hahahah bence hepimize vurduuuvalla bana sadece o olsun gerisi bizim olsun Eki Görüntüle 619076 şuan aşk başıma mı vurdu ne tövbe tövbe Eki Görüntüle 619077
teşekkür ederim canımmm yetişecek Allahın izniyle ama ailem bilmediği için ne yapacağımı düşünüyorum şu anElif hatta biz şu meşhuuuuurrrrrr KTMde kıyalım nikahı onlar daha gelmedenhatta komutanları kıysın şahitler de oradan arkadaşları olur tarihte bir ilke imza atalım, düşünsene
mezuniyetin hayırlı olsun canıminşallah askerin mezuniyet törenine yetişiyordur da o güzel günü paylaşırsınız ayyy çok teşekkür ederiiiiiiiiimmm şu an ankarada olaydım showroom showroom dolaşırdık
yaa kızlarrrrrrr, şikayetvar.com diye bir site var, genelde bir şey almadan oradan bakıyorum o marka veya kurumla ilgili çok sorunu olan var mı çok şikayet gelmiş mi diye. Bekodan da Boschdan da çok şikayet var, beyaz eşyaları hangi marka alıcaz :18: ben ortaya karışık bu iki markayı düşünüyodum
aynen öyle valla canım plakaları bekliyorum bende inşallah 24 şubatta saymaya başlıyoruzz kızlar
canım artık havaalanından mı ktm den mi tutar oturturuz bilmiyorum da bu sayılı gün boyunca bizler ne halde oluruz onu bilmiyorum Eki Görüntüle 619078 Eki Görüntüle 619079
harikasınız kızlar maşallah şimdi böyleyse plakalarda biz uçarız yau şafak azaldıkça keyifler geliyor
hahahah bence hepimize vurduuu
teşekkür ederim canımmm yetişecek Allahın izniyle ama ailem bilmediği için ne yapacağımı düşünüyorum şu anya canımmmm beniiiimmmmm ben diyorum ki teklif yok ama ben duvağımı takıp bekleyeceğim neredeyse sen marka soruyorsun balayı yeri soruyorsunn yapma bak gaza geliyorummm
hahahah bence hepimize vurduuu
teşekkür ederim canımmm yetişecek Allahın izniyle ama ailem bilmediği için ne yapacağımı düşünüyorum şu anya canımmmm beniiiimmmmm ben diyorum ki teklif yok ama ben duvağımı takıp bekleyeceğim neredeyse sen marka soruyorsun balayı yeri soruyorsunn yapma bak gaza geliyorummm
şımarmak da hakkımız tatlımŞurda kalmış 107 güncük gelsin çift rakamlar çabuk geçicek hissediyorum yada çok şimardım 100ler bitiyo die :)
hahaha vurdu vurdu Eki Görüntüle 619082 349 ların nenası ben oldum galiba eyvahlar olsuuun Eki Görüntüle 619083 valla canımıniçi bende de durum aynı söz yok nişan yok sadece kendimce çeyiz alıp takılıyorum üç beş ama olsun bizimde o günlerimiz gelir biz hazırlık yapalım oturalım zaten şimdiden ufak ufak çıtlatıyo bizimkiler geldiklerinde iş falan hallolunca birşeyler olacak.. ama benimde biraz zamanım var bazı durumlardan dolayı... bizde o zaman buraya gelip dostlarımızla paylaşırız artık o anılarımızzıı Eki Görüntüle 619084 Eki Görüntüle 619085
şımarmak da hakkımız tatlımoh valla yandan yandan bence de geçiyor günler çok şükür bu kadarını da gördük ayy 50ler 40lar 30lar hele 20ler geçmek bilmiyordu ama 10 çabuk veda etti
Bu sayfayı evliler nişanlılar bekarlar olarak ayıralım en iyisii :) bizim işimiz daha zor yaa nişanı atlatsaydık keşke bizde bi dügün kalsaydı geriye iyiydi :)
Kizlar muhabbet cok guzel katilmak istyrm fakt gozlerim buna izin vermiyo 1 gun daha bitti hadi bakalim uyumayi hakettin diyo sankiherkese sevdikleriyle tatli ruyalrrr enerjimiz hic eksilmesin insallah
canım en iyisini yapıyorsun :) bana baya var ama olunca sizlerle paylaşmak isterim böyle bi heyecanı mı hepiniz de bol bol tecrübeli olur yardım edersiniz bana olmaz mıhahaha vurdu vurdu Eki Görüntüle 619082 349 ların nenası ben oldum galiba eyvahlar olsuuun Eki Görüntüle 619083 valla canımıniçi bende de durum aynı söz yok nişan yok sadece kendimce çeyiz alıp takılıyorum üç beş ama olsun bizimde o günlerimiz gelir biz hazırlık yapalım oturalım zaten şimdiden ufak ufak çıtlatıyo bizimkiler geldiklerinde iş falan hallolunca birşeyler olacak.. ama benimde biraz zamanım var bazı durumlardan dolayı... bizde o zaman buraya gelip dostlarımızla paylaşırız artık o anılarımızzıı Eki Görüntüle 619084 Eki Görüntüle 619085
canım mezuniyette tanıştırmam pek mümkün değil. canım ankara da arkadaşları var öğrenci evleri hiç sıkıntı çekmemiştik bu konuda ama bu sene mezun olur onlar nerede kalır hiç aklıma gelmemişti valla:44:canım daha iyi işteya mezuniyette tanıştırırsın belki? askerden gelince ailene konuyu açarsın, sonra mezuniyet vesilesiyle tanışmış olurlar? olmaz mı tatlım? hem ilk etapta senin mutlu gününde hoş bir vesile olur gibi düşündüm. inşallah her şey çok güzel olur, gönlüne göre olur, ya buarada onun ankarada kalacak yeri akrabası arkadaşı var mı? bizimkinin burada akrabaları var da bari gelince sorun olmuyor kalmak.
