349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nilcim acikcasi kargoyla konusmayi dusunuyorum karsa kac gunde gider diye.havalar soguk bozulmazlar sarmaya da bisi olmaz ama. Kek ve borek bayatlayabilir.
Duygucum sizin icin problem olmazsa seve seve serdalin adina ayri bi kargo gondermek isterm

Nilcim acikcasi kargoyla konusmayi dusunuyorum karsa kac gunde gider diye.havalar soguk bozulmazlar sarmaya da bisi olmaz ama. Kek ve borek bayatlayabilir.
Duygucum sizin icin problem olmazsa seve seve serdalin adina ayri bi kargo gondermek isterm

Doğru diyorsun canım kargo bir konuşmak gerekir bende sorayım istanbuldan safranboluya çok bekletmezler ona göre kargomu ayarlarım çarşı iznine denk gelicek şekilde bende sarma sarmak istiyorum bayatlamayan poğacada olabilir tariflerime bir gözatmam lazım

sana katılıyorum canım, inşallah hallederiz

sana katılıyorum canım, inşallah hallederiz

bazen düşünüyorumda aklımdan zorummu var acaba diyorum nikah için uğraş kimliğin yenilenecek uğraş iş yerinden tazminat istersin uğraş düğün salonu için uğraş gelinlik,damatlık,ayakkabı,ev eşyası için uğraş,ev bulmak beğenmek için uğraş,kına gecesi,davetiye için uğraş tüm bunlar olup biterken hep pozitif ol hiç yorulma kalk bide kınada düğünde hiç bişey olmamış gibi zıpla oyna

sana katılıyorum, az önce yorum yazarken aklımdan bunlar geçiyodu, hem doğup büyüdüğüm şehri bi de istanbul gibi bi yeri bırakıyorum denizsiz şehre gidiyorum hem de oynicak mıyım al benden de o kadar yaaa...

hihihihih canımız çıkıyo ama kavuşmak için saatleri sayıyoruz

ayıpp ayıppp ne yapalım yani denizimiz yok ama gayet güzel bi şehir. ankaralı olarak hemen duruma müdahale etmek istiyorum ankaraya geldiğinde bi ankaralıya sakın ola ki "ama burda deniz yok" gibi bi cümle kurma derim oldukça sıkıldı ankaralılar bundan bende evlilik muhabbeti olduğunda düşünüyorum mesela ankaradan nasıl ayrılcam diye

Kızlar ben çok özledim ya.. Onun kokusunu bana bakısını hatta sinirlenmesini ne biliyim çok özledim Geçecek elbet gececek ama yemin ederim tişörtünü koklamaktan sıkıldım.. Bırbırımzle ugrasmalarımızı off offf

alemsin canım ama yoook, şuan evimiz sahile çok yakın, aah ah nasıl kopup gelicem ben de bilmiyorum, artık ikide bir hızlı trene biner uçarım memleketime ya otobüs duraklarının bi adı bile yok, nerden bilcem ben nerdeyim kaybolcam nerde olduğumu bile söyleyemicem sevemedim ankarayı, ama ben büyük konuştum, aah ah dostlar!..

ahh canımm ahh hasret çok zor ne yazık ki

ya canımm benimmm sende takmışsın bi kaybolacam diye ciddi ciddi kaybolcaksın diye bende endişelenmeye başladım, sora sora bağdat bulunur merak etme ahh ahh hep başımıza büyük konuşmalardan geliyor zaten bugüne kadar büyük konuştuğum her şey başıma geldi. üni konusunda büyük konuştum şu an o ünide 4.yılım , fenerbahçe konusunda büyük konuştum sevdiğim fenerli, çanakkaleye geziyle gitmiştim ve yolları beni mahvetmişti bi daha tövbe gelmem dedim sevdiğim orada yaşıyor şimdide diyorum ki şöyle 5bin 10binlik maaşlı iş teklifleri gelsin tövbe kabul etmeyeceğim inşşşş bu da başıma gelirr

canım orda üzerinde durmak istediğim şey aslında başkentin duraklarının ve otobüslerinin gerikalmışlığı bu konuda beyaz masayı arayıp öneride bulunmayı düşünüyorum
aaa üniversite konusunda aynen benim de öyle oldu, lisedeyken önünden geçmiştik ıyy burda okuyan mı var burası dağ başı ıyy demiştim, sonra ankara da aynen gezi yapmıştık bi yapay şelale var ya estergon kalesinin orda, oraya gitmiştik, ay burda deniz yok hayatta burda yaşamam demiştim şimdi tıpış tıpış oraya gidicem ben de aynen o mantıkla artık diyorum ki istanbul çok kalabalık artık burda yaşanmaz

Allah yardımcınız olsun...

hepinize hayırlı akşamlar güzel yarenler bugün sevdiğimle konuşamadık ama olsun eskisi gibi endişelenmiyorum olgunlaştım mı ne sizlerin günü nasıl geçti askerleriniz iyi mi umarım hiçkimsede bi problem yoktur

hoşgeldin canım, valla ben bugün keyifsizim... sevdiğime de belli ettim sanırım, pek güzel bir gün olarak geçmedi kısacası, onun da tadını kaçırdım biraz şuan mesaj attım umarım düzelir Eki Görüntüle 619984 sen de ne var ne yok canım ?

şafakdaşım bizde aynı durumdayız gerçekten çok zor

benim bulunduğum şehirde salonu tuttuk tarihi kararlaştrdık düğünde nikahı düşünüyorum. nişanlımın memleketinde ben 2 gün sonra olsun istiyorum ama onlar 1 hafta sonra daha ii olacağını söylüyorlar henüz ona karar veremedik. düğünden sonra napıcam nereye gidicem evde konşulmadı muallaktayız bizde bi arkadaşım eş durumu için 1 sene nikahlı kalmıştı düğünü oldu baba evinde kaldı 1 hafta sonra kendi ailesiyle diğer şehirdeki düğününe gittiler yadırgayanda oldu onaylayanda oldu. zamanı gelince her kafadan ses çıkıcak eminim. napıcaz bilmiyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…