En güzelini yapmışsınız.eşim zaten alma kullanmam demişti, gene de dinlemedim aldım.anca dolap bekliyor.
Çok geçmiş olsun,dikkat et kendine. para yatırdım ya devam ederimboşa gitmesin, haftada 6 gün gidicem.
Tünaydın tatlım ohh çok sevindim benim sevdigimde çarşıda bugün duyuyorum sesini bugün sürekli çok şükürherkese günaydın kızlar..tünaydın mı desem acaba:))
sabah çok şükür aşkımın sesiyle uyandım..keyfim yerine geldi..iyimişde zaten..uyumuş nöbet falan derken benmki..
Hatunlar günaydın hepiciğinizeee Eki Görüntüle 619282
Güzel birgün bizimle olsun, en geç uyanan ben olmuşum maşallah bana... Eki Görüntüle 619283
Herkesin keyifler yerindedir inşallah, ben çok duramıcam birazdan çıkıp taksim'de bir işim var yol mol derken akşamı bulur gelmem telefondan bakmaya çalışırım, şimdiden hepinize bugün çok çabuk geçsin inşallah hemen gece 12 olsun şafağımız atsınn Eki Görüntüle 619284
Tünaydın tatlım ohh çok sevindim benim sevdigimde çarşıda bugün duyuyorum sesini bugün sürekli çok şükürhep iyi olsunlar herşey daha güzel olsun inşallah
Tünaydın canım ayy bende evde olsamda uyusam keşke hep uyurum zaman daha güzel geçiyor düşünmek yokiyiz çok şükür atıyoruz şafakları birerbirer hallet işlerini kolay gelsin canım
sen normal doğum mu yaptın ?
Sağol canım benim teşekkür ederim :) Evet Martta gelecek. Aslında benimkide gelmemeyi ve bir an önce bitirmeyi istiyordu da Eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz inşallah. Düğün salonlarında şimdiden yerler dolmaya başlamış mecburen gelicek :) Kalmayalım valla bide
Sizlerinde başlar umarım biran önce bu güzel telaşlar. Gerçekten çok heyecanlı oluyor :)
Günaydın arkadaşlar şafağımız 107
Çift hanelere son 8
PLakalara son 26
Bol bol konuşacagımız mutlu olacagımız bir gün olsun inşallah
Hatunlar günaydın hepiciğinizeee Eki Görüntüle 619282
Güzel birgün bizimle olsun, en geç uyanan ben olmuşum maşallah bana... Eki Görüntüle 619283
Herkesin keyifler yerindedir inşallah, ben çok duramıcam birazdan çıkıp taksim'de bir işim var yol mol derken akşamı bulur gelmem telefondan bakmaya çalışırım, şimdiden hepinize bugün çok çabuk geçsin inşallah hemen gece 12 olsun şafağımız atsınn Eki Görüntüle 619284
herkese günaydın kızlar..tünaydın mı desem acaba:))
sabah çok şükür aşkımın sesiyle uyandım..keyfim yerine geldi..iyimişde zaten..uyumuş nöbet falan derken benmki..
ismimizi kim kime çıkarsa özelden mesaj atarıztabi ki isterseniz kızlar yani hediyenin türü de Elifin dediği gibi "çeyiz" türü olur, yani kendi kendimize zaten herzaman alıyoruz, birbirimize alırsak farklı bir zevk katmış olabiliriz diye geçiyor aklımdan :) sonra fotoğraflarını da eklerdik?
Bizimkide eğitim aldı yine bir süre şimdi yeni görevleri verildi. Giriş kapısında nöbetçi olucak genelde. Yemekleri bizimki anlata anlata bitiremedi çok güzel komutanlarla beraber yiyiyoruz diyor. Çarşı bizde de sıkıntılı yarım gün izinleri var ama allahtan cezaevinin kendi internet cafesi var şanslıyız o bakımdan.Alemdağda kaçıncı takımdaydı biliyor musun canım.
Biticek zanım plakalara gelince kavuşma heycanlarımız başlıycak helede 351.dönemler gelince bittigini anlıycaz koşuşturmamız başlıycakCanim yaa senden duyduktan sonra heycanlandim ama sabahsevdicegimle konusunca daha bi heycanlandim hemen nisani yapalim 19 mayista ozman gelmemi istemiosun madem dedi:)) bi garip oldm ama askerden gelir gelmez kel kel yapicaz sanrmcokta mutlu oldm aslinda artik bende uzatmak istemyrm bugun guzel cok guzel bigun oldu hepiniz icinde oyle olsun isterim insallah sevdiceklerimizle bol bol konusabildigimiz bi gun daha olsun:)))
Gunaydin kizlar hepinize nehirnilciim bitti bitecek az kaldi:) hele 350ler gelince sadece 33 gunumuz kalmis olucak:))) onlarida sayabilirizelifciim kolay gelsin bende surekli telden bakiniyrm baya baya zor olsada canim idare ediyrm(; bugun askisinin sesiyle uyananlar arasindayim bende ama yeni degil tabikide bende disardayim yogun bigun beni bekliyo hepinize guzel bi gun diliyrm kizlar
Yok canım henüz telefon almadı bugün çarşıda bakıyor ucuz şarjı giden birşey istiyoruz kendi telini istemedi olmadı ben burdan alıp göndericem kargoyla arkadaşından aradı orda hepsinin var çaktırmıyorlar amaçok şükür..canım benmkide cumartsi çıktı çarşıya..sennki normalde telefon kullanabiliyomu..