Kizlar muhabbet cok guzel katilmak istyrm fakt gozlerim buna izin vermiyo 1 gun daha bitti hadi bakalim uyumayi hakettin diyo sankiherkese sevdikleriyle tatli ruyalrrr enerjimiz hic eksilmesin insallah
canım en iyisini yapıyorsun :) bana baya var ama olunca sizlerle paylaşmak isterim böyle bi heyecanı mı hepiniz de bol bol tecrübeli olur yardım edersiniz bana olmaz mı
canım mezuniyette tanıştırmam pek mümkün değil. canım ankara da arkadaşları var öğrenci evleri hiç sıkıntı çekmemiştik bu konuda ama bu sene mezun olur onlar nerede kalır hiç aklıma gelmemişti valla:44:
Bu sayfayı evliler nişanlılar bekarlar olarak ayıralım en iyisii :) bizim işimiz daha zor yaa nişanı atlatsaydık keşke bizde bi dügün kalsaydı geriye iyiydi :)
canım en iyisini yapıyorsun :) bana baya var ama olunca sizlerle paylaşmak isterim böyle bi heyecanı mı hepiniz de bol bol tecrübeli olur yardım edersiniz bana olmaz mı
canım mezuniyette tanıştırmam pek mümkün değil. canım ankara da arkadaşları var öğrenci evleri hiç sıkıntı çekmemiştik bu konuda ama bu sene mezun olur onlar nerede kalır hiç aklıma gelmemişti valla:44:
aileye söyleme, ailesine söylemesi, iki tarafın tepkileri, sonra ailelerin tanışması ve isteme merasimi. bunlar bir temel atma gibi olduğu için stresli oluyor canım haklısın. ama sizin öngördüğünüz bir sıkıntı yoksa genelde ekstra bir şey çıkmıyor. yani ben ailemden çok daha farklı tepkiler beklerken, ilk etapta umduğumdan daha iyi geridönüşler almıştım. sonra mesela bizim hiçbi adetimiz falan yoktur, onlar bohça yapıyorlarmış, ben de yaptım, çok eğlenceliydi, hani her aşaması eğlenceli, keyifli güzel geçecek. unutulmaz hatıralar kalacak. her işin tabi stresli bir yanı da olur ama olabildiğince keyfini çıkarmak lazım
tabii ki olur canım, bende tecrübeli olursam yardımcı olurum seve seve Eki Görüntüle 619090
valla benim annem onun anne-babası biliyor bilmesine de sevgiliyiz yani ötesi yokaileye söyleme, ailesine söylemesi, iki tarafın tepkileri, sonra ailelerin tanışması ve isteme merasimi. bunlar bir temel atma gibi olduğu için stresli oluyor canım haklısın. ama sizin öngördüğünüz bir sıkıntı yoksa genelde ekstra bir şey çıkmıyor. yani ben ailemden çok daha farklı tepkiler beklerken, ilk etapta umduğumdan daha iyi geridönüşler almıştım. sonra mesela bizim hiçbi adetimiz falan yoktur, onlar bohça yapıyorlarmış, ben de yaptım, çok eğlenceliydi, hani her aşaması eğlenceli, keyifli güzel geçecek. unutulmaz hatıralar kalacak. her işin tabi stresli bir yanı da olur ama olabildiğince keyfini çıkarmak lazım
Ben de varsada adet falan uygulamıcam çok bunaltıyo bu konular beni o yüzden inş en sade ve sessiz bi şekilde olur :)
tabi ki ikinizin tercihi canım, nasıl anlaşırsanız o şekilde sürdürürsünüz, ben de bu yüzden düğün istemedimAllahtan düğün diye tutturan bir aile değil ben hiç sevmem düğünleri de
valla benim annem onun anne-babası biliyor bilmesine de sevgiliyiz yani ötesi yokcanım çok iyi dedin yaa bak adet konusu sıkıntı paylaş bizimle bunları ileri de lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?