349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar sız bnı anlarsınız dıe yazdım bnm bı hatam yok ama bnm napmam lazm sewıorum esımı bn kaybtmek ıstemıorum onuyarın arıcak ne demem lazm bnm ona affetsın kusura bkmyn yenı uye oldum o yuzden karısık yazıomm

kızlar hepinize hayırlı geceler ben yatıyorum rüyanızda sevdiklerinizle buluşun inşallah
ve yarın askerlerinizle bol muhabbetli keyifli sorunsuz bi gün olsun

canım istersen soracaklarını buradan sorabilirsin, iletişim açısından burası veya mail dışında bir alternatifimin olması mümkün değil şuan maalesef. bizimkilerin tanışmasını ben de çok isterdim ama ben buraya kaçak giriyorum desem yeridir çünkü kendisi forum sitelerine biraz karşı, face'imin olmamasından da anlarsın durumu ayrıca askerimin tarafından akrabaları da bu siteyi yakından takip ettiği için kendimi deşifre etmem mümkün değil

İyi geceler hepinize gözünüzü dört açın buralar size emanet
iyi geceler tatlı rüyalar canımmm

sedacımm canım sakinnnn yatanlara iyi geceler diliyorum ben okuyucu olarak takipte kalıyım bari yazarak olmayacak bu öpüldünüz sayfamızın güzel yarenleriiiii

kız ne güzel ben gizli bişey yapamıyorum cin gibi hemen anlıyo zamanında çok kavga ettik bu yüzden

tatlım bı sucun yok affetmesı gereken mumkun oldugunca alttan al evet yapmaman gerekıyodu ama kuzenım sandım de o asker pskolojısı bı an sana atıp tutmus ne kadar yanında olursan o kadar ıyı hep alttan al yumusadıktan sonra uzuldugunu bellı edersın sonucta evlısınız senı cok ıyı tanıyo ama ıste orada o pskolojı ınsana bazen yanlıs kelımeler cıkartabılıyo cok telas yapma sakın ol bı sucun gunahın yok

yalnız durum cok hos bu sayfanın kalabalık olmasını sevıyorum sankı safak daha hızlı gectı 100 olduda bızmı farketmedık safagımızı hahah :)
bugün şafağımızın tamı tamına 3te biri bitti, 3te 2si kaldı canım ben de şimdi fark ettim hemen hesapladım. sayfanın kalabalık olması benim de çok hoşuma gidiyor ya

benimde geç vakitte girmeme karşı ama ben dayanamadım şmdi ona msj attm senle tanştğmı we herşeyn güzel olacağını orada da erkek arkadaşnla tanışmasını söyledim :/ ee sen nerden tanıon benm kız arkadaşmı derse nolcak? :S
neyse sen beni aydınlatta onlar tanışır ztn mutlaka orda
ne olarak yapıyordu seninki cnm?ve ne olarak oraya çıktı?benimki unimog şoförü olarak dağıtım gördü

kız ne güzel ben gizli bişey yapamıyorum cin gibi hemen anlıyo zamanında çok kavga ettik bu yüzden
canım bizde de ben anlarım yeter ki ailesi işi çözmesin bazen yaptığı yeri vs söylerken bile görmesinler diye dua ediyorum :18: görümce derdim var dostlaaaaaaar bir de tabi delil bırakmamak önemli

hep yanındayım onun bn destekoluyodum ama bnm num kımse bılmz bıde ıletım raporu gelnce bna farklı num msj attı kımsın arAMISIN DIE BN KIMSEYI ARAMADIM NERDEN BLMARKDSN NUM OLSADA ARAMAM NDN ARIM ISTEBUDA SINIRLENDI KONUSUN CA BN KIM OLDUGUNU BLMIODUM ARKADSI OLDUGUNU BLSM ARAMAM BNA COK AGIR SOZLER SOLEDI CEZADA OLDUGUMU BLION NEDEN FARKLI NUM ARION BN DE NE BLM SENIN ARDSN OLDUGUNU DEDIM ODA BOLE OLMAZ GEREGNE YAPALIM DEDI SONRA BIRAZ SOGUK SOGUK SENI SEWIOM DEDI AMA YARIN ARDGN NE DEMEM GERKIO BLMIOMMM

