349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım benim :)

illa ki bi aksilik olacaktır canım ya fazla takılmamak lazım:) benimde duymuştum bohçayı falan bazı geleneksel şeyler hoşuma gidiyor benim de bindallı giymek falan tatlı şeyler bak git gide içerik artıyor gel da gaza gelme yok yok sonum iyi değil

Hepinize iyi geceler :)
iyi geceler canımcımmmm tatlı rüyalarr

Sağol canım benim teşekkür ederim :) Evet Martta gelecek. Aslında benimkide gelmemeyi ve bir an önce bitirmeyi istiyordu da Eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz inşallah. Düğün salonlarında şimdiden yerler dolmaya başlamış mecburen gelicek :) Kalmayalım valla bide
Sizlerinde başlar umarım biran önce bu güzel telaşlar. Gerçekten çok heyecanlı oluyor :)

Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26

Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah

kızlar günaydınnn :) bu gidişle bitecek bu askerlikkk :) azalıyoo iiceee

Cnm maşallah deyim de nazar değmesin:) bu ne enerji.inşallah bir kaç güne ben de böyle olurum.bugün daha iyiydim mesela,aletler değilde hocanın yaptırdığı hareketler beter etti beniçok ağardı. Akşam uyumuş kalmışım,anca şimdi cevapyazabildim.

Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26

Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah

Günaydın canım

günaydın canım, aminnnn diyelim inşallah hemencik ararlar :)

kızlar günaydınnn :) bu gidişle bitecek bu askerlikkk :) azalıyoo iiceee

Günaydın kızlar,bitireceğimiz bir güne daha başladık.

Kızlar önceki sayfalara hızlıca baktım,bohça falan konuşmuşsunuz.bizde bohça yaptık.eşime 3'lü takım almıştık,şu saten olanlardan.hiç giymedi.çok gereksiz bir şey,sırf bohçaya konur diye almıştık.alacaksanız penye olanlarını tavsiye ederim.kendimede saten takımlar almıştım.malesef rahat edemiyorum, meğer satenlerinde %100 pamuk olanları varmış.arkadaşım çok rahat ettiğini söylemişti.bilseydim ben de pamuklusunu alırdım.bol bol gezip uygun fiyatı bulun,benim her şeyim kaliteli ama hep indirim takip ettim.parama kıyamadım bu sitedeki çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar netten çok uyguna alıyordu.google Avrupa networking yazıp aratın.orada pier cardinin ürünleri satılıyor. Üye oluyorsun,katalog geliyormuş.aynı avon ürünleri gibi,satış katalogtan,üyelere uygun geliyo.burada çoğu arkadaş üye olmuştu.bir bakın isterseniz.

Aramızda gidenler var, ben de başladım. Her yerim tutuldu

Öyle olur cnaım ilk günler bıçak saplanıyor gibi olur,öksüremezsin dönemessin bile..ama acının üstüne gitçeksin devam et ben ocak ayında toplasan 3 kere spor yaptım kac gundrde üşütmüşüm kasıklarımda ağrı vardı şişlik falan bişey yapamadım ama rejimi bozmadım hala ara öğünlerle diyete devam...

canım biz de sorduk birbirimize yapmadan önce şunu giyer misin bunu ister misin diye, mesela benimki de bornoz kullanmam dedi, almadık, gerçekten oturup liste yapmak lazım :) ben de ist. eminönünden almıştım çoğu şeyini, güzel ya eğlenceli bir süreçti ayy benim de her yerim ağrıyor dün fazla mesai yaptım boyayla beraber

En güzelini yapmışsınız.eşim zaten alma kullanmam demişti, gene de dinlemedim aldım.anca dolap bekliyor.

Çok geçmiş olsun,dikkat et kendine. para yatırdım ya devam ederim boşa gitmesin, haftada 6 gün gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…