349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese günaydın kızlar..tünaydın mı desem acaba:))
sabah çok şükür aşkımın sesiyle uyandım..keyfim yerine geldi..iyimişde zaten..uyumuş nöbet falan derken benmki..

git git çok faydası olucak nereye gidiyorsun? nasıl memnun musun?

sagol cnm gecmıs olsun dıleklerın ıcın gıttım sabah kadın doguma siz de öylemisiniz bilmiyorum ama ben hic dayanamıyorum biraz bagrdım yıne benim mi canım kıymetli bilmiyorum cnaımı sıktı ama doktor ben bu sartlarda normal dogum yapamam dı mı dedım bıraz zor gorunuyor dedı

Hatunlar günaydın hepiciğinizeee Eki Görüntüle 619282

Güzel birgün bizimle olsun, en geç uyanan ben olmuşum maşallah bana... Eki Görüntüle 619283

Herkesin keyifler yerindedir inşallah, ben çok duramıcam birazdan çıkıp taksim'de bir işim var yol mol derken akşamı bulur gelmem telefondan bakmaya çalışırım, şimdiden hepinize bugün çok çabuk geçsin inşallah hemen gece 12 olsun şafağımız atsınn Eki Görüntüle 619284

sabah çok şükür aşkımın sesiyle uyandım..keyfim yerine geldi..iyimişde zaten..uyumuş nöbet falan derken benmki..
Tünaydın tatlım ohh çok sevindim benim sevdigimde çarşıda bugün duyuyorum sesini bugün sürekli çok şükür hep iyi olsunlar herşey daha güzel olsun inşallah

Tünaydın canım ayy bende evde olsamda uyusam keşke hep uyurum zaman daha güzel geçiyor düşünmek yok iyiz çok şükür atıyoruz şafakları birerbirer hallet işlerini kolay gelsin canım

çok şükür..canım benmkide cumartsi çıktı çarşıya..sennki normalde telefon kullanabiliyomu..

sen normal doğum mu yaptın ?

Ben de muayenede zorlanıyorum.bugüne kadar zorlanmadım diyene rastlamadım gayet normal,kendini rahat bırakmaya çalış. Ben normal doğumu çok istemiştim.9 ay boyunca çok hareketliydim,doğumum kolay olsun diye hiç oturmadım,bol bol kegel egzersizi yaptım... Eşim sen bu bebeği düşüreceksin derdi ama.... Nişanım gelince hastaneye gittik,doktor muayene etti,çatın çok dar normal doğum zor dedi. Bizde sezeryana karar verdik

Gunaydinlarrr ciddi anlamda gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum tatil olayini fazla artiyorum :-D canimmm dun bi bohca konusmus olsak gene iyi hepimiz gelinlikleri giyip nikah kiymaya gidiyorduk bi baktik beyler yok

Canim yaa senden duyduktan sonra heycanlandim ama sabahsevdicegimle konusunca daha bi heycanlandim hemen nisani yapalim 19 mayista ozman gelmemi istemiosun madem dedi:)) bi garip oldm ama askerden gelir gelmez kel kel yapicaz sanrm cokta mutlu oldm aslinda artik bende uzatmak istemyrm bugun guzel cok guzel bigun oldu hepiniz icinde oyle olsun isterim insallah sevdiceklerimizle bol bol konusabildigimiz bi gun daha olsun:)))

Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26

Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah

Gunaydin kizlar hepinize nehirnilciim bitti bitecek az kaldi:) hele 350ler gelince sadece 33 gunumuz kalmis olucak:))) onlarida sayabiliriz elifciim kolay gelsin bende surekli telden bakiniyrm baya baya zor olsada canim idare ediyrm(; bugun askisinin sesiyle uyananlar arasindayim bende ama yeni degil tabikide bende disardayim yogun bigun beni bekliyo hepinize guzel bi gun diliyrm kizlar

banada uyarr ama biraz zor olmazmı kızlar nasıl yapıcaz...
bır fiyat belırlerız..örnek 20tl 30 tl neyse...
kargo dahıl kargo parasınıda öderiz..
ama tum forum uyacakmıı?
sıkıntılı olmazmı

