349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim kıyamam sana ben aradıklarında heycandan ellerimiz dolaşıveriyor napalım bizde merakla haber bekliyoruz onlardan ya başından gider diye dört elle aramaya çalışıyoruz yaşadıgımız krizin o an tarifi yok valla inşallah sağsalim atlatalım şu askerligi çok geriyor insanı bitsin biran önce

:))) sakinleşir sakinleşir merak etme o açmasa konuyu sen sakın açma bence çok alemler çokk

yok konu açmazsa da her lafta iğneler olmazsa sen ara artık bi konuş askerlerle bilmem ne diye allahım ya ... alem ne kelime çok az kalır laf ...kıyafetine karışır hadi neyse saç sitiline karışır düz yaparsın bu ne der dalgalı yaparsın yataktan yeni kalktın heralde der der... makyj a deli olur sahneye mi çıkacan ...ayyyyyyyyyyy bi de askerlik psikolojisi eklenince ... aklı hep bende ya artık rahat rahat gezersin ben de yokum hadi yine iyisin diye ama bilmez ki o olmayınca nasıl oldugumu

saol tatlım ya aynen bi bitsin onlarda bizde rahatlayalım

inşallah öle olur ya güleyim mi ağlayım mı bilemedim valla

çok geçmiş olsun canım, bugün hiç açamadım bilgisayarı neler neler olmuş :/ inşallah hayırlı haberler alırsın, inşallah arar birazdan verir güzel haberi kuzum ben olumsuz bişey olacağını zannetmiyorum, asker verilen emri yerine getirmiş, daha ne olsun, olsa olsa aferin der komutan, işini yaptığı için?

canım evde zor oluyor, yapmasak da oluyor ama salona gidince mecbur yapıyoruz ben de b-fit'e gidiyorum günde yarım saat bilemedin 45 dkda hallediyorum spor işini, yetiyor da şu an 1 ayı geçti başlayalı. sen nereye yazılacaksın, belli mi?

Slm kızlar aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim (

h.b canım bartın jandarma
hoş geldin Gofret :) benim de askerim tuncelide ilçede jandarma :) ee ne var ne yok, asker bekleme deneyimin nasıl geçiyor :)

Kızlar buarada bugün askerimi ilçeye götürmüşler sonunda. en son onlar gitti, neyse ki sonunda yerleştiler her yer karmış dışarısı gözükmüyomuş ay hadi bakalım inşallah iyi insanlarla karşılaşır hepsi ve yemekler kastamonudan iyi olur

Henüz haber yok tatlım saat 5 oldu bitmiştir görüşmeleri ordan yemegemi geçti acaba merakla beklemekteyim

Amin canım benim inşallah bende öyle düşünüyorum verilem emri yerine getirmiş işte ama askerlikte mantık yok neden tartıştınız diye bile azarlanabilir askerim çok nazlıdır bebek gibi üzülür morali çöker biliyorum ondan panikligim cezasıda olabilir o çoçuk saçmasapan harekette yapabilir deli gibiymiş korkuyorum o yüzdende bilmiyorum bugün çok bunaldım hep ben herkese moral olurdum bugün çöktüm resmen

inşallah öle olur ya güleyim mi ağlayım mı bilemedim valla
valla öyle bi durum olmuş seninki ama canını sıkma düzelir :)
:) sevindim canım yerleşmesine
Henüz haber yok tatlım saat 5 oldu bitmiştir görüşmeleri ordan yemegemi geçti acaba merakla beklemekteyim
canım 5 gibi yemek çıkıyor diye biliyorum muhtemelen oradadır gönlünü ferah tut senn arayıp güzel güzel haberler verecek inanıyorum ben :)

