- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyi yapmışsın işte bende diyet yapmsamda patates kızartmasın aslapilav ekmek cola bende hepsini sildim attım canım günde bir dilim ekmek yiyiyorum oda sabah kahvaltısında yetiyor zaten bu diyet olayı beyinde bitiyor cidden 20 gün sonrada spora başladımmı bitititim bu işi ben. menü olayına bende yapamamam oyüzden kendi bildiğimden şaşmam genelde kadama göre yaptım bişeyler sonuç alabildiğim sürece devam edicem bu şekilde. bikaç altın kuralı var işte mesela en sevdiğiniz yiyeceği hayatınızdan çıkartın dıyorlar ben patates kızartmasını çıkarttım ama büyük boşluk var onsuz hayatımda :))
evet canım çorba olabilir önümüzdeki hafta akşamları salatayı çıkarıp yerine laha çorbası düşünüyorum. yeşil çayı her akşam içiyorum nerdeyse birde günde 2 tane aktivia yiyiyorum bağırsak problemlerimi düzenliyor.
benimkide telefon sadece izin günlernde alıyo..ama şubattan önce kullanamam burda çok sıkı herşey dedi..
İyi yapmışsın işte bende diyet yapmsamda patates kızartmasın aslaarada yedim hamburgerde valla motivem düşer öyle otsuz tussuz hayat insan biraz ödün vermeli herşeyide atamayız :83: yeşil çay içebilirsin limonlu çay ılık suyuda denemiştir ben işe yaradımı bilmiyorum ama deneyebildigimi denedim :89:muhakkak sonuç alıcaksın tatlım emin ol öyle koca listelere gerek yok bana göre beyninde bitirdinmi herşeyi azaltıp bazı şeyleri yemeyi bıraktıkmı gidiyor hiç merak etme o sporda yaparsan ozaman sarkmada olmuyor sıkılaşarak zayıflıycaksın engüzeli oda bende yok spora zamanım yoktu malesef hemen gitmedi o yüzden bir 3 ay ugraştım rahat
Yer ortam durumuna göre ayarlıycaklar inşallah canım iyi olsunlarda hasret çekiyoruz zaten telefonuda sabrederiz
İyi yapmışsın işte bende diyet yapmsamda patates kızartmasın aslaarada yedim hamburgerde valla motivem düşer öyle otsuz tussuz hayat insan biraz ödün vermeli herşeyide atamayız :83: yeşil çay içebilirsin limonlu çay ılık suyuda denemiştir ben işe yaradımı bilmiyorum ama deneyebildigimi denedim :89:muhakkak sonuç alıcaksın tatlım emin ol öyle koca listelere gerek yok bana göre beyninde bitirdinmi herşeyi azaltıp bazı şeyleri yemeyi bıraktıkmı gidiyor hiç merak etme o sporda yaparsan ozaman sarkmada olmuyor sıkılaşarak zayıflıycaksın engüzeli oda bende yok spora zamanım yoktu malesef hemen gitmedi o yüzden bir 3 ay ugraştım rahat
Yer ortam durumuna göre ayarlıycaklar inşallah canım iyi olsunlarda hasret çekiyoruz zaten telefonuda sabrederiz
İnsan sevdigine duyuyorsa o özlem bile güzel gerçekten canımözlemek de güzel aslında döndüğünde daha bi güzel olacaksa herşey..:)) aman iyi olsunda onlar..bide duyalım seslerini..daha ne olsun demi..
