Nilcim acikcasi kargoyla konusmayi dusunuyorum karsa kac gunde gider diye.havalar soguk bozulmazlar sarmaya da bisi olmaz ama. Kek ve borek bayatlayabilir.
Duygucum sizin icin problem olmazsa seve seve serdalin adina ayri bi kargo gondermek isterm
aynı dert benimde başımda bizimde çevremiz hep burda ama 2 düğün yapmak stresin 2ye katlanması demek dayanabileceğimi zannetmiyorumen asgari seviyede bizi zorlamayacak derecede ayarlamaya çalışıyoruz bizde ama dediğin gibi erkek tarafı biraz daha baskın oluyo bakalım artık kimseleri kırmadan hallederiz inşallah
sana katılıyorum canım, inşallah hallederiz
kızlarrrr iyi akşamlarr
bazen düşünüyorumda aklımdan zorummu var acaba diyorumnikah için uğraş kimliğin yenilenecek uğraş iş yerinden tazminat istersin uğraş düğün salonu için uğraş gelinlik,damatlık,ayakkabı,ev eşyası için uğraş,ev bulmak beğenmek için uğraş,kına gecesi,davetiye için uğraş tüm bunlar olup biterken hep pozitif ol hiç yorulma kalk bide kınada düğünde hiç bişey olmamış gibi zıpla oyna
Neoldu canım kötü birşey yoktur inşallah niye canın sıkkın bakalım ?
QUOTE]
ne bılım geldıler ıste sıkıntıdan oturup aglıyorumm
canım bende dün senn gbiydm..dua ettm bol bol..bugün daha iyiym çok şükür..ama umarım büyük bi sorun falan yoktur
canım bende dün senn gbiydm..dua ettm bol bol..bugün daha iyiym çok şükür..ama umarım büyük bi sorun falan yoktur
birşey yok zaman gecmıyor ıyıce sıkıştı anlıyacagın.nehirnıl de solemıs bole banyoya gırıp su altında aglayasım geldı eve gıdınce devam edıcem ..
sana katılıyorum, az önce yorum yazarken aklımdan bunlar geçiyodu, hem doğup büyüdüğüm şehri bi de istanbul gibi bi yeri bırakıyorum denizsiz şehre gidiyorum hem de oynicak mıyım al benden de o kadar yaaa...
sana katılıyorum, az önce yorum yazarken aklımdan bunlar geçiyodu, hem doğup büyüdüğüm şehri bi de istanbul gibi bi yeri bırakıyorum denizsiz şehre gidiyorum hem de oynicak mıyım al benden de o kadar yaaa...
banyoya girmen güzel canım ama ağlamak yok lütfen. hem bak biz bi karar aldık her gün yeni bi konu açıp kafamızı dağıtalım dedik çok iyi geliyor seninde moralin düzelir birazbirşey yok zaman gecmıyor ıyıce sıkıştı anlıyacagın.nehirnıl de solemıs bole banyoya gırıp su altında aglayasım geldı eve gıdınce devam edıcem ..
senin için çok problem olmaz canım ama benim ciddi endişelerim var:44:Doğru diyorsun canım kargo bir konuşmak gerekir bende sorayım istanbuldan safranboluya çok bekletmezler ona göre kargomu ayarlarım çarşı iznine denk gelicek şekilde bende sarma sarmak istiyorum bayatlamayan poğacada olabilir tariflerime bir gözatmam lazım
ayıpp ayıppp ne yapalım yani denizimiz yok ama gayet güzel bi şehir. ankaralı olarak hemen duruma müdahale etmek istiyorum ankaraya geldiğinde bi ankaralıya sakın ola ki "ama burda deniz yok" gibi bi cümle kurma derim oldukça sıkıldı ankaralılar bundan bende evlilik muhabbeti olduğunda düşünüyorum mesela ankaradan nasıl ayrılcam diye
ahh canımm ahh hasret çok zor ne yazık kiKızlar ben çok özledim ya.. Onun kokusunu bana bakısını hatta sinirlenmesini ne biliyim çok özledimGeçecek elbet gececek ama yemin ederim tişörtünü koklamaktan sıkıldım.. Bırbırımzle ugrasmalarımızı off offf
ya canımm benimmm sende takmışsın bi kaybolacam diye ciddi ciddi kaybolcaksın diye bende endişelenmeye başladım, sora sora bağdat bulunur merak etmealemsin canım ama yoook, şuan evimiz sahile çok yakın, aah ah nasıl kopup gelicem ben de bilmiyorum, artık ikide bir hızlı trene biner uçarım memleketime ya otobüs duraklarının bi adı bile yok, nerden bilcem ben nerdeyim kaybolcam nerde olduğumu bile söyleyemicem sevemedim ankarayı, ama ben büyük konuştum, aah ah dostlar!..
