349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kesinlikle haklısın canım, iyi de olacak merak etme, hep öyle düşünelim... böyle olunca günlerde geçiyo, onlarada güzel moral veriyoruz. çok haklısın, evet canım elif :)) senin ismin neydi bu arada?

Son düzenleme:
erdoğan geçende demiş mayısta asker annelerine müjdemiz var.. bakalım ne süpriz yapcak. gerçi bu sizin için pek önemli değil :) ama bizim için 1 gün bile çok önemli şuan şafak karanlıııkk ((

telefon konusunda çok pimpirikliyiz bizde koğuşta 12 kısa dönem var ve hiç birinde tel yokmuş ama uzun dönemlerinde hepsinde varmış. duruma göre 15dk ile 45dakika arasında değişiyor konuşmamız ama mesaj yazmayı özledimmmmm onun günaydın mesajıyla uyanmayı özledim keşke yine sabah ilk işim telefona bakmak olsaydı

kesinlikle haklısın canım, iyi de olacak merak etme, hep öyle düşünelim... böyle olunca günlerde geçiyo, onlarada güzel moral veriyoruz. çok haklısın, evet canım elif :)) senin ismin neydi bu arada?

ona o kadar güzel moraller veriyorum ki ama gel gelelim kendime moral hiç veremiyorum :/
bende sinem memnun oldum canım :) yaş kaç ve nerelisin?

Ben yatıyorum kızlaarr, yarın görüşmek üzere, sohbete kaldığımız yerden devam ederiz. kendinize çok ama çok iyi bakın, yarın bizler için askerlerimiz için çok güzel bir gün olsun. yeni gün tüm umutlarıyla ve kolaylıklarıyla gelsinnn.... herkese bol sevdicekli rüyalarrrrr Eki Görüntüle 621094 Eki Görüntüle 621094 Eki Görüntüle 621094

herkes öyle diyor inşallah öyle olur canım :) ismin ne bu arada senin :)

canım telefon sokma şansları yok mu artık? içerde satılmıyor mu? bizimkinin orda satılıyormuş ya :/// uzun dönemler kullanıyorsa onlar da kullanır yani

ona o kadar güzel moraller veriyorum ki ama gel gelelim kendime moral hiç veremiyorum :/
bende sinem memnun oldum canım :) yaş kaç ve nerelisin?

memnun oldum sinemcim, 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sen? merak etme biz seni de burda iyi ederiz, artık bizimlesin moralin düzelir hiç merak etme sen

herkes öyle diyor inşallah öyle olur canım :) ismin ne bu arada senin :)
Sinemcim memnun oldum, ama önceden de söylediğim gibi benim deşifre olmamam lazım, kaçak forum kullanıcısıyım çünkü ne askerim ne ailesi bilmemeli yoksa sıkıntı oluşturur o yüzden ismimi söyleyemiyorum, sakın mail atarken falan görürsen burda adımla hitap etme olur mu canım? bu konu benim için biraz hassas da...

amin canım inşallah :) sanada iyi geceleeerrr yine bu sayfada mı buluşcaz :)

aynen canım biz her gün burdayız, ama facebook adresimiz de var istersen orayada üye ol ama orası dışarıya kapalı Gizem diye bir dostumuz var, şuan offline, sanırım onun davet etmesi gerek canım... yarın istersen sorarız onu

memnun oldum sinemcim, 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sen? merak etme biz seni de burda iyi ederiz, artık bizimlesin moralin düzelir hiç merak etme sen

siz oldğnz sürece bana vakit geçecek gibi duruyor sağolun kızlar :) sizde mayıstan sonra unutursunuz ki buraları snra 9 ay yne yalnz kalcam ((
bende 23 yaşında tekirdağlıyım tatlım

siz oldğnz sürece bana vakit geçecek gibi duruyor sağolun kızlar :) sizde mayıstan sonra unutursunuz ki buraları snra 9 ay yne yalnz kalcam ((

valla hiç sanmıyorum bizler burada gerçek arkadaşlıklarımızın bile bizimle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık, kah ağlayıp kah gülüyoruz valla, güzel dostluklar oluşuyo burda, o yüzden daha burda konuşcak paylaşıcak çok şeyimiz olur. daha nişanlar, düğünler, bebisleri konusuruz konu çok bizdeee :)

tamam tatlım ama merak ettim adını yaşını nereli oldğnu:) özel olarak msj at bari mrk etme hitap etmemmm

çok haklısın canım. sevgili misiniz siz nişanlı falan mı?senin facein var mı olmadı faceten ekleriz birbrmzi

çok haklısın canım. sevgili misiniz siz nişanlı falan mı?senin facein var mı olmadı faceten ekleriz birbrmzi

sevgili canım, ama faceten benim dışarıya kapalı olmuyor o sen istersen söyle diyeceğim ama burdan da söylemen olmaz, ben sana mesaj atayım oluyorsa eğer ordan yapalım

sevgili canım, ama faceten benim dışarıya kapalı olmuyor o sen istersen söyle diyeceğim ama burdan da söylemen olmaz, ben sana mesaj atayım oluyorsa eğer ordan yapalım

tamam canım peki öyle yapalım. sen özel msj at ben denim olursa görürsün ztn olmazsada söylerim :) ovacıkdaşım uyudu mu naptı :/

tamam tatlım ama merak ettim adını yaşını nereli oldğnu:) özel olarak msj at bari mrk etme hitap etmemmm
tamam canım atıyorum kod adı procrastinate bu sayfa bağımlılık yaptı bizde canım, hiç öyle çeyiz sayfasına ayrı düğün sayfasına ayrı girip de yazmayız, artık kimin nesi varsa boncukları buraya döker çünkü Elifimin dediği gibi bizim arkadaş çevremiz bu sayfada. o yüzden burası her bi konuya yeter evvelAllah

canım telefon sokma şansları yok mu artık? içerde satılmıyor mu? bizimkinin orda satılıyormuş ya :/// uzun dönemler kullanıyorsa onlar da kullanır yani
kuzum hani ne için kullanacak ki uzun dönemlerden msj atmak için falan diyorsan hiç girişmez öyle işlere. batarya komutanları sıkıyormuş bu konuda ama uzun dönemlerde yinede varmış. uzun konuşuyoruz konuşmasına ama ben istediğimde ulaşamıyorum ona olsun okadarda caları sağolsunda
yaa dün gece rüyamda gördümmm bak aklıma geldi benim odamdayız babam geliyor odaya tanıştırıyorum ders çalışcaz arkadaşım diyorum babamda iyi çalışmalar diyip gidiyordu

canım konuya dahil olamadım pek hararetliydi konuşma benim söyleyeceklerimin hepsini elifcim söylemiş tamamına katılıyorum biz daha buralardayız inşallahhhh ben ankaradan süheyla canım askerim de karsta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…