canım istersen soracaklarını buradan sorabilirsin, iletişim açısından burası veya mail dışında bir alternatifimin olması mümkün değil şuan maalesef. bizimkilerin tanışmasını ben de çok isterdim ama ben buraya kaçak giriyorum desem yeridir çünkü kendisi forum sitelerine biraz karşı, face'imin olmamasından da anlarsın durumucnm özel msj atamıorum 100 tane cwp yazmam gerekiomş onun içn we bu bnm 5.cwbım :) burdan yazim. bende mail şifremi unttm yeni hesap almayı deniorum ama alamıorum niese :/ nasıl yakından iletişim kurcaz peki ya.kız bizimkileride tanıştıralım orda ztn küçük tabur herhalde bulurlar brbrlerimi :))
iyi geceler tatlı rüyalar canımmmİyi geceler hepinize gözünüzü dört açın buralar size emanet
canım istersen soracaklarını buradan sorabilirsin, iletişim açısından burası veya mail dışında bir alternatifimin olması mümkün değil şuan maalesef. bizimkilerin tanışmasını ben de çok isterdim ama ben buraya kaçak giriyorum desem yeridir çünkü kendisi forum sitelerine biraz karşı, face'imin olmamasından da anlarsın durumuayrıca askerimin tarafından akrabaları da bu siteyi yakından takip ettiği için kendimi deşifre etmem mümkün değil
iyi geceler tatlı rüyalar canımmm
kızlar sız bnı anlarsınız dıe yazdım bnm bı hatam yok ama bnm napmam lazm sewıorum esımı bn kaybtmek ıstemıorum onuyarın arıcak ne demem lazm bnm ona affetsın kusura bkmyn yenı uye oldum o yuzden karısık yazıomm
bugün şafağımızın tamı tamına 3te biri bitti, 3te 2si kaldı canımyalnız durum cok hos bu sayfanın kalabalık olmasını sevıyorum sankı safak daha hızlı gectı 100 olduda bızmı farketmedık safagımızı hahah :)
canım bizde de ben anlarımkız ne güzel ben gizli bişey yapamıyorum cin gibi hemen anlıyo zamanında çok kavga ettik bu yüzden
tatlım bı sucun yok affetmesı gereken mumkun oldugunca alttan al evet yapmaman gerekıyodu ama kuzenım sandım de o asker pskolojısı bı an sana atıp tutmus ne kadar yanında olursan o kadar ıyı hep alttan al yumusadıktan sonra uzuldugunu bellı edersın sonucta evlısınız senı cok ıyı tanıyo ama ıste orada o pskolojı ınsana bazen yanlıs kelımeler cıkartabılıyo cok telas yapma sakın ol bı sucun gunahın yok
bugün şafağımızın tamı tamına 3te biri bitti, 3te 2si kaldı canımben de şimdi fark ettim hemen hesapladım. sayfanın kalabalık olması benim de çok hoşuma gidiyor ya
canım bizde de ben anlarımyeter ki ailesi işi çözmesin bazen yaptığı yeri vs söylerken bile görmesinler diye dua ediyorum :18: görümce derdim var dostlaaaaaaar bir de tabi delil bırakmamak önemli
benimde geç vakitte girmeme karşı ama ben dayanamadım şmdi ona msj attm senle tanştğmı we herşeyn güzel olacağını orada da erkek arkadaşnla tanışmasını söyledim :/ ee sen nerden tanıon benm kız arkadaşmı derse nolcak? :S
neyse sen beni aydınlatta onlar tanışır ztn mutlaka orda
ne olarak yapıyordu seninki cnm?ve ne olarak oraya çıktı?benimki unimog şoförü olarak dağıtım gördü
kızzzzzzzzzzzzzzzz yakaladım senisonunda ya Rabbim sonunda buldum benimki de tuncelide hem de ovacıkta ayyy inanamıyorum sen nerdesin bakiym şimdiye kadar çok güzel hiç üzülme her şey harika, ovacık rahat, komutan iyi, telefon götürsün elazığ ktmde sorun yok tunceli ile götürcekler onu ordan helikopterle 15 dk. komandolarla kısa dönemler aynı binada veee ayrı katlarda. başka sorun varsa sorabilirsin. sakın sayfadan ayrılma
hahaha kızlarrrrr alemsinizzz yaaaakaldığım yerden okuyum dedim ben son sayfaya gelene kadar siz 3 sayfa daha konuştunuz gece gece iyice moralim yerine geldi farkındaysanız muhabbetimiz bile değişti hatunlar ustalaşıyoruz artıkkkkkkkkk
aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldinizzzztunceliden bi arkadaş varmış okuyunca kendi kendime dedim ki procrastinate bayram yapmıştır sonra sayfada biraz daha ilerledim cidden öyle olmuş bide yorumunun sonuna "sakın sayfadan ayrılma yazmış" alemsiiiiinnnn vallaaaa
6-7 sayfa evvel yapılan tertip poşet muhabbetine bayıldımmm belirtmeden geçmeyimm
son olarak saçların uzaması için badem yağı,hakiki zeytinyağ ve yılan yağ karışımı işe yarıyormuşş haberiniz olsunnn
ahahahaayy canım benimmm nasıl da tanımış beni gerçekten biz de usta birliğine geçmiş olduk artık yani az buz değil 1000 küsür sayfa
bende sok oldum ılk defa dedı bu lafı yar4ın arıcak ne demelıyım sızce ben bırde calısıp para bırıktıom esya taksıdımızı oduom buna rahmen yaptına bak ılk defa duydum ayrılık lafını ve bnm ne kadar terbıylı oldugumu blır ıse bıle annem alıp bırakır napmam lazım aradıgında ne dımm saolun kızlarr
canım hem de ilçesi bile aynı çıktıkuzuuuum sonunda sende kaderdaşını bulmuşsun Eki Görüntüle 621047 aynı yerden birilerini bulmak gerçekten insanın içini çok rahatlatıyor yahu...
canımcım, benim yazdığım mesajın sağ alt köşesinde "alıntı ile cevapla" yazıyor ya, oradan tıklayıp yazarsan söylediğin gibi yazmış olursunsen benim yazılarıma cwp yazablyosn tam altına ben nie yazamıorum :/ öğretrmsn banada :)
söylerm cnm sen hiç mrk etme.oda söylemez kesnlkle sonuna kdr güwenebilrsn.. dağıtımı ne olarak gördü? ovacıkta ne iş yapıyor şuan? kısa dönem sanırım sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?