349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahhh ahhh bu dediğin yok mu canım yaa böyle herkesin sanki 20 ay asker beklemiş edasıyla konuşması sen 5 ay bekliyorsun ne oluyor tavrı falan bazen okadar kızıyorum ki

bakış açısı işte canım, hiç beklemeyen de oluyor evliyken bekleyen de...
önemli olan anlayışla yaklaşmak, destek olmaya çalışmak. 5 ay diyenlere 5 ay değil 5 ay 7 gün diyelim her gününü bize sorsunlar nasıl tek tek sayıyoruz

cidden bi de 5 ayı küçümsüyolar..tamam 5ay iyi kötü gecer ama hasretin süresimi olurmuş..çok sinir oluyorum öyle diyenlere bende...sabır dile dua et gec işte

yaa cidden yaşamayanın bilemeyeceği şeyler, bir de hani aşık dahi olmamış birini kendin kadar önemsemenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar konuşunca çıldırıyorum. mesela bugün aramadı diyorum üzgün bir şekilde cehpede en ön sırada gidiyordur demeler falan te allahıımmmm

Kızlaaarr ben geldim cok yogun bı gundu oyuzden sıze katılamadm eve gelr gelmezde okumaya basladm sımdı yazabıldm cok uykum geldi nobet bekleyen arkadaslara kolay gelsin sımdıden:) hepimize Allah rahatlık versınn sevdıceklerımızle tatlı ruyalarrr.. :))))

o ne demek yauuu :44:anlamazlar canım nerden bilecekler o acemilikteki hallerimizi falan... acemiliği bitene kadar döküle döküle saçlarım bi hal oldu ya, suçu masum şampuana attım.
Kızlar benim gözler gidiyo ya, Allah rahatlık, huzur versin hepimize, tatlı mı tatlı rüyalar kuzucuklar

doktor sordu bana bugün son günlerde stres üzüntü var mı hayatında diye,eşim askerde deyince güldü yaaa...canım sıkıldı,amaaaan gitti gelecek işte bunda stres yapacak ne var dedi...
birde sordu nerde yapıyo askerliğini diye..şırnak dediğimde yüzündeki ifadeyi unutamıyorum...

bu dünyada gamsız olmak lazım ama olamadık gitti!.. çok özeniyorum hiçbişeyi takmayanlara hani ne örneklerini görüyorum sadece şaşırıp kalıyorum, biraz bulaşsa bana fena olmicak

bu dünyada gamsız olmak lazım ama olamadık gitti!.. çok özeniyorum hiçbişeyi takmayanlara hani ne örneklerini görüyorum sadece şaşırıp kalıyorum, biraz bulaşsa bana fena olmicak

haklısın ama bilmiyorlar ki bu hasret denilen şeyin meyvesi yani kavuştuğumuz o gün baldan daha tatlı olacak...onlarda bunu yaşayamayacaklar...

densizlik canım başka bişi değil
iyi geceler,sevdiceğinizle beraber rüyalar

aslanlar gibi geleceklerrr canımızı sıkmak yokkk...

Günaydın arkadaşlar şafağımız 106
Çift hanelere son 7
PLakalara son 25
Günümüz aydın işlerimiz hayr olsun asker yarenleri

Arkadaşlar ben pek keyifli değilim rahatsızım agrılarım fena bugün sevdigimin ilk nöbetiydi çok soğukmuş ayak parmaklarımı hissedemedim diyor bir ara o derece yarabbim sen yardımcımız ol hepimizin İnternet cafede görevli benim askerim bali çeken psikolojik sorunları olan bir çoçuk sataşmış (okadar dedimki sabırlı ol işim bu de geç off erkekler neden sabırsız)dövmemiş ama bayagı tartışmışlar sanırım tam anlatmıyor gidip çoçuk şikayet etmiş acemi çoçuk ve acemilerin cafeye girmesi yasakmış emir gelmiş askerimde bu sebeble çocugu içeri almamış bundan başlamış atışma haklı askerim ama çoçukta manyak gidip şikayet etmiş sanırım komutan 4de yanına çagırmış ikisini askerim üzgün ben mahvoldum inşallah görevinden almazlar inşallah kötü birşey olmaz dua edin bizim için olurmu Allahım tüm askerlerimizi korusun çoçuk saçmasapan birşey yapar diyede korkuyorum psikoloji bozuk olan insanlardan herşey beklenir cumartesi ustaya gidiyormuş yokmuş artık ama korkuyorum rabbim sen koru çok kötüyüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…