349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Töbe estafurullah dogru kavga etmeden olmazda onun canı sıkılmış bence orda kavga edemicegi için senle kavga etmek istedi heralde bu yaptıklarını bi kara kaplı deftere not edelim gelince burunlarından getirelim :)
haklısın Sedacım, orda ufak tefek şeyler birikiyor, sıkıntı olmasın olay büyümesin diye her şeyi içlerine atıyorlar, sonra da bir şekilde bu enerji açığa çıkmak istiyor. bir de herkesi ilçelerine göndermişler bunlar hala bekliyorlar. eşyaları valizde duruyor, banyo yapamadılar, her an kalkın gidiyoruz diyebilirlermiş. her şey onda stres yaptı tabi, ama duyguların açığa çıkarılma biçimi önemli. yani bunu hırçınlaşma olarak çıkarmak var, hislerini ifade ederek çıkarmak var. dese ki kendimi çok kötü hissediyorum şöyle şöyle... insan bazen hırçınlıkla egosuna hitap etmek istiyor.
hayatta şu nefsimizi terbiye etmek çok önemli...

Ay bu kavgalar evlenincedemi bitmiyo bizde sanıyoruz evlenince herşey daha güzel olucak :) inatlaşmayın ozaman orta yolu bulun ne sen haklı ol ne o haklı olsun bence orta yol galiba bu :)

evlenince bitiyo merak etmeyin ama 2 seneyi atlattıktan sonra..yani hayallerinize kavuşmanıza şafak artı 2 sene daha var...ama sonra herşey güzel oluyor hele çocuklar evliliği daha da canlandırıyor aile olduğunuzu anlıyorsunuz,işte tamda kıvama gelmişken herşey gönderdik kuzucuğumu...hep birlikte özleşerek bekliyoruz çocuklarla...bu arada ben çok hızlı yaşayanlardanım,5 yıldır evliyim,2 çocuğum var...tavsiye ederim herkese..

Ay bu kavgalar evlenincedemi bitmiyo bizde sanıyoruz evlenince herşey daha güzel olucak :) inatlaşmayın ozaman orta yolu bulun ne sen haklı ol ne o haklı olsun bence orta yol galiba bu :)
Malesef evlenince de bitmiyor.aslında büyük ölçüde azalıyor ama sıfırlanmıyor.eşime evlenince bir rahatlık çöktü...adama ağzına geleni say umursamıyordaha da sinirleniyorum,tınlamadığını düşünüyorum.
Çocukluk dönemlerine inmek lazımkızım için pedagog takip etmekten eşimi çözücem

hoşbulduk tatlım..yok ya arada çekiştirmesek içimzde kalır olmaz o da..bütün kızlar toplandık işte napılır başka:))

Ya ben çok merak ediyorum bu erkekler böyle neler konuşur böyle anlatırlarmı kız arkadaşlarını falan bi filmde kız erkek kılıgına girip erkeklerle aynı yatakhanede yatıyodu ya :) bizdemi yapsak napsak :)

aaa tamam senin askerin şırnaktaydı dimi haklısın canım neyse canları sağ olsunda geçicek tabiki bak hatta yarım saat sonra 1 gün daha eksilcek şafaktan

O zaman bizim 2 ayımız kalmış sonra bitsin kavgalar gelsin huzur bizde neredeyse 2 yıllık evliyiz 1 bebişimiz var.ikinci bebek konusunda hızlı olmayı düşünmüyoruzbakalım nasip.

ah canıımmm daha ne yapalım bilmiyorum ki? askeri bile tek başına göndermedikleri bir yer işte, gidilebilecek bir yer olsa gideyim bence kocabebiş dayak istiyo evet evet

Sezen Aksu - Guvercin - YouTube Hadi dinleyelim zaten hüzün çökmüş hepinize :)
şarkı harika Sedacım

inan onu bende çok merak ediyorum..onların muhabbetleri nasıl oluyo acaba

Geçen gün benim ki diyoki arkadaşları hep kız arkadaşlarıyla kavga ediyomuş kimi ayrılıyomuş kimi küsüyomuş benimkine diyolarmış siz ne güzel hiç kavga etmiyosunuz falan nazar degdircekler yaaa :) Onlarda bizim gibi bencee

Sendemi istanbuldasın :) evet bu şarkıda süperr ama teomana içim ısınmıyo yaa :)

aynen canım bende pek sevmem ama askere gittikten birgün sonra okula gitmek için vapura bindiğimde iki tane çocuk ellerinde gitarla vapurda serenat yaptılar tam da kız kulesinin yanından geçerken hava kapalı, o boğazdan geçerken ah burda olsan, çok güzel hala İstanbulda sonbahar diye söylediklerinde tüylerim diken diken olmuştu o günden beri çok etkilendim bu şarkıdan...

anladığım kadarıyla bugün de yoğun bir pışpışlama yapılmış tsk ya

canım çok açık olmuş niyeti ama içi dışı bir biri demek ki

yaa sabah sabah günaydından sonra bunu yazdı tersinden mi kalktı nedir canım görsen kavga da etmez ki, öylece susar en deli olduğum şeydir

canım ben sordum benimkine, bazıları anlatırmış en ince detayına kadar bazısı da hiçbişeyini paylaşmazmış, ay hatta bir arkadaşının hayat hikayesini öğrendim o derece anlatmış çocuk

bende benimkine hep sorardım onu erkekler kızlar gibi değildir yani en azından ben hiç sevmem öyle şeyleri konuşmayı, ki her erkek ciddi olduğu kız arkdaşını anlatmaz derdi. asker de de mesela dertleşiyo musunuz diye sorduğumda hayır ya kimse öyle kız arkadaşını, eşini falan anlatmıyo kızlar gibi değil dedi Eki Görüntüle 620018

O zaman bizim 2 ayımız kalmış sonra bitsin kavgalar gelsin huzur bizde neredeyse 2 yıllık evliyiz 1 bebişimiz var.ikinci bebek konusunda hızlı olmayı düşünmüyoruzbakalım nasip.

Allah bağışlasın bizde acelemiz yok diyorduk ama sürpriz yaptı kerata...ama sonra iyikiolmuş diyorum tek çocukla şafak saymak ikisiyle saymaktan daha zor olurdu herhalde,onlarla uğraşmaktan hiçbirşeye vakit bulamıyorum ki..yiyip bitiriyoruz şafağı,birde ağlarken baba diye ağlamasalar...

Tahmin edebiliyorum bende orda olsam kesin senin gibi olurum gelsinlerde bolbol gezeriz zaten mayısta havalarda güzel olur adalara gideriz denize gideriz ohhh ne güzel ya bunları düşünmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…