Canım benim çok teşekkür ederim hiçbirimiz üzülmeyelim inşallah gerçekten çok farklı tipler var insan korkuyor işte canım orda resmeninşallah 4 olsunda komutan bakalım ne diyor inşallah görevinden almazlar kalabalık insanlarla ugraşmak dışında bir sorunu yok askerlik olucak okadarda diyoruzda o çocuktan korkuyorum uyuz olur kıl kapıp tuhaf olaylara bürünmesin sorunluymuşya dua ediyorum bol bol kötü düşünüpte kötü çagırmayalım rabbim ferahlık versin korusun tüm askerlerimizi
Sevdigim komutanın yanına gitti Allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah yardımcısı olsun rabbim
Slm kızlar aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim(
ya canım benim sorunlu tipler o kadar çok ki askerlikte bu tipler bence ayrı yerde muhafaza edilmeli ;( inşallah bi sorun olmaz canım benim içini ferah tutmaya çalış haber aldın mı peki şimdi
Sevdigim komutanın yanına gitti Allahım hayırlı haberlerle gelsin inşallah yardımcısı olsun rabbim
inşallah hayırlısı olsun canm benim yaa görevini düşünme tek uzamasın askerlik içini ferah tutmaya çalış
canım inşallah atlatıcak bu durumu da..sen ferah tut içini..
Canım bu hiç aklıma gelmedi askerligin uzayabilmesi çarşının iptali gibi durumlarda var dimi
Canım bu hiç aklıma gelmedi askerligin uzayabilmesi çarşının iptali gibi durumlarda var dimi
aslında tam olarak bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama benm askerim bu konularda biraz bahsetti ama onun dediği komutanla bi sıkıntı yaşarsan diye hatırlıyorum ... inşallah bence bi sıkıntı olmaz çünkü suçlu belli allah yar ve yardımcın olsun kuzum ...
Komutanla bir sıkıntı yok canım burda o çocukla atışmaları var ondada haklıda askerim işte orda mantık yok askerde gerçekten inşallah başına birşey kalmaz suçlu olmadıgı halde sağol canım benim Allahım hepimizin yardımcısı olsun
bugün bende dışardayken :102:askerim aradı bende meşgule attım ben arayım diye, iki numara var onunla konuşabileceğim. bende yanlışlıkla diğer numaraya dokunmuşum bi asker çıktı sevdiceğimi istedim telefon açık bekliyor sonra bi baktım tel açikken -arama bekletme de ekranda -bu sefer diğer numaradan arıyor aslında ilk aradığı aynı no ama ben sandım öteki hemen kapattm o numarayı aradım yine başka asker yine telefona gelmesini istedim ve bu olay 4 kere tekrarlandı abartısız. sürekli istiyoru m hanı önemlidir falan diye,,,neyse sonunda o aradı konuştuk sen niye böyle yaptın bana diyorlar seni bi bayan arıyor koşuyorum yoksun diğeri geliyo koşuyorum alo diyorum ses yok ...diye sinirlenmişbugün sen beni rezil ettin akşam hepsinin dilinde sen olacaksın bugünde ne kadar adi varsa hepsine denk geldin ,umarım diline düşmezsin ben bunu kaldıramam kavga çıkar diye allahım ben kötü oldum bu adiler bi bayanın sesinden bile tahrik oluyorlar sen beni katil mi edeceksin diye söylendi ve yüzüme kapattı offf hep benim suçum ama böyle olacağını nerden bilebilirm
bugün bende dışardayken :102:askerim aradı bende meşgule attım ben arayım diye, iki numara var onunla konuşabileceğim. bende yanlışlıkla diğer numaraya dokunmuşum bi asker çıktı sevdiceğimi istedim telefon açık bekliyor sonra bi baktım tel açikken -arama bekletme de ekranda -bu sefer diğer numaradan arıyor aslında ilk aradığı aynı no ama ben sandım öteki hemen kapattm o numarayı aradım yine başka asker yine telefona gelmesini istedim ve bu olay 4 kere tekrarlandı abartısız. sürekli istiyoru m hanı önemlidir falan diye,,,neyse sonunda o aradı konuştuk sen niye böyle yaptın bana diyorlar seni bi bayan arıyor koşuyorum yoksun diğeri geliyo koşuyorum alo diyorum ses yok ...diye sinirlenmişbugün sen beni rezil ettin akşam hepsinin dilinde sen olacaksın bugünde ne kadar adi varsa hepsine denk geldin ,umarım diline düşmezsin ben bunu kaldıramam kavga çıkar diye allahım ben kötü oldum bu adiler bi bayanın sesinden bile tahrik oluyorlar sen beni katil mi edeceksin diye söylendi ve yüzüme kapattı offf hep benim suçum ama böyle olacağını nerden bilebilirm
hoşgeldn canım..nerde askern?
