349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kizlar merhaba.araniza yeni katildim :)
bende asker yariyim.suan sogutte egitim aliyor haftaya dagitim iznine gelecek sonrada tunceli-ovacik (((

hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım benimmmm nasılsınız bakalım
2 gündür biraz rahatsızım ben sanırım bağışıklık sistemim zayıflamış pek bişey yiyemiyorum bu aralar sabahta dudağımda uçukla uyandım.

hoşgeldin canım..muhabbet falan zaman geciriyoruz burda hep beraber..çokk çok geçmiş olsun..dikkat et kend,ne

hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım benimmm nasılsınız bakalım
2 gündür biraz rahatsızım ben bağışıklık sistemim zayıflamış olmalı sabah dudağımın üstünde çıkan uçuğu hesaba katıcak olursak yemeyi unuttum şu sıralar.. bişe değil silikonlu gibi üst dudak konuşurken bile bi ağırlık veriyo çok fena

anlıyorum canım, tabi ki herkesin hislerine saygımız sonsuz, bizleri de aman nolcak 5 ay diye eleştirenler oluyor halbuki dediğin gibi, hasretlik çekmek kolay değil. dualarına amin inşallah canım, sen askerine destek olmak için kendini toplamaya çalış, daha bakımlı olmaya çalış hani kadınlar kendileriyle ilgilenince daha iyi hisseder ya, o açıdan hem nişanlıymışsınız, evlilik için ufak tefek hazırlıklara başlayabilirsin, yani bu alışveriş yapmak da olur, netten mekan vs araştırmak da bizler asker yarenleriyiz kendimizi bırakmak yok

canım ben gıdıcem 16 subatta benımkı komutanıyla konusacak ızın verıyolarmıs ama tabı komutandan komutana degısıyomus sansını deneyecek olursa gıdıcem ıste :)
hayırlı yolculuklar canım, güzel güzel hasret giderin

ya daha 22 yaşındayıım saçlarımın önü nasıl doldu beyaz off ilerleyen zamanlarda bilemiyorum nasıl olur of yaa yaşlandım

bende 22 canım..biara bende de belli oluyodu ama artık göremiyorum sanki..her hafta badem yagı sürüyorum..onun etksi varmı bilmiyorum..canlandı saçlarım baya

sagolun kizlar.AMİN İNŞALLAH Rabbim hepimizi kavustursun askerlerimize..malesef uzun donem.safak karanlik :/
396..

kizlar merhaba.araniza yeni katildim :)
bende asker yariyim.suan sogutte egitim aliyor haftaya dagitim iznine gelecek sonrada tunceli-ovacik (((
kızzzzzzzzzzzzzzzz yakaladım seni sonunda ya Rabbim sonunda buldum benimki de tuncelide hem de ovacıkta ayyy inanamıyorum sen nerdesin bakiym şimdiye kadar çok güzel hiç üzülme her şey harika, ovacık rahat, komutan iyi, telefon götürsün elazığ ktmde sorun yok tunceli ile götürcekler onu ordan helikopterle 15 dk. komandolarla kısa dönemler aynı binada veee ayrı katlarda. başka sorun varsa sorabilirsin. sakın sayfadan ayrılma

bende 22 canım..biara bende de belli oluyodu ama artık göremiyorum sanki..her hafta badem yagı sürüyorum..onun etksi varmı bilmiyorum..canlandı saçlarım baya

Deniyim bende badem yagını stresten çogalıyo bu beyazlar yaa stressiz hayatmı olur :) nefes almak stres zaten bu zamanda

saol canım benimmmm sorma nolcak bizim bu halimiz :)) iştahsızlıkta kötü aslında bi kan testi yaptırmak istiyorum demir eksikliği de yapar

bende unutkanlık var bide kesin bişeyler eksik tahtalarımmı eksik anlamadım ki :) yemek görünce kaçasım geliyo yani canımda çekmiyo sırf midemden o gırgır ses gelmesin die bişey atıyorum agzıma :)

aa geçmiş olsun canım, uçuğa dudak nemlendiricileri var ya nivea falan onlar iyi geliyor. çıkmadan fark edip sürerseniz hiç çıkmıyor hatta pekmez iiiççççç hakiki bal ye veya kestane balı :)

ya daha 22 yaşındayıım saçlarımın önü nasıl doldu beyaz off ilerleyen zamanlarda bilemiyorum nasıl olur of yaa yaşlandım
ya ben de 23üm benim de beyazlarım var ablam bile dalga geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…