evde holü boyamayı bitirdim ben de bittimve gelip yazdıklarınızı okudum kızlar
canım benim askerim de munzur dağlarının dibinde, (tunceli) ben de çok zor alıştım, çarşı izinleri olmaması vs vs bunları zaten çok iyi biliyoruz, ama kendimizi bırakamayız, hele ki evladı olanlar daha da çok toparlanmaya çalışmalı. yavrularınla oyalanmaya vakit geçirmeye çalışsan canım? hem sana hem onlara çok iyi gelir, hem ailenin yanındaymışsın, bütün yük sana kalmazaz bile yesen kilo aldıracak şeylerden yemeye çalış, pekmez içebilirsin güç olur, istersen kendin kek börek türü şeyler yapabilirsin hem bence mutfakta olmak kadına stres attıran bir şey yani aklıma gelenler bunlar.
teşekkür ederim...zaten güvenlik meselesini çok dert etmiyorum,şırnakta tümende kaldı,orası şırnağın yarısı kadarmış nerdeyse,şehir içinde şehir diyorlar,hastanesi,pastanesi,restorantı,interneti,süper marketi,herşeyi var yani çarşı iznini filan dert etmiyorum aslında ama çocuklarla kalmak onların baba hasreti,değişen huyları,insanı yoran enerrjisini bitiren bunlar..birde askerimizin hasta olması tabii..kendi hastalığımı unutturdu diyebilirim aklım onda..
ahh canımm ahh hasret çok zor ne yazık ki
ya canımm benimmm sende takmışsın bi kaybolacam diye ciddi ciddi kaybolcaksın diye bende endişelenmeye başladım, sora sora bağdat bulunur merak etmeahh ahh hep başımıza büyük konuşmalardan geliyor zaten bugüne kadar büyük konuştuğum her şey başıma geldi. üni konusunda büyük konuştum şu an o ünide 4.yılım , fenerbahçe konusunda büyük konuştum sevdiğim fenerli, çanakkaleye geziyle gitmiştim ve yolları beni mahvetmişti bi daha tövbe gelmem dedim sevdiğim orada yaşıyor şimdide diyorum ki şöyle 5bin 10binlik maaşlı iş teklifleri gelsin tövbe kabul etmeyeceğim inşşşş bu da başıma gelirr
Allah yardımcınız olsun...teşekkür ederim...zaten güvenlik meselesini çok dert etmiyorum,şırnakta tümende kaldı,orası şırnağın yarısı kadarmış nerdeyse,şehir içinde şehir diyorlar,hastanesi,pastanesi,restorantı,interneti,süper marketi,herşeyi var yani çarşı iznini filan dert etmiyorum aslında ama çocuklarla kalmak onların baba hasreti,değişen huyları,insanı yoran enerrjisini bitiren bunlar..birde askerimizin hasta olması tabii..kendi hastalığımı unutturdu diyebilirim aklım onda..
Allah yardımcınız olsun...
kızlarr nasılsınız sizlere bişey danışıcam.kafayı yemek üzereyim.eylülde düğün yapmayı düşünüyoruz ama sözlüm sinoplu ailesi akrabaları hep sinopta ben ise kocaelideyim bütün akrabalrım kocaelide.iki şehirde de bişeyler olması gerek. sinopta kesin düğün olcak. kocaelide kına ve nikah olsun diyoruz. ama bunların hepsi peş peşe olamaz çok yoruluruz. kına olur ertesi gün nikah olur 2-3 gün sonrada düğün olur diye düşünüyorum. nikahı kalabalık yapsak ben nikahtan snra babamın evine gelsem saçma olur gelin gitceğim eve gitsem oda saçma olur gibime geliyo.yani gelin gitceğim eve gitsem 2-3 gün sonra düğün için sinoba gidicez.iş işten geçmiş olcak anladınız siz onu :) babamn evine gelsem oda saçma nikahım kıyılmış baba evine geri geliyorum tekrar:) bana bi çözüm yolu söyleyin anlatabildimmi bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?