ay ne güzel yaa sevindim adına bizim netimiz yok maalesef küçük bi karakol bulunduğu yer imkanlar çok kısıtlı yemekler berbat dedi küflü yiyecekler veriliyor muş... cezaevinden gelene kadar buz gibi oluyo dedi ...alemdağda 4.takım dı canım sizinki kaçıncı idi ... idari işlere bakıyor şuan ama sorumlu komutanı izinde şimdilik rahat ama çok aksi olarak biliniyormuş bakalım ne kadar doğru ... net yok telefon yok valla delircem burda bennn alemdağda yine net vardı

bende kimsecikler yok diye bakmıyordum sayfaya kalabalıklaşmışız yine ohhhh. en sevdiğim konu konuşulmuş rejim spor falan durun kızlar bende sizle paylaşıyım sevgilime soylemiyorum süpriz olsun diye ayın 21 de başladım diyete h.sonu tartıldım 2 kilo gitmiş büyük ihtimalle bu ödem falandır bu haftada tam gaz devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. bu hafta tutabilirsem kendimi tartılmıycam birdahaki hafta tartılır paylaşırım. fakat bir sıkıntım var akşamları sadece salata yiyiyorum ve biraz şişkinlik yapıyor bu haftadan sonra değiştirmek istiyorum salatayı yerine ne yiyebilirim sizce???

Biticek zanım plakalara gelince kavuşma heycanlarımız başlıycak helede 351.dönemler gelince bittigini anlıycaz koşuşturmamız başlıycak Herkese güzel mutlu birgün olsun inşallah
çok şükür..canım benmkide cumartsi çıktı çarşıya..sennki normalde telefon kullanabiliyomu..
Yok canım henüz telefon almadı bugün çarşıda bakıyor ucuz şarjı giden birşey istiyoruz kendi telini istemedi olmadı ben burdan alıp göndericem kargoyla arkadaşından aradı orda hepsinin var çaktırmıyorlar ama
Gunaydinlarrr ciddi anlamda gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum tatil olayini fazla artiyorum :-D canimmm dun bi bohca konusmus olsak gene iyi hepimiz gelinlikleri giyip nikah kiymaya gidiyorduk bi baktik beyler yok

Bende böyle olmak geç uyumak geç uyanmak istiyorum ya:84:ah rüyalarımız bende bir rüya gördüm çok güzeldi

Çok sevindim canım ohh zaten biranda gitmiyor kilolar zamanla bakıyorsun birden düşüvermişsin ben hep 57 idim gitmiyor diye yiyordum kendimi sonra biranda gitti baktım yüzüm çökmüş kalmışım 50 salata tok tuttugu için şişkinlik yapıyor canım meyve yiyilebilir onun yanında ama oda yapıcaktır açıktırmıyorya ondan öyleler inan ben öyle menüler halinde hiç yapamam kilo o yüzden bilmiyorum ben ekmegi yok ettim hayatımdan pilavı yine aynı şekilde kolayıda çıkardım az yemege başladım çorba çok tükettim gündede 2buçuk litre su içtim salata falan yapmadım yani

canım çorba yada az yağlı sebze yemekleri olabilir..bende yeşil çayla baya ödem attım..

benimkide telefon sadece izin günlernde alıyo..ama şubattan önce kullanamam burda çok sıkı herşey dedi..

pilav ekmek cola bende hepsini sildim attım canım günde bir dilim ekmek yiyiyorum oda sabah kahvaltısında yetiyor zaten bu diyet olayı beyinde bitiyor cidden 20 gün sonrada spora başladımmı bitititim bu işi ben. menü olayına bende yapamamam oyüzden kendi bildiğimden şaşmam genelde kadama göre yaptım bişeyler sonuç alabildiğim sürece devam edicem bu şekilde. bikaç altın kuralı var işte mesela en sevdiğiniz yiyeceği hayatınızdan çıkartın dıyorlar ben patates kızartmasını çıkarttım ama büyük boşluk var onsuz hayatımda :))

canım çorba yada az yağlı sebze yemekleri olabilir..bende yeşil çayla baya ödem attım..

evet canım çorba olabilir önümüzdeki hafta akşamları salatayı çıkarıp yerine laha çorbası düşünüyorum. yeşil çayı her akşam içiyorum nerdeyse birde günde 2 tane aktivia yiyiyorum bağırsak problemlerimi düzenliyor.

bende beyaz çay yeşil çay ne bulduysam artık..bide spora başladım..activia değil de kefir içiyodum ben bi ara canım..acayip tok tutuyodu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…