inşallah ederiz canım :) o zaman dertleri de ayrı yau, 347lere baktım kendimi gördüm, adamlar gelmiş şimdi de iş bulma stresine girmişler, Allahım geleceğimi görür gibi oldum
her şeyin hayırlısı olsun inşallah ama biz 2012den beri stand by konumundan çıkamadıkAllah'ın izniyle güzel dualarımızla herşey yolunda olucaktır.. Allahü Teala '' ben kulumun zannı üzereyim''buyuruyor dolayısıyla hep güzel zanlarda bulunalım inşallah ve güzel olsun..
gelicek tatlım, bak şafak 107ye düşmek üzereAh keşke o günlerimiz gelse, söz şikayet etmicemmm Eki Görüntüle 619027
hadii ama moralimizi düşürmek yokkk onlar bi gelsinde yoluna koyarız herşeyiinşallah ederiz canım :) o zaman dertleri de ayrı yau, 347lere baktım kendimi gördüm, adamlar gelmiş şimdi de iş bulma stresine girmişler, Allahım geleceğimi görür gibi oldum
valla canımm çokk çokk çokkk haklısınnn destekliyorum bu fikri :)Özlem bilmiyorum sen de farkında mısın ama hani bazen böyle sürekli özledim konuları dönüyo içim bi darlanıyo. Ne zaman değişik bi konu açsak güle güle oturuyorum bilgisayarın başında ve herşey toz pembe oluyo. Bence artık her gün konu atalım ortaya
hem de ne işbirliği burada oluşturduğumuz enerjiyle yapamayacağımız şey yok valladeğil mi ama çok doğru acımak yok yola devamkızlar süper bi işbirliği oldu bu:13:
Ay ne var canm ya onda oturur iş bulma sitelerini konusuruz birlikte. Hele bi gelsinler de hayırlısıyla onu da hallederiz şimdiden hiç düşünme bunları
her şeyin hayırlısı olsun inşallah ama biz 2012den beri stand by konumundan çıkamadık7-24 beklemedeyiz, artık icraata geçmek istiyorum o zamandan beri işi için uğraştık, şimdi askerlik, ondan önce kpss...
amin canım
inşallah gelir gelmez iş meselesini de çarçabuk hallederleree tabi hakkın bi an önce sevdiğine kavuşmak istiyosun
procrastinate senin nişanlının mesleği neydi??
canım nikah tarihimiz iş bulmasına bağlıgeçen her gün aleyhime gidiyor gibi geliyor böyle düşününce, şimdiden bile bakıyorum başvurulara... bi de acayip son dakika insanı olduk, ben çok huzursuz oluyorum her şeyim planlı olsun, önceden belli olsun isterim... öyle alışmışım. hani size bigün biz yarın evleniyormuşuz falan dersem şaşırmayın çünkü ancak 1 gün önceden falan haberim olur herhalde
her şeyin hayırlısı olsun inşallah ama biz 2012den beri stand by konumundan çıkamadık7-24 beklemedeyiz, artık icraata geçmek istiyorum o zamandan beri işi için uğraştık, şimdi askerlik, ondan önce kpss...
amin canım
inşallah gelir gelmez iş meselesini de çarçabuk hallederleree tabi hakkın bi an önce sevdiğine kavuşmak istiyosun
procrastinate senin nişanlının mesleği neydi??
sağ ol canım amin inşallah. aynen öyle, beklemek artık boş geliyor :s kamu yönetimi mezunu, ne olacak biz de bilmiyoruz
sağ ol canım amin inşallah. aynen öyle, beklemek artık boş geliyor :s kamu yönetimi mezunu, ne olacak biz de bilmiyoruz
inşallah gönlünüze göre olur canım.
ilk düğün haberi senden gelicek gibi görünüyo hadi bakalım
İyi geceler kızlar şafak attırmaya geldim gecenin bu saati :)
Dur kız ne acelen var öyle
4 yıl bekledim walla en iyi zaman ne zamansa o zman olsun. Tamam çok istiyorum artık gözlerimi onun koynunda açmayı. Ama hiç bişeyi hızlandırmıycam. Herşeyin tadını çıkartıcam. Bilmiyorum biliomsn ama evd nişan yaptım ben içime sinmedi gelince salonda bidaha yapıcam walla. Bunlar bi kere olucak şeyler sindire sindire yaşamak lazım.
hayat çok kısa canım, ondan acelem :)
ve ayrı şehirlerdeyiz, iki üç ayda bir birkaç hafta görüşüp onbinkere ayrılmaktan sıkıldım. her seferinde bu son olsun diyordum, bir de 2 günlük yol izninde gidip tekrar yaşadım o tarifi imkansız ayrılığı... aynı yerde bile değiliz ki, ona ihtiyacım olduğunda veya onun bana, bir telefonla bir yerde görüşemiyorum ki. uzaktan ilişki yaşamak çok zor... herzaman askerlik gibi neredeyse
inşallah gönlünüze göre olur canım.
ilk düğün haberi senden gelicek gibi görünüyo hadi bakalım
ahahasağ ol canım amin, bakalım evlenince başım göğe erecek mi
İyi geceler canım hoşgeldin sefa getirdin
ahahasağ ol canım amin, bakalım evlenince başım göğe erecek mi
kavuşmuş olcaksınızsonrada sorumluklardan şikayetlenmesek iyi
Sende haklısın tabi bi yerde..
Ama pozitif düşün pozitif gelişsin herşey. Kötü düşünerek kötülüğü sakın çağırma
kavuşmuş olcaksınızsonrada sorumluklardan şikayetlenmesek iyi
ben etsem etsem çok misafir gelmesinden şikayet ederimaşiret gibi aileleri var kızlar, en çok sıkıldığım şeydir kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?