kızlarr nasılsınız sizlere bişey danışıcam.kafayı yemek üzereyim.eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
hiç bu kadar uzak çıkacağını tahmin edemiyorduk,çıkınca 3 gün kendime gelemedim zaten öylece başladım kilo vermeye...zamanla alışıyorsun işte şırnak bile sevimli geliyor.bir gezgine sormuşlar,okadar yer gezdin,gezdiklerin içinde hangisi daha güzeldi diye,şöyle cevaplamış;yarimin olduğu şehir...şimdi bende diyorum şırnak azizsin bana istanbul kadar...
aynı benım durum bız ızmıttede dugun salonu tuttuk dugun konseptınde opldu cunku dıger ıle gelemeyecek olanlar vardı ordada gelınlk gıydım kına da oldu pasta kruyemıs ıkramları takı torenı oldu sonra baba evınde kaldık esımle nıkah yoktu ıkı gun sonra dıger ıle gectık ucuncu gunde dugun ve nıkahım oldu esımn memlektındeyorucu ve karısık dınlenme payı bıraktık arada
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar uygulamaya geçireceğim inş...rabbim hepsini korusun yine bizim asker merkezde,şartlar ağır ancak güvenli bir yerde,ilçelerde ve sınırda olanlara hele dağ karakolunda olanlara allah kolaylık versin yakınlarına da inşirah versin zor bir durum,
Neoldu canım kötü birşey yoktur inşallah niye canın sıkkın bakalım ?gene fenalardayım offf((
cok sıkılıyorum yaa
kızlarr 8 şubat sevdiğimin doğum günü.muhtemelen de 10 şubatta çarşıya çıkacak. bir web sitesi açmayı düşünüyorum,arkadaşlarının doğum günü mesajı yazabileceği bi site-böyle resimlerimizi falanda koyarım- ayrıca kargoyla yaprak sarması,kek,börek yollayım. oraya hiç bişi götürmemişti çarşıda falan giyebileceği bu yüzden bitane kazak alıp yollayım diye düşünmekteyiz. ne dersiniz?
kızlarr 8 şubat sevdiğimin doğum günü.muhtemelen de 10 şubatta çarşıya çıkacak. bir web sitesi açmayı düşünüyorum,arkadaşlarının doğum günü mesajı yazabileceği bi site-böyle resimlerimizi falanda koyarım- ayrıca kargoyla yaprak sarması,kek,börek yollayım. oraya hiç bişi götürmemişti çarşıda falan giyebileceği bu yüzden bitane kazak alıp yollayım diye düşünmekteyiz. ne dersiniz?
Neoldu canım kötü birşey yoktur inşallah niye canın sıkkın bakalım ?
QUOTE]
ne bılım geldıler ıste sıkıntıdan oturup aglıyorumm
kızlar bizde Allah nasip ederse mayıs sonu gibi nikah kıyıp ağustosta düğün yapmayı düşünüyoruz.Nikahıda iş yerinden tazminat alabilmem için erken kıymak durumundayız sonrasında düğün hazırlıklarıyla rahat rahat ilgilenirimBizde ayrı şehirlerdeyiz burda kına olacak ertesi günde Ispartada düğün olur nikah konusunda gelinlik filan giymiyorum sade bi elbiseyle halledebilirm ne güzel telaşlar ya
İyi akşamlar canım hoşgeldinkızlarrrr iyi akşamlarr
Neoldu canım kötü birşey yoktur inşallah niye canın sıkkın bakalım ?
QUOTE]
ne bılım geldıler ıste sıkıntıdan oturup aglıyorumm
Canım sanırım herkesin dediği oluyor sende şafak sıkıştırıyor öyle olurmuş son zamanlarda insan gücünün bittigini falanmı düşünüyor acaba sakin ol canım içini ferah tut 15 ay yemişsiniz resmen askerligi bundan sonra herşey sizin için güzel olucak inşallah yarini düşün kavuşmanızı ağla tabi için ferahlar ama kendini yıpratmadan askerine yansıtmadan az kaldı bak hepimizden önce kavuşucaksın biraz daha sabır tatlım
Ayy böyle güzel hazırlıkları görünce pek hevesleniyor insan darısı başımıza inşallah bizlere nasip et yarabbimiyi düşünmüşsün canım düğünde giyiceksin o yüzden nikahta sade bir elbise bende öyle tercih ederdim iki işi sevmiyorum çok ugraştırır insanı negüzel heycan bunlar rabbim agzınızın tadını bozmasın tatlım
canım benim askerim de munzur dağlarının dibinde, (tunceli) ben de çok zor alıştım, çarşı izinleri olmaması vs vs bunları zaten çok iyi biliyoruz, ama kendimizi bırakamayız, hele ki evladı olanlar daha da çok toparlanmaya çalışmalı. yavrularınla oyalanmaya vakit geçirmeye çalışsan canım? hem sana hem onlara çok iyi gelir, hem ailenin yanındaymışsın, bütün yük sana kalmazteşekkürler..eşimde 4 günlük istirahat izninde 10 iğne vermişler yani karı koca hasta olduk birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz artık..biraz da gittiği yer etkiliyor ne de olsa eşim şırnakta yapıyor vatani görevini artık düşün gerisini...az bile yesen kilo aldıracak şeylerden yemeye çalış, pekmez içebilirsin güç olur, istersen kendin kek börek türü şeyler yapabilirsin hem bence mutfakta olmak kadına stres attıran bir şey yani aklıma gelenler bunlar.
kızlar bizde Allah nasip ederse mayıs sonu gibi nikah kıyıp ağustosta düğün yapmayı düşünüyoruz.Nikahıda iş yerinden tazminat alabilmem için erken kıymak durumundayız sonrasında düğün hazırlıklarıyla rahat rahat ilgilenirimBizde ayrı şehirlerdeyiz burda kına olacak ertesi günde Ispartada düğün olur nikah konusunda gelinlik filan giymiyorum sade bi elbiseyle halledebilirm ne güzel telaşlar ya
hayırlı olsun canım, biz de ayrı şehirlerdeyiz, ist.da kına ankarada nikah düşünüyoruz, ben her şeyi en az zahmetle yapmak istiyorum çünkü pek fazla yardım alabileceğim kimse de yok. bir de biz de askerden gelince işlemlere başlamak istiyoruz, ama ben ist.da nikah olmasını çok isterdim, benim bütün çevrem burada ve arkadaşlarımın %99u beni evlenirken göremicek, bir kere yaşanacak bir durum için şu ayrı şehir olayı çok sıkıyor canımı. erkekler baskın çıkıyor bu konuda, sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?