Tertip zaten naylon askerlik yapıyoz şu mıntıkanın gece olmadını ögrenemedim bi türlü sabah yapılıyodu ya mıntıkaa :):) kısa dönemlere naylon askerlik yapıyo diyolarmış benimki öyle dio bana :)
Aşkmm aradı yaa ay kıyamam :) uyuyo resmen telefonda :) 19 dakika konuştuk 15 dakikası lütfen uyuma demekle geçti ooffff çok özledim çokk
valla tertip ay ben çok alıştım böyle konuşmaya valla askerlik yapıyorum cidden Eki Görüntüle 620809 yok topraaaaam yat içtiması var koğuşa geçicez haha
Kızlar supersınız yaaauzgun acmıstım ama yuzumu guldrdunuz:) sonrada sevdıcegım aradı vs hersey yolunda suan:))) bugunlerde sanrm hepımız bı arada kalmıslık yaşıyrz gıbı geliyo bana 81 e kadar saymıycam artık ben hergun saydkcada gecmıo gıbı hıssedıyrm daha cok moralım bozluyo:) boyle bırden takvımı karalamak bı anda 110dan 105 ınmek felan daha cok hosuma gttı:)
valla demin benimki siz işin gırgırındasınız size eğlence çıkıyo konuşup duruyosunuz biz burda iş yapmaktan ölüyoruz dio Eki Görüntüle 620865 biz gelelim de siz gidin askere bakalım o zaman nasıl olur dedi, ama siz bizim gibi kaynatamazsınız ki ya dedim yok yaaa dio Eki Görüntüle 620869 Eki Görüntüle 620865
çok sağ ol canımeh şunun şurasında üç buçuk ay kaldı, onun da son haftalarında gerisin geri il-ktm-elazığ bilmem ne muhabbetleri olur yine ama olmaz ki kuzum, vücudunun ihtiyacı olan şeyleri yemen lazımmm kahvaltını güzelce yapıyor musun bakiymm ben spor salonuna kayıt olduğum için mecburen gidiyorum canım, zaman akıyor kızlar ya, bakın ocak bitti. ben anlamadım. ebru şallıyla pilatesin bölümlerini indiriyordum netten, ocağa kadar gelmiştim, sonra şimdi fark ettim bugün 30 ocak bölümünü indiriyorum
valla demin benimki siz işin gırgırındasınız size eğlence çıkıyo konuşup duruyosunuz biz burda iş yapmaktan ölüyoruz dio Eki Görüntüle 620865 biz gelelim de siz gidin askere bakalım o zaman nasıl olur dedi, ama siz bizim gibi kaynatamazsınız ki ya dedim yok yaaa dio Eki Görüntüle 620869 Eki Görüntüle 620865
Benimkide aradıya bende ekrandan okuyorum ona şimdi ya siz orda ne konuşuyosunuz biz burda sürünelim siz eglenin dio :) bizde burda mıntıka yapıyoz ne var bunda dedim
uykulu uykulu bile pabuç kadar dili var :)
Ben de uzatmak istiyorum,doğumdan sonra çok dökülüyor diye erkek saçı gibi kestirmiştimkızlarr saclarımı uzatmak ıstıyorum oryalden yıpranmıstı sımdı topıklere baktımda bıraz dagılalım dıye soruyorum varmı bıldıgınız yormadan ugrastırmadan uzatabılecegım bı formul:)
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin.benimki Adana'da nöbet tutmasına rağmen öksürükten kurtulamadı.soğukta,karda nöbet tutsa ne hale gelir bilmem.valla zor...soğukta olanlara daha da zor. Sen de neşenle ısıtırsın askerini:)oyy tatlı pikolatamız gelmişhoş geldin canımcım, Allah nazarlardan korusun sen burdan oku üfle onu tam al birini vur ötekine ya da tencere dibin kara seninki benden kara gibi bi durumumuz var hani, benimki de 4 metre kar içinden yol açmışlar orda nöbet tutacak :18: kulübe dedikleri şeyin sadece üstü kapalıymış yau
Allah kavuştursun yanyana uyuduğumuz günlere inşallah
bizim de 10dk.sı bilmem kaç kuruş olayı var aynen 19 dklık bi süre oluyoaman uyuyakalmasın canım telefonu sağlam yere saklasın
Merhaba kızlar,nette sıkıntıdan gezinirken burayı buldum ve kendimi iyi hissettim konuşmalarınızı okudukça.Bende geldim aranıza kabul ederseniz.Benim nişanlımda 349.dönem olarak Muğla'da askerlik yapıyor
Merhaba kızlar,nette sıkıntıdan gezinirken burayı buldum ve kendimi iyi hissettim konuşmalarınızı okudukça.Bende geldim aranıza kabul ederseniz.Benim nişanlımda 349.dönem olarak Muğla'da askerlik yapıyor
Ben de uzatmak istiyorum,doğumdan sonra çok dökülüyor diye erkek saçı gibi kestirmiştimuzamadı gitti.
