349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla bana sadece o olsun gerisi bizim olsun Eki Görüntüle 619076 şuan aşk başıma mı vurdu ne tövbe tövbe Eki Görüntüle 619077
hahahah bence hepimize vurduuu
teşekkür ederim canımmm yetişecek Allahın izniyle ama ailem bilmediği için ne yapacağımı düşünüyorum şu an ya canımmmm beniiiimmmmm ben diyorum ki teklif yok ama ben duvağımı takıp bekleyeceğim neredeyse sen marka soruyorsun balayı yeri soruyorsunn yapma bak gaza geliyorummm

yaaa ocak acayip hızlı geçti gibi hissediyorum şubat da böyle geçerse 24ü şıp diye gelir canım bir de 347lerin kavuşması iyi geldi bana, hani onlar da gitmişti bak geldiler bile gibi düşünmeye başladım. canım ya kayınvalidem ist.da... çağırmam şart, evde nereye baksam temizlik yapmam gerektiğini haykıran bir ses işitir gibi oluyorum ayy bizim nişan evde olmuştu, haftalar öncesinden hayatım boyu toplasan yapmamış olduğum temizliği yapa yapa bitirememiştim. sonra da bi güzel hastalanıp yataklara düşmüştüm stresten heyecandan yorgunluktan, nişandan sonra da bizimki hastalanmıştı ben de hatta nişanda böyleysek evlenince ne hale gelicez diye düşünmüştüm :44: özetle, ben bitmiş bi insanım, evin günlük hali, pilates topları yerlerde, kapının arkasındaki askılar dolu

hahaha vurdu vurdu Eki Görüntüle 619082 349 ların nenası ben oldum galiba eyvahlar olsuuun Eki Görüntüle 619083 valla canımıniçi bende de durum aynı söz yok nişan yok sadece kendimce çeyiz alıp takılıyorum üç beş ama olsun bizimde o günlerimiz gelir biz hazırlık yapalım oturalım zaten şimdiden ufak ufak çıtlatıyo bizimkiler geldiklerinde iş falan hallolunca birşeyler olacak.. ama benimde biraz zamanım var bazı durumlardan dolayı... bizde o zaman buraya gelip dostlarımızla paylaşırız artık o anılarımızzıı Eki Görüntüle 619084 Eki Görüntüle 619085

canım daha iyi işte ya mezuniyette tanıştırırsın belki? askerden gelince ailene konuyu açarsın, sonra mezuniyet vesilesiyle tanışmış olurlar? olmaz mı tatlım? hem ilk etapta senin mutlu gününde hoş bir vesile olur gibi düşündüm. inşallah her şey çok güzel olur, gönlüne göre olur, ya buarada onun ankarada kalacak yeri akrabası arkadaşı var mı? bizimkinin burada akrabaları var da bari gelince sorun olmuyor kalmak.

Şurda kalmış 107 güncük gelsin çift rakamlar çabuk geçicek hissediyorum yada çok şimardım 100ler bitiyo die :)
şımarmak da hakkımız tatlım oh valla yandan yandan bence de geçiyor günler çok şükür bu kadarını da gördük ayy 50ler 40lar 30lar hele 20ler geçmek bilmiyordu ama 10 çabuk veda etti

ahahaa
canım hepimiz gelinlik kızlarız dediğin gibi hazırlıkları yapalım, hem sevdiceklerimizi de bulmuşuz söz nişan hepsi olur Allahın izniyle, hepsi gönlümüze göre olsun inşallah

Kizlar muhabbet cok guzel katilmak istyrm fakt gozlerim buna izin vermiyo 1 gun daha bitti hadi bakalim uyumayi hakettin diyo sanki herkese sevdikleriyle tatli ruyalrrr enerjimiz hic eksilmesin insallah

canım en iyisini yapıyorsun :) bana baya var ama olunca sizlerle paylaşmak isterim böyle bi heyecanı mı hepiniz de bol bol tecrübeli olur yardım edersiniz bana olmaz mı

canım mezuniyette tanıştırmam pek mümkün değil. canım ankara da arkadaşları var öğrenci evleri hiç sıkıntı çekmemiştik bu konuda ama bu sene mezun olur onlar nerede kalır hiç aklıma gelmemişti valla:44:

tabii ki olur canım, bende tecrübeli olursam yardımcı olurum seve seve Eki Görüntüle 619090