bugün şafağımızın tamı tamına 3te biri bitti, 3te 2si kaldı canım ben de şimdi fark ettim hemen hesapladım. sayfanın kalabalık olması benim de çok hoşuma gidiyor ya

suppper :) ya gelecegı gunu hayal edıyorum bıldıgın havaalanında uzerıne atlıyım sımsıkı sarılıyım bırakmıyım 1 saat falan dıye askım deprestı askere gıttı yaa hayırlısıyla donsunler sagsalım sıkıntıları problemlerı olmadan bıtırsınler ınsallah :)

canım bizde de ben anlarım yeter ki ailesi işi çözmesin bazen yaptığı yeri vs söylerken bile görmesinler diye dua ediyorum :18: görümce derdim var dostlaaaaaaar bir de tabi delil bırakmamak önemli

he iyiymiş göz açtırma valla bizim burda aileden kimse yok özgürce yazabiliyorum istedigimi ohhh

canım şimdi sen ona mesaj atıp de ki kızın erkek arkadaşı foruma girdiğini bilmiyomuş, o yüzden o yazdığımı unut veya bunun gibi şeyler

onlar tanışır ama benim seni tanıdığımı foruma girdiğimi vs vs söylememesi lazım, benimkinin görevi şuanda belli değil canım. benimki asker arkadaşlarına nişanlı olduğunu bile söylemiyor, böyle konulara girmeyi pek sevmez.

kuzuuuum sonunda sende kaderdaşını bulmuşsun Eki Görüntüle 621047 aynı yerden birilerini bulmak gerçekten insanın içini çok rahatlatıyor yahu...

sen benim yazılarıma cwp yazablyosn tam altına ben nie yazamıorum :/ öğretrmsn banada :)
söylerm cnm sen hiç mrk etme.oda söylemez kesnlkle sonuna kdr güwenebilrsn.. dağıtımı ne olarak gördü? ovacıkta ne iş yapıyor şuan? kısa dönem sanırım sizin..

valla kuzum burda hepimiz tertip olmuyor muyuz? ee artık öyle burası bizim koğuşumuz valla ben öyle benimsedim her akşam gelip içtimaya katılıyoruz Eki Görüntüle 621048 Eki Görüntüle 621048 Eki Görüntüle 621048

ahahaha ayy canım benimmm nasıl da tanımış beni gerçekten biz de usta birliğine geçmiş olduk artık yani az buz değil 1000 küsür sayfa

ayyy ben geri kalmışım yaaa, neyse geriden geriden okuyup geliyorum valla 347. dönem yarenlerini okurkende bizimde daha önümüzde 2000 sayfa var derdim ona göre şafağımızı ölçerdim, bu demek oluyor ki bizimde 1/3'ü bitti kızlaaaaar Eki Görüntüle 621049

canım benim bencede alttan alman gereken ve senin de bol sabır dileyip beklemen gerekir, gerçekten çok zorlu bir dönem ara ara parladıkları oluyor bizim üzüldüğümüz zamanlar oluyor ama bu süre geçecek inşallah. önemli olan sabırla beklemek, ceza da almış dediğin gibi o şuan oldukça stresslidir nazınıda en yakını çekeceği için ondan sana patlamıştır, eminim ki bir kaç güne de siniri geçer herşey düzelecektir canım... Allah sabır versin

kuzuuuum sonunda sende kaderdaşını bulmuşsun Eki Görüntüle 621047 aynı yerden birilerini bulmak gerçekten insanın içini çok rahatlatıyor yahu...
canım hem de ilçesi bile aynı çıktı ben de birdenbire görünce şaşırdım

canımcım, benim yazdığım mesajın sağ alt köşesinde "alıntı ile cevapla" yazıyor ya, oradan tıklayıp yazarsan söylediğin gibi yazmış olursun
sağ olasın, benimki böyle forum arkadaşlığı falan anlamaz kaş yapalım derken göz çıkarırız maazallah zaten orada herkes birbirine destek oluyormuş yardım ediyormuş, benimki de yardımseverdir, tanısa da tanımasa da elinden gelen bir şey olursa yapacağına eminim kısa dönem canım, görevlerini orada verecekler ama daha söylememişler. yani özel bir eğitim görmediler kastamonuda hepsi acemiliği yapıp gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…