Ne diyim Allah yardımcınız olsun üzücü bi durum tabiki ama elinde sonunda biticek benimki de 1 kere çıktı çarşıya kargoyla gönderdik bidaha oda çıkamaz kolay kolay sabır sabır
bıtecek tabı ohh sonra hep dıyoruz bazılarımız kocıslerıne bazılarımız nısanlılarına bazılarımız sevgılılerıne sonracıgıma dugunler nısanlar :) bızım asker yok ben annesıyle evın planını bıle kurdum daha nısanlanmadık bıle cocugun haberı yok evlendık cocuk bıle yaptık
Benim bi arkadaşım bana hep derdi, ben askerliğini yapmış biri istiyorum diye. Kendince evet haklıymış ama erkekler bu zamanlarını paylaşmış olan insanları kolay kolay unutamazlar, bizzat diğer arkadaşlarımın söylediğinden biliyorum. Yani bence güzel ve sağlam bir ilişkinin birçok sınavdan geçmesi gerekiyo ya nedense bana öyle geliyo, sonuçta armut piş ağzıma düş tamam da düştükten sonra ne kadarı düşer bilmiyorum çok zorluk çekmeden kolay elde edilen şeylerin değeri ne kadar bilinir ki? Bilmem yalnış mıyım, tabii göreceli birşey
hoş geldin canımAllah kavuştursun inşallah, benimki de tuncelide ama ilde değil bir ilçesinde yapıyor daha bugün gidebildiler ee nasıl geçiyor bakalım asker beklenen günler, bizim durum sayfada, haberler sende
Tertip zaten naylon askerlik yapıyoz şu mıntıkanın gece olmadını ögrenemedim bi türlü sabah yapılıyodu ya mıntıkaa :):) kısa dönemlere naylon askerlik yapıyo diyolarmış benimki öyle dio bana :)
Yani saçların geçmi uzuyoki bolbol tara :) benimki çok hızlı uzadıgı için pek bilmiyorum canım ya
Merhaba kızlar,nette sıkıntıdan gezinirken burayı buldum ve kendimi iyi hissettim konuşmalarınızı okudukça.Bende geldim aranıza kabul ederseniz.Benim nişanlımda 349.dönem olarak Muğla'da askerlik yapıyor
bıtecek tabı ohh sonra hep dıyoruz bazılarımız kocıslerıne bazılarımız nısanlılarına bazılarımız sevgılılerıne sonracıgıma dugunler nısanlar :) bızım asker yok ben annesıyle evın planını bıle kurdum daha nısanlanmadık bıle cocugun haberı yok evlendık cocuk bıle yaptık
Ne mutlu sana inş hayallerin en güzel şekilde gerçek olur ..
benimkide öle sagolsun hiç üzmüyo beni..:)) bide sakin dursa canım saçlarım
ben de bir defa yol izninde görmüştüm canım, o ikinci üçüncü ayrılıklarda baştan askere yollamış gibi hissediyor insan. ama güzel tarafından bak tatlım, bazı arkadaşlarımız hiç gidemicek, bazılarımızın ben de dahil doğuda, adamlar kendileri bile oraya gidemedi, toplayıp götürdüler, biz ölsek de çarşıları bile olmadığı için yüzlerini bile sanaldan dahi göremicez, senin yüzyüze görme şansın varken bunu artıya çevir canımAmin inşallah Allah hepimizinkini sağsalim kavuştursun canım.. İzmir'de yaşıyorum ben haftasonu gittim yanına kayınvalidem ile birlikte evciye çıkardık şuan bu hafta çekilmez geliyorgörüyorsun 3günü aynı evde geçiriyorsun ve tekrar ayrılık insana daha çok koyuyor bu yanına 4.cü gidişim her seferinde daha beter oldum
Ne mutlu sana inş hayallerin en güzel şekilde gerçek olur ..
hepımızınkı canım ınsalllah
Saç boyaması dert yaa bi türlü istedim rengi yapamadım küllü kumral istiyorum olmuyo o yönden çok üzüyo benide saçlarım yolmak istiyorum :)
saçlarmı hiç boyatmadm henz canım ..boya konusundan pek anlamıyorum maalesef
Amin inşallah Allah hepimizinkini sağsalim kavuştursun canım.. İzmir'de yaşıyorum ben haftasonu gittim yanına kayınvalidem ile birlikte evciye çıkardık şuan bu hafta çekilmez geliyorgörüyorsun 3günü aynı evde geçiriyorsun ve tekrar ayrılık insana daha çok koyuyor bu yanına 4.cü gidişim her seferinde daha beter oldum
ben de bir defa yol izninde görmüştüm canım, o ikinci üçüncü ayrılıklarda baştan askere yollamış gibi hissediyor insan. ama güzel tarafından bak tatlım, bazı arkadaşlarımız hiç gidemicek, bazılarımızın ben de dahil doğuda, adamlar kendileri bile oraya gidemedi, toplayıp götürdüler, biz ölsek de çarşıları bile olmadığı için yüzlerini bile sanaldan dahi göremicez, senin yüzyüze görme şansın varken bunu artıya çevir canımhem egede olması da güzel, bak bazılarımız can derdine düşüyoruz, kendimizi yiyip bitiriyoruz haberlerde o şehirlerin adını duyunca
saçlarmı hiç boyatmadm henz canım ..boya konusundan pek anlamıyorum maalesef
meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
Tavsiye etmem zaten boyatma valla dert insanın başına şu beyazlar olmasa bende asla boyamazdım
canım insan hiç böyle bi sebepten ayrılır mı? bitirdiğiniz 5 ay içinde askerliğin nasıl zor, stresli bir iş olduğunu bizden iyi anlamışsındır? o kızdığı zaman ciddiye alma alttan al sen, tamam de geç yani, özür dile, bilmiyodum de, ayrıca adam diskodaymış, onu askeri hapishane için söylemiyorlar mıydı? günlerce aramasa da anlayışla karşılaman lazım, şu anda durumu idare etmesi gereken kişi sensin. izne geldiğinde de gönlünü alıp destek olmaya çalış. o şuanda tamamiyle asker psikolojisinde yani, erkekler her zaman güvense de içlerinde bir kuşku olur. erkek=kuşku. o da güvensizlik değil, aksine, en güvendiği kadın için bile bu beni bekler mi diye düşünüyorlar. eşi bile olsa. o yüzden soğuk kanlı olmaya çalış.meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?