349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım slm okudum yazdıklarını valla bukadar olur okadar benzer şeyler yaşamışızki bende senin gibi günlerce kahrettim kendimi. askerinle konuşursan sole komutanın karşısında kendini savunabilmesi çok önemli sonuçta senin askerin yapması gerekeni yapmış yasak olan bişeye izin vermemek için mücadele etmiş ve bu sebeple tartışmışlar bişey olucağını sanmıyorum. görevleri var diye seviniyoduk ama benimkide acayip bunaldı ilk gittiği kantinden yanındaki alkolik çocuk yüzünden ayrılmak istedi içeri bira sokmuş bizimkininde başı yanıcaktı neredeyse başka kantine verildi ama günler geçmiyo diyodu kaç zamandır hergün bana bugün kaç gün kaldı diyodu. bugünde o kantinden ayrılmak istediğini soylemiş sanırım bide kasada çok açık çıkma durumu oluyormuş ve sorumlusu kim olursa olsun kantindeki görevliye ödettiriyolarmış parayı uğraşamam dedi ayrılıcak sanırım bugün şunu anladımki askerliğin rahatlığı olmuyor nereye gitse sorun sıkıntı var allah yardımcıları olsun. kantinden ayrılmasının bir güzel yanı var izin kullanıcak sanırım martta yanıma gelicek ve kimseye haber vermiycezzz başbaşa olucaz allahın izniyle

İnşallah canım hayırlısıyla bir gitsin safranboludan ya nekadar dengesiz insanlar var yahu ne istiyorsunuz insanlardan bizde kurtuluruz inşallah Allahım sabır versin askerlerimize işte askerligin yanında birde bu tarz durumlarla uğraşıyorlar

Canım benim nekadarda sevinmiştik değilmi gerçekten herşeyin hayırlısı her şerdede bir hayır vardır bunu bilirim inşallah rabbim izniyle daha iyi olucaktır herşey o açık çıkmasıda insanın canını çok sıkar gerçekten neden ödesin milletin kaçagını yazık değilmi parasına negüzel görmüş olucaksın hasret gidericeksiniz 2-3 gündür oçocuk olayı vardı bugün komutan çagırmış savunucaktr kendini askerim ama bakalım ne olucak sıkıldı cafedende insanlarla ugraşmak zor ama yinede alınmaz görevinden inşallah nöbetlerede canı sıkıldı soguk çok sogukmuş sizde nöbet durumları nasıl? yıpranıcaz bu askerlik bitene kadar sabır sabır çekip duruyorum

Kızlar yeni yazabildim iyisinizdr inşallah diycem ama canı sıkkın olan arkadaşlarımız varmış askeri aramayanlar hemen arar sorun yasamıs olanlarda bı an önce hayırlısıyla çözüldüğünü görüp rahatlar nehirnil özellikle senin için askerin için kolaylıklar diliyrm böyle sacma sapan insanlar cok tabıkıde( nikah gunlerı nişan hazrlıkları konusanları okudukcada bı ayrı mutlu oluyorum:) nazlıcıım senınde askerın hayrlısıyla az kaldı gelicek ve inşallah herşey cok guzel olucak umarım bugum hızlıca gecsın ve bol bol sevdıceklerimizle görüşebilelim(;

Üzme kendini canım dua etmekten başka yapıcak hiçbişeyimiz yok onların moralini iyi tutalım üzüldüğümüzü belli etmeyelim işleri hiç kolay değil..

Nilcim uzme kendini canim bak herkes anlatiyor cesit cesit insan var. Kavga etmelerinden korkuyorsun ama askerdeyken onlar daha da sabirli oluyorlar mecburlar yani emir demiri kesiyor. Gonlunu ferah tut canim hic bir sey olmaz Allahin izniyle

hehee bu konuda da aynıymışız yaa
valla bilmiyorum canım henüz konuşulmadı bu durum aramızda. diğer düğünle ara 1 hafta olucak büyük ihtimal. ben burdakini özellikle cuma gününe tuttum pazar orda olsun diye bakalım nolucak :))

Son düzenleme:

insanlarla uğraşmak gerçekten zor heleki psikolojisi bozulmuş askerlerle çok daha zor keşke erken yaşta gelseydim diyor ozaman bende ayak uydururdum belki ama şimdi uzaktan izleyince bile çok garip geliyor diyor. sanmıyorum askerinin görevden alınacağını haklı sebebi var ama yinede hayırlısı diyelim kuzucum.

bizimki şimdiye kadar hiç nöbet tutmadı sadece koğuş nöbetleri vardı 2 saatlik onları tutuyordu. ama şimdiden sonra nasıl olur bilmem gerçi izmirde bizimki çok üşürmü acaba geceleri :2::2: ama çok memnun şuanda nöbetimide tutarım iştimayada giderim çok daha iyi diyor :))

