inşallah canım benim :)canım herzaman her konuda yardımcı olmaya çalışırız tabi kihmm, haydi hayırlısı bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz o zaman farklı yerde olunca bu konu geldi aklıma canım, ama bir şekilde çözüm bulunur ona da
illa ki bi aksilik olacaktır canım ya fazla takılmamak lazım:) benimde duymuştum bohçayı falan bazı geleneksel şeyler hoşuma gidiyor benim de bindallı giymek falan tatlı şeylerailenin bilmesi güzel canım ya, insanın içini rahatlatan bir şey. inşallah aileleriniz de iyi anlaşır. inşallah ailesi de anlayışlı kişilerdir. anlayış her zaman için lazım olanlar listesinde birinci sırada bence... mesela bizim ailede nişanlımın babasının muhattap olabileceği bi erkek yok. abim var o da hiçbişeye karışmaz, istemeye geldiklerinde nasıl evde kaldı hayret ediyorum, ben o gün bile evde olmaz diye düşünmüştümönceden de söylemiştim olmazsa şaşırma kendini hazırla diye sonra nişan günü bizim taraftan bir X kişisi çok tuhaf muhabbetler açtı kafayı yedim biz yüzük takıcaz adam iyi düşündünüz mü diyo, zaten bu daha bişey ifade etmez diyo düşün. aklıma geldikçe o diyaloglar hala sinir oluyorum.
adet konusunda onların bohça yapma adeti varmış canım. bazı aileler bunu anne,baba, kardeşler için de isteyebiliyor ama biz aramızda sadece sen bana yap ben de sana yapayım şeklinde anlaştık, aileleri katmadık. her şeyini ellerimle hazırladım çok güzel bir duygu gerçekten. işte onlar kızın nişanda giyeceği elbise, ayakkabı vs, ayrıca çeyiz sandığı ve klasik seccade tülbent iç çamaşırı gibi şeyler alıyorlar. ben de netten araştırdım baktım kızlar neler alıyor, kemer cüzdan gömlek tıraş seti terlik pijama iç çamaşırı vs, bu listeye ekleyip çıkarmak sana kalmış. ilk başta geleneksel gelmişti bana ama hazırlarken çok duygulandım, paketlerken falan
iyi geceler canımcımmmm tatlı rüyalarrHepinize iyi geceler :)
inşallah canım benim :)
illa ki bi aksilik olacaktır canım ya fazla takılmamak lazım:) benimde duymuştum bohçayı falan bazı geleneksel şeyler hoşuma gidiyor benim de bindallı giymek falan tatlı şeylerbak git gide içerik artıyor gel da gaza gelme yok yok sonum iyi değil
/QUOTE]
işte böyle canııııımm, benim de uykum geldi yaw hepinize iyi geceler kızlar
iyi uykular canımmmm benimmmmminşallah canım benim :)
illa ki bi aksilik olacaktır canım ya fazla takılmamak lazım:) benimde duymuştum bohçayı falan bazı geleneksel şeyler hoşuma gidiyor benim de bindallı giymek falan tatlı şeylerbak git gide içerik artıyor gel da gaza gelme yok yok sonum iyi değil
/QUOTE]
işte böyle canııııımm, benim de uykum geldi yaw hepinize iyi geceler kızlar
Masallah masallah cok guzel olmus cok sevindim hayrli olsun tatlim hele martta gelio olmasi felan cok sevindim cok:) boyle haberler icimizi isitiyo gercekten bizimkide izinle gelmek istedi ama ben istemedim yaa 1 haftada olsa gec gelmesini istemedm ama duruma gore yine degstreblrm fikrimi seni goruncede cok sevindim bende heycanlandim acikcasi:)
Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26
Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah
günaydın canım, aminnnn diyelim inşallah hemencik ararlar :)
kızlar günaydınnn :) bu gidişle bitecek bu askerlikkk :) azalıyoo iiceee
Cnm maşallah deyim de nazar değmesin:) bu ne enerji.inşallah bir kaç güne ben de böyle olurum.bugün daha iyiydim mesela,aletler değilde hocanın yaptırdığı hareketler beter etti beniahaha olsun olsunyorulmak iyidir bana sporda yorulduğum yetmedi, geldim evde holü boyadım evet yanlış duymadınız tadilat yaptırırken adam boyaları bırakıp gitti, bi daha da gelmedi ben de dedim ki madem evde malzeme var, ben
Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26
Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah
Günaydın canım
günaydın canım, aminnnn diyelim inşallah hemencik ararlar :)
kızlar günaydınnn :) bu gidişle bitecek bu askerlikkk :) azalıyoo iiceee
vayy sporlara mı başlanmış yoksa :))))))???????????????????
Aramızda gidenler var, ben de başladım. Her yerim tutuldu
Kızlar önceki sayfalara hızlıca baktım,bohça falan konuşmuşsunuz.bizde bohça yaptık.eşime 3'lü takım almıştık,şu saten olanlardan.hiç giymedi.çok gereksiz bir şey,sırf bohçaya konur diye almıştık.alacaksanız penye olanlarını tavsiye ederim.kendimede saten takımlar almıştım.malesef rahat edemiyorum, meğer satenlerinde %100 pamuk olanları varmış.arkadaşım çok rahat ettiğini söylemişti.bilseydim ben de pamuklusunu alırdım.bol bol gezip uygun fiyatı bulun,benim her şeyim kaliteli ama hep indirim takip ettim.parama kıyamadımbu sitedeki çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar netten çok uyguna alıyordu.google Avrupa networking yazıp aratın.orada pier cardinin ürünleri satılıyor. Üye oluyorsun,katalog geliyormuş.aynı avon ürünleri gibi,satış katalogtan,üyelere uygun geliyo.burada çoğu arkadaş üye olmuştu.bir bakın isterseniz.
En güzelini yapmışsınız.eşim zaten alma kullanmam demişti, gene de dinlemedim aldım.anca dolap bekliyor.canım biz de sorduk birbirimize yapmadan önce şunu giyer misin bunu ister misin diye, mesela benimki de bornoz kullanmam dedi, almadık, gerçekten oturup liste yapmak lazım :) ben de ist. eminönünden almıştım çoğu şeyini, güzel ya eğlenceli bir süreçtiayy benim de her yerim ağrıyor dün fazla mesai yaptım boyayla beraber
Çok geçmiş olsun,dikkat et kendine. para yatırdım ya devam ederimÖyle olur cnaım ilk günler bıçak saplanıyor gibi olur,öksüremezsin dönemessin bile..ama acının üstüne gitçeksin devam et ben ocak ayında toplasan 3 kere spor yaptım kac gundrde üşütmüşüm kasıklarımda ağrı vardı şişlik falan bişey yapamadım ama rejimi bozmadım hala ara öğünlerle diyete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?