sevgili canım, ama faceten benim dışarıya kapalı olmuyor o sen istersen söyle diyeceğim ama burdan da söylemen olmaz, ben sana mesaj atayım oluyorsa eğer ordan yapalım
ooo hayırlara gelsin rüyan canım, hmm telefon işini de durum öyleyse tabi riske atmamak daha iyi, doğru...kuzum hani ne için kullanacak ki uzun dönemlerden msj atmak için falan diyorsan hiç girişmez öyle işlere. batarya komutanları sıkıyormuş bu konuda ama uzun dönemlerde yinede varmış. uzun konuşuyoruz konuşmasına ama ben istediğimde ulaşamıyorum ona olsun okadarda caları sağolsunda
yaa dün gece rüyamda gördümmm bak aklıma geldi benim odamdayız babam geliyor odaya tanıştırıyorum ders çalışcaz arkadaşım diyorum babamda iyi çalışmalar diyip gidiyordu
kuzum hani ne için kullanacak ki uzun dönemlerden msj atmak için falan diyorsan hiç girişmez öyle işlere. batarya komutanları sıkıyormuş bu konuda ama uzun dönemlerde yinede varmış. uzun konuşuyoruz konuşmasına ama ben istediğimde ulaşamıyorum ona olsun okadarda caları sağolsunda
yaa dün gece rüyamda gördümmm bak aklıma geldi benim odamdayız babam geliyor odaya tanıştırıyorum ders çalışcaz arkadaşım diyorum babamda iyi çalışmalar diyip gidiyordu
canım konuya dahil olamadım pek hararetliydi konuşma benim söyleyeceklerimin hepsini elifcim söylemiş tamamına katılıyorum biz daha buralardayız inşallahhhhben ankaradan süheyla canım askerim de karsta
canım ya bu özel mesajı atamıyorum, biraz önce bi arkadaşa bir şey söylemiştim de, şimdi tekrar yollamak için belli bir süre geçmesi lazım diyortamam canım peki öyle yapalım. sen özel msj at ben denim olursa görürsün ztn olmazsada söylerim :) ovacıkdaşım uyudu mu naptı :/
canım ya bu özel mesajı atamıyorum, biraz önce bi arkadaşa bir şey söylemiştim de, şimdi tekrar yollamak için belli bir süre geçmesi lazım diyorşimdilik müsaadeni istiyim, yarın görüşürüz nasılsa
iyi geceler kızlar, ben kaçar, hepinize tatlı rüyalar
biz de seni seviyoruz tatlımgüzel hatunlarrr ben erken yatayım bugün yarın arkadaşlarla buluşurum belki (açıkçası çok üşeniyorum ama) sizleriii seviyorummmm rüyamızda sevdiceklerimizi görelimmmm, iyi gecelerrr
öhömmm öhöömm canımmm dersss çalışıyorduk lütfennnooo hayırlara gelsin rüyan canım, hmm telefon işini de durum öyleyse tabi riske atmamak daha iyi, doğru...
eh iyi çalışmalar o halde
evet canım kısa dönemseninkide kısa dönem mi canım? bi uzun dönem bulamadım yaw :)
bi kopamadım sayfadan yahuuu haydi bu son yorumum inşallahhhbiz de seni seviyoruz tatlımben de kaçtım
elifciiimm msj attım faceten.burdanda kayboldun kız nereye gittin uyudun mu naptn :) yatarken söyle bende beklemeyeym sizi bekliyorum yatmak için :)
Günaydın arkadaşlar şafağımız 105
Çift hanelere son 6
PLakalara son 24
Mutlu sesler duyalım bugün inşallah
Askerimden haber geldi meğer o asker yüzünden çağırmamış komutan ah bu askerim ahnasıl anlamışsa olayı neyseki korktugumuz birşey olmadı çok şükür excelde dosya hazırla yarın akşama kadar cafenin giderleri gelen giden şu bu çok sevindim içim rahatladı resmen o çocukta gitsin daha bir rahatlıycam teşekkürler herkese ilgilendiginiz için canım yarenlerim benim
günaydın tatlım,
sabah grubu toplanır artık yavaş yavaş 105 olmanın hem mutluluğunu hem hüznünü beraber yaşarız :)
çok sevindim iyi haberler almana insan ister istemez kendini kasıyor net bir haber gelene kadar birsürü tilki dolşaıyor kafamızda olsun sonunda hayırlı haberler aldın ya ohhhhep iyi şeyler duyalım inşallah ne onlar üzülsün nede biz böyle böyle akıp gitsin zaman
Günaydın canımcımtoplanalım ama bugün yogunum ben ay sonuya faturalar falan almış başını gidiyor hiçbirşey yapasım yok neler neler geçti haber alana kaadar sorma tatlım ya ödüm koptu korkular merak inşallah rabbimin izniyle bitiricez bugünleride 105 günüde inanamıyorum çift hanelere 6 gün kaldı sadece 6
Günaydın canımcımtoplanalım ama bugün yogunum ben ay sonuya faturalar falan almış başını gidiyor hiçbirşey yapasım yok neler neler geçti haber alana kaadar sorma tatlım ya ödüm koptu korkular merak inşallah rabbimin izniyle bitiricez bugünleride 105 günüde inanamıyorum çift hanelere 6 gün kaldı sadece 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?