349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Allah korusun öyle şeyler getirme aklına hem cumartesi gidiyormsu hem de napabilir kuzum askeriyede onlar güvenilir yerde merak etme sen

Allah korusun öyle şeyler getirme aklına hem cumartesi gidiyormsu hem de napabilir kuzum askeriyede onlar güvenilir yerde merak etme sen

O Kadar korktumki tatlım hala korkuyorum insanların belli olmuyor neler duyuyoruz içimi ferah tutmaya çalışıyorum görevindende alınabilir suçu olmadıgı halde bugün belli olucak ama içim bende değil sanki

Canım eşiminde basına buna benzer bi durum geldi. Çocuk psikolojik destek alıyomuş, sonra arıza dievermiş teskeryi yollamışlar. Üzülme çok dua et askerine bol bol ayetel kursi okumasını söyle. İnş. sağsalim dönsünler artık bize

canım ınşallah bırşey olmıcak sen ıcını ferah tut aklına kotu seyler getırme.dedıgın gıbı cumartesı gunu de gıdıyormus cocuk.

İnşallah canım bir sorun olmadan giderde her şerde vardır bir hayır elbet dua ediyorum bol bol askerim kafam okadar doluki herşeyi unutmuş gibiyim diyor sabah rabbi yessir kısacık bir duadır hayr için onu söylüyorum aklımda tutamıycam diyor okadar dolularki
Rabbim tüm askerlerimizi korusun kötü insanlarla karşılaştırmasın yardımcısı olsun inşallah

canım çok gecmiş olsun..öle insanlarla karşılaşıyolarki mecburen idare etcekler bi şekilde..benmkide tartışmış dün birileryle..bizim yapabilcegmiz tek şey dua etcez işte..ne olur üzülme sende

canım çok gecmiş olsun..öle insanlarla karşılaşıyolarki mecburen idare etcekler bi şekilde..benmkide tartışmış dün birileryle..bizim yapabilcegmiz tek şey dua etcez işte..ne olur üzülme sende

Teşekkür ederim canım benim sizede geçmiş olsun nasıl insanlar var zaten dertliler birde onlarla ugraşıcaklar dua etmek tek elden gelen inşallah sıkıntısız atlatırlar bütün askerlerimiz rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın sen rahat dursan onlar durmuyor erkeklerya inatta ediyorlar ezilmezler hiçbirzaman dua et bugün bizim içinde canım hepimizin için hayırlısı olsun inşallah

sagol canım..bide benmki bu sıkıntıyla hasta olmuş..sabah sesi çok kötü geliyodu..Rabbimin izniyle dualarımızla sıkıntısız atlatıcaklar inşallah bu günleri..dualarım hep onlarla zaten..Allah yardımcınız olsun sizinde..hep geçicek bugünler inşallah

Amin canım inşallah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun rabbim bu zorlu günlerde geçiçek atlatıcaz inşallah biliyorum sabretmek dua etmek tak yapıcagımız başka birşey gelebilse elimden zaten orda bir dakika tutarmıyım

şafakdaşım bu konudadamı aynıyız :)) dün akşamda serdal ablasını aradı nasıl olcak demiş. ablasıda cuma herkesin gelceği nikah olur.nikah çıkışı kına olur. ertesi akşam sinop için yola çıkılır pazarda düğün olur demiş.benim aklıma yattı.baba evine öle yada böle gelicem yani. sizde böyle yapabilirsiniz mügecim :)

KIZLAR karar verdim önümüzdeki hafta spora baslıyorum inşallah salona yazılınca ben en az 1 saat en fazla 2 saat kesın yapıyorum sporumu .. evde alet var ama olmuyor yarım saat ya yapıyorum ya yapmıyorumben su ısı hızlandırıymda son 3 ayda radikal bir değişim olsun misafirim var önümüzdeki hafta persmbeye kadar sonra yazılıcm ıns hem bana da ıyı gelır ruhsal olarakta ...safak dogan gunese yaklasıtgında bende de dogacak ıns güneş

Cnm bak gidiyormuş,birkaç gün sonra rahatsınız.korkma orada çok güvendeler.sadece askerlerimizin canını sıkabilirler,onun dışında bir şey olmaz.orda türlü türlü insan var.eşim burada bir çocuk var kafayı yemiş diyordu."benim cinim var hafta sonu buluşup geziyoruz" diyormuş dikkatli gezsinde çarpılmasın eşime garip garip şeyler soruyormuş. çok şükür dağıtımdan sonra kurtulduk.

En iyisini yapmışsın,evde düzenli yapılmıyor.bende de eliptik bisiklet var.evime dönünce kesin hergün 30 dakika yapıcam diyorum... İnşallah yaparımsalona gitmek psikolojik açıdan insanı rahatlatıyor.farklı bir ortam,sosyal çevre.... kafa dağatmaya birebir.bugün 3.günüm,hala her yerim ağrıyor.evde olsam ara veririm,para yatırınca kuzu kuzu gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…