canım tam üzerine bastın bugün tamı tamına 1/3'ü bitti inşallah Eki Görüntüle 621049ayyy ben geri kalmışım yaaa, neyse geriden geriden okuyup geliyorumvalla 347. dönem yarenlerini okurkende bizimde daha önümüzde 2000 sayfa var derdim ona göre şafağımızı ölçerdim, bu demek oluyor ki bizimde 1/3'ü bitti kızlaaaaar Eki Görüntüle 621049
canım benim bencede alttan alman gereken ve senin de bol sabır dileyip beklemen gerekir, gerçekten çok zorlu bir dönem ara ara parladıkları oluyor bizim üzüldüğümüz zamanlar oluyor ama bu süre geçecek inşallah. önemli olan sabırla beklemek, ceza da almış dediğin gibi o şuan oldukça stresslidir nazınıda en yakını çekeceği için ondan sana patlamıştır, eminim ki bir kaç güne de siniri geçer herşey düzelecektir canım... Allah sabır versin
tertip ki ne tertipppvalla kuzum burda hepimiz tertip olmuyor muyuz? ee artık öyle burası bizim
koğuşumuz valla ben öyle benimsedim her akşam gelip içtimaya katılıyoruz Eki Görüntüle 621048 Eki Görüntüle 621048 Eki Görüntüle 621048
ayyy ben geri kalmışım yaaa, neyse geriden geriden okuyup geliyorumvalla 347. dönem yarenlerini okurkende bizimde daha önümüzde 2000 sayfa var derdim ona göre şafağımızı ölçerdim, bu demek oluyor ki bizimde 1/3'ü bitti kızlaaaaar Eki Görüntüle 621049
procrastinate yavrummm valla yorumlarını okurken kendimden geçiyorummm
tertip ki ne tertipppben sabah içtimalarını ayrı bir seviyorum nehirnilin şafak sayması beni rahatlatıyor
yandannn yandannnn bence tezkereyi aldığımızda sayfa bi 4-5bini bulmuş olur
tertip ki ne tertipppben sabah içtimalarını ayrı bir seviyorum nehirnilin şafak sayması beni rahatlatıyor
canım hem de ilçesi bile aynı çıktıben de birdenbire görünce şaşırdım
canımcım, benim yazdığım mesajın sağ alt köşesinde "alıntı ile cevapla" yazıyor ya, oradan tıklayıp yazarsan söylediğin gibi yazmış olursun
sağ olasın, benimki böyle forum arkadaşlığı falan anlamaz kaş yapalım derken göz çıkarırız maazallahzaten orada herkes birbirine destek oluyormuş yardım ediyormuş, benimki de yardımseverdir, tanısa da tanımasa da elinden gelen bir şey olursa yapacağına eminim kısa dönem canım, görevlerini orada verecekler ama daha söylememişler. yani özel bir eğitim görmediler kastamonuda hepsi acemiliği yapıp gitti
sedacımm canım sakinnnnyatanlara iyi geceler diliyorum ben okuyucu olarak takipte kalıyım bari yazarak olmayacak bu öpüldünüz sayfamızın güzel yarenleriiiii
canım tam üzerine bastın bugün tamı tamına 1/3'ü bitti inşallah Eki Görüntüle 621049
tutmayın beni bu gece benim gecem diyomuşum yaa gerçekten nehirnil'in askeri komutanla görüşecekti, herhangi bir ceza almamıştır inşallah, akşam tekrar girmedi bence de bize reklam gelirlerinden pay versinler sayfanın can damarıyız resmen
olmuş canımyapabldm mi acaba cwp kısmını :)
benimki önce bilecik merkezde tim eğitimi aldı sonra meslekçi olarak seçildi şoför oldu psikoteknik sınavına girdi k1 ile geçti ve söğüt ilçesine şoförlük eğitimi için gönderildi.orada da 2.bölüğe düştü kurayla yani unimog şoförü.usta birliğide ovacık işte.haftaya dağıtıma gelecek yani yaklaşık 15 gün snra ovacığa gidecek.seninki ne zaman gitti yeni mi?benimki şuan şoför ama usta birliğinde yine değişebiliyormuş görevleri.inşallah tabur dışına çıkmaz ya dışarsı pek tekin değil çnkü risk taşıyor
çarşı iznide yok uzun dönem birde allah sabır versin askerime
elazığ ktm sini nette araştırdım çok kötü diyor herkes seninki ne dedi ktm için?ve cep telefonunu ilk gittiğinde soktu mu yoksa sonra mı ayarladı?