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin.benimki Adana'da nöbet tutmasına rağmen öksürükten kurtulamadı.soğukta,karda nöbet tutsa ne hale gelir bilmem.valla zor...soğukta olanlara daha da zor. Sen de neşenle ısıtırsın askerini:)
Bu arada videoları nasıl indiriyorsun,ben sadece izleyebiliyorum.
hoşgeldin canım aramıza, bende diyordum bizi izleyen bi ziyaretçi var gizliden gizliden :))) hoşgeldmişsin ozaman tekrardan.. Allah kavuştursun hepimizi canım bizler burada 50 gündür çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk... İşnallah hep birlikte atlatıcaz bugünleri, bunlarda geçicek kavuşucaz hepimizz
valla dogum kontrol hapı ıyı geldı ama kuruttu sacımı dedıgım gıbı bıde sarımsaklı sampuanı soluyolar ev arkadasımın sacıda cok dokuluyodu o kullanmıstı bı muddet ıyı gelmıstı bu arada cep telefonu tasıyan askerlerınıze ozenıyorum valla :))
hoş geldin canımMerhaba kızlar,nette sıkıntıdan gezinirken burayı buldum ve kendimi iyi hissettim konuşmalarınızı okudukça.Bende geldim aranıza kabul ederseniz.Benim nişanlımda 349.dönem olarak Muğla'da askerlik yapıyor
aa benimki de üst katta canım, en son bu 4lü gittiği için nere kalmışsa oraya yatmışlarUmarım saklamıştır sesi baya uyuyan adamlara benziyodu :) üst katta yatıyomuş bide bi düşseben heryöne 1000 dk yaptım 25 tl miydi neydi yapmaz olaydım konuşamadık dogru düzgün kaldı öyle :)
amin canım, inşallahBen de uzatmak istiyorum,doğumdan sonra çok dökülüyor diye erkek saçı gibi kestirmiştimuzamadı gitti.
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin.benimki Adana'da nöbet tutmasına rağmen öksürükten kurtulamadı.soğukta,karda nöbet tutsa ne hale gelir bilmem.valla zor...soğukta olanlara daha da zor. Sen de neşenle ısıtırsın askerini:)
Bu arada videoları nasıl indiriyorsun,ben sadece izleyebiliyorum.
yaa tüh yemeklerin kötü olmasına üzüldüm :/ ama işten gelince de yorgun olursun tabi canım, o zaman haftanın belli günleri yapsan da yeter 3 gün meselaAskerlik bitsin de ktmlerde güzel oluyomuş bazıları tabi :) benim bisikletim var twisterım var geçen yıl sürekli yapıyodum mutlaka zaman ayırıyodum artık işten geliyorum oturuyorum yerimden kalkasım gelmiyo yemek konusuda iş yerinde ki o yemekler yüzünden artık yemek yeme hevesim kalmadı askeriye ordan daha iyidir :)
valla dogum kontrol hapı ıyı geldı ama kuruttu sacımı dedıgım gıbı bıde sarımsaklı sampuanı soluyolar ev arkadasımın sacıda cok dokuluyodu o kullanmıstı bı muddet ıyı gelmıstı bu arada cep telefonu tasıyan askerlerınıze ozenıyorum valla :))
Saç konusunda pek bişey bilmiyorum da :) telefon konusuna gelince gerçekten askerde kullanınca daha bi başka oluyo inş sizinkilerde kullanabilir ne olur komutanlar görmezden gelse sanki nolcak yaa zaten şurda kalmış 3 ayımız[/
adamların carsı ızınlerı bıle yokkı nereden temın etsınler boyle 2 gunde bır 5 dkcık konusabılmekle yetınıyoruz ben senı cok ozledıme gelmeden kapamak zorunda kalıyoruzbende mektup yazıyorum napıyım 3. mektubumu gonderdım :)
Valla ben de özeniyorumeşimin olduğu yerde kontörde yokmuş 2 gündür kısa konuşuyoruz.ankesörlüyü ben de arayamıyorum,bu gittiği yerde aranmıyormuş.zaten kurba seslerinden aşkımın sesi az geliyoo
Saç konusunda pek bişey bilmiyorum da :) telefon konusuna gelince gerçekten askerde kullanınca daha bi başka oluyo inş sizinkilerde kullanabilir ne olur komutanlar görmezden gelse sanki nolcak yaa zaten şurda kalmış 3 ayımız[/
adamların carsı ızınlerı bıle yokkı nereden temın etsınler boyle 2 gunde bır 5 dkcık konusabılmekle yetınıyoruz ben senı cok ozledıme gelmeden kapamak zorunda kalıyoruzbende mektup yazıyorum napıyım 3. mektubumu gonderdım :)
Ne diyim Allah yardımcınız olsun üzücü bi durum tabiki ama elinde sonunda biticek benimki de 1 kere çıktı çarşıya kargoyla gönderdik bidaha oda çıkamaz kolay kolay sabır sabır
canım bizimkilerin ilçesinde telefon karaborsaymışadamların carsı ızınlerı bıle yokkı nereden temın etsınler boyle 2 gunde bır 5 dkcık konusabılmekle yetınıyoruz ben senı cok ozledıme gelmeden kapamak zorunda kalıyoruzbende mektup yazıyorum napıyım 3. mektubumu gonderdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?