349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

naylon poşet ne derlerse diyolarda valla aman en kısasından bitsin de sağsalim kavuşsakk tertip Eki Görüntüle 620864

Aşkmm aradı yaa ay kıyamam :) uyuyo resmen telefonda :) 19 dakika konuştuk 15 dakikası lütfen uyuma demekle geçti ooffff çok özledim çokk

Allah kavuştursun yanyana uyuduğumuz günlere inşallah
bizim de 10dk.sı bilmem kaç kuruş olayı var aynen 19 dklık bi süre oluyo aman uyuyakalmasın canım telefonu sağlam yere saklasın

Askerlik bitsin de ktmlerde güzel oluyomuş bazıları tabi :) benim bisikletim var twisterım var geçen yıl sürekli yapıyodum mutlaka zaman ayırıyodum artık işten geliyorum oturuyorum yerimden kalkasım gelmiyo yemek konusuda iş yerinde ki o yemekler yüzünden artık yemek yeme hevesim kalmadı askeriye ordan daha iyidir :)

Merhaba kızlar,nette sıkıntıdan gezinirken burayı buldum ve kendimi iyi hissettim konuşmalarınızı okudukça.Bende geldim aranıza kabul ederseniz.Benim nişanlımda 349.dönem olarak Muğla'da askerlik yapıyor

Ben de uzatmak istiyorum,doğumdan sonra çok dökülüyor diye erkek saçı gibi kestirmiştim uzamadı gitti.
Allah yardımcıları olsun tüm askerlerimizin.benimki Adana'da nöbet tutmasına rağmen öksürükten kurtulamadı.soğukta,karda nöbet tutsa ne hale gelir bilmem.valla zor...soğukta olanlara daha da zor. Sen de neşenle ısıtırsın askerini:)
Bu arada videoları nasıl indiriyorsun,ben sadece izleyebiliyorum.

Allah kavuştursun yanyana uyuduğumuz günlere inşallah
bizim de 10dk.sı bilmem kaç kuruş olayı var aynen 19 dklık bi süre oluyo aman uyuyakalmasın canım telefonu sağlam yere saklasın

Umarım saklamıştır sesi baya uyuyan adamlara benziyodu :) üst katta yatıyomuş bide bi düşse ben heryöne 1000 dk yaptım 25 tl miydi neydi yapmaz olaydım konuşamadık dogru düzgün kaldı öyle :)

hoşgeldin canım aramıza, bende diyordum bizi izleyen bi ziyaretçi var gizliden gizliden :))) hoşgeldmişsin ozaman tekrardan.. Allah kavuştursun hepimizi canım bizler burada 50 gündür çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk... İşnallah hep birlikte atlatıcaz bugünleri, bunlarda geçicek kavuşucaz hepimizz

valla dogum kontrol hapı ıyı geldı ama kuruttu sacımı dedıgım gıbı bıde sarımsaklı sampuanı soluyolar ev arkadasımın sacıda cok dokuluyodu o kullanmıstı bı muddet ıyı gelmıstı bu arada cep telefonu tasıyan askerlerınıze ozenıyorum valla :))

hoşbulduk canım ben de geldim artık aranıza inşallah atlatıcaz inşallah

hoşbuldum SedaCem amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım

Cnm hoşgeldin aramıza.

Saç konusunda pek bişey bilmiyorum da :) telefon konusuna gelince gerçekten askerde kullanınca daha bi başka oluyo inş sizinkilerde kullanabilir ne olur komutanlar görmezden gelse sanki nolcak yaa zaten şurda kalmış 3 ayımız

hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallah, benimki de tuncelide ama ilde değil bir ilçesinde yapıyor daha bugün gidebildiler ee nasıl geçiyor bakalım asker beklenen günler, bizim durum sayfada, haberler sende

Umarım saklamıştır sesi baya uyuyan adamlara benziyodu :) üst katta yatıyomuş bide bi düşse ben heryöne 1000 dk yaptım 25 tl miydi neydi yapmaz olaydım konuşamadık dogru düzgün kaldı öyle :)
aa benimki de üst katta canım, en son bu 4lü gittiği için nere kalmışsa oraya yatmışlar Allah korusun yaaa saklamıştır inşallah

amin canım, inşallah videoları "Any Video Converter" diye bir program var onu indirdim, onunla indiriyorum adı yabancı ama kendisi Türkçe çok güzel yani her türlü video indiriliyor veya Firefox tarayıcısından "Flashgot" isimli programı indirerek onunla da video indirebilirsin canım :)

yaa tüh yemeklerin kötü olmasına üzüldüm :/ ama işten gelince de yorgun olursun tabi canım, o zaman haftanın belli günleri yapsan da yeter 3 gün mesela

Valla ben de özeniyorum eşimin olduğu yerde kontörde yokmuş 2 gündür kısa konuşuyoruz.ankesörlüyü ben de arayamıyorum,bu gittiği yerde aranmıyormuş.zaten kurba seslerinden aşkımın sesi az geliyoo

allah seni yaa :) kız benımkınınde hep sesı kısık cıkıyo kısık kısık konusuyo nıye dıyede sormadım hıc kımse duymasın dıye mı artık nedense :) kızlar yazmıs askerlerı cam bardakta cay ıcmeyı ozlemıs dıye bu da cay gormekten sıkılmıs caycı oldugu ıcın kufredıp duruyor :)

canım bizimkilerin ilçesinde telefon karaborsaymış içeri sokamazsan içerde satıyolarmış nerden buluyolar anlamadım ki bence sizinkiler de bi araştırsın bu durumu genelde olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…