eveeet tüm hayır dualarımız onlar için!! ben hep olumlu düşünüyorum o biraz karamsar düşünüyor bende kızıyorum ona kötüyü düşünerek kötüyü çağrıyorsn yapma böyle ben çok ii çok rahat yapcağna inanıorm.hep hayrlı yer olsn die dua ettim ve senin için en hayırlı yer orasıymış demekki diorum.. ismin elif mi bu arada? :)
kesinlikle haklısın canım, iyi de olacak merak etme, hep öyle düşünelim... böyle olunca günlerde geçiyo, onlarada güzel moral veriyoruz. çok haklısın, evet canım elif :)) senin ismin neydi bu arada?
canım sen bize takıl hayatını yaşaktmde isim listesi oluyor mesela ahmetler ilk gider ama araçlarda yer varsa hepsi bir gider, bizimkiler kalabalıktı sığmadılar o yüzden böyle oldu telefon Elifin yöntemiyle canım, hiç sıkıntı olmaz merak etme, askerlerimiz orada hayatı öğreniyorlar, gerçi biraz da sıkıntı bile olsa onları olgunlaştırır inan bana çok faydasını görcez bu sürecin
canım telefon sokma şansları yok mu artık? içerde satılmıyor mu? bizimkinin orda satılıyormuş ya :/// uzun dönemler kullanıyorsa onlar da kullanır yanitelefon konusunda çok pimpirikliyiz bizde koğuşta 12 kısa dönem var ve hiç birinde tel yokmuş ama uzun dönemlerinde hepsinde varmış. duruma göre 15dk ile 45dakika arasında değişiyor konuşmamız ama mesaj yazmayı özledimmmmm onun günaydın mesajıyla uyanmayı özledim keşke yine sabah ilk işim telefona bakmak olsaydı
ona o kadar güzel moraller veriyorum ki ama gel gelelim kendime moral hiç veremiyorum :/
bende sinem memnun oldum canım :) yaş kaç ve nerelisin?
Ben yatıyorum kızlaarr, yarın görüşmek üzere, sohbete kaldığımız yerden devam ederiz. kendinize çok ama çok iyi bakın, yarın bizler için askerlerimiz için çok güzel bir gün olsun. yeni gün tüm umutlarıyla ve kolaylıklarıyla gelsinnn.... herkese bol sevdicekli rüyalarrrrr Eki Görüntüle 621094 Eki Görüntüle 621094 Eki Görüntüle 621094
Sinemcim memnun oldum, ama önceden de söylediğim gibi benim deşifre olmamam lazım, kaçak forum kullanıcısıyım çünküherkes öyle diyor inşallah öyle olur canım :) ismin ne bu arada senin :)
amin canım inşallah :) sanada iyi geceleeerrr yine bu sayfada mı buluşcaz :)
memnun oldum sinemcim, 25 yaşındayım istanbulda yaşıyorum sen? merak etme biz seni de burda iyi ederiz, artık bizimlesin moralin düzelir hiç merak etme sen
siz oldğnz sürece bana vakit geçecek gibi duruyor sağolun kızlar :) sizde mayıstan sonra unutursunuz ki buralarısnra 9 ay yne yalnz kalcam ((
bende 23 yaşında tekirdağlıyım tatlım
Sinemcim memnun oldum, ama önceden de söylediğim gibi benim deşifre olmamam lazım, kaçak forum kullanıcısıyım çünküne askerim ne ailesi bilmemeli yoksa sıkıntı oluşturur o yüzden ismimi söyleyemiyorum, sakın mail atarken falan görürsen burda adımla hitap etme olur mu canım? bu konu benim için biraz hassas da...
valla hiç sanmıyorum bizler burada gerçek arkadaşlıklarımızın bile bizimle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık, kah ağlayıp kah gülüyoruz valla, güzel dostluklar oluşuyo burda, o yüzden daha burda konuşcak paylaşıcak çok şeyimiz olur. daha nişanlar, düğünler, bebisleri konusuruz konu çok bizdeee :)
çok haklısın canım. sevgili misiniz siz nişanlı falan mı?senin facein var mı olmadı faceten ekleriz birbrmzi
sevgili canım, ama faceten benim dışarıya kapalı olmuyor o sen istersen söyle diyeceğim ama burdan da söylemen olmaz, ben sana mesaj atayım oluyorsa eğer ordan yapalım
valla hiç sanmıyorum bizler burada gerçek arkadaşlıklarımızın bile bizimle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık, kah ağlayıp kah gülüyoruz valla, güzel dostluklar oluşuyo burda, o yüzden daha burda konuşcak paylaşıcak çok şeyimiz olur. daha nişanlar, düğünler, bebisleri konusuruz konu çok bizdeee :)
tamam canım atıyorumtamam tatlım ama merak ettim adını yaşını nereli oldğnu:) özel olarak msj at bari mrk etme hitap etmemmm
kuzum hani ne için kullanacak ki uzun dönemlerden msj atmak için falan diyorsan hiç girişmez öyle işlere. batarya komutanları sıkıyormuş bu konuda ama uzun dönemlerde yinede varmış. uzun konuşuyoruz konuşmasına ama ben istediğimde ulaşamıyorum ona olsun okadarda caları sağolsundacanım telefon sokma şansları yok mu artık? içerde satılmıyor mu? bizimkinin orda satılıyormuş ya :/// uzun dönemler kullanıyorsa onlar da kullanır yani
canım konuya dahil olamadım pek hararetliydi konuşma benim söyleyeceklerimin hepsini elifcim söylemiş tamamına katılıyorum biz daha buralardayız inşallahhhhsiz oldğnz sürece bana vakit geçecek gibi duruyor sağolun kızlar :) sizde mayıstan sonra unutursunuz ki buralarısnra 9 ay yne yalnz kalcam ((
bende 23 yaşında tekirdağlıyım tatlım
burdayım canımtamam canım peki öyle yapalım. sen özel msj at ben denim olursa görürsün ztn olmazsada söylerim :) ovacıkdaşım uyudu mu naptı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?