Gunaydinlarrrciddi anlamda gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum tatil olayini fazla artiyorum :-D canimmm dun bi bohca konusmus olsak gene iyi hepimiz gelinlikleri giyip nikah kiymaya gidiyorduk bi baktik beyler yok
bende kimsecikler yok diye bakmıyordum sayfaya kalabalıklaşmışız yine ohhhh. en sevdiğim konu konuşulmuş rejim spor falan durun kızlar bende sizle paylaşıyım sevgilime soylemiyorum süpriz olsun diye ayın 21 de başladım diyete h.sonu tartıldım 2 kilo gitmiş büyük ihtimalle bu ödem falandır bu haftada tam gaz devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. bu hafta tutabilirsem kendimi tartılmıycam birdahaki hafta tartılır paylaşırım. fakat bir sıkıntım var akşamları sadece salata yiyiyorum ve biraz şişkinlik yapıyor bu haftadan sonra değiştirmek istiyorum salatayı yerine ne yiyebilirim sizce???
bende kimsecikler yok diye bakmıyordum sayfaya kalabalıklaşmışız yine ohhhh. en sevdiğim konu konuşulmuş rejim spor falan durun kızlar bende sizle paylaşıyım sevgilime soylemiyorum süpriz olsun diye ayın 21 de başladım diyete h.sonu tartıldım 2 kilo gitmiş büyük ihtimalle bu ödem falandır bu haftada tam gaz devam ediyorum hiç kaçamak yapmadım desem yeridir. bu hafta tutabilirsem kendimi tartılmıycam birdahaki hafta tartılır paylaşırım. fakat bir sıkıntım var akşamları sadece salata yiyiyorum ve biraz şişkinlik yapıyor bu haftadan sonra değiştirmek istiyorum salatayı yerine ne yiyebilirim sizce???
Biticek zanım plakalara gelince kavuşma heycanlarımız başlıycak helede 351.dönemler gelince bittigini anlıycaz koşuşturmamız başlıycakHerkese güzel mutlu birgün olsun inşallah
Yok canım henüz telefon almadı bugün çarşıda bakıyor ucuz şarjı giden birşey istiyoruz kendi telini istemedi olmadı ben burdan alıp göndericem kargoyla arkadaşından aradı orda hepsinin var çaktırmıyorlar ama
Bende böyle olmak geç uyumak geç uyanmak istiyorum ya:84:ah rüyalarımız bende bir rüya gördüm çok güzeldi
Çok sevindim canım ohh zaten biranda gitmiyor kilolar zamanla bakıyorsun birden düşüvermişsinben hep 57 idim gitmiyor diye yiyordum kendimi sonra biranda gitti baktım yüzüm çökmüş kalmışım 50 salata tok tuttugu için şişkinlik yapıyor canım meyve yiyilebilir onun yanında ama oda yapıcaktır açıktırmıyorya ondan öyleler inan ben öyle menüler halinde hiç yapamam kilo o yüzden bilmiyorum ben ekmegi yok ettim hayatımdan pilavı yine aynı şekilde kolayıda çıkardım az yemege başladım çorba çok tükettim gündede 2buçuk litre su içtim salata falan yapmadım yani
canım çorba yada az yağlı sebze yemekleri olabilir..bende yeşil çayla baya ödem attım..
pilav ekmek cola bende hepsini sildim attım canım günde bir dilim ekmek yiyiyorum oda sabah kahvaltısında yetiyor zaten bu diyet olayı beyinde bitiyor cidden 20 gün sonrada spora başladımmı bitititim bu işi ben. menü olayına bende yapamamam oyüzden kendi bildiğimden şaşmam genelde kadama göre yaptım bişeyler sonuç alabildiğim sürece devam edicem bu şekilde. bikaç altın kuralı var işte mesela en sevdiğiniz yiyeceği hayatınızdan çıkartın dıyorlar ben patates kızartmasını çıkarttım ama büyük boşluk var onsuz hayatımda :))
evet canım çorba olabilir önümüzdeki hafta akşamları salatayı çıkarıp yerine laha çorbası düşünüyorum. yeşil çayı her akşam içiyorum nerdeyse birde günde 2 tane aktivia yiyiyorum bağırsak problemlerimi düzenliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?