349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tatlim benim hosbulduk İnsallah boyle devam ederiz tabikide uzuntulerimizide paylasicazki azalsin ama bu sekilde rahatlamalarimiz daha cok olur insallah:)

Bende bende gelin ata binmis ya nasip demis kivama geldik resmen:))))

Bana hepsi uyar ama gercek ismini kullanmayanlar var oyle olunca biraz zorlar birlik beraberlik olmaz sanrm ama yinede cogunluk ne derse ben hepsine uyarim:)) hediye almakta vermkte mutlu eder beni

ismimizi kim kime çıkarsa özelden mesaj atarız tabi ki isterseniz kızlar yani hediyenin türü de Elifin dediği gibi "çeyiz" türü olur, yani kendi kendimize zaten herzaman alıyoruz, birbirimize alırsak farklı bir zevk katmış olabiliriz diye geçiyor aklımdan :) sonra fotoğraflarını da eklerdik?

Ne yalan sölimm çok seviyorum bu şarkıyı hatta geçen gün sözlerini söylemiştim aşkıma :) Süper oldu bu şarkıı

aa çok sevindim canım

kızlarrr ne güzel yaaa herkesin neşesi yerindeee, uzun zamandır olmadığı kadar da kalabalık topik, ortak kararlar alıyoruz falann ohhh keyfimize diyecek yok maşallahhh neşemiz daim olsun
gerçekten de öyle canım ben sevdim bu 100'ün sonlarını.

Hadi yaa evlenelim yapalım bi delilik alalım 16 mayısa nikah gününü ay hayali bile çok güzel

havaalanında toplu nikah kıyalım

Bende bende gelin ata binmis ya nasip demis kivama geldik resmen:))))
aynen haydi kızlar düğüne gidiyoruz

Ne yalan sölimm çok seviyorum bu şarkıyı hatta geçen gün sözlerini söylemiştim aşkıma :) Süper oldu bu şarkıı

bende bayılıyorum bu şarkıya bi ara funda arar yoksun a takmıştım şimdi de bunu dinliyip dinliyip yeniden açıyorum[/QUOTE]

Benimkide ziynet saliye takmış herşey güzel olucak durmadan onun sözlerini yazıp msj atıyo :) normal şartlarda istesem dinletemem

havaalanında toplu nikah kıyalım

Ay ne güzel olur sonra ordan bi tatil falan hediye eder havaalanındakiler bize bide tatil yapar geliriz nolcekkk ki HayaL kurmak bedava nasılsa :)

Benimkide ziynet saliye takmış herşey güzel olucak durmadan onun sözlerini yazıp msj atıyo :) normal şartlarda istesem dinletemem[/QUOTE]

hımm o şarkıda güzel evet
orda bi haller oldu zaten hepsine

haha al benden de o kadar canım aynı durumdayım okudukça heyecanlanıyor gaza geliyorum valla Eki Görüntüle 619060

hehe koptum yaaa can bu çekiyo dimi

bayanlarrr sizde de söz nişan yok beni anlıyorsunuz değil miiiiii : bence geldiklerinde şok olacaklar ben sizden aldığım gazla 1 ayda çeyiz söz nişan düğün balayı yaparım he bide mezun olacağım inşallah onu da hallederim işi de bulurumm ohhh 1 ay sonra hangover modda dolanırım
ayyy ev döşemene yardım ediyim miiiiiii biraz rahatlarım belkii kızlarrr toplanınnn procrastinate nin evini biz kuralım da rahatlayalım bariii madem biz yapamıyoruz yapana yardım edelim

349. dönemin güzel yarenleri benim gözler beni dinlemez illede uyumak ister bu gecelik özlem kaçar:))
size sevdiklerinizin olduğu mutlu rüyalar

Ay ne güzel olur sonra ordan bi tatil falan hediye eder havaalanındakiler bize bide tatil yapar geliriz nolcekkk ki HayaL kurmak bedava nasılsa :)

bence de canım hazır hava alanındayken, atlarız bi uçağa nolcak sanki

öyle bir imkan olsa nereye gitmek isterdiniz canlar? ya da balayına nereye gitmek istersiniz?

​ben bi avrupa turu yapmak isterdim, ama yazın olsun çünkü kışın gerçekten yaşanmaz halde oluyor :s

Valla hiç farketmez bana sıcak olsun deniz olsun kum olsun ama önce aşkım olsun tabi o yanımda olsunda amann neresi olursa olsun

valla bana sadece o olsun gerisi bizim olsun Eki Görüntüle 619076 şuan aşk başıma mı vurdu ne tövbe tövbe Eki Görüntüle 619077

bencede bencede havaalanında toplu nikah kıyalım
Elif hatta biz şu meşhuuuuurrrrrr KTMde kıyalım nikahı onlar daha gelmeden hatta komutanları kıysın şahitler de oradan arkadaşları olur tarihte bir ilke imza atalım, düşünsene

mezuniyetin hayırlı olsun canım inşallah askerin mezuniyet törenine yetişiyordur da o güzel günü paylaşırsınız ayyy çok teşekkür ederiiiiiiiiimmm şu an ankarada olaydım showroom showroom dolaşırdık

yaa kızlarrrrrrr, şikayetvar.com diye bir site var, genelde bir şey almadan oradan bakıyorum o marka veya kurumla ilgili çok sorunu olan var mı çok şikayet gelmiş mi diye. Bekodan da Boschdan da çok şikayet var, beyaz eşyaları hangi marka alıcaz :18: ben ortaya karışık bu iki markayı düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…