- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
inşallah ya benim ki eğer kulağına gelirse böyle bugün yaşanılan şey eminim kavga eder biliyorum çünkü kudurasıya kıskançoff yaa şu dokunmatik telefondan bugün iğrendim resmen yine yavaşladı bende elim ayağıma giriyor hemen bekletmeyim diye ,,,her şeye tepki aynen ,,,inşaallah kavgasız sağ selamet bi bitireydik şu askerliği sesi bile tuhaflaştı çocuğun
:))) sakinleşir sakinleşir merak etme o açmasa konuyu sen sakın açma benceçok alemler çokk
Canım benim kıyamam sana ben aradıklarında heycandan ellerimiz dolaşıveriyor napalım bizde merakla haber bekliyoruz onlardan ya başından gider diye dört elle aramaya çalışıyoruz yaşadıgımız krizin o an tarifi yok vallainşallah sağsalim atlatalım şu askerligi çok geriyor insanı bitsin biran önce
nehirnilcim haber yok mu daha?
off ki ne offf nasıl denk gelmiş öylebi daha aradığında bişisi kalmamış olur canım merak etme :)
gofret hoşgeldin aramıza
buşafakbitmez hanımefendiciğim bu kadar çok burada takılmanıza alışkın değiliz yapmayın böyle
çok geçmiş olsun canım, bugün hiç açamadım bilgisayarı neler neler olmuş :/ inşallah hayırlı haberler alırsın, inşallah arar birazdan verir güzel haberi kuzumArkadaşlar ben pek keyifli değilim rahatsızım agrılarım fenabugün sevdigimin ilk nöbetiydi çok soğukmuş ayak parmaklarımı hissedemedim diyor bir ara o derece yarabbim sen yardımcımız ol hepimizin İnternet cafede görevli benim askerim bali çeken psikolojik sorunları olan bir çoçuk sataşmış (okadar dedimki sabırlı ol işim bu de geç off erkekler neden sabırsız)dövmemiş ama bayagı tartışmışlar sanırım tam anlatmıyor gidip çoçuk şikayet etmiş acemi çoçuk ve acemilerin cafeye girmesi yasakmış emir gelmiş askerimde bu sebeble çocugu içeri almamış bundan başlamış atışma haklı askerim ama çoçukta manyak gidip şikayet etmiş sanırım komutan 4de yanına çagırmış ikisini askerim üzgün ben mahvoldum inşallah görevinden almazlar inşallah kötü birşey olmaz dua edin bizim için olurmu Allahım tüm askerlerimizi korusun çoçuk saçmasapan birşey yapar diyede korkuyorum psikoloji bozuk olan insanlardan herşey beklenir cumartesi ustaya gidiyormuş yokmuş artık ama korkuyorum rabbim sen koru çok kötüyüm çok
canım evde zor oluyor, yapmasak da oluyor ama salona gidince mecbur yapıyoruz ben de b-fit'e gidiyorum günde yarım saat bilemedin 45 dkda hallediyorum spor işini, yetiyor da şu an 1 ayı geçti başlayalı. sen nereye yazılacaksın, belli mi?KIZLAR karar verdim önümüzdeki hafta spora baslıyorum inşallah salona yazılınca ben en az 1 saat en fazla 2 saat kesın yapıyorum sporumu .. evde alet var ama olmuyor yarım saat ya yapıyorum ya yapmıyorumben su ısı hızlandırıymda son 3 ayda radikal bir değişim olsunmisafirim var önümüzdeki hafta persmbeye kadar sonra yazılıcm ıns hem bana da ıyı gelır ruhsal olarakta ...safak dogan gunese yaklasıtgında bende de dogacak ıns güneş
Slm kızlar aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim(
hoş geldin Gofret :) benim de askerim tuncelide ilçede jandarma :) ee ne var ne yok, asker bekleme deneyimin nasıl geçiyor :)h.b canım bartın jandarma
nehirnilcim haber yok mu daha?
