çok özledim cidden ..Rabbim bizede sabır versin..böle çok zor oluyo ya
geçmiş olsun canım, ben de az önce konuştum... kavuşmak istiyorum ya :44:
Herkese merhabalar kimler var kimler yok görüşmeyeli nasılsınız sevgili koguş arkadaşlarım :)
Benim bi arkadaşım bana hep derdi, ben askerliğini yapmış biri istiyorum diye. Kendince evet haklıymış ama erkekler bu zamanlarını paylaşmış olan insanları kolay kolay unutamazlar, bizzat diğer arkadaşlarımın söylediğinden biliyorum. Yani bence güzel ve sağlam bir ilişkinin birçok sınavdan geçmesi gerekiyo ya nedense bana öyle geliyo, sonuçta armut piş ağzıma düş tamam da düştükten sonra ne kadarı düşer bilmiyorum çok zorluk çekmeden kolay elde edilen şeylerin değeri ne kadar bilinir ki? Bilmem yalnış mıyım, tabii göreceli birşey
hoşgeldinnnn tertip Eki Görüntüle 620802 iyiyiz konuşuyoruz gazinoda
Hoş geldin canıııımmmHerkese merhabalar kimler var kimler yok görüşmeyeli nasılsınız sevgili koguş arkadaşlarım :)
canım haklısın bence... laylaylom giden şeylere pek güvenmem ben de...Benim bi arkadaşım bana hep derdi, ben askerliğini yapmış biri istiyorum diye. Kendince evet haklıymış ama erkekler bu zamanlarını paylaşmış olan insanları kolay kolay unutamazlar, bizzat diğer arkadaşlarımın söylediğinden biliyorum. Yani bence güzel ve sağlam bir ilişkinin birçok sınavdan geçmesi gerekiyo ya nedense bana öyle geliyo, sonuçta armut piş ağzıma düş tamam da düştükten sonra ne kadarı düşer bilmiyorum çok zorluk çekmeden kolay elde edilen şeylerin değeri ne kadar bilinir ki? Bilmem yalnış mıyım, tabii göreceli birşey
Gazino woaww bende bi bakim dedim gazinoda ne var ne yok mıntıkayamı çıksak napsak :)
Hoş geldin canıııımmmiyiyiz Allaha şükür sen nasılsın görüşmeyeli? bugün askerim sonunda usta birliğindeki yerine kavuştu kantinleri yokmuş kek yiyemicek diye üzülmüş ama ben sevindim abur cubura acayip dadanmışlardı arkadaşlarıyla, ben burda uğraşıyorum kilo vermek için , bir de o alırsa böyle olurduk herhalde
Çok sevindimm valla askerlik biticek usta birligine anca geçebildiler ne tuhaf neyse sonunda gitti demek inş iyi biyerdir komutanlar falan iyi olsunda gerisi boş
Sizi bilmiyorum ama ben canım sıkkınken hiç spor falan yapamıyorum o yüzdende kilo falan veremiyorum gerçi bu aralar sporada pek gerek yok yemek yiyemiyorum :) böylelikle zayıflarım belki
valla tertip ay ben çok alıştım böyle konuşmaya valla askerlik yapıyorum cidden Eki Görüntüle 620809 yok topraaaaam yat içtiması var koğuşa geçicez haha Eki Görüntüle 620810 Eki Görüntüle 620810 Eki Görüntüle 620810
kızlarr saclarımı uzatmak ıstıyorum oryalden yıpranmıstı sımdı topıklere baktımda bıraz dagılalım dıye soruyorum varmı bıldıgınız yormadan ugrastırmadan uzatabılecegım bı formul:)
Yani saçların geçmi uzuyoki bolbol tara :) benimki çok hızlı uzadıgı için pek bilmiyorum canım ya
çok sağ ol canımÇok sevindimm valla askerlik biticek usta birligine anca geçebildiler ne tuhaf neyse sonunda gitti demek inş iyi biyerdir komutanlar falan iyi olsunda gerisi boş
Sizi bilmiyorum ama ben canım sıkkınken hiç spor falan yapamıyorum o yüzdende kilo falan veremiyorum gerçi bu aralar sporada pek gerek yok yemek yiyemiyorum :) böylelikle zayıflarım belki
bir arkadaşım ördüğünde çabuk uzar demişti, ne kadar doğru bilmemya benım saclarım oryalle yandı belıme kadar olan saclarımı omuzlarımda kestırdım sonra bu dogum kontrol hapını sampuana ezıyomussun onu duydum onu uyguladım 1 ayda 4 cm uzamıs dıp boyasından anlasılıyo :) ama saclarımı ınanılmaz kuruttu askerım gelmeden belıme kadar uzasın ıstıyorum ayy aslında ben ugrasacak bısı arıyorm herhalde zamanı gecırebılmek ıcın :)
Suyu valla ne güzel olurdu, ne güzel hasret giderirdik.Hepimiz kavuşalım yaa bi mucize olsun şöylee bizi askeriyelere ışınlasın :) orda askerlerimizin yanında uyuyalım sabah tekrar eve ışınlanalım uçuk bi hayal oldu bu kabul ediyorum
Çok doğru söylüyorsun, sevginin sınandığı bir noktadayız.sevmeyen asker yolu beklemez,bekleyende dönünce mükafatını alır.Benim bi arkadaşım bana hep derdi, ben askerliğini yapmış biri istiyorum diye. Kendince evet haklıymış ama erkekler bu zamanlarını paylaşmış olan insanları kolay kolay unutamazlar, bizzat diğer arkadaşlarımın söylediğinden biliyorum. Yani bence güzel ve sağlam bir ilişkinin birçok sınavdan geçmesi gerekiyo ya nedense bana öyle geliyo, sonuçta armut piş ağzıma düş tamam da düştükten sonra ne kadarı düşer bilmiyorum çok zorluk çekmeden kolay elde edilen şeylerin değeri ne kadar bilinir ki? Bilmem yalnış mıyım, tabii göreceli birşey
valla tertip ay ben çok alıştım böyle konuşmaya valla askerlik yapıyorum cidden Eki Görüntüle 620809 yok topraaaaam yat içtiması var koğuşa geçicez haha
canım haklısın bence... laylaylom giden şeylere pek güvenmem ben de...bizim sıkıntımız belli işte, hasret çekmek, aklımızın onlarda olması falan... ya gündüzler geçiyor da akşam şöyle pc başına oturunca bi acayip oluyor içim :44:
Kesinlikle katılıyorum zaten erkekler her kızı öyle arkalarında bırakıp askere gitmezler kikikikki :)
Kızlar supersınız yaaauzgun acmıstım ama yuzumu guldrdunuz:) sonrada sevdıcegım aradı vs hersey yolunda suan:))) bugunlerde sanrm hepımız bı arada kalmıslık yaşıyrz gıbı geliyo bana 81 e kadar saymıycam artık ben hergun saydkcada gecmıo gıbı hıssedıyrm daha cok moralım bozluyo:) boyle bırden takvımı karalamak bı anda 110dan 105 ınmek felan daha cok hosuma gttı:)
oyy tatlı pikolatamız gelmişKızlar benim koçişimin görev yeri belli oldu.hapishanede nöbet tutacakmış,bayan mahkumların olduğu hapishanede...şansa bakın bendekiAllah'tan sabah 3 saat kalacak. Koçişimde yakışıklıdır ya kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?