Canım benim inşallah bir sorun çıkmaz içini ferah tut tatlım sen nerden bilebilirsinki ulaşmaya çalışıyorsun o an işte onlarda ordda okadar bunalıyorlarki herşeye tepki herşeye sinir bizde burda yıpran dur rabbim sabır versin zor işimiz şu plakalara düşseydik keyiflenicek onlarda iyi gelicek umarım
kıyamam ya öyle bir panik oluyoruzki aradıklarında elimiz ayağımız birbirine dolanıyor. evet erkekler bunu acayip düşünüyor ve kesinlikle başka askerle konuşmamıza katlanamıyorlar bende telefon açamıyorum o beni aramadan kesinlikle yasaklıyımaradığında yumuşatırsın sen onu sen arayınca heycandan elim ayağım dolaşıyor falan de azcık sevgi göster başka şeylerden söz et canım benim geçer gider üzülme boş yere ne solerse solesın sinirlerine hakim ol [/Q
kesinlikle panik oluyorum yani hele de telefon bi yavaşlayınca dahada telaş yapıyorum ...aynen canım zaten bi daha arama diye kızdı iş yerine bile gelmemi istemezdi orda bi adam bayanların orasına burasına bakıyor evli olmasına rağmen diye beni katil etme tek laf buayy akşam sakinleşir umarım yaa off
off ki ne offf nasıl denk gelmiş öylebugün bende dışardayken :102:askerim aradı bende meşgule attım ben arayım diye, iki numara var onunla konuşabileceğim. bende yanlışlıkla diğer numaraya dokunmuşum bi asker çıktı sevdiceğimi istedim telefon açık bekliyor sonra bi baktım tel açikken -arama bekletme de ekranda -bu sefer diğer numaradan arıyor aslında ilk aradığı aynı no ama ben sandım öteki hemen kapattm o numarayı aradım yine başka asker yine telefona gelmesini istedim ve bu olay 4 kere tekrarlandı abartısız. sürekli istiyoru m hanı önemlidir falan diye,,,neyse sonunda o aradı konuştuk sen niye böyle yaptın bana diyorlar seni bi bayan arıyor koşuyorum yoksun diğeri geliyo koşuyorum alo diyorum ses yok ...diye sinirlenmişbugün sen beni rezil ettin akşam hepsinin dilinde sen olacaksın bugünde ne kadar adi varsa hepsine denk geldin ,umarım diline düşmezsin ben bunu kaldıramam kavga çıkar diye allahım ben kötü oldum bu adiler bi bayanın sesinden bile tahrik oluyorlar sen beni katil mi edeceksin diye söylendi ve yüzüme kapattı offf hep benim suçum ama böyle olacağını nerden bilebilirm
kesinlikle panik oluyorum yani hele de telefon bi yavaşlayınca dahada telaş yapıyorum ...aynen canım zaten bi daha arama diye kızdı iş yerine bile gelmemi istemezdi orda bi adam bayanların orasına burasına bakıyor evli olmasına rağmen diye beni katil etme tek laf buayy akşam sakinleşir umarım yaa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?