349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

valla yaaa dün o kadar iyidi ki sabah kalktığımda neşem devam ediyordu ve tam bunun üstüne sevdiğim aradı çok hoş bi konuşma yaptık-gerçi akşam ararım dedi ama aramadı:44:- neyse sonuç olarak enerjimiz onlarada yansıyorrr haydi kızlarrrr kendimize gelelim birazzzz...[/QUOTE]

Neşeleniyoruz hadi bakalım daha ben 2-4 nöbetine uyancam kikikikki nöbette bile rahat bırakmıyorum :)

aslında cebinin olması daha mı kötü ne:18: bu seferde her an ulaşabilirim diye şartlıyosun ulaşamıyınca krizlere giriyosun falan canım neticede askeriye ne zor şartlarda arıyodur sırf sesini duycam diye mutlaka senden daha fazla geriliyodur..eminim anlayış gösteriyosundur ama belki bi parça daha sabır sonu selamet inşallah

Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diye takdirinize bırakıyorum gerisini

üzülme tatlım bilseydin verir miydin meşgule .. hissetmez mi kalpten kalbe mesajlaşıyodunuz demek arar mutlaka içinde kalmıştır konuşamayınca yarın ilk fırsatta arıcaktır

wuu işte buna gülerim harbiden ya bi silkelenin kendinize gelin canım ama artık tartışırken bile gülüyorum, eskiden olsa ağlardım bu da bi ilerleme
Allah iyilik versin hepimize güzeller

inş.elifcim inş.hayırlısıyla gelsinler kurban adadım valla...beytüşşebabta çarşı izni filan nasıl,yerleri rahat mı bi ara gönüllü olarak ilçelere gitmeye niyet etti daha rahat diye ama vazgeçmiş şükür..bana göre en iyisi merkez tabii

Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diye takdirinize bırakıyorum gerisini

hehe bende bazen sevdiğimi sıkıştırıyorum özlemcim anlamadım ki kavga mı edelim onu mu istiyosun diyo? aslında sadece özlediğim için güzel şeyler duymak istiyorum o da bunu yapmayınca ben buna sarıyorum( senin kocabebek senden ilgi bekliyo bunu can sıkıntısından kavga olarak istiyo olabilir )

wuu işte buna gülerim harbiden ya bi silkelenin kendinize gelin canım ama artık tartışırken bile gülüyorum, eskiden olsa ağlardım bu da bi ilerleme
Allah iyilik versin hepimize güzeller

o gülme bendede başladı kendimi asalak gibi hisettim bugün telefonu kapatıcak üşüdüm dedi bende tamam hadi hadi kapatalım dedim yani üşüdüm diyince kıyamadım hemen kapatmak için hadi hadi dedim die birden sesini yükseltti ne var şimdi burda ses yükselticek altı üstü onu düşündük armut ya ne anlar iyilikten bak nasıl sinirlendim şimdi :)

neden diye sordum, e o da ilişkinin tuzu biberi o da lazım dedi, herhalde ters tarafından kalktı bugün

Töbe estafurullah dogru kavga etmeden olmazda onun canı sıkılmış bence orda kavga edemicegi için senle kavga etmek istedi heralde bu yaptıklarını bi kara kaplı deftere not edelim gelince burunlarından getirelim :)

evet canım ama ankesörler çalışmıyor ki orada :/ başka çaremiz yok yani, herkes aynı şekilde çözüyor, elektrikler sular bile kesiliyo sık sık... evet anlayışla karşılıyorum tabiiki ama işte insanız arada ben de de patlak veriyor sanırım özlediğimden ama sabrın solu selamett, geçicek bugünlerde inşallah

evet canım bizde öyle, çarşı izni hiç yok zaten çarşı yok orada, alay komutanlığı daha büyükmüş ilçeden... bencede il de kalması daha iyi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…