canım geçmiş olsun bendede yeme sorunu var ama çok yeme sorunu bogazımı bi türlü tutamıyorumcanım bu asker takvimini nasıl yaptın bende yapmak istiyorum beceremiyorum galiba
canım ALLAH aşkına bi sakin ol!.. panik olmuşsun bence hiçbir şey düşünme, yat uyu dinlen. emin ol ihtiyacın var buna. sakinleştikten sonra ancak oturup düşünebilirsin. onca yıllık kocan seni böyle bir şey için bırakacak değil. o anda sinirle söylenmiş bir söz o. lütfen sakin ol...bende sok oldum ılk defa dedı bu lafı yar4ın arıcak ne demelıyım sızce ben bırde calısıp para bırıktıom esya taksıdımızı oduom buna rahmen yaptına bak ılk defa duydum ayrılık lafını ve bnm ne kadar terbıylı oldugumu blır ıse bıle annem alıp bırakır napmam lazım aradıgında ne dımm saolun kızlarr
ozonuk_nurcan@hotmail.com sarsın buru annemın facee
canım ALLAH aşkına bi sakin ol!.. panik olmuşsun bence hiçbir şey düşünme, yat uyu dinlen. emin ol ihtiyacın var buna. sakinleştikten sonra ancak oturup düşünebilirsin. onca yıllık kocan seni böyle bir şey için bırakacak değil. o anda sinirle söylenmiş bir söz o. lütfen sakin ol...
canım ovacıkdaşım bana face sordu da, arkadaş da kendisininkini vermişHatlar iyice karıştı bu ne yaa
ahahahaayy canım benimmm nasıl da tanımış beni gerçekten biz de usta birliğine geçmiş olduk artık yani az buz değil 1000 küsür sayfa
valla ya ben bi yorum yapana kadar 2 sayfa atılıyoruz baya baya uçtu sayfa bi tahmin alabilirmiyim tezkereyi aldığımızda kaçıncı sayfada oluruz???Hatlar iyice karıştı bu ne yaa
Arkadaşım gerçekten ben seni anlıyamadım yaa evliyim kocamla sorunum var diyosun gelmişsin buraya face adresi veriyosun annenin bide gerçekten kusura bakmada sen dalga falanmı geçiyosun sabır sabırda insan sinirleniyo madem bu kadar ciddi bi konu ben olsam yardımı böyle biyerde aramazdım kendime sorardım önce
valla ya ben bi yorum yapana kadar 2 sayfa atılıyoruz baya baya uçtu sayfa bi tahmin alabilirmiyim tezkereyi aldığımızda kaçıncı sayfada oluruz???
Arkadaşım gerçekten ben seni anlıyamadım yaa evliyim kocamla sorunum var diyosun gelmişsin buraya face adresi veriyosun annenin bide gerçekten kusura bakmada sen dalga falanmı geçiyosun sabır sabırda insan sinirleniyo madem bu kadar ciddi bi konu ben olsam yardımı böyle biyerde aramazdım kendime sorardım önce
özür dile hataydı de, bi daha bilmediğim numaraları asla açmicam de, ayrıca kendini hırpalama, sabrını kalan 10 aya da saklaewt bız 8 aylık evlızz 4 sene cıktık ya bukadar basıt bıseye ayrlmaz heralde bn onu cok sevıorum ne demen lazım aradıgında ne dıyım duzeltmek ıcın cnm saoll yardm ıcınn
neden dalga gecım kızalr var bıtek burda ve bn annemın facee gızlı msjattım sanıodum nasıl sılcem bn bu msjları karsıtıommm
face adresini yazdığın mesajın altında mesaj düzenleme paneli yazan yere tıkla. adresi sil o şekilde mesajı kaydet. burada yazılan mesajlar tamamen silinmezneden dalga gecım kızalr var bıtek burda ve bn annemın facee gızlı msjattım sanıodum nasıl sılcem bn bu msjları karsıtıommm
kızlar bu ne hız en son ne yazdıgımı bilmiyorum huhuhuhatlar karıştı
aynen biraz karıştı gibi
bu arada şafak panon hayırlı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?