349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynnen bende aksamı etmek ıcın evı temızledım bı mektup daha yazdım derken gunu bıtırdım :) ınsallah bugun askerıımın sesını de duyarsam benden mutlusu yok :)
inşallah ararlar yaa telefonun başını bekliyorum resmen ama kesin maç izliyorlardır beklemeyin boşuna hatunlarrrr
sağ olasın tatlım oo ne güzeell Allah neşenizi artırsın ayy benim de etraflıca bi temizlik yapmam şart, askerimin anneciği ist.da, her an dın dın kapı çalabilir
sağol canım benimmm hepimizin her an birinin kalkıp gelmesi fikride zordur yaa kolay gelsin canımcım şimdiden

sizle şu an dinlediğim şarkıyı paylaşmicam o zaman çünkü bugünkü bünyelerimiz kaldırmayabilir askerlik zor işmiş, bizden sonra geleceklere tek söyleyeceğim şey şu olacak "başa gelen çekilir" daha kolay olmicak, öyle bi dünya yok maalesef hani tebirli vs olmaya çalıştık telefon kartı alışverişi bilmem nesi ne zaman açıklanacağı vs. ya, ne oldu sonuçta? her gününü her saniyesini yaşadık, zorluğunu göğüsledik, tripleri nazı tartışmasını her şeyini çekmekteyiz. bundan kaçış yok, işine gelmeyen askerliğini yapmış adam bulacak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…