Çok sağol canım benim inşallah rabbim tüm askerlerimize koalylıklar versin binbirçeşit insan var hepsiyle ugraşılabiliniyor Allahım korusun hepsini
Üzme kendini canım dua etmekten başka yapıcak hiçbişeyimiz yok onların moralini iyi tutalım üzüldüğümüzü belli etmeyelim işleri hiç kolay değil..
Dua ediyorum canım içimi ferah tutuyorum ama insanın içi bile yerinde olmuyor böyle durumlarda moralim yüksek herzaman ilk duydugumda üzülüyorum sonra espriler birşeyler hemen havayı değiştiriyorum etkili olabiliyorumdur inşallah
Nilcim uzme kendini canim bak herkes anlatiyor cesit cesit insan var. Kavga etmelerinden korkuyorsun ama askerdeyken onlar daha da sabirli oluyorlar mecburlar yani emir demiri kesiyor. Gonlunu ferah tut canim hic bir sey olmaz Allahin izniyle
Kavga etmelerinden çok tatlım psikolojisi bozukmuşya saçma bir hareket yapar birşey olur Allah korusun duyuluyor hep haberlerde falan rabbim korusun ama içimi ferah tutuyorum rabbim korur tüm askerlerimize sabırlar versin :18:

Hepsinin genelde bozuluyorda psikolojileri birde normal yaşantıda sorunlu insanlar geliyor askerim diyorki sabah daha yeni gördüm komutan o çoçugu dövüyordu sorunluymuş bali falan herşey varmış diyor işte insan asıl onlardan korkuyor canımcım erken gidince daha çok etkileniliyor bence şu yaşlar daha iyi gibi geliyor bana sanki yaşları gidince zorlandılar biraz ama 20sinde gitmelerinden daha iyi bence herkes kaldıramıyor çünkü nöbetlerimiz olmasada daha iyi olucak ama herşeyde vardır bir hayır buda bir görev başladık biticek inşallah

Arkadaşlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim destek olup derdimi dinlediginiz için burası herşey gerçekten okadar iyi oluyorki anladıp destek görmek sahiplenilmek çok güzel bir duygu rabbim kısa zamanda sıkıntısız kavuştursun askerlerimize inşallah iyki varsınız yarenlerim

saolsın canım bıran once su safak bıtsın ıstıyorum artık gunler gecsın ıstıyorum.

O Kadar korktumki tatlım hala korkuyorum insanların belli olmuyor neler duyuyoruz içimi ferah tutmaya çalışıyorum görevindende alınabilir suçu olmadıgı halde bugün belli olucak ama içim bende değil sanki

canım benimmmmmm kıyamam üzülmene, hayır herşey iyi olacak çocuğun dengesizliği, ne yazık ki öyle tipler çok işte askeriyede... umuyorum ki komutanlarda bunu farkederek yaklaşacaklardır.. bugün birşey olmadığına dair seni arayacak ve için rahatlayacak kuzum... Eki Görüntüle 620271

tövbe ya Eki Görüntüle 620273 Eki Görüntüle 620273 Eki Görüntüle 620273 ne tipler var cidden, benimki de şu ara zor sabrediyor arıza birkaç tip varmış, sabır sabır diyo ama inşallah o da çatmaz en kötü nöbet yazarlar diyo ama bende korkuyorum valla Eki Görüntüle 620274 Allah tüm askerlerimizi korusun

Canım benim çok teşekkür ederim hiçbirimiz üzülmeyelim inşallah gerçekten çok farklı tipler var insan korkuyor işte canım orda resmen inşallah 4 olsunda komutan bakalım ne diyor inşallah görevinden almazlar kalabalık insanlarla ugraşmak dışında bir sorunu yok askerlik olucak okadarda diyoruzda o çocuktan korkuyorum uyuz olur kıl kapıp tuhaf olaylara bürünmesin sorunluymuşya dua ediyorum bol bol kötü düşünüpte kötü çagırmayalım rabbim ferahlık versin korusun tüm askerlerimizi

nehircim hiç üzülme askerin görevini yapmış sonuçta ne tipler vardır oralarda ya Allah hepsinin yardımcısı olsun kötüyle uğraştırmasın

hayırlısıyla atlatsakta üstümüzden yük kalksa canım ama daha çok var askerlerimiz bi gelsinde herşey olur inşlh:)

nehircim hiç üzülme askerin görevini yapmış sonuçta ne tipler vardır oralarda ya Allah hepsinin yardımcısı olsun kötüyle uğraştırmasın

Canım benim çok sağol inşallah hayırlısıyla atlatsak hatta şu askerligin tamamını bitirsek içim rahatlıycak insan böyle hep diken üzerinde Allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın askerlerimizi Amin tatlım

kılzar selammm
cok yogunum işte yenı gırmeye fırsatım oldu....
cok ta okuyamdım dıger sayflarııı.
Rabbım hepımızn gönlündekını versın..
içimizi ferah tutusn..
canıızı sıkmayalım....
Askerlerımzınde bizmde yar ve yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…