fatımacım hoşgeldin canım
evet yeni kararlar aldık kafamızı güzel konularla dağıtıcaz özlemin şafağı sıkıştırmasına izin vermicez
inşallah uyarız tabi bugünlük iyi gidiyoruz bakalım
hahah var ya sırf bu yüzden gelir gelmez evlensem mi yaaakızlar bide burada çeyiz düğün isteme muhabbetleri dönüyor gaza geliyorum yapmayın etmeyin çocuk geldiğinde diyecek ki ne oluyoruz (bu gidişle sayenizde ben çeyizi evi her bişiiimi hazırlamış,telimi duvağımı takmış bekliyor olacağım)
herhalde alınabilecek en ideal şey küçük çeyizlik şeyler Eki Görüntüle 619058 Eki Görüntüle 619058 Eki Görüntüle 619058
Bana hepsi uyar ama gercek ismini kullanmayanlar var oyle olunca biraz zorlar birlik beraberlik olmaz sanrm ama yinede cogunluk ne derse ben hepsine uyarim:)) hediye almakta vermkte mutlu eder beni
bu Değişmem (Badem Ve Öykü Gürman) - YouTube şarkıydı canım, umarım beğenirsin
kızlarrr ne güzel yaaa herkesin neşesi yerindeee, uzun zamandır olmadığı kadar da kalabalık topik, ortak kararlar alıyoruz falann ohhh keyfimize diyecek yok maşallahhh neşemiz daim olsun
Ne yalan sölimm çok seviyorum bu şarkıyı hatta geçen gün sözlerini söylemiştim aşkıma :) Süper oldu bu şarkıı
kızlarrr ne güzel yaaa herkesin neşesi yerindeee, uzun zamandır olmadığı kadar da kalabalık topik, ortak kararlar alıyoruz falann ohhh keyfimize diyecek yok maşallahhh neşemiz daim olsun
Hadi yaa evlenelim yapalım bi delilik alalım 16 mayısa nikah gününü ay hayali bile çok güzel
aynen haydi kızlar düğüne gidiyoruzBende bende gelin ata binmis ya nasip demis kivama geldik resmen:))))
Ne yalan sölimm çok seviyorum bu şarkıyı hatta geçen gün sözlerini söylemiştim aşkıma :) Süper oldu bu şarkıı
İnş askerlerimizde bizim gibi neşelidir gerçi kimi uyuyodur kimi nöbettedir :) bizde nöbetteyiz
havaalanında toplu nikah kıyalım
Ay ne güzel olur sonra ordan bi tatil falan hediye eder havaalanındakiler bize bide tatil yapar geliriz nolcekkk ki HayaL kurmak bedava nasılsa :)
haha al benden de o kadar canım aynı durumdayım okudukça heyecanlanıyor gaza geliyorum valla Eki Görüntüle 619060
hehe koptum yaaa can bu çekiyo dimi
ayyy ev döşemene yardım ediyim miiiiiii biraz rahatlarım belkiiben şu günlerde netten kiralık ev bakıyorum ankaradanbence de direk evlenelim hatta bigün dedim ki seni havaalanından alıp direk tutup kolundan belediyeye götürcem bu hasretten sonra bu kadarını da isteyelim ama canım
Benimkide ziynet saliye takmış herşey güzel olucak durmadan onun sözlerini yazıp msj atıyo :) normal şartlarda istesem dinletemem
Ay ne güzel olur sonra ordan bi tatil falan hediye eder havaalanındakiler bize bide tatil yapar geliriz nolcekkk ki HayaL kurmak bedava nasılsa :)
349. dönemin güzel yarenleri benim gözler beni dinlemez illede uyumak ister bu gecelik özlem kaçar:))
size sevdiklerinizin olduğu mutlu rüyalar
bence de canımhazır hava alanındayken, atlarız bi uçağa nolcak sanki
öyle bir imkan olsa nereye gitmek isterdiniz canlar? ya da balayına nereye gitmek istersiniz?
​ben bi avrupa turu yapmak isterdim, ama yazın olsun çünkü kışın gerçekten yaşanmaz halde oluyor :s
bence de canımhazır hava alanındayken, atlarız bi uçağa nolcak sanki
öyle bir imkan olsa nereye gitmek isterdiniz canlar? ya da balayına nereye gitmek istersiniz?
​ben bi avrupa turu yapmak isterdim, ama yazın olsun çünkü kışın gerçekten yaşanmaz halde oluyor :s
Elif hatta biz şu meşhuuuuurrrrrr KTMde kıyalım nikahı onlar daha gelmedenbencede bencede havaalanında toplu nikah kıyalım
mezuniyetin hayırlı olsun canımbayanlarrr sizde de söz nişan yok beni anlıyorsunuz değil miiiiii :bence geldiklerinde şok olacaklar ben sizden aldığım gazla 1 ayda çeyiz söz nişan düğün balayı yaparım he bide mezun olacağım inşallah onu da hallederim işi de bulurumm ohhh 1 ay sonra hangover modda dolanırım
ayyy ev döşemene yardım ediyim miiiiiii biraz rahatlarım belkiikızlarrr toplanınnn procrastinate nin evini biz kuralım da rahatlayalım bariii madem biz yapamıyoruz yapana yardım edelim
valla bana sadece o olsun gerisi bizim olsun Eki Görüntüle 619076 şuan aşk başıma mı vurdu ne tövbe tövbe Eki Görüntüle 619077
Valla hiç farketmez bana sıcak olsun deniz olsun kum olsun ama önce aşkım olsun tabio yanımda olsunda amann neresi olursa olsun
harikasınız kızlar maşallah şimdi böyleyse plakalarda biz uçarız yau şafak azaldıkça keyifler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?