349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar uygulamaya geçireceğim inş...rabbim hepsini korusun yine bizim asker merkezde,şartlar ağır ancak güvenli bir yerde,ilçelerde ve sınırda olanlara hele dağ karakolunda olanlara allah kolaylık versin yakınlarına da inşirah versin zor bir durum,

hiç bu kadar uzak çıkacağını tahmin edemiyorduk,çıkınca 3 gün kendime gelemedim zaten öylece başladım kilo vermeye...zamanla alışıyorsun işte şırnak bile sevimli geliyor.bir gezgine sormuşlar,okadar yer gezdin,gezdiklerin içinde hangisi daha güzeldi diye,şöyle cevaplamış;yarimin olduğu şehir...şimdi bende diyorum şırnak azizsin bana istanbul kadar...

aynı benım durum bız ızmıttede dugun salonu tuttuk dugun konseptınde opldu cunku dıger ıle gelemeyecek olanlar vardı ordada gelınlk gıydım kına da oldu pasta kruyemıs ıkramları takı torenı oldu sonra baba evınde kaldık esımle nıkah yoktu ıkı gun sonra dıger ıle gectık ucuncu gunde dugun ve nıkahım oldu esımn memlektınde yorucu ve karısık dınlenme payı bıraktık arada

Herşeyde vardır canım bir hayır Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah içimizi ferah tutup dua edicez sabredicez tatlım Bazen gerçekten insan sırf biri yüzünden koca bir şehri sevebiliyormuş şuan ben onsuz İstanbula düşmanım şarkıda söyledigi gibi ama bana safranboluyu versinler amacım safranbolu değil yarimde olsun

kızlarr 8 şubat sevdiğimin doğum günü.muhtemelen de 10 şubatta çarşıya çıkacak. bir web sitesi açmayı düşünüyorum,arkadaşlarının doğum günü mesajı yazabileceği bi site-böyle resimlerimizi falanda koyarım- ayrıca kargoyla yaprak sarması,kek,börek yollayım. oraya hiç bişi götürmemişti çarşıda falan giyebileceği bu yüzden bitane kazak alıp yollayım diye düşünmekteyiz. ne dersiniz?

çok sağolun gerçekten benm aklıma gelmeyen şeyler bunlar içime su serpildi olabilir şeyleri duyunca :) sizinkide iyi olmuş canım bende bu tarz yapabilirim mantıklı güzel yani :)

Canim benim askerimde sirnakin bir ilcesinde. Bende ilk ogrendigimde cok kotu oldum, ayni sekilde hizlica kilo verdim uc defa hastalandim bagisikligim coktu resmen bi hafta oldu hala iyilesemedim cok etkiliyor haklisin. Ama verdigimiz kilolari almamiz gerekiyor yoksa geldiklerinde bizi boyle gorurlerse kizarlar. Aklina kotu seyler getirme. Ben bu foruma ilk uye oldugumda cok agliyordum ve sirnak ta esi askerleik yapmis olan biri aglayip devamli kotu seyler dusunup kotuyu cagirma dedigi gunden beri aglamiyorum. Him kotu olmuyo muyum oluyorum cok ozledigim icin evet her haberi merakla kalbim ata ata dinliyorum ama dedigin gibi terorun artik yeri yok ciddiyim. Bir arkadasim anlatti gecen sene izmirde askerligini yapmis orada bile yakalanmislar... Yani istanbulun gobeginde de mevcutlar, insallah bu savas bitecek baris olsun. Allah askerlimizi korusun. Ama icini ferah tut ki iyi seyler olsun canim... Az gunumuz kaldi insallah alicaz onlari yine Sabiha Gokcen havaalanindan ugurladigimiz gibi...

gene fenalardayım offf ((

cok sıkılıyorum yaa
Neoldu canım kötü birşey yoktur inşallah niye canın sıkkın bakalım ?

Çokgüzel düşünmüşsün canım ona büyük bir süpriz olur moral olur çok mutlu olacagından eminim yemek kargoyla gidene kadar bozulmazmı acaba bende yakında göndericem kargo belli olursada yemek koysammıki yanına acep bozulmadan ulaşırmı :18:

güzel fikir tatlım ben geçen kazak aldım kars soğuk oluyo baya kalın bi kazak al :) hazır sarma kek börek yollucaksın benim serdalımıda çağırsın resul.çok sever sarmayı benmki :)))

kızlar bizde Allah nasip ederse mayıs sonu gibi nikah kıyıp ağustosta düğün yapmayı düşünüyoruz.Nikahıda iş yerinden tazminat alabilmem için erken kıymak durumundayız sonrasında düğün hazırlıklarıyla rahat rahat ilgilenirim Bizde ayrı şehirlerdeyiz burda kına olacak ertesi günde Ispartada düğün olur nikah konusunda gelinlik filan giymiyorum sade bi elbiseyle halledebilirm ne güzel telaşlar ya

Ayy böyle güzel hazırlıkları görünce pek hevesleniyor insan darısı başımıza inşallah bizlere nasip et yarabbim iyi düşünmüşsün canım düğünde giyiceksin o yüzden nikahta sade bir elbise bende öyle tercih ederdim iki işi sevmiyorum çok ugraştırır insanı negüzel heycan bunlar rabbim agzınızın tadını bozmasın tatlım

kızlarrrr iyi akşamlarr
İyi akşamlar canım hoşgeldin

amin canım benim rabbim herkese nasip etsin böyle telaşları sağlıkla huzurla olsun herşeyimiz illaki şu olsun bu olsun demiyorum nasipte ne varsa hayırlısıyla olsun önce askerlerimiz gelsin yanımıza

evde holü boyamayı bitirdim ben de bittim ve gelip yazdıklarınızı okudum kızlar

hayırlı olsun canım, biz de ayrı şehirlerdeyiz, ist.da kına ankarada nikah düşünüyoruz, ben her şeyi en az zahmetle yapmak istiyorum çünkü pek fazla yardım alabileceğim kimse de yok. bir de biz de askerden gelince işlemlere başlamak istiyoruz, ama ben ist.da nikah olmasını çok isterdim, benim bütün çevrem burada ve arkadaşlarımın %99u beni evlenirken göremicek, bir kere yaşanacak bir durum için şu ayrı şehir olayı çok sıkıyor canımı. erkekler baskın çıkıyor bu konuda, sinir oluyorum[/QUOTE]

aynı dert benimde başımda bizimde çevremiz hep burda ama 2 düğün yapmak stresin 2ye katlanması demek dayanabileceğimi zannetmiyorum en asgari seviyede bizi zorlamayacak derecede ayarlamaya çalışıyoruz bizde ama dediğin gibi erkek tarafı biraz daha baskın oluyo bakalım artık kimseleri kırmadan hallederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…