off ki ne offf nasıl denk gelmiş öylebi daha aradığında bişisi kalmamış olur canım merak etme :)
gofret hoşgeldin aramıza
buşafakbitmez hanımefendiciğim bu kadar çok burada takılmanıza alışkın değiliz yapmayın böyle
çok geçmiş olsun canım, bugün hiç açamadım bilgisayarı neler neler olmuş :/ inşallah hayırlı haberler alırsın, inşallah arar birazdan verir güzel haberi kuzumben olumsuz bişey olacağını zannetmiyorum, asker verilen emri yerine getirmiş, daha ne olsun, olsa olsa aferin der komutan, işini yaptığı için?
canım evde zor oluyor, yapmasak da oluyor ama salona gidince mecbur yapıyoruz ben de b-fit'e gidiyorum günde yarım saat bilemedin 45 dkda hallediyorum spor işini, yetiyor da şu an 1 ayı geçti başlayalı. sen nereye yazılacaksın, belli mi?
hoş geldin Gofret :) benim de askerim tuncelide ilçede jandarma :) ee ne var ne yok, asker bekleme deneyimin nasıl geçiyor :)
Kızlar buarada bugün askerimi ilçeye götürmüşler sonunda. en son onlar gitti, neyse ki sonunda yerleştilerher yer karmış dışarısı gözükmüyomuş ay hadi bakalım inşallah iyi insanlarla karşılaşır hepsi ve yemekler kastamonudan iyi olur
valla öyle bi durum olmuş seninki ama canını sıkma düzelir :)inşallah öle olur ya güleyim mi ağlayım mı bilemedim valla
:) sevindim canım yerleşmesineKızlar buarada bugün askerimi ilçeye götürmüşler sonunda. en son onlar gitti, neyse ki sonunda yerleştilerher yer karmış dışarısı gözükmüyomuş ay hadi bakalım inşallah iyi insanlarla karşılaşır hepsi ve yemekler kastamonudan iyi olur
canım 5 gibi yemek çıkıyor diye biliyorum muhtemelen oradadır gönlünü ferah tut senn arayıp güzel güzel haberler verecek inanıyorum ben :)Henüz haber yok tatlım saat 5 oldu bitmiştir görüşmeleri ordan yemegemi geçti acaba merakla beklemekteyim
valla öyle bi durum olmuş seninki ama canını sıkma düzelir :)
:) sevindim canım yerleşmesine
canım 5 gibi yemek çıkıyor diye biliyorum muhtemelen oradadır gönlünü ferah tut senn arayıp güzel güzel haberler verecek inanıyorum ben :)
Amin canım benim inşallah bende öyle düşünüyorum verilem emri yerine getirmiş işte ama askerlikte mantık yok neden tartıştınız diye bile azarlanabilir askerim çok nazlıdır bebek gibi üzülür morali çöker biliyorum ondan panikligim cezasıda olabilir o çoçuk saçmasapan harekette yapabilir deli gibiymiş korkuyorum o yüzdende bilmiyorum bugün çok bunaldım hep ben herkese moral olurdum bugün çöktüm resmen
sağ ol canım hemen çamaşırları yıkamaya vermiş, ay çok şükür gideceği son birliğe gitti, artık dönüş yolunu bekleme vaktidirsevindim canım yerleşmesine
evet canım sen sayfamızın neşesisin, her sabah şafak bir gün daha azalmış şekilde ancak bu kadar güzel müjdelenebilir :) tabi ki iyi-kötü günümüz oluyor, hepimiz birbirimize destek olmak için burda buluşuyoruz, inanın psikoloğa gitsek bu kadar güzel rahatlatamazaklıma gelmişken sana "Mü'min kul, din kardeşinin yardımında olduğu sürece, Allah da o kulun yardımındadır." hadisini hatırlatmak istiyorum, sen herkese yardımsever şekilde yaklaştığın için Allah da size yardım eder, ben eminim ki bir sorun olmayacak
sağ ol canım hemen çamaşırları yıkamaya vermiş, ay çok şükür gideceği son birliğe gitti, artık dönüş yolunu bekleme vaktidir
sen nasılsın bugün? ne var ne yok
Cnm aramıza hoşgeldin:)h.b canım bartın jandarma
