kizlar merhaba.araniza yeni katildim :)
bende asker yariyim.suan sogutte egitim aliyor haftaya dagitim iznine gelecek sonrada tunceli-ovacik(((
tek tük zaten bende..kıyamıyorum boyatmaya..:))
hayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım benimmmmnasılsınız bakalım
2 gündür biraz rahatsızım ben sanırım bağışıklık sistemim zayıflamış pek bişey yiyemiyorum bu aralar sabahta dudağımda uçukla uyandım.
kizlar merhaba.araniza yeni katildim :)
bende asker yariyim.suan sogutte egitim aliyor haftaya dagitim iznine gelecek sonrada tunceli-ovacik(((
2 gündür biraz rahatsızım ben sanırım bağışıklık sistemim zayıflamış pek bişey yiyemiyorum bu aralar sabahta dudağımda uçukla uyandım.
anlıyorum canım, tabi ki herkesin hislerine saygımız sonsuz, bizleri de aman nolcak 5 ay diye eleştirenler oluyorhaklısınız kızlar sizlerin yanında belki konuşma hakkım yok kim bilir nerelerde askerlik yapıyor sevdikleriniz,tüm askerlerimiz için dualarım burunları kanamadan geri dönerler inşallah..karşıdan bakınca tabiki de sizin daha zor görünüyor ama hasretlik hasretlik sonuçta..4 yıldır ayrı geçirdiğimiz tek bir gün yoktu ve dayandığım tek kişi nişanlım..o gittikten sonra hayatla bağlantımı kestim resmen nete bile daha yeni bakmaya başladım resmen kendimi kapattım yani hala daha da öyleyim aslında..konuşupta daha fazla sıkmayım sizleri Allah hepinize sabır versin..
hayırlı yolculuklar canım, güzel güzel hasret giderincanım ben gıdıcem 16 subatta benımkı komutanıyla konusacak ızın verıyolarmıs ama tabı komutandan komutana degısıyomus sansını deneyecek olursa gıdıcem ıste :)
ya daha 22 yaşındayıım saçlarımın önü nasıl doldu beyaz off ilerleyen zamanlarda bilemiyorum nasıl olur of yaa yaşlandım
hoşgeldin canım..muhabbet falan zaman geciriyoruz burda hep beraber..çokk çok geçmiş olsun..dikkat et kend,ne
kızzzzzzzzzzzzzzzz yakaladım senikizlar merhaba.araniza yeni katildim :)
bende 22 canım..biara bende de belli oluyodu ama artık göremiyorum sanki..her hafta badem yagı sürüyorum..onun etksi varmı bilmiyorum..canlandı saçlarım baya
Hoşgeldin canım geçmiş olsun o yeme sorunu bendede var :)
sagolun kizlar.AMİN İNŞALLAH Rabbim hepimizi kavustursun askerlerimize..malesef uzun donem.safak karanlik :/
396..
saol canım benimmmm sorma nolcak bizim bu halimiz :)) iştahsızlıkta kötü aslında bi kan testi yaptırmak istiyorum demir eksikliği de yapar
Deniyim bende badem yagını stresten çogalıyo bu beyazlar yaa stressiz hayatmı olur :) nefes almak stres zaten bu zamanda
ya ben de 23üm benim de beyazlarım varya daha 22 yaşındayıım saçlarımın önü nasıl doldu beyaz off ilerleyen zamanlarda bilemiyorum nasıl olur of yaa yaşlandım
hiç merak etme canım evet stresli bi süreç ama her günün bir sabahı var elbet.. sonrası hep aydınlık olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?