Canım sadece şunu söylicem, benimki sabah mesaj attı: "bugün senle kavga etmek istiyorum" diyetakdirinize bırakıyorum gerisini
Ya ben çok merak ediyorum bu erkekler böyle neler konuşur böyle anlatırlarmı kız arkadaşlarını falan bi filmde kız erkek kılıgına girip erkeklerle aynı yatakhanede yatıyodu ya :) bizdemi yapsak napsak :)
bende benimkine hep sorardım onu erkekler kızlar gibi değildir yani en azından ben hiç sevmem öyle şeyleri konuşmayı, ki her erkek ciddi olduğu kız arkdaşını anlatmaz derdi. asker de de mesela dertleşiyo musunuz diye sorduğumda hayır ya kimse öyle kız arkadaşını, eşini falan anlatmıyo kızlar gibi değil dedi Eki Görüntüle 620018
Tahmin edebiliyorum bende orda olsam kesin senin gibi olurum gelsinlerde bolbol gezeriz zaten mayısta havalarda güzel olur adalara gideriz denize gideriz ohhh ne güzel ya bunları düşünmek :)
bende dün aynı hayali kurdum valla, inşallah o günlerimizde çok yakın Eki Görüntüle 620019
Allah bağışlasın bizde acelemiz yok diyorduk ama sürpriz yaptı kerata...ama sonra iyikiolmuş diyorum tek çocukla şafak saymak ikisiyle saymaktan daha zor olurdu herhalde,onlarla uğraşmaktan hiçbirşeye vakit bulamıyorum ki..yiyip bitiriyoruz şafağı,birde ağlarken baba diye ağlamasalar...
Eşime sormuştum.erkekler bir aradayken boş konuşmuyorlarmışeşim arkadaşına askere gideceğim dedi.tepki aynen şöyle" iyi adamım hayırlısı olsun" başka yorum yok biz olsak,oooo....forumda bile 1000 sayfayı doldurduk
yok yaaa yazık ama.. süpürgene bindin cadılık yapıyosun söyliyimşimdi biriktir kocabebeğin hatalarını gelir gelmez verirsin dersini
Geçen gün benim ki diyoki arkadaşları hep kız arkadaşlarıyla kavga ediyomuş kimi ayrılıyomuş kimi küsüyomuş benimkine diyolarmış siz ne güzel hiç kavga etmiyosunuz falan nazar degdircekler yaaa :) Onlarda bizim gibi bencee
Benimki bile "baba" diye tutturuyo,sizi hayal edemiyorum.çok araştırdım,ruh dünyasında kalıcı bir etki yaparsa diye kafama çok taktım.çok şükür ki 5 yaş öncesi çocuklarda problem olmuyormuş.
Geçen gün benim ki diyoki arkadaşları hep kız arkadaşlarıyla kavga ediyomuş kimi ayrılıyomuş kimi küsüyomuş benimkine diyolarmış siz ne güzel hiç kavga etmiyosunuz falan nazar degdircekler yaaa :) Onlarda bizim gibi bencee
Amin hepimizi korusun kötülüklerden inş :) O kızlar burdaysa gerçekten gelin barışın küsmeyin :) DİKKAT DİKKAT erzurum gezköyde küs asker kalmasın
canım ben sizle konuştuklarımı 10 yıllık arkadaşımla konuşamıyorum, kendisi asker beklemek nasıl bir duygu neler yaşıyorsun diye bile sormadığı için henüzama onlar bizim kadar açık değiller sanki..biz herşeyi konuşuyoruz
Artık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın yarına kadar radyocu gibi oldum bu gecede
amin Sedacım, kızlara evine dön çağrısı yapalım
canım ben sizle konuştuklarımı 10 yıllık arkadaşımla konuşamıyorum, kendisi asker beklemek nasıl bir duygu neler yaşıyorsun diye bile sormadığı için henüz
iyi geceler tatlımArtık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
Artık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
amin Sedacım, kızlara evine dön çağrısı yapalım
canım ben sizle konuştuklarımı 10 yıllık arkadaşımla konuşamıyorum, kendisi asker beklemek nasıl bir duygu neler yaşıyorsun diye bile sormadığı için henüz
iyi geceler canımcımmmm :) iyi nöbetlerArtık veda etmee vakti gelmiş benim için 2 - 4 nöbetine uyancam :)
ahhh ahhh bu dediğin yok mu canım yaa böyle herkesin sanki 20 ay asker beklemiş edasıyla konuşması sen 5 ay bekliyorsun ne oluyor tavrı falan bazen okadar kızıyorum ki
iyi geceler canımcımmmm :) iyi nöbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?