merhaba canım valla ben odamla ilgilendim temizlik eşyaların yerini değiştrme falan akşamı ettik çok şükür sen naptın nasılsın?Kızlaar nasılsınız,gununuz nasıl gectı :)
oyhh kuzum çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizimle :) çamaşırlarının yıkanmasına benimkide çok sevinmişti:) sevdiğimin sesiyle uyandım bugünevet canım sen sayfamızın neşesisin, her sabah şafak bir gün daha azalmış şekilde ancak bu kadar güzel müjdelenebilir :) tabi ki iyi-kötü günümüz oluyor, hepimiz birbirimize destek olmak için burda buluşuyoruz, inanın psikoloğa gitsek bu kadar güzel rahatlatamazaklıma gelmişken sana "Mü'min kul, din kardeşinin yardımında olduğu sürece, Allah da o kulun yardımındadır." hadisini hatırlatmak istiyorum, sen herkese yardımsever şekilde yaklaştığın için Allah da size yardım eder, ben eminim ki bir sorun olmayacak
sağ ol canım hemen çamaşırları yıkamaya vermiş, ay çok şükür gideceği son birliğe gitti, artık dönüş yolunu bekleme vaktidir
sen nasılsın bugün? ne var ne yok
çok geçmişşş olsunnnn beynimizle üstünden gelemeyeceğimiz şey yok geçekten hem olumlu düşünelimmmCnm aramıza hoşgeldin:)
Kızlar bebişimi uyuttum,1 tane Adem Güneş ses kayıdımı dinledim.ohhhh spora gidip gelicem.bugün de bitmek üzere,ne güzel.
İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.ben hasta olacak gibiyim ama tutuyorum kendimi.bağırsak ülserimde uyku dönemine girdi gibi,beyin gücümle yendim onu
merhaba canım valla ben odamla ilgilendim temizlik eşyaların yerini değiştrme falan akşamı ettik çok şükür sen naptın nasılsın?
oyhh kuzum çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizimle :) çamaşırlarının yıkanmasına benimkide çok sevinmişti:) sevdiğimin sesiyle uyandım bugünodamla ilgilendımmmm güzel sayılabilirdi günüm senin günün nasıldı? 2 gündr sevdiğim pek neşeli bana dayansıyor valla
çok geçmişşş olsunnnn beynimizle üstünden gelemeyeceğimiz şey yok geçekten hem olumlu düşünelimmm
oyhh kuzum çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizimle :) çamaşırlarının yıkanmasına benimkide çok sevinmişti:) sevdiğimin sesiyle uyandım bugünodamla ilgilendımmmm güzel sayılabilirdi günüm senin günün nasıldı? 2 gündr sevdiğim pek neşeli bana dayansıyor valla
yok konu açmazsa da her lafta iğneler olmazsa sen ara artık bi konuş askerlerle bilmem ne diye allahım ya ... alem ne kelime çok az kalır laf ...kıyafetine karışır hadi neyse saç sitiline karışır düz yaparsın bu ne der dalgalı yaparsın yataktan yeni kalktın heralde der der... makyj a deli olur sahneye mi çıkacan ...ayyyyyyyyyyy bi de askerlik psikolojisi eklenince ...aklı hep bende ya artık rahat rahat gezersin ben de yokum hadi yine iyisin diye ama bilmez ki o olmayınca nasıl oldugumu
çok alemsin canım ya çok güldürdün beni akşam akşam :))) ama bizde kıskanmasalar başka arıza çıkarıyoruz kıskansalar başka türlü arıza çıkarıyoruz
şiddet göstermediği sürece bence çok güzel bişey kıskanılmakallahım muhabbetinizi daim kılsın canım benim
çok alemsin canım ya çok güldürdün beni akşam akşam :))) ama bizde kıskanmasalar başka arıza çıkarıyoruz kıskansalar başka türlü arıza çıkarıyoruz
şiddet göstermediği sürece bence çok güzel bişey kıskanılmakallahım muhabbetinizi daim kılsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?