ahhh ahhh bu dediğin yok mu canım yaa böyle herkesin sanki 20 ay asker beklemiş edasıyla konuşması sen 5 ay bekliyorsun ne oluyor tavrı falan bazen okadar kızıyorum ki
cidden bi de 5 ayı küçümsüyolar..tamam 5ay iyi kötü gecer ama hasretin süresimi olurmuş..çok sinir oluyorum öyle diyenlere bende...sabır dile dua et gec işte
yaa cidden yaşamayanın bilemeyeceği şeyler, bir de hani aşık dahi olmamış birini kendin kadar önemsemenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar konuşunca çıldırıyorum. mesela bugün aramadı diyorum üzgün bir şekilde cehpede en ön sırada gidiyordur demeler falan te allahıımmmmbakış açısı işte canım, hiç beklemeyen de oluyor evliyken bekleyen de...
önemli olan anlayışla yaklaşmak, destek olmaya çalışmak. 5 ay diyenlere 5 ay değil 5 ay 7 gün diyelimher gününü bize sorsunlar nasıl tek tek sayıyoruz
yaa cidden yaşamayanın bilemeyeceği şeyler, bir de hani aşık dahi olmamış birini kendin kadar önemsemenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar konuşunca çıldırıyorum. mesela bugün aramadı diyorum üzgün bir şekilde cehpede en ön sırada gidiyordur demeler falan te allahıımmmm
bakış açısı işte canım, hiç beklemeyen de oluyor evliyken bekleyen de...
önemli olan anlayışla yaklaşmak, destek olmaya çalışmak. 5 ay diyenlere 5 ay değil 5 ay 7 gün diyelimher gününü bize sorsunlar nasıl tek tek sayıyoruz
bu dünyada gamsız olmak lazım ama olamadık gitti!.. çok özeniyorum hiçbişeyi takmayanlaradoktor sordu bana bugün son günlerde stres üzüntü var mı hayatında diye,eşim askerde deyince güldü yaaa...canım sıkıldı,amaaaan gitti gelecek işte bunda stres yapacak ne var dedi...
birde sordu nerde yapıyo askerliğini diye..şırnak dediğimde yüzündeki ifadeyi unutamıyorum...
bu dünyada gamsız olmak lazım ama olamadık gitti!.. çok özeniyorum hiçbişeyi takmayanlarahani ne örneklerini görüyorum sadece şaşırıp kalıyorum, biraz bulaşsa bana fena olmicak
Kızlaaarr ben geldim cok yogun bı gundu oyuzden sıze katılamadm eve gelr gelmezde okumaya basladm sımdı yazabıldm cok uykum geldi nobet bekleyen arkadaslara kolay gelsin sımdıden:) hepimize Allah rahatlık versınn sevdıceklerımızle tatlı ruyalarrr.. :))))
densizlik canım başka bişi değilo ne demek yauuu :44:anlamazlar canım nerden bilecekler o acemilikteki hallerimizi falan...acemiliği bitene kadar döküle döküle saçlarım bi hal oldu ya, suçu masum şampuana attım.
Kızlar benim gözler gidiyo ya, Allah rahatlık, huzur versin hepimize, tatlı mı tatlı rüyalar kuzucuklar
doktor sordu bana bugün son günlerde stres üzüntü var mı hayatında diye,eşim askerde deyince güldü yaaa...canım sıkıldı,amaaaan gitti gelecek işte bunda stres yapacak ne var dedi...
birde sordu nerde yapıyo askerliğini diye..şırnak dediğimde yüzündeki ifadeyi unutamıyorum...
densizlik canım başka bişi değil
iyi geceler,sevdiceğinizle beraber rüyalar
hepinize iyi geceler arkadaşlar,bende kaçıyorum
günümüz aydın işlerimiz hayr olsun asker yarenlerigünaydın arkadaşlar şafağımız 106
çift hanelere son 7
plakalara son 25
Günaydın canımgunaydın canımm...
şafagım 50 lere ındı cok sukur.benımde amaçım artık 10 ar 10 ar ınmek sımdıkı hedefım 49 gormek :)
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnve şafaktan bir gün daha eksilir yuppiii
şafagım 50 lere ındı cok sukur.benımde amaçım artık 10 ar 10 ar ınmek sımdıkı hedefım 49 gormek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?