349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün hepimizin keyfi yerinde maşallah Allah eksiltmesin günler böyle böyle su gibi aksın gitsin

Ayyyy bugun kizlarin nesesi yerinde al bendende okadar yaaa:))) iyi ki varsiniz ve bu arada bende boyle uzulmekli felan olmak istemyrm yaaa ayni konulardan cikamayarak kendimizi yipratyrz buna bi son vermeliyiiizzz!

Kızlar şafağı 100 yaptığımız zaman kendimizi ödüllendirelim ve hediye alalım kendimize ne dersiniz ????:)))

canım aklıma bir fikir getirdin peki birbirimize hediye alsak nasıl olur? ev adresi vermemiz gerekmez, örneğin yurt içi kargo kadiköy şubeden teslim gibi göndeririz?

ne dersiniz güzeller? şafağı da çoğunluğa göre hareket ederiz, sonuçta hepimiz 12 aralıktan beri bekliyoruz, yani geçirdiğimiz gün sayısı eşit

Kızlar şafağı 100 yaptığımız zaman kendimizi ödüllendirelim ve hediye alalım kendimize ne dersiniz ????:)))
Alalim tabi sevdiceklerimizi alana kadar kendimize hediye alalim 50 de de alalim:))) kalici seyler alalimda hatrlayalim madem sabrimizi kendimizle gurur duyalim ilerde(; sevdim ben bu fikri

Ayyyy bugun kizlarin nesesi yerinde al bendende okadar yaaa:))) iyi ki varsiniz ve bu arada bende boyle uzulmekli felan olmak istemyrm yaaa ayni konulardan cikamayarak kendimizi yipratyrz buna bi son vermeliyiiizzz!

fatımacım hoşgeldin canım
evet yeni kararlar aldık kafamızı güzel konularla dağıtıcaz özlemin şafağı sıkıştırmasına izin vermicez
inşallah uyarız tabi bugünlük iyi gidiyoruz bakalım

hahah var ya sırf bu yüzden gelir gelmez evlensem mi yaaa kızlar bide burada çeyiz düğün isteme muhabbetleri dönüyor gaza geliyorum yapmayın etmeyin çocuk geldiğinde diyecek ki ne oluyoruz (bu gidişle sayenizde ben çeyizi evi her bişiiimi hazırlamış,telimi duvağımı takmış bekliyor olacağım)

haha al benden de o kadar canım aynı durumdayım okudukça heyecanlanıyor gaza geliyorum valla Eki Görüntüle 619060

Bana hepsi uyar ama gercek ismini kullanmayanlar var oyle olunca biraz zorlar birlik beraberlik olmaz sanrm ama yinede cogunluk ne derse ben hepsine uyarim:)) hediye almakta vermkte mutlu eder beni

hehe koptum yaaa can bu çekiyo dimi

ben şu günlerde netten kiralık ev bakıyorum ankaradan bence de direk evlenelim hatta bigün dedim ki seni havaalanından alıp direk tutup kolundan belediyeye götürcem bu hasretten sonra bu kadarını da isteyelim ama canım

kızlarrr ne güzel yaaa herkesin neşesi yerindeee, uzun zamandır olmadığı kadar da kalabalık topik, ortak kararlar alıyoruz falann ohhh keyfimize diyecek yok maşallahhh neşemiz daim olsun

Hadi yaa evlenelim yapalım bi delilik alalım 16 mayısa nikah gününü ay hayali bile çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…