349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok özledim cidden ..Rabbim bizede sabır versin..böle çok zor oluyo ya

Benim bi arkadaşım bana hep derdi, ben askerliğini yapmış biri istiyorum diye. Kendince evet haklıymış ama erkekler bu zamanlarını paylaşmış olan insanları kolay kolay unutamazlar, bizzat diğer arkadaşlarımın söylediğinden biliyorum. Yani bence güzel ve sağlam bir ilişkinin birçok sınavdan geçmesi gerekiyo ya nedense bana öyle geliyo, sonuçta armut piş ağzıma düş tamam da düştükten sonra ne kadarı düşer bilmiyorum çok zorluk çekmeden kolay elde edilen şeylerin değeri ne kadar bilinir ki? Bilmem yalnış mıyım, tabii göreceli birşey

Kesinlikle katılıyorum zaten erkekler her kızı öyle arkalarında bırakıp askere gitmezler kikikikki :)

Herkese merhabalar kimler var kimler yok görüşmeyeli nasılsınız sevgili koguş arkadaşlarım :)
Hoş geldin canıııımmm iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın görüşmeyeli? bugün askerim sonunda usta birliğindeki yerine kavuştu kantinleri yokmuş kek yiyemicek diye üzülmüş ama ben sevindim abur cubura acayip dadanmışlardı arkadaşlarıyla, ben burda uğraşıyorum kilo vermek için, bir de o alırsa böyle olurduk herhalde

canım haklısın bence... laylaylom giden şeylere pek güvenmem ben de... bizim sıkıntımız belli işte, hasret çekmek, aklımızın onlarda olması falan... ya gündüzler geçiyor da akşam şöyle pc başına oturunca bi acayip oluyor içim :44:

kızlarr saclarımı uzatmak ıstıyorum oryalden yıpranmıstı sımdı topıklere baktımda bıraz dagılalım dıye soruyorum varmı bıldıgınız yormadan ugrastırmadan uzatabılecegım bı formul:)

Yani saçların geçmi uzuyoki bolbol tara :) benimki çok hızlı uzadıgı için pek bilmiyorum canım ya

Yani saçların geçmi uzuyoki bolbol tara :) benimki çok hızlı uzadıgı için pek bilmiyorum canım ya

ya benım saclarım oryalle yandı belıme kadar olan saclarımı omuzlarımda kestırdım sonra bu dogum kontrol hapını sampuana ezıyomussun onu duydum onu uyguladım 1 ayda 4 cm uzamıs dıp boyasından anlasılıyo :) ama saclarımı ınanılmaz kuruttu askerım gelmeden belıme kadar uzasın ıstıyorum ayy aslında ben ugrasacak bısı arıyorm herhalde zamanı gecırebılmek ıcın :)

çok sağ ol canım eh şunun şurasında üç buçuk ay kaldı, onun da son haftalarında gerisin geri il-ktm-elazığ bilmem ne muhabbetleri olur yine ama olmaz ki kuzum, vücudunun ihtiyacı olan şeyleri yemen lazımmm kahvaltını güzelce yapıyor musun bakiymm ben spor salonuna kayıt olduğum için mecburen gidiyorum canım, zaman akıyor kızlar ya, bakın ocak bitti. ben anlamadım. ebru şallıyla pilatesin bölümlerini indiriyordum netten, ocağa kadar gelmiştim, sonra şimdi fark ettim bugün 30 ocak bölümünü indiriyorum

bir arkadaşım ördüğünde çabuk uzar demişti, ne kadar doğru bilmem ama örülecek boyuta geldiğinde örebilirsin canım. ben de örmezsem saçlarımı adeta yoluyorum

Hepimiz kavuşalım yaa bi mucize olsun şöylee bizi askeriyelere ışınlasın :) orda askerlerimizin yanında uyuyalım sabah tekrar eve ışınlanalım uçuk bi hayal oldu bu kabul ediyorum
Suyu valla ne güzel olurdu, ne güzel hasret giderirdik.
Çok doğru söylüyorsun, sevginin sınandığı bir noktadayız.sevmeyen asker yolu beklemez,bekleyende dönünce mükafatını alır.

Kızlar benim koçişimin görev yeri belli oldu.hapishanede nöbet tutacakmış,bayan mahkumların olduğu hapishanede...şansa bakın bendeki Allah'tan sabah 3 saat kalacak. Koçişimde yakışıklıdır ya kıskandım valla

oyy tatlı pikolatamız gelmiş hoş geldin canımcım, Allah nazarlardan korusun sen burdan oku üfle onu tam al birini vur ötekine ya da tencere dibin kara seninki benden kara gibi bi durumumuz var hani, benimki de 4 metre kar içinden yol açmışlar orda nöbet tutacak :18: kulübe dedikleri şeyin sadece üstü kapalıymış yau

Aşkmm aradı yaa ay kıyamam :) uyuyo resmen telefonda :) 19 dakika konuştuk 15 dakikası lütfen uyuma demekle geçti ooffff çok özledim çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…