al benden de o kadarhoşgeldin canım, valla ben bugün keyifsizim... sevdiğime de belli ettim sanırım, pek güzel bir gün olarak geçmedi kısacası, onun da tadını kaçırdım biraz şuan mesaj attım umarım düzelir Eki Görüntüle 619984 sen de ne var ne yok canım ?
hoşgeldin canım, valla ben bugün keyifsizim... sevdiğime de belli ettim sanırım, pek güzel bir gün olarak geçmedi kısacası, onun da tadını kaçırdım biraz şuan mesaj attım umarım düzelir Eki Görüntüle 619984 sen de ne var ne yok canım ?
Nilcim acikcasi kargoyla konusmayi dusunuyorum karsa kac gunde gider diye.havalar soguk bozulmazlar sarmaya da bisi olmaz ama. Kek ve borek bayatlayabilir.
Duygucum sizin icin problem olmazsa seve seve serdalin adina ayri bi kargo gondermek isterm
Nilcim acikcasi kargoyla konusmayi dusunuyorum karsa kac gunde gider diye.havalar soguk bozulmazlar sarmaya da bisi olmaz ama. Kek ve borek bayatlayabilir.
Duygucum sizin icin problem olmazsa seve seve serdalin adina ayri bi kargo gondermek isterm
kızlar benımkı benı aradı mesgule verdım bende hep oyle yapıyorum aradım aradım ulasamadım telefon acılıyo ses yok. ayy ıyıce uzuldum ustelık bugun onun dogumgunuydu yalnız basına sesını de duyamadım ya nasıl bı sıstem bu askerıyede kı ankesörler calısmıyo bıle dogru duzgun :s
hoşbulduk elifcim
hayırdır canım çok özel değilse bir problemin mi var??
napıcaksın canım insanız sonuçta bazen hislerimizi gizleyemeyebiliyoruz sıkma canını düzelir inşallah
bende yakın bi arkadaşımı ziyarete gittim bugün iyi geldi görüşmek
biz telefonda görüşemedik bugün ama iyidir heralde
al benden de o kadarama artık üzülemiyorum bile küçük prensimiz sinirlendi telefonunu kapadı tepkinin gereksizliğine bakın kızlar 50 gün oldu, hala orda birinin onayını almaya ihtiyacı olmayan bir "birey" olmayı öğrenemedi gitti!.. hala benim düşüncelerim sanki dünyayı değiştirir gibi tavırlar. üzgünüm bebeğim değiştiremiyor
iyi geceler kızlar dün akşamki gibi enerji dolu bulamadım sizi herkezde bi surat asıklıgı ama niye böyleeeee oldu kiiiiiiiiiiiii
tam sayılmaz canım ama sanırım insan bazen özlemden dolayı ufak kaprisler yapıyo :/ yapmaması gerektiği takdirde ama konuşup hallettik bir an olsun canım çok sıkıldı... doğru hislerimizi gizleyemiyoruz, istediğimiz zaman istediğimiz gibi de ulaşıp konuşamıyoruz bunun da etkisi var o yüzden aldırmamak lazım o da zor, askerliğin en zor yanı da buymuş sanırım...
ya kuzum şafağın ortaları böyle umutsuzlaştırdı sanırım hepimizi az biraz Eki Görüntüle 619997 herkeste bir özlem patlaması yaşanıyo galiba şuan
çok sevindim canım problemin hallolmasına.. kesinlikle çok haklısın istediğin zaman ulaşamamak aşırı bi stres yaratıyo.. içindeki özlemi sesini duyarak bastırmak istiyosun bu seferde onu bulamayınca bulduğun anda çatıyosunbiraz daha sabırlı olmak gerekiyo sanırım ama yinede sevinmelisin askerinle cepten görüşebiliyosun anladığım kadarıyla
Ohhh muhabbet akmış gitmişben de sık giremiyorum.hem kayınvalidemlerdeyim,bebiş,spor,yemek derken akşam oluyor.
Eşim yokken ilişkimizi gözden geçiriyorumda... Ufff siz de saçma sapan sebeplerden dolayı kavgalar ediyor musunuz? Bazen o kadar gereksiz yere tartışıyoruz ki...inatlaşıyoruz...en gıcığıda haklı olduğum zamanlarda eşimin bunu anlamaması,çünkü hep o haklıdırsen gıcık olduğunla kalırsın. Tüm ilişkiler böyle mi?
Bu akşamın şarkısını enerji vermesi için yolluyorum size canlar Yonca Lodi - Düştüysek Kalkarız - YouTubeiyi geceler kızlar dün akşamki gibi enerji dolu bulamadım sizi herkezde bi surat asıklıgı ama niye böyleeeee oldu kiiiiiiiiiiiii
Pikolata yakaladım seniOhhh muhabbet akmış gitmişben de sık giremiyorum.hem kayınvalidemlerdeyim,bebiş,spor,yemek derken akşam oluyor.
Eşim yokken ilişkimizi gözden geçiriyorumda... Ufff siz de saçma sapan sebeplerden dolayı kavgalar ediyor musunuz? Bazen o kadar gereksiz yere tartışıyoruz ki...inatlaşıyoruz...en gıcığıda haklı olduğum zamanlarda eşimin bunu anlamaması,çünkü hep o haklıdırsen gıcık olduğunla kalırsın. Tüm ilişkiler böyle mi?
Ohhh muhabbet akmış gitmişben de sık giremiyorum.hem kayınvalidemlerdeyim,bebiş,spor,yemek derken akşam oluyor.
mrblar canım ben izmirden cizreye yolladım. ptesi burdan verdim çarşamba cizredeydi. yurtiçiyle yolladım ama sen yollamadan önce askerine sor hangi kargoyla çalışıyorlarmış benim bildiğim kadarıyla her kargo askeriyeye teslim etmiyo sorun çıkartan çok oluyormuş. askerinden öğren şubeylede konuş kaç günde gideceğini. o kadar zahmet edip uğraşıcaksın yazık olmasın yiyeceklere
2 günde gidiyormuş netten araştırdım biraz ama 2 günde yiyeceklerin hali kalmaz şüpheliyim şu an teşekr ederim kızlar :)Yurtiçi götürüyor eger askerın carsı ıznı yoksa ozellıkle belırt ama sonra adilik yapıyolar yok askerınız gelsın subeden alsın dıyee
iyi geceler kızlar dün akşamki gibi enerji dolu bulamadım sizi herkezde bi surat asıklıgı ama niye böyleeeee oldu kiiiiiiiiiiiii
ayyy kıyamam bu kötü olmuş işte üzülme canım ama artık olan olmuş bekle bakalım yarın arar da görüşürsünüz hayırlısıyla
Bu akşamın şarkısını enerji vermesi için yolluyorum size canlar Yonca Lodi - Düştüysek Kalkarız - YouTube
Sedacım ben iyiyim ama askerim huysuz. ona burdanyapıyorum. sen nasılsın canım???
İyim canım bendee teşekkür ederim. Ama bu enerji düşüklügünü hiç yakıştıramadım sana hemen bi boncuk takalımm
Erkeklere gelince onların hepsi aynı :) Heyyyy askerler adam olun akıllı olun yiterrrr yaa yiterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?