kuzuuuum ancak yetişebildim muhabbete 20 dakkadır okuyorum nasıl uçmuş muhabbet öyle Eki Görüntüle 621058
oh oh çok sevindim ama aramıza yeni arkadaşlar da katılmış hepimiz kaderdaş olmuşuz buracıktaaa Eki Görüntüle 621059
inşallah canım Eki Görüntüle 621063evet ya bende nehiri merakettim ne yaptı acaba askeri? yarın sabah kesin söyler bakalım inşallah sorun çıkmamıştır ya Eki Görüntüle 621063
ben de 10-11 arası uyanıyorum kuzum, erken yatıp erken kalkamadım gitti ya...yahuuu ben uyanabilsem bende katılcam o içtimalara da ben sanırım bizim dönemin en tembeliyimm yaa Eki Görüntüle 621055 Eki Görüntüle 621056 öğlen uyanıyorum gün daha çabuk geçiyor gerçi 12 den akşam 12 sayıyorum ben daha temiz oluyo
gecen ben benımkıne safak 114 dedım hayır 115 dedı aa benden ıyımı bılcen bız kızlarla topıkte safak atıyoruz dedım sonra hesaplamıs dogru dıyosun 114mus dıye bıldıgın cemkırdım ben burda ondan daha ıyı askerlık yapıyorum o cay demlemekten kafası ucmus sanırsam :)
canım bende o içtimaya 12den sonra katılıyorum bakma senyahuuu ben uyanabilsem bende katılcam o içtimalara da ben sanırım bizim dönemin en tembeliyimm yaa Eki Görüntüle 621055 Eki Görüntüle 621056 öğlen uyanıyorum gün daha çabuk geçiyor gerçi 12 den akşam 12 sayıyorum ben daha temiz oluyo
bugün açıldı bu konu beyimiz bana dur bi zaman biraz geçsin 2-3 ay sonra gelirsin diye cevap verdi.haberi yok galiba ama 3 ay sonra tezkereyi alıyor o dönecek yerine bakmaya ben gideceğimcanım sen karsa gitmeyi düşünüyomusun ben ikna edemedim benimkini gelme diyo yaa ufff
ııhhhıhhh söylemem sırrryahu pinkim senin adın neydi hep görüyorum sorucam sorucam unutuyorum, birde askerin neredeydi canım snein?
inşallah canım Eki Görüntüle 621063
ben de 10-11 arası uyanıyorum kuzum, erken yatıp erken kalkamadım gitti ya...
canım bende o içtimaya 12den sonra katılıyorum bakma senböyle olunca bana da sanki daha çabuk geçiyormuş gibi geliyor zaman not:hayatımın en devrik cümlesini az önce kurmuş bulunmaktayım cümleyi anlayıp düzeltebilen olursa bana ulaşsın
bugün açıldı bu konu beyimiz bana dur bi zaman biraz geçsin 2-3 ay sonra gelirsin diye cevap verdi.haberi yok galiba ama 3 ay sonra tezkereyi alıyor o dönecek yerine bakmaya ben gideceğimcanım kısacası geçiştiriyor ama martta ben gitmeyi düşünüyorum
ııhhhıhhh söylemem sırrr
facebookta da varım ama aktif olamıyorum nedense orada süheyla canım ben karsta sevdiğimm
olmuş canım
canım şuan orda 4 metre kar var karadan ulaşım imkansız zaten helikopterle götürüyorlar, o yüzden askerin şöför olamaz orda, tahminimce görevini değiştirirleryaya yolu bile yok kara yolu nerdeeeeee
canım telefon götürsün, saklasın girerken, sokar bence ama sokamazsa da orda içerde cep telefonu satıyorlarmışyani kaptırırsa da çıkarken geri alır içerden başka tel alıp konuşur senle, he buarada hattını ayrı yere koysun ki telefonu kaptırırsa içerden alacağı tel.a takar
elazığ ktm üniversite kampüsü gibiymiş canım kim yazmışsa uydurmuş bizimki askerliğin kalanını orda yapsa yapardı acayip beğendi orayı, her yazılan doğru olmuyor, moral bozmaya çalışanlara inanmayalım, benimki de çok dert etti ktm aşağı ktm yukarıbiz taktık siz takmayın
facebook yokfacebookta da varım ama aktif olamıyorum nedense orada süheyla canım ben karsta sevdiğimm
seninki ilk girişte soktu herhalde.nerede saklayarak sokmuş o?benimki yemin töreninden beri cep tel kullanıo.oraya ilk gidişnde de sokmayı düşünüyordu çarşısı yok çnkü bdaha nerden alcak.ama ben çok tedirginim işte :/ ya ilk girişte yakalanırsa nolur ceza yer mi..içerde teskerecilerin sattığını mı söylüyorsun canım?eğer onlarsa benimkinden önce usta askerler alırki brbrnden benimkine kalmaz ble acemi oldğu içn
vdf hat çekiyor mu acaba orda t.cellde al yeni diyorum ben.ktm yi o dert etmiyorda ben ediyorum işte.kaç gün kaldı ktmde seninki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?