349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tam terside söz konusu olabiliyo ama bence haklısın..döndüklernde biz bu sabrımızın meyvesini alıcaz..ve artık hep güzel şeyleri paylaşıcaz inşallah bu sayfada..

hoş geldin canım Allah kavuştursun inşallah, benimki de tuncelide ama ilde değil bir ilçesinde yapıyor daha bugün gidebildiler ee nasıl geçiyor bakalım asker beklenen günler, bizim durum sayfada, haberler sende

Amin inşallah Allah hepimizinkini sağsalim kavuştursun canım.. İzmir'de yaşıyorum ben haftasonu gittim yanına kayınvalidem ile birlikte evciye çıkardık şuan bu hafta çekilmez geliyor görüyorsun 3günü aynı evde geçiriyorsun ve tekrar ayrılık insana daha çok koyuyor bu yanına 4.cü gidişim her seferinde daha beter oldum

benimkide öle sölemişti..ya aşkım bizi takmıyolar bile uzun dönemler diyo..sizinki naylon askerlk diyolarmış..

ben de bir defa yol izninde görmüştüm canım, o ikinci üçüncü ayrılıklarda baştan askere yollamış gibi hissediyor insan. ama güzel tarafından bak tatlım, bazı arkadaşlarımız hiç gidemicek, bazılarımızın ben de dahil doğuda, adamlar kendileri bile oraya gidemedi, toplayıp götürdüler, biz ölsek de çarşıları bile olmadığı için yüzlerini bile sanaldan dahi göremicez, senin yüzyüze görme şansın varken bunu artıya çevir canım hem egede olması da güzel, bak bazılarımız can derdine düşüyoruz, kendimizi yiyip bitiriyoruz haberlerde o şehirlerin adını duyunca

saçlarmı hiç boyatmadm henz canım ..boya konusundan pek anlamıyorum maalesef

meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn

OOOO kaç kere gitmişssin hala üzülüyosun yaa ben erkek arkadaşımın yemin törenine bile gitmedim kimse gitmedi yanına tekdi dagıtım izni falanda olmadı anlıcann 12 aralıktan beri görmedim oyüzden bence bu kadar üzülme çok şanslısın sen böyle yaparsan biz bayılalım şuracıkta :)

canım ben gıdıcem 16 subatta benımkı komutanıyla konusacak ızın verıyolarmıs ama tabı komutandan komutana degısıyomus sansını deneyecek olursa gıdıcem ıste :)

canım bu sebebpten dolayı ayrılırmı ya o onu sinirle söylemiştir bırak üstüne gitme canım askerdeler canları sıkkın

haklısınız kızlar sizlerin yanında belki konuşma hakkım yok kim bilir nerelerde askerlik yapıyor sevdikleriniz,tüm askerlerimiz için dualarım burunları kanamadan geri dönerler inşallah..karşıdan bakınca tabiki de sizin daha zor görünüyor ama hasretlik hasretlik sonuçta..4 yıldır ayrı geçirdiğimiz tek bir gün yoktu ve dayandığım tek kişi nişanlım..o gittikten sonra hayatla bağlantımı kestim resmen nete bile daha yeni bakmaya başladım resmen kendimi kapattım yani hala daha da öyleyim aslında..konuşupta daha fazla sıkmayım sizleri Allah hepinize sabır versin..

canım insan hiç böyle bi sebepten ayrılır mı? bitirdiğiniz 5 ay içinde askerliğin nasıl zor, stresli bir iş olduğunu bizden iyi anlamışsındır? o kızdığı zaman ciddiye alma alttan al sen, tamam de geç yani, özür dile, bilmiyodum de, ayrıca adam diskodaymış, onu askeri hapishane için söylemiyorlar mıydı? günlerce aramasa da anlayışla karşılaman lazım, şu anda durumu idare etmesi gereken kişi sensin. izne geldiğinde de gönlünü alıp destek olmaya çalış. o şuanda tamamiyle asker psikolojisinde yani, erkekler her zaman güvense de içlerinde bir kuşku olur. erkek=kuşku. o da güvensizlik değil, aksine, en güvendiği kadın için bile bu beni bekler mi diye düşünüyorlar. eşi bile olsa. o yüzden soğuk kanlı olmaya çalış.

Ya tabikide ayrılmazsınız o sinirle söylemiştir öyle erkekler öyle askerde dahada hassas oluyolar o seni anlamamıştır oyüzden sinirlenmiştir arkadaşının yanında takma bu kadar ..sen dogru bi şekilde anlatınca anlıcakdır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…