Bu sayfayı evliler nişanlılar bekarlar olarak ayıralım en iyisii :) bizim işimiz daha zor yaa nişanı atlatsaydık keşke bizde bi dügün kalsaydı geriye iyiydi :)

aileye söyleme, ailesine söylemesi, iki tarafın tepkileri, sonra ailelerin tanışması ve isteme merasimi. bunlar bir temel atma gibi olduğu için stresli oluyor canım haklısın. ama sizin öngördüğünüz bir sıkıntı yoksa genelde ekstra bir şey çıkmıyor. yani ben ailemden çok daha farklı tepkiler beklerken, ilk etapta umduğumdan daha iyi geridönüşler almıştım. sonra mesela bizim hiçbi adetimiz falan yoktur, onlar bohça yapıyorlarmış, ben de yaptım, çok eğlenceliydi, hani her aşaması eğlenceli, keyifli güzel geçecek. unutulmaz hatıralar kalacak. her işin tabi stresli bir yanı da olur ama olabildiğince keyfini çıkarmak lazım

canım herzaman her konuda yardımcı olmaya çalışırız tabi ki hmm, haydi hayırlısı bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz o zaman farklı yerde olunca bu konu geldi aklıma canım, ama bir şekilde çözüm bulunur ona da

Ben de varsada adet falan uygulamıcam çok bunaltıyo bu konular beni o yüzden inş en sade ve sessiz bi şekilde olur :)

tabii ki olur canım, bende tecrübeli olursam yardımcı olurum seve seve Eki Görüntüle 619090
bi an önce tecrübe kazanırsın inşallahhh

valla benim annem onun anne-babası biliyor bilmesine de sevgiliyiz yani ötesi yok canım çok iyi dedin yaa bak adet konusu sıkıntı paylaş bizimle bunları ileri de lazım olur

Ben de varsada adet falan uygulamıcam çok bunaltıyo bu konular beni o yüzden inş en sade ve sessiz bi şekilde olur :)

tabi ki ikinizin tercihi canım, nasıl anlaşırsanız o şekilde sürdürürsünüz, ben de bu yüzden düğün istemedim Allahtan düğün diye tutturan bir aile değil ben hiç sevmem düğünleri de

tabi ki ikinizin tercihi canım, nasıl anlaşırsanız o şekilde sürdürürsünüz, ben de bu yüzden düğün istemedim Allahtan düğün diye tutturan bir aile değil ben hiç sevmem düğünleri de

Aynen bende hiç sevmiyorum dügünleri ben yine çok ısrar edilirse katlanırım o zırıltıyada benimki istemiyo kesinlikle onada saygı duyuyorum oyüzden :)

valla benim annem onun anne-babası biliyor bilmesine de sevgiliyiz yani ötesi yok canım çok iyi dedin yaa bak adet konusu sıkıntı paylaş bizimle bunları ileri de lazım olur

ailenin bilmesi güzel canım ya, insanın içini rahatlatan bir şey. inşallah aileleriniz de iyi anlaşır. inşallah ailesi de anlayışlı kişilerdir. anlayış her zaman için lazım olanlar listesinde birinci sırada bence... mesela bizim ailede nişanlımın babasının muhattap olabileceği bi erkek yok. abim var o da hiçbişeye karışmaz, istemeye geldiklerinde nasıl evde kaldı hayret ediyorum, ben o gün bile evde olmaz diye düşünmüştüm önceden de söylemiştim olmazsa şaşırma kendini hazırla diye sonra nişan günü bizim taraftan bir X kişisi çok tuhaf muhabbetler açtı kafayı yedim biz yüzük takıcaz adam iyi düşündünüz mü diyo, zaten bu daha bişey ifade etmez diyo düşün. aklıma geldikçe o diyaloglar hala sinir oluyorum.

adet konusunda onların bohça yapma adeti varmış canım. bazı aileler bunu anne,baba, kardeşler için de isteyebiliyor ama biz aramızda sadece sen bana yap ben de sana yapayım şeklinde anlaştık, aileleri katmadık. her şeyini ellerimle hazırladım çok güzel bir duygu gerçekten. işte onlar kızın nişanda giyeceği elbise, ayakkabı vs, ayrıca çeyiz sandığı ve klasik seccade tülbent iç çamaşırı gibi şeyler alıyorlar. ben de netten araştırdım baktım kızlar neler alıyor, kemer cüzdan gömlek tıraş seti terlik pijama iç çamaşırı vs, bu listeye ekleyip çıkarmak sana kalmış. ilk başta geleneksel gelmişti bana ama hazırlarken çok duygulandım, paketlerken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…