349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Alemsin yaa uzun dönemmiş ama neyse olsun aynı yerde birini buldun ben onuda bulamadım

aaa superr.arkds olarak ekleniormu eklesene beni cnm.ben acemiyim henuz bu sitede senin yazina cwp olarak nsl yazcam blmyrm:/
safak kac sizin ve ne olarak oraya dagitim gordu?

bende unutkanlık var bide kesin bişeyler eksik tahtalarımmı eksik anlamadım ki :) yemek görünce kaçasım geliyo yani canımda çekmiyo sırf midemden o gırgır ses gelmesin die bişey atıyorum agzıma :)

canım o unutkanlık bende de vardı ..demir eksikliği ve protein alımınn yetersz olması neden oluyomuş..

bende unutkanlık var bide kesin bişeyler eksik tahtalarımmı eksik anlamadım ki :) yemek görünce kaçasım geliyo yani canımda çekmiyo sırf midemden o gırgır ses gelmesin die bişey atıyorum agzıma :)

B12 vitamin eksikliğinin belirtisi olabilir unutkanlık yoksa tahtalar sağlam bende sevmiyorum yemeyi tatlıyı severim ama o da olmasa uçardım heralde

ya ben de 23üm benim de beyazlarım var ablam bile dalga geçiyo [/QUOTE]

ya bi çiçek var onun yapragı iyi geliyomuş beyazların çogalmasını durduruyomuşta benim hiç ugraşasım yok kalanchive gibi bişeydi adı

o bu durumumu hiç bir zaman fark etmiyor çünkü onla konuşurken ben dünyanın en mutlu insanıyım ve herşey dört dörtlük tam destek :) ve sadece onun yanına giderken bakımlı olabiliyorum :) ben süslenmeyi çok seven biri olarak kendime şaşırıyorum resmen :)

B12 vitamin eksikliğinin belirtisi olabilir unutkanlık yoksa tahtalar sağlam bende sevmiyorum yemeyi tatlıyı severim ama o da olmasa uçardım heralde

Aaaa bende tatlıyı çok severim bide böyle tatlı yiyince bazen kendime geliyorum gözüm açılıyo kan şekerimi düşüyo ne oluyosa :) o b12 ye uyuz oluyorum zaten zaman zaman tekrarlıyo bende ben haziran ayında bekliyodum bu yıl erken geldi :)

hahaha kızlarrrrr alemsinizzz yaaaa kaldığım yerden okuyum dedim ben son sayfaya gelene kadar siz 3 sayfa daha konuştunuz gece gece iyice moralim yerine geldi farkındaysanız muhabbetimiz bile değişti hatunlar ustalaşıyoruz artıkkkkkkkkk
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldinizzzz tunceliden bi arkadaş varmış okuyunca kendi kendime dedim ki procrastinate bayram yapmıştır sonra sayfada biraz daha ilerledim cidden öyle olmuş bide yorumunun sonuna "sakın sayfadan ayrılma yazmış" alemsiiiiinnnn vallaaaa
6-7 sayfa evvel yapılan tertip poşet muhabbetine bayıldımmm belirtmeden geçmeyimm
son olarak saçların uzaması için badem yağı,hakiki zeytinyağ ve yılan yağ karışımı işe yarıyormuşş haberiniz olsunnn

canım geçmiş olsun bendede yeme sorunu var ama çok yeme sorunu bogazımı bi türlü tutamıyorum canım bu asker takvimini nasıl yaptın bende yapmak istiyorum beceremiyorum galiba

Alemsin yaa uzun dönemmiş ama neyse olsun aynı yerde birini buldun ben onuda bulamadım
Sedacımm durdum durdum turnayı tam gözünden vurdum ama yaaa çok sevindim siz de bulursunuz inşallah, insan mutlu oluyo

aaa superr.arkds olarak ekleniormu eklesene beni cnm.ben acemiyim henuz bu sitede senin yazina cwp olarak nsl yazcam blmyrm:/
safak kac sizin ve ne olarak oraya dagitim gordu?
canımcım arkadaşlık isteğini kabul ettim, sen yaz ben görürüm yeter ki yazan sen ol inan çok sevindim ovacık'a giden birini bulduğuma, bizim şafak 105 canım, kastamonu gölköyden gitti. önce uçakla kendisi elazığ'ya gitti, ordan elazığ ktmye gitti. orda beklediler. sonra onları alıp tunceli il'e götürdüler. orda beklediler, ordan da helikopterle 15dk mesafede olan ovacık'a götürdüler. çok rahat bir yer hiç üzülme. 100 gün de geçer 300 gün de Allahın izniyle sen daima askerinin arkasında ol o ona yeter. benimki de uzun dönemlerle kaynaşmış, orda devrecilik yokmuş askerin rahat olsun, herkes birbirine destek oluyor. tuncelinin en iyi ilçesiymiş ovacık. ordan terhis olan arkadaşları anlatmış

canım o unutkanlık bende de vardı ..demir eksikliği ve protein alımınn yetersz olması neden oluyomuş..

ooo herşey eksikse ne tam bu vücutta ya :) bende yazın olmuştu unutkanlık halsizlik oturdum yerden kalkamıyodum resmen hep uyuşuk uyuşuk dolanıyodum ortalıkda :) b12 eksikligi vardı sonra kan tahlili yaptırdım yine normaldi bi düşüyo bi yükseliyomu bu tansiyon gibi :)

ahahaha ayy canım benimmm nasıl da tanımış beni gerçekten biz de usta birliğine geçmiş olduk artık yani az buz değil 1000 küsür sayfa

canim ya burdan yazarak cok zorlaniyorum facein war mi ordan goeussek super olcak.hem sorcak sorum olmaz mi hic oluyorum meraktan.ben her zmn arkasindaym we cok ii destekcisiyim

bende sok oldum ılk defa dedı bu lafı yar4ın arıcak ne demelıyım sızce ben bırde calısıp para bırıktıom esya taksıdımızı oduom buna rahmen yaptına bak ılk defa duydum ayrılık lafını ve bnm ne kadar terbıylı oldugumu blır ıse bıle annem alıp bırakır napmam lazım aradıgında ne dımm saolun kızlarr

canim ya burdan yazarak cok zorlaniyorum facein war mi ordan goeussek super olcak.hem sorcak sorum olmaz mi hic oluyorum meraktan.ben her zmn arkasindaym we cok ii destekcisiyim
face kullanmayanlardanım canım ben şimdi sana mailimi mesaj atıcam ordan görüşebiliriz tatlım seni çok iyi anlıyorum, ben de aynen meraktan çatlaya çatlaya bugünlere geldim hep askerimden bekliyodum haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…