349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevgili canım, ama faceten benim dışarıya kapalı olmuyor o sen istersen söyle diyeceğim ama burdan da söylemen olmaz, ben sana mesaj atayım oluyorsa eğer ordan yapalım

buldum canım seni facete.msj attım sen ekle beni kabul ederim senin ekleme dışarı kapalı..

ooo hayırlara gelsin rüyan canım, hmm telefon işini de durum öyleyse tabi riske atmamak daha iyi, doğru...
eh iyi çalışmalar o halde

seninkide kısa dönem mi canım? bi uzun dönem bulamadım yaw :)

tamam canım peki öyle yapalım. sen özel msj at ben denim olursa görürsün ztn olmazsada söylerim :) ovacıkdaşım uyudu mu naptı :/
canım ya bu özel mesajı atamıyorum, biraz önce bi arkadaşa bir şey söylemiştim de, şimdi tekrar yollamak için belli bir süre geçmesi lazım diyor şimdilik müsaadeni istiyim, yarın görüşürüz nasılsa

iyi geceler kızlar, ben kaçar, hepinize tatlı rüyalar

güzel hatunlarrr ben erken yatayım bugün yarın arkadaşlarla buluşurum belki (açıkçası çok üşeniyorum ama) sizleriii seviyorummmm rüyamızda sevdiceklerimizi görelimmmm, iyi gecelerrr

tamam canım peki öpüldün çok sağol yardımların ve desteğin için :) gerçekten tanıştğma çok memnun oldum. kızlar irtibatı koparmayalımda düğünlerimizede çağralm brbrmzi :))
yarın gelişmeleri bildirirsin tatlım iyi geceleerrrr :*

elifciiimm msj attım faceten.burdanda kayboldun kız nereye gittin uyudun mu naptn :) yatarken söyle bende beklemeyeym sizi bekliyorum yatmak için :)

ooo hayırlara gelsin rüyan canım, hmm telefon işini de durum öyleyse tabi riske atmamak daha iyi, doğru...
eh iyi çalışmalar o halde
öhömmm öhöömm canımmm dersss çalışıyorduk lütfennn

seninkide kısa dönem mi canım? bi uzun dönem bulamadım yaw :)
evet canım kısa dönem

biz de seni seviyoruz tatlım ben de kaçtım
bi kopamadım sayfadan yahuuu haydi bu son yorumum inşallahhh

çıktın sanırım canım. bende çıkıyorum iyi geceler. güzel sohbetin ve desteğin için sağol çok teşekkür ederim tanıştığıma çok memnun oldum kib yarın görüşmek üzere :)

Kızlaar bende yatıyorum ruyalarında sevdıceklerınızı gorun.. Gunler su gıbı akıp gıtsın. ıyı geceler hepınıze :)

Günaydın arkadaşlar şafağımız 105
Çift hanelere son 6
PLakalara son 24

Mutlu sesler duyalım bugün inşallah

Askerimden haber geldi meğer o asker yüzünden çağırmamış komutan ah bu askerim ah nasıl anlamışsa olayı neyseki korktugumuz birşey olmadı çok şükür excelde dosya hazırla yarın akşama kadar cafenin giderleri gelen giden şu bu çok sevindim içim rahatladı resmen o çocukta gitsin daha bir rahatlıycam teşekkürler herkese ilgilendiginiz için canım yarenlerim benim

günaydın tatlım,

sabah grubu toplanır artık yavaş yavaş 105 olmanın hem mutluluğunu hem hüznünü beraber yaşarız :)
çok sevindim iyi haberler almana insan ister istemez kendini kasıyor net bir haber gelene kadar birsürü tilki dolşaıyor kafamızda olsun sonunda hayırlı haberler aldın ya ohhh hep iyi şeyler duyalım inşallah ne onlar üzülsün nede biz böyle böyle akıp gitsin zaman

Günaydın canımcım toplanalım ama bugün yogunum ben ay sonuya faturalar falan almış başını gidiyor hiçbirşey yapasım yok neler neler geçti haber alana kaadar sorma tatlım ya ödüm koptu korkular merak inşallah rabbimin izniyle bitiricez bugünleride 105 günüde inanamıyorum çift hanelere 6 gün kaldı sadece 6

gunaydın canım.adına cok sevındım neysekı korktugun gıbı seyler olmamıs.:)

ben b fit e daha önceden gitmiştim orası sıkılasmak ıcın ıyı bı merkez ama kılo vemrek ıcın degıl...cok gec yavas verıyorusn kıkloyu ama acayıp sıkılasıyosun ben 10 günde tum vucuttan 17 cm incelmıstım kılodan 1 kılo gıtmstı yanı sıklascksan iyi bir tercih ben mormal fitness center a yazılıcam spor salonuna bildiğin 2 saat çalışmayı düşünüyorum kosu bandı bısıklet kelebek mekık twister dumble vs vs dün kaçamak yaptım ilk kez zaten misafirim vardı gece gayette cevızlı muzlu muhallebı yedım cıkolata soslu ustelk ama cok canım cektı ilk kaçamaktı banane

çok iyi bilirim o duyguyu ondan sonra bi telefon hiçbişey yomuş gibi bizde burda dövündüğümüze yanıp kalırız :))) onlar iyi olsunlarda gerisi pek muhim değil şuan için.
allah kolaylık versin sana kuşum yoğun olunca daha bir hızlı geçiveriyor gün iyidir iş olması

bu arada dün düğün yeri için görüşmeye gittim kafama acayip yattı tam hayal ettiğim gibi biyer askerimlede konuştum babamları al götür onalrda görüşsün dedi. bakalım artık bundan sonrasına onlar karar vericek ben yapacağımı yaptım fiyatta indirimde yaptırdım bildiğin çingene pazarlığı yaptım sevgilim martta izine gelirse o halleder artık glince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…