349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ktmde de tunceli ilde de uzuuuuuuuuun uzun kaldı. sorun yok sadece yerlerine yerleşmemiş oluyorlar yani. full yatışşş sivil takılmaca, kantinde tv izlemece
canım ustası mı kalmış adamlar bu işi ticarete dökmüş herkese yetecek kadar telefon var her marka model hem de askerim şaşırmış, dokunmatik bile var diyo
vodafon çekiyo canım için rahat olsun bak bu bilgilerin hepsi birinci elden tecrübeyle sabit. devrecilik olayı da yok orda rahat ol, bak kötü yanları olsa söylerim ben orayı çok araştırdım kız jandarmanın sitesinden istatistikleri bile indirdim daha ne diyim girişte yakalatırsa yanımda tedbiren getirmiştim der sadece alıp emanete koyarlar ceza ALMAZ canım, çünkü daha teslim olma aşamasında.

benımkı yakalanana 1 hafta ceza demıstı ama bence o komutanların rahatlıgına falan baglı. benımkı rıske almadı cep telefonu sokmadı gırıste bırakmıs

girişte oraya mı teslim etmiş?haftasonları falan vermiyorlar dimi teskereyi aldğnda verirler herhalde. arama çok yapmışlar mı sorsana cnm aradğnda fln nereleri aramıyorlarmış?seninki ne zmn katıldı o birliğe?içerden satın aldımı peki cep tel yoksa hala kullanmıyor mu?

cidden bak ben nehir dedim de aklımdan tamamen çıkmış 4-5 gibi buradaydı ama daha sonra gelmedi:44:

canım ya seninki merkezde galiba benimki sarıkamışta onun için gelme diyo konvoyla gidiliyomuş merkezden sarıkamışa merkezde olsa bakmazdım gözünün yaşına valla
evtt merkezde ama kalacak yer problemi yaşıyorum kızzlarrrr yardımmmmm hatta merkezden taksiyle 5.6 dakika falanmış ama yer yokkk

facebook yok KK var sakın gitme Leydim
tutmayın beni gidiciğiiiiimmmmmmmmmm

tamam kuzum az önce baktım olsun ben de sana leydim diiim buranın tadı bi başka ya bende burayı daha çok sevdim nedense

valla kuzum bi biz çektik şu ktm den eliayı da unutmayalım... ama dediğin gibi internette gitmelerinden önce çok araştırdık ama çok şükür gidişlerinde sıkıntı olmadı, koşulları da iyiydi, gelişlerinde de sıkıntı olmayacak inşallah.... Eki Görüntüle 621073

ne fuarına gidiceksin çok merak ettim kaça kadar açıktır kuzum? öğleden sonra gitsen?

mobilya fuarı bitanem ya tez için firmalarla görüşücem mülakat yapıcam da, yok ne kadar erken gidersem o kadar iyi, zaten taaaa yeşilköy de rahat 2 saat yol sürer galiba, akşam geç olmadan da döneyim ya pof yorucu birgün beni bekliyor yarın birde üşeniyorum ki sormayın Eki Görüntüle 621077

canım girerken telefonu alırlarsa terhis olurken verirler
telefonu da aramada bulunamayacak olan bazı yerlerine saklasın burda açık açık söyleyemiyorum ki

tunceli ildeyken, ovacıktan terhis olup dönen askerlerle samimi olsun, onlarla konuşa konuşa faydasını görür benimki tel kullanıyor kendisi götürdü. daha bugün katıldı ama ben onu soru yağmuruna tutup bu kadar şeyi öğrendim demek ki neymiş, nicelik değil nitelikmiş

ooo süperrr çok şükür allahıma rahat edicek sanırım :) (inşallahhh)
seninki ne zaman birliğine katıldı canım?çatışma falan duymuş mu hiç o gittiğinden beri olmuş mu?bende çooook araştırdım ya kafayı yicem artk o benden daha rahat yada bana öyle gösterio :) hep hayırlı yer olsn die dua etmştm.oda yakn olsn die dua ediodu hep bende kızıodm hayrlısnı dile yakın olup rahat olamıcaksan kötü.snra ovacığı duyunca yıkıldık şoka girdik! ama iyi duyumlar alıyorum hele sen beni çoook rahatlattıınnn çok sağol tatlımmm :*
ktmde uzun uzun kaldı derken???
seninki ilk girişte tel soktu mu içeri?

hmm o zaman tabi erken gitmek lazım kuzum. eh uykun gelmese de uzan sen, elbet gelir ben de kaçıcam birazdan

inşallah canım

tamam kuzum az önce baktım olsun ben de sana leydim diiim buranın tadı bi başka ya bende burayı daha çok sevdim nedense
bence de buranın ortamı ayrı

gırıste almıslardı arama cok yapmıslardı zaten oda pımpırıklıdır hıc bulasma cep telefonu ısıne. sen sanırım ktmden bahsedıyosun tatlım ben yanlıs anlamıısım benımkı ktmye katılmadı dıyarbakırda

bide nette ktm için yatak ble yok fln diyorlar elazığ ktmside en kötü ktmlerden biri diyorlar :/ ktmde arama yapmıyorlar dimi?

