349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gunaydın canım.adına cok sevındım neysekı korktugun gıbı seyler olmamıs.:)
Çok sağol canım benim çok teşekkür ederim hepiniz yanımdaydınız korktugumuz gibi çıkmadı rabbim zor durumda bırakmasın kimseyi

OOO çok sevindim canımcım Allahım tamamınada erdirsin inşallah olur orası indirimlerde yapılmış aman çok begenmişsin negüzelrabbim gönlüne göre versin tatlımgerçekten kendimizi yıprattıgımızla kalıyoruz olsun iyi olsunlarda alıştık napalımbugün geçiçek böyle sabahtan başladı hareketlilik hiç içimden gelmesede ayak uyduruyorum napalım

Nehiiiirrr dedik sana bişey olmaz diye Çok sevindim korktuğun gibi olmadı. Burcucum sanada hayırlı olsun diyorum Allah kolaylıklar versin

Nehiiiirrr dedik sana bişey olmaz diye Çok sevindim korktuğun gibi olmadı. Burcucum sanada hayırlı olsun diyorum Allah kolaylıklar versin

Canım benim çok teşekkür ederim yanımda olugunuz için korktugumuz birşey çıkmadı yüregimi agzıma getirdi sağolsun paşa sonra konu o değilmiş dedi gelde ne yap bu koca bebege

askerinde nasıl anladıysa artık hepimizi meraklandırdı

İkimizi çagırmış sadece diyor birde ya nasıl o hale getirmişse anlayamadım kızamıyorumda orda korkuları var komutan çagırıyor diyince asker şikayet edicem seni demişya ona yormuş sanırım beyfendi ne diyim korkuyorlar birşey olur diye kıyamadım :78: normalde olsa böyle yemiştimde kafasını

gunaydin hatunlaarr :)
nasilsiniz bugunnn?safak panosu nsl yapiliyor diye sorulmus ogrenince banada soyler misiniizz

Cnm hadi gelmiş geçmiş olsun.

Benim bugün 4.günüm ama parama acıdım doğrusu.3 tur istasyon çalışıyoruz.25 dk. sürüyor toplamda.o kadar hızlı ki...aleti bir kaç kez yapıyorum sinyal çalıyor bizim hocanın verdiği minder hareketleri çok zor,yapana kadar ölüyorum.hıphızlı yaptırıyor.hızlı olması zararlı bence,sakatlanma vs.olabilir.en güzeli sindire sindire yapmak.salona yazılmakla iyi yapmışsın.bende 1 ay devam edicem,kilo vermek istemiyorum zaten.sıkılaşmak gerek çooook acil.

Cnm hayırlı olsun şimdiden,ne güzel hazırlıklar birbir tamamlanıyor.tatlı telaş bunlar,bir nebze olsun kafanı dağıtır.

herkese günaydın kızlar..bugün çok zor uyudum neyse ki sabah duydum sesini yarimin..iyim dedi..bende rahatladm..dün ateşi 39.5 vurmuş..neyse sizler nasılsınız bakalım?

saol iyi dileklerin için canım allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. işe ver kendini talım zaman nasıl geçicek anlamazsın bile

teşekkürler tatlım aslında para olsun yeterki herşey tıkır tıkır halloluyo valla :)) ama hep ekonomik olmak gerekiyor artık oyüzden araştırıyorum şimdilik

çok sevindim canım ya..neyse atlattınız bunu da..gözün aydın..

herkese günaydın kızlar..bugün çok zor uyudum neyse ki sabah duydum sesini yarimin..iyim dedi..bende rahatladm..dün ateşi 39.5 vurmuş..neyse sizler nasılsınız bakalım?

Ben de bebişimi uyuttum,forumabakayım dedim.her fırsatta bakıp çıkıyorum.bağımlılık yaptı burası

hoşgeldin pikolatacım

gerçekten çok güzel çokheycanlı duygular o masa süslemelerine falan hayran kaldım keşke aşkımda yanımda olsaydıda beraber bakabilseydik ama şimdilik sadece anlatabiliyorum ona gördüklerimi ah bi gelse göstericek okadar çok biriktiki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…