Kızlar şafağı 100 yaptığımız zaman kendimizi ödüllendirelim ve hediye alalım kendimize ne dersiniz ????:)))
iyi geceler canımyarın akşam düet yapılmış bi şarkı bulup ikimiz beraber paylaşalım
ben etsem etsem çok misafir gelmesinden şikayet ederimaşiret gibi aileleri var kızlar, en çok sıkıldığım şeydir kalabalık
erzurumluydu dimi kayınvalidenler doğuluların misafiri pek eksik olmaz ama hadi bakalım inşallah yeni gelinsin diye acırlar
bugün hepimizin keyfi yerinde maşallah Allah eksiltmesin günler böyle böyle su gibi aksın gitsin
Özlem bilmiyorum sen de farkında mısın ama hani bazen böyle sürekli özledim konuları dönüyo içim bi darlanıyo. Ne zaman değişik bi konu açsak güle güle oturuyorum bilgisayarın başında ve herşey toz pembe oluyo. Bence artık her gün konu atalım ortaya
evet bilhassa birimiz mutsuzsa diğeri de onu teselli ediyim derken kendi derdini hatırlıyo başlıyoruz ağlamayaçok haklısın hayallerimizden bahsedince gelişlerini düşününce içimiz bi hoş oldu evet evet bundan böyle hep güzel şeylerden bahsedelim üzülmek yok yarenler:13:
hoş geldin canımdüet parçamızı gördün mü
Kızlar şafağı 100 yaptığımız zaman kendimizi ödüllendirelim ve hediye alalım kendimize ne dersiniz ????:)))
hoşgeldin canım sohbet keyifli bugün üzüntüler yok sevinçler var bol bol
Alalim tabi sevdiceklerimizi alana kadar kendimize hediye alalim 50 de de alalim:))) kalici seyler alalimda hatrlayalim madem sabrimizi kendimizle gurur duyalim ilerde(; sevdim ben bu fikriKızlar şafağı 100 yaptığımız zaman kendimizi ödüllendirelim ve hediye alalım kendimize ne dersiniz ????:)))
Ayyyy bugun kizlarin nesesi yerinde al bendende okadar yaaa:))) iyi ki varsiniz ve bu arada bende boyle uzulmekli felan olmak istemyrm yaaa ayni konulardan cikamayarak kendimizi yipratyrz buna bi son vermeliyiiizzz!
hahah var ya sırf bu yüzden gelir gelmez evlensem mi yaaahayat çok kısa canım, ondan acelem :)
ve ayrı şehirlerdeyiz, iki üç ayda bir birkaç hafta görüşüp onbinkere ayrılmaktan sıkıldım. her seferinde bu son olsun diyordum, bir de 2 günlük yol izninde gidip tekrar yaşadım o tarifi imkansız ayrılığı... aynı yerde bile değiliz ki, ona ihtiyacım olduğunda veya onun bana, bir telefonla bir yerde görüşemiyorum ki. uzaktan ilişki yaşamak çok zor... herzaman askerlik gibi neredeyse
erzurumluydu dimi kayınvalidenler doğuluların misafiri pek eksik olmaz ama hadi bakalım inşallah yeni gelinsin diye acırlar
erzincan canım, uzaklara kaçmayı planlıyorum bendiyorum ki o zaman da bi saatlik falan mesafe var diye kalmaya mı gelirler acaba Allahım kriz ya, bi de ramazandan hemen önce evlenirsek tam bi kabus olur düşünsene! Gelen direk iftara gelir haaaaaaaaaaayııııııııırrrrrrrrrrrrr :18::18::18:
Şafaklar atar biz düete başlar :)
bu Değişmem (Badem Ve Öykü Gürman) - YouTube şarkıydı canım, umarım beğenirsin
hahah var ya sırf bu yüzden gelir gelmez evlensem mi yaaakızlar bide burada çeyiz düğün isteme muhabbetleri dönüyor gaza geliyorum yapmayın etmeyin çocuk geldiğinde diyecek ki ne oluyoruz (bu gidişle sayenizde ben çeyizi evi her bişiiimi hazırlamış,telimi duvağımı takmış bekliyor olacağım)
canım aklıma bir fikir getirdin peki birbirimize hediye alsak nasıl olur? ev adresi vermemiz gerekmez, örneğin yurt içi kargo kadiköy şubeden teslim gibi göndeririz?
ne dersiniz güzeller? şafağı da çoğunluğa göre hareket ederiz, sonuçta hepimiz 12 aralıktan beri bekliyoruz, yani geçirdiğimiz gün sayısı eşit
hahah var ya sırf bu yüzden gelir gelmez evlensem mi yaaakızlar bide burada çeyiz düğün isteme muhabbetleri dönüyor gaza geliyorum yapmayın etmeyin çocuk geldiğinde diyecek ki ne oluyoruz (bu gidişle sayenizde ben çeyizi evi her bişiiimi hazırlamış,telimi duvağımı takmış bekliyor olacağım)
ben şu günlerde netten kiralık ev bakıyorum ankaradanbence de direk evlenelim hatta bigün dedim ki seni havaalanından alıp direk tutup kolundan belediyeye götürcem bu hasretten sonra bu kadarını da isteyelim ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?