Amin canım inşallah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun rabbimbu zorlu günlerde geçiçek atlatıcaz inşallah biliyorum sabretmek dua etmek tak yapıcagımız başka birşey gelebilse elimden zaten orda bir dakika tutarmıyım
Cnm bak gidiyormuş,birkaç gün sonra rahatsınız.korkma orada çok güvendeler.sadece askerlerimizin canını sıkabilirler,onun dışında bir şey olmaz.orda türlü türlü insan var.eşim burada bir çocuk var kafayı yemiş diyordu."benim cinim var hafta sonu buluşup geziyoruz" diyormuşdikkatli gezsinde çarpılmasın eşime garip garip şeyler soruyormuş. çok şükür dağıtımdan sonra kurtulduk.
canım slm okudum yazdıklarını valla bukadar olur okadar benzer şeyler yaşamışızki bende senin gibi günlerce kahrettim kendimi. askerinle konuşursan sole komutanın karşısında kendini savunabilmesi çok önemli sonuçta senin askerin yapması gerekeni yapmış yasak olan bişeye izin vermemek için mücadele etmiş ve bu sebeple tartışmışlar bişey olucağını sanmıyorum. görevleri var diye seviniyoduk ama benimkide acayip bunaldı ilk gittiği kantinden yanındaki alkolik çocuk yüzünden ayrılmak istedi içeri bira sokmuş bizimkininde başı yanıcaktı neredeyse başka kantine verildi ama günler geçmiyo diyodu kaç zamandır hergün bana bugün kaç gün kaldı diyodu. bugünde o kantinden ayrılmak istediğini soylemiş sanırım bide kasada çok açık çıkma durumu oluyormuş ve sorumlusu kim olursa olsun kantindeki görevliye ödettiriyolarmış parayı uğraşamam dedi ayrılıcak sanırım bugün şunu anladımki askerliğin rahatlığı olmuyor nereye gitse sorun sıkıntı var allah yardımcıları olsun. kantinden ayrılmasının bir güzel yanı var izin kullanıcak sanırım martta yanıma gelicek ve kimseye haber vermiycezzz başbaşa olucaz allahın izniyle
Canım benim nekadarda sevinmiştik değilmi gerçekten herşeyin hayırlısı her şerdede bir hayır vardır bunu bilirim inşallah rabbim izniyle daha iyi olucaktır herşey o açık çıkmasıda insanın canını çok sıkar gerçekten neden ödesin milletin kaçagını yazık değilmi parasınanegüzel görmüş olucaksın hasret gidericeksiniz 2-3 gündür oçocuk olayı vardı bugün komutan çagırmış savunucaktr kendini askerim ama bakalım ne olucak sıkıldı cafedende insanlarla ugraşmak zor ama yinede alınmaz görevinden inşallah nöbetlerede canı sıkıldı soguk çok sogukmuş sizde nöbet durumları nasıl? yıpranıcaz bu askerlik bitene kadar sabır sabır çekip duruyorum
şafakdaşım bu konudadamı aynıyız :)) dün akşamda serdal ablasını aradı nasıl olcak demiş. ablasıda cuma herkesin gelceği nikah olur.nikah çıkışı kına olur. ertesi akşam sinop için yola çıkılır pazarda düğün olur demiş.benim aklıma yattı.baba evine öle yada böle gelicem yani. sizde böyle yapabilirsiniz mügecim :)
Canım benim nekadarda sevinmiştik değilmi gerçekten herşeyin hayırlısı her şerdede bir hayır vardır bunu bilirim inşallah rabbim izniyle daha iyi olucaktır herşey o açık çıkmasıda insanın canını çok sıkar gerçekten neden ödesin milletin kaçagını yazık değilmi parasınanegüzel görmüş olucaksın hasret gidericeksiniz 2-3 gündür oçocuk olayı vardı bugün komutan çagırmış savunucaktr kendini askerim ama bakalım ne olucak sıkıldı cafedende insanlarla ugraşmak zor ama yinede alınmaz görevinden inşallah nöbetlerede canı sıkıldı soguk çok sogukmuş sizde nöbet durumları nasıl? yıpranıcaz bu askerlik bitene kadar sabır sabır çekip duruyorum
Çok sağol canım benim inşallah rabbim tüm askerlerimize koalylıklar versin binbirçeşit insan var hepsiyle ugraşılabiliniyor Allahım korusun hepsiniKızlar yeni yazabildim iyisinizdr inşallah diycem ama canı sıkkın olan arkadaşlarımız varmış askeri aramayanlar hemen arar sorun yasamıs olanlarda bı an önce hayırlısıyla çözüldüğünü görüp rahatlar nehirnil özellikle senin için askerin için kolaylıklar diliyrm böyle sacma sapan insanlar cok tabıkıde( nikah gunlerı nişan hazrlıkları konusanları okudukcada bı ayrı mutlu oluyorum:) nazlıcıım senınde askerın hayrlısıyla az kaldı gelicek ve inşallah herşey cok guzel olucak umarım bugum hızlıca gecsın ve bol bol sevdıceklerimizle görüşebilelim(;
Dua ediyorum canım içimi ferah tutuyorum ama insanın içi bile yerinde olmuyor böyle durumlarda moralim yüksek herzaman ilk duydugumda üzülüyorum sonra espriler birşeyler hemen havayı değiştiriyorum etkili olabiliyorumdur inşallahÜzme kendini canım dua etmekten başka yapıcak hiçbişeyimiz yok onların moralini iyi tutalım üzüldüğümüzü belli etmeyelim işleri hiç kolay değil..
