evet canım ya işte akşamları birkaç mesaj yada bir kere aramasıyla ancak, ama onda da kalabalık içinde ancak konuşabiliyor, dolayısıyla pek birşey anlamıyorum ya gazinoda telefonun sesi çok yüksek oluyor yada çok sessiz herkes uyuyor, pek birşey anlamıyorum yani... ama haklısın işte özledikçe insan bazen öyle esiyor boş yere çatıyorsun sonra pişman oluyorsun Eki Görüntüle 619999
Ohhh muhabbet akmış gitmişben de sık giremiyorum.hem kayınvalidemlerdeyim,bebiş,spor,yemek derken akşam oluyor.
Eşim yokken ilişkimizi gözden geçiriyorumda... Ufff siz de saçma sapan sebeplerden dolayı kavgalar ediyor musunuz? Bazen o kadar gereksiz yere tartışıyoruz ki...inatlaşıyoruz...en gıcığıda haklı olduğum zamanlarda eşimin bunu anlamaması,çünkü hep o haklıdırsen gıcık olduğunla kalırsın. Tüm ilişkiler böyle mi?
Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diyetakdirinize bırakıyorum gerisini
aynen biraz kötü oldum keske acsaydım ya bu seferlıkte mesgule vermeyeydım sankı hıssettı tamda o saatlerde actım fotograflarımza bakıyorum uzerıne bı mektup daha yazdım o aradı ama gorusemedıkınsallah yarın konusabılırız
İyim canım bendee teşekkür ederim. Ama bu enerji düşüklügünü hiç yakıştıramadım sana hemen bi boncuk takalımm
Erkeklere gelince onların hepsi aynı :) Heyyyy askerler adam olun akıllı olun yiterrrr yaa yiterrrr
Canim benim askerimde sirnakin bir ilcesinde. Bende ilk ogrendigimde cok kotu oldum, ayni sekilde hizlica kilo verdim uc defa hastalandim bagisikligim coktu resmen bi hafta oldu hala iyilesemedim cok etkiliyor haklisin. Ama verdigimiz kilolari almamiz gerekiyor yoksa geldiklerinde bizi boyle gorurlerse kizarlar. Aklina kotu seyler getirme. Ben bu foruma ilk uye oldugumda cok agliyordum ve sirnak ta esi askerleik yapmis olan biri aglayip devamli kotu seyler dusunup kotuyu cagirma dedigi gunden beri aglamiyorum. Him kotu olmuyo muyum oluyorum cok ozledigim icin evet her haberi merakla kalbim ata ata dinliyorum ama dedigin gibi terorun artik yeri yok ciddiyim. Bir arkadasim anlatti gecen sene izmirde askerligini yapmis orada bile yakalanmislar... Yani istanbulun gobeginde de mevcutlar, insallah bu savas bitecek baris olsun. Allah askerlimizi korusun. Ama icini ferah tut ki iyi seyler olsun canim... Az gunumuz kaldi insallah alicaz onlari yine Sabiha Gokcen havaalanindan ugurladigimiz gibi...
Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diyetakdirinize bırakıyorum gerisini
wuu işte buna gülerimharbiden ya bi silkelenin kendinize gelin canım ama artık tartışırken bile gülüyorum, eskiden olsa ağlardım bu da bi ilerleme
Allah iyilik versin hepimize güzeller
neden diye sordum, e o da ilişkinin tuzu biberi o da lazım dedi, herhalde ters tarafından kalktı bugünNasıl yani ama neden ki canımı sıkılmış yoksa senle kavga etmeyi bile özledim gibilerinden bişeymi kafam karıştı :S
neden diye sordum, e o da ilişkinin tuzu biberi o da lazım dedi, herhalde ters tarafından kalktı bugün
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..uyucaktım aklım burda kaldı:))
Sezen Aksu - Guvercin - YouTube Hadi dinleyelim zaten hüzün çökmüş hepinize :)
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..uyucaktım aklım burda kaldı:))
aslında cebinin olması daha mı kötü ne:18: bu seferde her an ulaşabilirim diye şartlıyosun ulaşamıyınca krizlere giriyosun falancanım neticede askeriye ne zor şartlarda arıyodur sırf sesini duycam diye mutlaka senden daha fazla geriliyodur..eminim anlayış gösteriyosundur ama belki bi parça daha sabır sonu selamet inşallah
Hoşgeldin canımm erkekleri çekiştiriyoz kikikii çok yaramaz oldular bunlar kulaklarını çekmek lazım :)
inş.elifcim inş.hayırlısıyla gelsinler kurban adadım valla...beytüşşebabta çarşı izni filan nasıl,yerleri rahat mı bi ara gönüllü olarak ilçelere gitmeye niyet etti daha rahat diye ama vazgeçmiş şükür..bana göre en iyisi merkez tabii
of bu nasıl bir şarkıdır yaaa ... Eki Görüntüle 620012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?