Amin canım benim inşallah

evet canım sen sayfamızın neşesisin, her sabah şafak bir gün daha azalmış şekilde ancak bu kadar güzel müjdelenebilir :) tabi ki iyi-kötü günümüz oluyor, hepimiz birbirimize destek olmak için burda buluşuyoruz, inanın psikoloğa gitsek bu kadar güzel rahatlatamaz aklıma gelmişken sana "Mü'min kul, din kardeşinin yardımında olduğu sürece, Allah da o kulun yardımındadır." hadisini hatırlatmak istiyorum, sen herkese yardımsever şekilde yaklaştığın için Allah da size yardım eder, ben eminim ki bir sorun olmayacak

sevindim canım yerleşmesine
sağ ol canım hemen çamaşırları yıkamaya vermiş, ay çok şükür gideceği son birliğe gitti, artık dönüş yolunu bekleme vaktidir
sen nasılsın bugün? ne var ne yok

Canım benim çok teşekkür ederim rabbim hepimizden razı olsun inşallah hiçbirimiz kötü üzücü şeyler yaşamayalım burda birbirmize destek oluyoruz çok güzel birşey gerçekten bunu doktor bile anlamaz aynı şeyleri yaşadıgımız için halimizden biz anlıyoruz sadece rabbim korusun askerlerimizi ben elimden geldigince pozitif düşünmeye iyi olmaya çalışıyorum herkesede üzücü olan bir durumun yanında sevindirici birşey oldugunu anlatmaya çalışıyorum umuyorumki başarıyorum buda beni çok mutlu ediyor herkese binlerce teşekkür ediyorum

h.b canım bartın jandarma
Cnm aramıza hoşgeldin:)

Kızlar bebişimi uyuttum,1 tane Adem Güneş ses kayıdımı dinledim.ohhhh spora gidip gelicem.bugün de bitmek üzere,ne güzel.
İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.ben hasta olacak gibiyim ama tutuyorum kendimi.bağırsak ülserimde uyku dönemine girdi gibi,beyin gücümle yendim onu

Kızlaar nasılsınız,gununuz nasıl gectı :)
merhaba canım valla ben odamla ilgilendim temizlik eşyaların yerini değiştrme falan akşamı ettik çok şükür sen naptın nasılsın?

oyhh kuzum çok güzel şeyler paylaşıyorsun bizimle :) çamaşırlarının yıkanmasına benimkide çok sevinmişti:) sevdiğimin sesiyle uyandım bugün odamla ilgilendımmmm güzel sayılabilirdi günüm senin günün nasıldı? 2 gündr sevdiğim pek neşeli bana dayansıyor valla
çok geçmişşş olsunnnn beynimizle üstünden gelemeyeceğimiz şey yok geçekten hem olumlu düşünelimmm

aynnen bende aksamı etmek ıcın evı temızledım bı mektup daha yazdım derken gunu bıtırdım :) ınsallah bugun askerıımın sesını de duyarsam benden mutlusu yok :)

sağ olasın tatlım oo ne güzeell Allah neşenizi artırsın ayy benim de etraflıca bi temizlik yapmam şart, askerimin anneciği ist.da, her an dın dın kapı çalabilir

çok alemsin canım ya çok güldürdün beni akşam akşam :))) ama bizde kıskanmasalar başka arıza çıkarıyoruz kıskansalar başka türlü arıza çıkarıyoruz

şiddet göstermediği sürece bence çok güzel bişey kıskanılmak allahım muhabbetinizi daim kılsın canım benim

ya başka arızalar mesela ben çıkardımm 6 kısa dönem var bulunduğu yerde benim canm idari işlere koymuşlar diğerleri de kapı nöbetçisi bu da üzülmüş ki bilmem kaç tane komutan var hangi biriyle uğraşayım diye bende sen napıcan kapı nöbetini gelene geçene mi bakıcan otur masana beni deli etme dedim bizim ki de kıskançlık sinyali aldı ya ,hemen he yaa bizim karakol un etrafı evlerle çevrili bi tane kadın çamaşır astı yağmur sel götürdü bi toplamadı baktım da dedi,,,bende komutanına rica etseydin de sen toplasaydın bari diyorm ama bendeki ciddiyet on numara ...baktı ben iyice delirmeye başladım, ya aşkım saçmalama şaka yaptım ama kapı olsa iyi olurdu diyo daha sus dedim iki selam vermeyle el yorulmaz dedim güldük finalde

aminnn cümlemizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…