elbet benimde kendimi ödüllendirdiğim günler gelicekkkama önce mideyi küçültmek lazım çok iştahım açılmıştı onu düzene soktum sayılır tutabiliyorum kendimi rahatsız olduğum fazlalığı atıyım ondan sonra çok fazla kasmadan devam ederim diye düşünüyorum. sporuda çok sevdiğim için kolay oluyor bana hiç sarkma olmadı daha öncede bu seferde olmıycak allahın izniyle
kızlarr nasılsınız sizlere bişey danışıcam.kafayı yemek üzereyim.eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
kızlarr nasılsınız sizlere bişey danışıcam.kafayı yemek üzereyim.eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
Canım kötü olmuş bukadar zayıflaman çocuklarada yansıyor tabi güçsüz kalırsın dikkat et kendine ama korkma ailenin yanında toparlarsın birkaç güne bol bol kızartma ye aburcubur olabilir iştahını kapatıcak değil açıcak türden makarna pilav ekmek arası sandviç falan dedinmi alırsın muhakkak pizzada çok aldırıyor bak nasılda biliyorummerhaba arkadaşlar..ben yeniyim buralarda daha iki gün oldu aranıza katılalı çok fırsat olup giremiyorum iki çocuk var birde..birlikte günleri sayıp babamızı bekliyoruz..spordan diyetten konuşuluyor dikkatimi çekti,bende ilginçtir bugün doktora çok hızlı kilo kaybediyorum diye gittim,eşim gittiğinden beri 4 kilo verdim şu an 45 kiloyum..bir sürü tahlil filan yaptı yarın yine gitcem,bilmiyorum nasıl alınır verilen kilolar,doktor strese bağlı olduğunu söylüyor bilmiyorum artık hayırlısı...yani diyete filan çok takılmayın onu bulamayanlar var,insan halsiz kalıyo,iki çocuk ilgi bekliyo,yani bu durum da kolay değil...allahtan annemlerin yanındayım tatil vesilesiyle de bakıyorlar bana..inş.toparlanırım biraz.
nehirnil111 canım kendi aramızda nikah kıysak öle olurda herkes gelcek ve gelinlik giymem lazım oyüzden tekrar gelinlikle babamn evine gelicek olmam düşündürüyo beni :)
burcu'cum kına ve nikahın kendi memleketimde olması lazım kınamı dediğin gibi yapıcam büyük biyer tutucaz ama sözlümünde iş cevresi burda oldugu için çağırmamız gereken özel kişiler var kınaya gelcek kişiler değiller. ilçe başkanları partililer müdürler felan gelicek çünkü nikaha gelirler anca.aslında çok iyi fikir nikah ve düğün aynı gün olursa hergün kuaför telaşımda olmaz bi çırpıda çıkarırız :) ayyy çok stresli bi durumdayım nasl olcak bilmiyorum
ohhh rüyalarda görünmüşşşşşşşBende böyle olmak geç uyumak geç uyanmak istiyorum ya:84:ah rüyalarımız bende bir rüya gördüm çok güzeldi
amanınnnnn evin yolunu bulabilmişiz sonunda :))))kızlarr nasılsınız sizlere bişey danışıcam.kafayı yemek üzereyim.eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
nehirnil111 canım kendi aramızda nikah kıysak öle olurda herkes gelcek ve gelinlik giymem lazım oyüzden tekrar gelinlikle babamn evine gelicek olmam düşündürüyo beni :)
burcu'cum kına ve nikahın kendi memleketimde olması lazım kınamı dediğin gibi yapıcam büyük biyer tutucaz ama sözlümünde iş cevresi burda oldugu için çağırmamız gereken özel kişiler var kınaya gelcek kişiler değiller. ilçe başkanları partililer müdürler felan gelicek çünkü nikaha gelirler anca.aslında çok iyi fikir nikah ve düğün aynı gün olursa hergün kuaför telaşımda olmaz bi çırpıda çıkarırız :) ayyy çok stresli bi durumdayım nasl olcak bilmiyorum
Canım kötü olmuş bukadar zayıflaman çocuklarada yansıyor tabi güçsüz kalırsın dikkat et kendine ama korkma ailenin yanında toparlarsın birkaç güne bol bol kızartma ye aburcubur olabilir iştahını kapatıcak değil açıcak türden makarna pilav ekmek arası sandviç falan dedinmi alırsın muhakkak pizzada çok aldırıyor bak nasılda biliyorum
