inşallah ararlar yaa telefonun başını bekliyorum resmen ama kesin maç izliyorlardır beklemeyin boşuna hatunlarrrraynnen bende aksamı etmek ıcın evı temızledım bı mektup daha yazdım derken gunu bıtırdım :) ınsallah bugun askerıımın sesını de duyarsam benden mutlusu yok :)
sağol canım benimmm hepimizinsağ olasın tatlımoo ne güzeell Allah neşenizi artırsın ayy benim de etraflıca bi temizlik yapmam şart, askerimin anneciği ist.da, her an dın dın kapı çalabilir
inşallah ararlar yaa telefonun başını bekliyorum resmen ama kesin maç izliyorlardır beklemeyin boşuna hatunlarrrr
sağol canım benimmm hepimizinher an birinin kalkıp gelmesi fikride zordur yaa kolay gelsin canımcım şimdiden
sivas -fener türkiye kupası maçı var canımbugün ne macı var ki yahu pufffff :88:
evet bence onlar da üye olup katılsınlar aramızaBu arada bizimde gizliden bizi izleyen hayaletlerimiz var forumda Eki Görüntüle 620743
geçmiş olsun canım, ben de az önce konuştum... kavuşmak istiyorum ya :44:kızlar naptnz nasılsınz bakalım..benmki çok rahatsızlanmış yatıcam dedi..1dk olsa sesini duydum
kızlar naptnz nasılsınz bakalım..benmki çok rahatsızlanmış yatıcam dedi..1dk olsa sesini duydum
geçmiş olsun canım, ben de az önce konuştum... kavuşmak istiyorum ya :44:
iyiyiz kuzum nasıl olsun işte zaman geçirmece, geçmiş olsun canım ya valla hasta birçok askerimiz Allah yardımcıları olsun Eki Görüntüle 620789
valla kızlar alın benden de o kadar iki gündür keyfim çok gidikçok zor geliyo şu sıra yaa Eki Görüntüle 620791
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?