349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah'ın izniyle güzel dualarımızla herşey yolunda olucaktır.. Allahü Teala '' ben kulumun zannı üzereyim''buyuruyor dolayısıyla hep güzel zanlarda bulunalım inşallah ve güzel olsun..

Ay ne var canm ya onda oturur iş bulma sitelerini konusuruz birlikte. Hele bi gelsinler de hayırlısıyla onu da hallederiz şimdiden hiç düşünme bunları

Allah'ın izniyle güzel dualarımızla herşey yolunda olucaktır.. Allahü Teala '' ben kulumun zannı üzereyim''buyuruyor dolayısıyla hep güzel zanlarda bulunalım inşallah ve güzel olsun..
her şeyin hayırlısı olsun inşallah ama biz 2012den beri stand by konumundan çıkamadık 7-24 beklemedeyiz, artık icraata geçmek istiyorum o zamandan beri işi için uğraştık, şimdi askerlik, ondan önce kpss...
Ah keşke o günlerimiz gelse, söz şikayet etmicemmm Eki Görüntüle 619027
gelicek tatlım, bak şafak 107ye düşmek üzere

hadii ama moralimizi düşürmek yokkk onlar bi gelsinde yoluna koyarız herşeyi
valla canımm çokk çokk çokkk haklısınnn destekliyorum bu fikri :)
değil mi ama çok doğru acımak yok yola devam kızlar süper bi işbirliği oldu bu:13:
hem de ne işbirliği burada oluşturduğumuz enerjiyle yapamayacağımız şey yok valla

Ay ne var canm ya onda oturur iş bulma sitelerini konusuruz birlikte. Hele bi gelsinler de hayırlısıyla onu da hallederiz şimdiden hiç düşünme bunları

canım nikah tarihimiz iş bulmasına bağlı geçen her gün aleyhime gidiyor gibi geliyor böyle düşününce, şimdiden bile bakıyorum başvurulara... bi de acayip son dakika insanı olduk, ben çok huzursuz oluyorum her şeyim planlı olsun, önceden belli olsun isterim... öyle alışmışım. hani size bigün biz yarın evleniyormuşuz falan dersem şaşırmayın çünkü ancak 1 gün önceden falan haberim olur herhalde

Dur kız ne acelen var öyle
4 yıl bekledim walla en iyi zaman ne zamansa o zman olsun. Tamam çok istiyorum artık gözlerimi onun koynunda açmayı. Ama hiç bişeyi hızlandırmıycam. Herşeyin tadını çıkartıcam. Bilmiyorum biliomsn ama evd nişan yaptım ben içime sinmedi gelince salonda bidaha yapıcam walla. Bunlar bi kere olucak şeyler sindire sindire yaşamak lazım.

hayat çok kısa canım, ondan acelem :)

ve ayrı şehirlerdeyiz, iki üç ayda bir birkaç hafta görüşüp onbinkere ayrılmaktan sıkıldım. her seferinde bu son olsun diyordum, bir de 2 günlük yol izninde gidip tekrar yaşadım o tarifi imkansız ayrılığı... aynı yerde bile değiliz ki, ona ihtiyacım olduğunda veya onun bana, bir telefonla bir yerde görüşemiyorum ki. uzaktan ilişki yaşamak çok zor... herzaman askerlik gibi neredeyse

Sende haklısın tabi bi yerde..
Ama pozitif düşün pozitif gelişsin herşey. Kötü düşünerek kötülüğü sakın çağırma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…