349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım geçmiş olsun bendede yeme sorunu var ama çok yeme sorunu bogazımı bi türlü tutamıyorum canım bu asker takvimini nasıl yaptın bende yapmak istiyorum beceremiyorum galiba

hehe herkesin bi derdi var işte
canım profilime tıkla sağ üstte ordan hakkımda bölümüne gir orda başlıklarda görüceksin şafak panosu yazıyo tezkere tarihi vs doldur

canım ALLAH aşkına bi sakin ol!.. panik olmuşsun bence hiçbir şey düşünme, yat uyu dinlen. emin ol ihtiyacın var buna. sakinleştikten sonra ancak oturup düşünebilirsin. onca yıllık kocan seni böyle bir şey için bırakacak değil. o anda sinirle söylenmiş bir söz o. lütfen sakin ol...

Arkadaşım gerçekten ben seni anlıyamadım yaa evliyim kocamla sorunum var diyosun gelmişsin buraya face adresi veriyosun annenin bide gerçekten kusura bakmada sen dalga falanmı geçiyosun sabır sabırda insan sinirleniyo madem bu kadar ciddi bi konu ben olsam yardımı böyle biyerde aramazdım kendime sorardım önce

ewt bız 8 aylık evlızz 4 sene cıktık ya bukadar basıt bıseye ayrlmaz heralde bn onu cok sevıorum ne demen lazım aradıgında ne dıyım duzeltmek ıcın cnm saoll yardm ıcınn

ahahaha ayy canım benimmm nasıl da tanımış beni gerçekten biz de usta birliğine geçmiş olduk artık yani az buz değil 1000 küsür sayfa

Hatlar iyice karıştı bu ne yaa
valla ya ben bi yorum yapana kadar 2 sayfa atılıyoruz baya baya uçtu sayfa bi tahmin alabilirmiyim tezkereyi aldığımızda kaçıncı sayfada oluruz???

neden dalga gecım kızalr var bıtek burda ve bn annemın facee gızlı msjattım sanıodum nasıl sılcem bn bu msjları karsıtıommm

Sedacım panik durumu var sanırım, arkadaş başka sayfalarda da sormuş aynı sorusunu :sss

ewt bız 8 aylık evlızz 4 sene cıktık ya bukadar basıt bıseye ayrlmaz heralde bn onu cok sevıorum ne demen lazım aradıgında ne dıyım duzeltmek ıcın cnm saoll yardm ıcınn
özür dile hataydı de, bi daha bilmediğim numaraları asla açmicam de, ayrıca kendini hırpalama, sabrını kalan 10 aya da sakla

neden dalga gecım kızalr var bıtek burda ve bn annemın facee gızlı msjattım sanıodum nasıl sılcem bn bu msjları karsıtıommm

Kızlar varda isteyen istedigi gibi girer yani sen nerden bilcen kızmı erkekmi ben şimdi adıma mesut yazsam erkek olcam leyla yazarsam kız mı

face adresini yazdığın mesajın altında mesaj düzenleme paneli yazan yere tıkla. adresi sil o şekilde mesajı kaydet. burada yazılan mesajlar tamamen silinmez

cnm özel msj atamıorum 100 tane cwp yazmam gerekiomş onun içn we bu bnm 5.cwbım :) burdan yazim. bende mail şifremi unttm yeni hesap almayı deniorum ama alamıorum niese :/ nasıl yakından iletişim kurcaz peki ya.kız bizimkileride tanıştıralım orda ztn küçük tabur herhalde bulurlar brbrlerimi :))

yalnız durum cok hos bu sayfanın kalabalık olmasını sevıyorum sankı safak daha hızlı gectı 100 olduda bızmı farketmedık safagımızı hahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…