bide nette ktm için yatak ble yok fln diyorlar elazığ ktmside en kötü ktmlerden biri diyorlar :/ ktmde arama yapmıyorlar dimi?

valla canım benimkide mardin ktm ye katıldı yatak bulmada sıkıntı çektiler evet, orada baya koğuş varmış en sonuncusuna gitmişlerdi ancak öyle bulmuşlardı. ama ben internetten gördüğüm resimler karşısında çok kötü bir manzara bekliyordum gayet iyi dedi, çok çok temiz değilmiş ama internetteki gibi valizlerin üzerinde yatıp yattıkları yerlerde çöpler böcekler yokmuş ondan dolayı sevinmiştim. arama şöyle var yine arıyorlar ama ben dedektörlerle ararlar da cihaz alarm verir diye düşünüyordum bunu sorduğumda güldüler valla yok öyle bişi diye Eki Görüntüle 621082 sadece elleriyle yokluyolar işte o yüzden pek kimsenin dokunmayacağı yerlere koymasında fayda var tabii canım o zaman sanmıyorum ki birşey olsun

rahatlar kuzum benimki birliğe bugün katıldı canım, çatışma onların orda olmuyor canım merak etme, ovacıkı duyduğum gün ben saatlerce oturup ağladım ilk kez o gün üzüldüğümü belli ettim ona... keşke oralarda da olmasa ama köy karakollarında oluyor olursa Allah vermesin. şuanda gelişmeleri takip ediyorum, bu aralar malum görüşmeler var ya, inşallah daha fazla canlar yanmaz... Allah o anaların, yetim kalan yavruların hatırına bitirsin bu belayı...
canım rica ederim, keşke bütün asker yarenleri gelse de birbirimize destek olsak çünkü başkası anlamazzzzzz
girişte tel soktular canım. ktmde isim listesi yaptılar ona göre taşıdılar canım. birkaç gün aralıkla götürdüler yani. ertesi gün giden de oldu sonradan giden de. bu işler hop diyince olmuyor, güvenlik önlemlerini deşifre etmemek için burdan yazamıyorum ama gidişler belli olmamak zorunda diyim... yani kalsınlar bir şey olmaz, oralar da rahat otel gibiymiş.
canım rahat ol nolur, ben kafama çok taktım artık saçlarım dökülüyor, tunceli çıktığını ilk ben gördüm internetten gecenin 4üydü elim ayağım titriyodu hiç unutamam o günleri

canım benim önerilerin için çok çok teşekkür ederim sağol
usta birliğine teslim olmada çıplak olarak aramazlar herhalde :)
denenmeye değer derim..bu öneriyi bende ona sunacağım.sizinde uzun dönem mi şafak kaç :)
ktm içinde yüreğime su serptiniz valla allah beni bu siteye ısıttı birden üye oldm başka hiçbi sitede üyeliğim yok..

ktmde sırasına göre taşımıyorlar o zaman öyle mi?o acemi birliğinde bi arkadaşıyla birlikte gtcek arkadaşıda tunceli merkezmiş aynı ktm ye katılcaklar. mesela arkadaşı gidip benimki sonraki gidişe kalabilir mi?ya da onlardan sonra gelen kişiler onlardan önce gider mi? girişte telini nasıl soktu peki? özeldende msj atablrsn cnm ama ben burdan cwp atablrm ancak henüz özel msj yazamıyorum :/

aynen canım bende sana özel mesaj attım yukardan bildirilerinizden onu okuyabilirsin... için rahat olsun bizim kısa dönem ikimizinde şafağımız 105 oldu an itibariyle. ama Allah zorluğunu verdiği gibi sabrını da kolaylığını da vericektir, güzel şeyler düşün güzel olsun, Sağ salim alıcaz onları yine havaalanından... bende ilk öğrendiğimde ağlamaktan bitap düşmüştüm, ama kaderin önüne geçilmiyo ama iyiyi düşünerek iyiyi çağırmak bizim elimizde diye düşünüyorum. o yüzden her yeni gün bizim için daha da iyi, çünkü sevdiklerimize yaklaşıyoruz her günün sonunda

eveeet tüm hayır dualarımız onlar için!! ben hep olumlu düşünüyorum o biraz karamsar düşünüyor bende kızıyorum ona kötüyü düşünerek kötüyü çağrıyorsn yapma böyle ben çok ii çok rahat yapcağna inanıorm.hep hayrlı yer olsn die dua ettim ve senin için en hayırlı yer orasıymış demekki diorum.. ismin elif mi bu arada? :)

canım sen bize takıl hayatını yaşa ktmde isim listesi oluyor mesela ahmetler ilk gider ama araçlarda yer varsa hepsi bir gider, bizimkiler kalabalıktı sığmadılar o yüzden böyle oldu telefon Elifin yöntemiyle canım, hiç sıkıntı olmaz merak etme, askerlerimiz orada hayatı öğreniyorlar, gerçi biraz da sıkıntı bile olsa onları olgunlaştırır inan bana çok faydasını görcez bu sürecin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…