- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok sağol canım benim çok teşekkür ederim hepiniz yanımdaydınız korktugumuz gibi çıkmadı rabbim zor durumda bırakmasın kimseyigunaydın canım.adına cok sevındım neysekı korktugun gıbı seyler olmamıs.:)
çok iyi bilirim o duyguyu ondan sonra bi telefon hiçbişey yomuş gibibizde burda dövündüğümüze yanıp kalırız :))) onlar iyi olsunlarda gerisi pek muhim değil şuan için.
allah kolaylık versin sana kuşum yoğun olunca daha bir hızlı geçiveriyor gün iyidir iş olması
bu arada dün düğün yeri için görüşmeye gittim kafama acayip yattı tam hayal ettiğim gibi biyer askerimlede konuştum babamları al götür onalrda görüşsün dedi. bakalım artık bundan sonrasına onlar karar vericek ben yapacağımı yaptım fiyatta indirimde yaptırdım bildiğin çingene pazarlığı yaptımsevgilim martta izine gelirse o halleder artık glince
Nehiiiirrr dedik sana bişey olmaz diyeÇok sevindim korktuğun gibi olmadı. Burcucum sanada hayırlı olsun diyorum Allah kolaylıklar versin
Canım benim çok teşekkür ederim yanımda olugunuz için korktugumuz birşey çıkmadı yüregimi agzıma getirdi sağolsun paşa sonra konu o değilmiş dedi gelde ne yap bu koca bebege
askerinde nasıl anladıysa artık hepimizi meraklandırdı
gunaydin hatunlaarr :)
nasilsiniz bugunnn?safak panosu nsl yapiliyor diye sorulmus ogrenince banada soyler misiniizz
günayydııınn kızlarr bu şafak panosunu nasıl yapıyoruz??? :)
canımm buldum ben yukarıdan prolifilime giryosun ordan hakkımdayı tıkla ordanda aşağıda teskere tarihi fln yazıo dolduruyosun :)
anladim canim merciii :) ya bde ben profil fotomu degistirmek istiyorum onu nasl yapcam yeniyim bde burda :/
cepten yapabiliyor muyum?
onuda profldn yapablysn o resm yrndn eklyeblysn cepten olurmu bilmyrum canım:)
Cnm hadi gelmiş geçmiş olsun.Günaydın arkadaşlar şafağımız 105
Çift hanelere son 6
PLakalara son 24
Mutlu sesler duyalım bugün inşallah
Askerimden haber geldi meğer o asker yüzünden çağırmamış komutan ah bu askerim ahnasıl anlamışsa olayı neyseki korktugumuz birşey olmadı çok şükür excelde dosya hazırla yarın akşama kadar cafenin giderleri gelen giden şu bu çok sevindim içim rahatladı resmen o çocukta gitsin daha bir rahatlıycam teşekkürler herkese ilgilendiginiz için canım yarenlerim benim
Benim bugün 4.günüm ama parama acıdım doğrusu.3 tur istasyon çalışıyoruz.25 dk. sürüyor toplamda.o kadar hızlı ki...aleti bir kaç kez yapıyorum sinyal çalıyorben b fit e daha önceden gitmiştim orası sıkılasmak ıcın ıyı bı merkez ama kılo vemrek ıcın degıl...cok gec yavas verıyorusn kıkloyu ama acayıp sıkılasıyosun ben 10 günde tum vucuttan 17 cm incelmıstım kılodan 1 kılo gıtmstı yanı sıklascksan iyi bir tercih ben mormal fitness center a yazılıcam spor salonuna bildiğin 2 saat çalışmayı düşünüyorum kosu bandı bısıklet kelebek mekık twister dumble vs vs dün kaçamak yaptım ilk kez zaten misafirim vardı gece gayette cevızlı muzlu muhallebı yedım cıkolata soslu ustelk ama cok canım cektıilk kaçamaktı banane
çok iyi bilirim o duyguyu ondan sonra bi telefon hiçbişey yomuş gibibizde burda dövündüğümüze yanıp kalırız :))) onlar iyi olsunlarda gerisi pek muhim değil şuan için.
allah kolaylık versin sana kuşum yoğun olunca daha bir hızlı geçiveriyor gün iyidir iş olması
bu arada dün düğün yeri için görüşmeye gittim kafama acayip yattı tam hayal ettiğim gibi biyer askerimlede konuştum babamları al götür onalrda görüşsün dedi. bakalım artık bundan sonrasına onlar karar vericek ben yapacağımı yaptım fiyatta indirimde yaptırdım bildiğin çingene pazarlığı yaptımsevgilim martta izine gelirse o halleder artık glince
anladim canim sagol :)
senin askerin nerede ve kisa donem mi?
Çok sağol canım benim çok teşekkür ederim hepiniz yanımdaydınız korktugumuz gibi çıkmadı rabbim zor durumda bırakmasın kimseyi
OOO çok sevindim canımcım Allahım tamamınada erdirsin inşallah olur orası indirimlerde yapılmış amançok begenmişsin negüzel rabbim gönlüne göre versin tatlım gerçekten kendimizi yıprattıgımızla kalıyoruz olsun iyi olsunlarda alıştık napalım bugün geçiçek böyle sabahtan başladı hareketlilik hiç içimden gelmesede ayak uyduruyorum napalım
Nehiiiirrr dedik sana bişey olmaz diyeÇok sevindim korktuğun gibi olmadı. Burcucum sanada hayırlı olsun diyorum Allah kolaylıklar versin
Günaydın arkadaşlar şafağımız 105
Çift hanelere son 6
PLakalara son 24
Mutlu sesler duyalım bugün inşallah
Askerimden haber geldi meğer o asker yüzünden çağırmamış komutan ah bu askerim ahnasıl anlamışsa olayı neyseki korktugumuz birşey olmadı çok şükür excelde dosya hazırla yarın akşama kadar cafenin giderleri gelen giden şu bu çok sevindim içim rahatladı resmen o çocukta gitsin daha bir rahatlıycam teşekkürler herkese ilgilendiginiz için canım yarenlerim benim
herkese günaydın kızlar..bugün çok zor uyudum neyse ki sabah duydum sesini yarimin..iyim dedi..bende rahatladm..dün ateşi 39.5 vurmuş..neyse sizler nasılsınız bakalım?
şanlıurfada canım kısa dönem senin askerin nerde?
Ben de bebişimi uyuttum,forumabakayım dedim.her fırsatta bakıp çıkıyorum.bağımlılık yaptı burası
Cnm hadi gelmiş geçmiş olsun.
Benim bugün 4.günüm ama parama acıdım doğrusu.3 tur istasyon çalışıyoruz.25 dk. sürüyor toplamda.o kadar hızlı ki...aleti bir kaç kez yapıyorum sinyal çalıyorbizim hocanın verdiği minder hareketleri çok zor,yapana kadar ölüyorum.hıphızlı yaptırıyor.hızlı olması zararlı bence,sakatlanma vs.olabilir.en güzeli sindire sindire yapmak.salona yazılmakla iyi yapmışsın.bende 1 ay devam edicem,kilo vermek istemiyorum zaten.sıkılaşmak gerek çooook acil.
Cnm hayırlı olsun şimdiden,ne güzel hazırlıklar birbir tamamlanıyor.tatlı telaş bunlar,bir nebze olsun kafanı dağıtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?