Kavga etmelerinden çok tatlım psikolojisi bozukmuşya saçma bir hareket yapar birşey olur Allah korusun duyuluyor hep haberlerde falan rabbim korusun ama içimi ferah tutuyorum rabbim korur tüm askerlerimize sabırlar versin :18:Nilcim uzme kendini canim bak herkes anlatiyor cesit cesit insan var. Kavga etmelerinden korkuyorsun ama askerdeyken onlar daha da sabirli oluyorlar mecburlar yani emir demiri kesiyor. Gonlunu ferah tut canim hic bir sey olmaz Allahin izniyle
insanlarla uğraşmak gerçekten zor heleki psikolojisi bozulmuş askerlerle çok daha zor keşke erken yaşta gelseydim diyor ozaman bende ayak uydururdum belki ama şimdi uzaktan izleyince bile çok garip geliyor diyor. sanmıyorum askerinin görevden alınacağını haklı sebebi var ama yinede hayırlısı diyelim kuzucum.
bizimki şimdiye kadar hiç nöbet tutmadı sadece koğuş nöbetleri vardı 2 saatlik onları tutuyordu. ama şimdiden sonra nasıl olur bilmem gerçi izmirde bizimki çok üşürmü acaba geceleri :2::2: ama çok memnun şuanda nöbetimide tutarım iştimayada giderim çok daha iyi diyor :))
Kızlar yeni yazabildim iyisinizdr inşallah diycem ama canı sıkkın olan arkadaşlarımız varmış askeri aramayanlar hemen arar sorun yasamıs olanlarda bı an önce hayırlısıyla çözüldüğünü görüp rahatlar nehirnil özellikle senin için askerin için kolaylıklar diliyrm böyle sacma sapan insanlar cok tabıkıde( nikah gunlerı nişan hazrlıkları konusanları okudukcada bı ayrı mutlu oluyorum:) nazlıcıım senınde askerın hayrlısıyla az kaldı gelicek ve inşallah herşey cok guzel olucak umarım bugum hızlıca gecsın ve bol bol sevdıceklerimizle görüşebilelim(;
O Kadar korktumki tatlım hala korkuyorum insanların belli olmuyor neler duyuyoruz içimi ferah tutmaya çalışıyorum görevindende alınabilir suçu olmadıgı halde bugün belli olucak ama içim bende değil sanki
Cnm bak gidiyormuş,birkaç gün sonra rahatsınız.korkma orada çok güvendeler.sadece askerlerimizin canını sıkabilirler,onun dışında bir şey olmaz.orda türlü türlü insan var.eşim burada bir çocuk var kafayı yemiş diyordu."benim cinim var hafta sonu buluşup geziyoruz" diyormuşdikkatli gezsinde çarpılmasın eşime garip garip şeyler soruyormuş. çok şükür dağıtımdan sonra kurtulduk.
canım benimmmmmm kıyamam üzülmene, hayır herşey iyi olacak çocuğun dengesizliği, ne yazık ki öyle tipler çok işte askeriyede... umuyorum ki komutanlarda bunu farkederek yaklaşacaklardır.. bugün birşey olmadığına dair seni arayacak ve için rahatlayacak kuzum... Eki Görüntüle 620271
hehee bu konuda da aynıymışız yaa
valla bilmiyorum canım henüz konuşulmadı bu durum aramızda. diğer düğünle ara 1 hafta olucak büyük ihtimal. ben burdakini özellikle cuma gününe tuttum pazar orda olsun diye bakalım nolucak :))
nehircim hiç üzülme askerin görevini yapmış sonuçta ne tipler vardır oralarda ya Allah hepsinin yardımcısı olsun kötüyle uğraştırmasın
Slm kızlar aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim(
Slm kızlar aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?