teşekkür ederim tavsiyeler için ama bunları yemem için önce yeme isteği gerekiyor bende o da yok...birde gribal enfeksiyon durumu eklendi artık düşün gerisini
Canım kötü olmuş bukadar zayıflaman çocuklarada yansıyor tabi güçsüz kalırsın dikkat et kendine ama korkma ailenin yanında toparlarsın birkaç güne bol bol kızartma ye aburcubur olabilir iştahını kapatıcak değil açıcak türden makarna pilav ekmek arası sandviç falan dedinmi alırsın muhakkak pizzada çok aldırıyor bak nasılda biliyorum
teşekkür ederim tavsiyeler için ama bunları yemem için önce yeme isteği gerekiyor bende o da yok...birde gribal enfeksiyon durumu eklendi artık düşün gerisini
İnsan hasta oldugu zaman yemek yeme istegi olmuyor canım haklısın ama şuan zorlaman lazım kendini güçlü durmak için çocuklarında sana muhtaç onlar için eşinde bak böyle oldugunu duysa üzülür o yüzden zorla kendini yemege çalış çokiyi anlıyorum seni ama miden küçülmesin iyice sonrası zor olur zorlaman lazım yedikçe açılacaktır iştahında herşeyin güzel olacagını düşün kendine moral ver tatlım gerekirse vitamin ilaçlarından al canım benim çok geçmiş olsun :2:
İnsan hasta oldugu zaman yemek yeme istegi olmuyor canım haklısın ama şuan zorlaman lazım kendini güçlü durmak için çocuklarında sana muhtaç onlar için eşinde bak böyle oldugunu duysa üzülür o yüzden zorla kendini yemege çalış çokiyi anlıyorum seni ama miden küçülmesin iyice sonrası zor olur zorlaman lazım yedikçe açılacaktır iştahında herşeyin güzel olacagını düşün kendine moral ver tatlım gerekirse vitamin ilaçlarından al canım benim çok geçmiş olsun :2:
teşekkürler..eşimde 4 günlük istirahat izninde 10 iğne vermişler yani karı koca hasta olduk birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz artık..biraz da gittiği yer etkiliyor ne de olsa eşim şırnakta yapıyor vatani görevini artık düşün gerisini...
teşekkürler..eşimde 4 günlük istirahat izninde 10 iğne vermişler yani karı koca hasta olduk birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz artık..biraz da gittiği yer etkiliyor ne de olsa eşim şırnakta yapıyor vatani görevini artık düşün gerisini...
amanınnnnn evin yolunu bulabilmişiz sonunda :))))
ohh ohhh düğün hazırlıkları da başladıııanım valla hiç kasma ben aralıkta nikahı kıyıp haziranda düğün yapanları biliyorum -babasının evinde kalıp- 2,3 günden birşeycik olmaz.ama nikahı sadece gelinliği giymek için istiyorsan şunu da gördüm büyük bi kına da -kına falan yakıldıktan sonra- kız gelinliği giyip iki oynamıştı böyle bişi de olabilir.
Canım bilemedim şimdi Allah yardımcın olsun inşallah bir çözüm yolu bulursunuz ama ailenden başka nerde kalabilirsinki kendi evinde olmaz sinopa git durmadan ozaman benim kuzenim öyle yaptı istanbulda kına yaptık birgüzel nikahıda önceden olmuştu kınanın ertesi sabahı gelinligini giydi evden çıkarken kuşagını bagladık çıkardık evden direk tokata gittiler birkaç gün sonrada düğünü oldu orda eniyi çözüm erkek tarafının oraya hazırlıklara gitmek olur ozaman tatlım
valla canım işin içinde olan sensin tabi en iyisine kararı sen vericen karışık bir durum ama kınayada çağırabilirsin söz ettiğin insanları. bak arkadaşımınkinde söz ediyim ben sana onlar 2 katlı restorant tarzı biyer tuttular alt katta erkekler ve özellikle senin söz ettiğin gibi adamlar falan vardı onlarında oyle ağır misafirleri çoktu anlıyacağın milletvekili bile vardı yemek yediler içtiler üsttede bayanlar kurtlarını döktü biraz haremlik selamlıktı ama iyiydi yani kınasınıda yaktık kızın herşey yerli yerinde oldu ondan sonra evli evine köylü köyine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?