349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diye takdirinize bırakıyorum gerisini
döndüklerinde tüm bunların hesabını sorarız. Evlendikten sonra Ankara'da kalıcılımısınız yoksa istanbula dönecekmisiniz?

Eşime sormuştum.erkekler bir aradayken boş konuşmuyorlarmış eşim arkadaşına askere gideceğim dedi.tepki aynen şöyle" iyi adamım hayırlısı olsun" başka yorum yok biz olsak,oooo....forumda bile 1000 sayfayı doldurduk

Ay bu erkeklerdede hep aynı kalıplaşmış laflar yaa bu lafı bende duydum da şaşırmadım o yüzden :) tabi oturup herşeyi anlatcak degiller

Eşime sormuştum.erkekler bir aradayken boş konuşmuyorlarmış eşim arkadaşına askere gideceğim dedi.tepki aynen şöyle" iyi adamım hayırlısı olsun" başka yorum yok biz olsak,oooo....forumda bile 1000 sayfayı doldurduk[/QUOTE]

Demekki erkeklerin konuşucak dolu şeyleri yok :) biz ne güzel konuşuyoruz insanlar konuşa konuşa erkekler boş konuşa konuşa anlaşırmış demekki :)

Benimki bile "baba" diye tutturuyo,sizi hayal edemiyorum.çok araştırdım,ruh dünyasında kalıcı bir etki yaparsa diye kafama çok taktım.çok şükür ki 5 yaş öncesi çocuklarda problem olmuyormuş.

Demekki erkeklerin konuşucak dolu şeyleri yok :) biz ne güzel konuşuyoruz insanlar konuşa konuşa erkekler boş konuşa konuşa anlaşırmış demekki :)[/QUOTE]

yok yaaa yazık ama.. süpürgene bindin cadılık yapıyosun söyliyim şimdi biriktir kocabebeğin hatalarını gelir gelmez verirsin dersini

ama o zamana sinirim kalmaz ki gerçi ilk döndüğünde yanına gidemezsem en gıcık moduma girerim evet

aa yok canım Allah korusun Allah bilir onların kız arkadaşları da bizim forumdadır

Benimki bile "baba" diye tutturuyo,sizi hayal edemiyorum.çok araştırdım,ruh dünyasında kalıcı bir etki yaparsa diye kafama çok taktım.çok şükür ki 5 yaş öncesi çocuklarda problem olmuyormuş.

hatırlayamayacakları içindir herhalde..eşim de babasını 4 yaşında kaybetmiş hiç hatırlamıyo mesela...rabbim korusun sağ selamet ulaşsınlarda ruh dünyalarını tamir ederiz hep birlikte..tatil hayalleri hepimizde ortak inş.gelsin mayıs gelsin tatil..gelsin askerimiz

aa yok canım Allah korusun Allah bilir onların kız arkadaşları da bizim forumdadır [/QUOTE]

Amin hepimizi korusun kötülüklerden inş :) O kızlar burdaysa gerçekten gelin barışın küsmeyin :) DİKKAT DİKKAT erzurum gezköyde küs asker kalmasın

Son düzenleme:

ama onlar bizim kadar açık değiller sanki..biz herşeyi konuşuyoruz

Amin hepimizi korusun kötülüklerden inş :) O kızlar burdaysa gerçekten gelin barışın küsmeyin :) DİKKAT DİKKAT erzurum gezköyde küs asker kalmasın

amin Sedacım, kızlara evine dön çağrısı yapalım

ama onlar bizim kadar açık değiller sanki..biz herşeyi konuşuyoruz
canım ben sizle konuştuklarımı 10 yıllık arkadaşımla konuşamıyorum, kendisi asker beklemek nasıl bir duygu neler yaşıyorsun diye bile sormadığı için henüz

Artık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın yarına kadar radyocu gibi oldum bu gecede

bende öyle canım ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizi daha iyi anlıyoruz bu çok güzel bişe ya:))

ahhh ahhh bu dediğin yok mu canım yaa böyle herkesin sanki 20 ay asker beklemiş edasıyla konuşması sen 5 ay bekliyorsun ne oluyor tavrı falan bazen okadar kızıyorum ki
Artık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın yarına kadar radyocu gibi oldum bu gecede
iyi geceler canımcımmmm :) iyi nöbetler

cidden bi de 5 ayı küçümsüyolar..tamam 5ay iyi kötü gecer ama hasretin süresimi olurmuş..çok sinir oluyorum öyle diyenlere bende...sabır dile dua et gec işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…