kızzzzzzzzzzzzzzzz yakaladım senisonunda ya Rabbim sonunda buldum benimki de tuncelide hem de ovacıkta ayyy inanamıyorum sen nerdesin bakiym şimdiye kadar çok güzel hiç üzülme her şey harika, ovacık rahat, komutan iyi, telefon götürsün elazığ ktmde sorun yok tunceli ile götürcekler onu ordan helikopterle 15 dk. komandolarla kısa dönemler aynı binada veee ayrı katlarda. başka sorun varsa sorabilirsin. sakın sayfadan ayrılma
bende unutkanlık var bide kesin bişeyler eksik tahtalarımmı eksik anlamadım ki :) yemek görünce kaçasım geliyo yani canımda çekmiyo sırf midemden o gırgır ses gelmesin die bişey atıyorum agzıma :)
bende unutkanlık var bide kesin bişeyler eksik tahtalarımmı eksik anlamadım ki :) yemek görünce kaçasım geliyo yani canımda çekmiyo sırf midemden o gırgır ses gelmesin die bişey atıyorum agzıma :)
2 dk sonra atıcak safagımız kızlarr :) gecıyor ıstee surda mayısa ne kaldı yenılenelım guzelleselım tas gıbı cıkalım askerlerımızın karsısına :)))
anlıyorum canım, tabi ki herkesin hislerine saygımız sonsuz, bizleri de aman nolcak 5 ay diye eleştirenler oluyorhalbuki dediğin gibi, hasretlik çekmek kolay değil. dualarına amin inşallah canım, sen askerine destek olmak için kendini toplamaya çalış, daha bakımlı olmaya çalış hani kadınlar kendileriyle ilgilenince daha iyi hisseder ya, o açıdan hem nişanlıymışsınız, evlilik için ufak tefek hazırlıklara başlayabilirsin, yani bu alışveriş yapmak da olur, netten mekan vs araştırmak da bizler asker yarenleriyiz kendimizi bırakmak yok
B12 vitamin eksikliğinin belirtisi olabilir unutkanlık yoksa tahtalar sağlambende sevmiyorum yemeyi tatlıyı severim ama o da olmasa uçardım heralde
B12 vitamin eksikliğinin belirtisi olabilir unutkanlık yoksa tahtalar sağlambende sevmiyorum yemeyi tatlıyı severim ama o da olmasa uçardım heralde
Sedacımm durdum durdum turnayı tam gözünden vurdum ama yaaa çok sevindimAlemsin yaa uzun dönemmiş ama neyse olsun aynı yerde birini buldun ben onuda bulamadım
canımcım arkadaşlık isteğini kabul ettim, sen yaz ben görürüm yeter ki yazan sen olaaa superr.arkds olarak ekleniormu eklesene beni cnm.ben acemiyim henuz bu sitede senin yazina cwp olarak nsl yazcam blmyrm:/
safak kac sizin ve ne olarak oraya dagitim gordu?
bencede ya..ben spor bakım falan başladım bile..:))
sagolun kizlar.AMİN İNŞALLAH Rabbim hepimizi kavustursun askerlerimize..malesef uzun donem.safak karanlik :/
396..
aa geçmiş olsun canım, uçuğa dudak nemlendiricileri var ya nivea falan onlar iyi geliyor. çıkmadan fark edip sürerseniz hiç çıkmıyor hattapekmez iiiççççç hakiki bal ye veya kestane balı :)
saol kuzummmm
aklovir diye bi krem sürüyorum uçuk kremi iyi olcağını ümid ediyorum
yarın yiyeyim bakalım balı
canım o unutkanlık bende de vardı ..demir eksikliği ve protein alımınn yetersz olması neden oluyomuş..
ahahahahahaha kızlarrrrr alemsinizzz yaaaakaldığım yerden okuyum dedim ben son sayfaya gelene kadar siz 3 sayfa daha konuştunuz gece gece iyice moralim yerine geldi farkındaysanız muhabbetimiz bile değişti hatunlar ustalaşıyoruz artıkkkkkkkkk
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldinizzzztunceliden bi arkadaş varmış okuyunca kendi kendime dedim ki procrastinate bayram yapmıştır sonra sayfada biraz daha ilerledim cidden öyle olmuş bide yorumunun sonuna "sakın sayfadan ayrılma yazmış" alemsiiiiinnnn vallaaaa
6-7 sayfa evvel yapılan tertip poşet muhabbetine bayıldımmm belirtmeden geçmeyimm
son olarak saçların uzaması için badem yağı,hakiki zeytinyağ ve yılan yağ karışımı işe yarıyormuşş haberiniz olsunnn
canım insan hiç böyle bi sebepten ayrılır mı? bitirdiğiniz 5 ay içinde askerliğin nasıl zor, stresli bir iş olduğunu bizden iyi anlamışsındır? o kızdığı zaman ciddiye alma alttan al sen, tamam de geç yani, özür dile, bilmiyodum de, ayrıca adam diskodaymış, onu askeri hapishane için söylemiyorlar mıydı? günlerce aramasa da anlayışla karşılaman lazım, şu anda durumu idare etmesi gereken kişi sensin. izne geldiğinde de gönlünü alıp destek olmaya çalış. o şuanda tamamiyle asker psikolojisinde yani, erkekler her zaman güvense de içlerinde bir kuşku olur. erkek=kuşku. o da güvensizlik değil, aksine, en güvendiği kadın için bile bu beni bekler mi diye düşünüyorlar. eşi bile olsa. o yüzden soğuk kanlı olmaya çalış.
face kullanmayanlardanım canımcanim ya burdan yazarak cok zorlaniyorum facein war mi ordan goeussek super olcak.hem sorcak sorum olmaz mi hic oluyorum meraktan.ben her zmn arkasindaym we cok ii destekcisiyim
canim ya burdan yazarak cok zorlaniyorum facein war mi ordan goeussek super olcak.hem sorcak sorum olmaz mi hic oluyorum meraktan.ben her zmn arkasindaym we cok ii destekcisiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?