canım alakasız olacak ama bişey sorucam sana, erkek arkadaşına beni sormamasını söyledin dimi? bu konu benim için çok önemli, böyle kaçak takılmak hoşuma gitmiyo, sanırım artık forumda çok aktif olmicam, çünkü riske atıp tehlikeye giriyorum :s kusura bakma tekrar tekrar soruyorum ama benimki biraz manyaktır ondan soruyorum, sonra erkek arkadaşın iyi niyetle bişey söyler benimki kontrolü kaybedip kavga ederse ikisinin de askerliği uzar Allah korusun, sonra ufacık şey için iş büyümesin canım, olmicak şeyler değil...kizlaaaar acil yardiminiza ihtiyacim vaaar! 5 gun sonra askerim dagitim iznine geliyor.1 hafta kalcak.snra doguya gdcek ve bidaha ne zaman gelcek belli degil belkide hic izin kullanmicak seneye goruscez
carsi iznide yok ona orda.smdi izne geldiginde ona bir supriz yapmak istiyorum sizce ne yapmaliyiiim?bide ilk geldgm gece beraber kalalim sana sarilip uyumak istiyorum diyor.sizce ne yapmaliyim?bu arada 7 yillik iliskimiz suruyor..(masallah:))
canım alakasız olacak ama bişey sorucam sana, erkek arkadaşına beni sormamasını söyledin dimi? bu konu benim için çok önemli, böyle kaçak takılmak hoşuma gitmiyo, sanırım artık forumda çok aktif olmicam, çünkü riske atıp tehlikeye giriyorum :s kusura bakma tekrar tekrar soruyorum ama benimki biraz manyaktır ondan soruyorum, sonra erkek arkadaşın iyi niyetle bişey söyler benimki kontrolü kaybedip kavga ederse ikisinin de askerliği uzar Allah korusun, sonra ufacık şey için iş büyümesin canım, olmicak şeyler değil...
ah çok sağ ol canım, işte erkeklerin sağı solu belli olmuyo biliyosun... bir de askerlik eklenince daha da zorlaşıyor... bir de benimki askerde hayatında birinin olduğunu söylemiyor hani bu konuda çok hassas olduğu için bunu bile sakındı.canim sen hic ama hic merak etme.telini henuz acmadi ztn aksam attgm msjda iletilmedi daha.iletildgi gbi atcam.hem daha benimki bilecikte.korkma yavrum sen :)
biz burda onlar icin ve kendimizi tatmin etmek icin konusuyoruz ama iste asker pskljisi kizar tabi haklisin.icini ferah tut.gercekten bana guvenebilirsin..
ah çok sağ ol canım, işte erkeklerin sağı solu belli olmuyo biliyosun... bir de askerlik eklenince daha da zorlaşıyor... bir de benimki askerde hayatında birinin olduğunu söylemiyor hani bu konuda çok hassas olduğu için bunu bile sakındı.
süpriz için seveceği bir hediye alabilirsin, sevdiği yemeklerden yaparsın, mektup yazarsın, bunun gibi şeyler canım. ama son sorduğun birlikte özel vakit geçirme kısmı sizin bileceğiniz iş sonuçta 7 yıldır ilişkiyi yürüten sizsiniz, öyle bir konuda başkasının yorum yapması pek doğru olmaz diye düşünüyorum
yapın ya yorum yapın :) yanlış anlamam canım. bilmiyorum ne yapsam :/ hediye alsamda kullanamaz ki askerde ancak seneye :/
ufak bişi almak isterm aslnda askerde hep yanında taşıyablceği.ama içeri sokarlar mı blmem bde atılırsa çok üzülür.acemiliğe giderken ben ona bşy veremedim ama bana o verdi.tshirt ünü, dedesinin yadigar tespihini ve bikez hasta olmştu 1 ay önce izne gelmşti o zamanda künyesinin birini verdi. (çift künye taşıyorlar ya)
ama ben hiçbişi veremedim(
seninki askerde yüzükte takmıyordur o zmn nişanlısınız ya :)
yapın ya yorum yapın :) yanlış anlamam canım. bilmiyorum ne yapsam :/ hediye alsamda kullanamaz ki askerde ancak seneye :/
ufak bişi almak isterm aslnda askerde hep yanında taşıyablceği.ama içeri sokarlar mı blmem bde atılırsa çok üzülür.acemiliğe giderken ben ona bşy veremedim ama bana o verdi.tshirt ünü, dedesinin yadigar tespihini ve bikez hasta olmştu 1 ay önce izne gelmşti o zamanda künyesinin birini verdi. (çift künye taşıyorlar ya)
ama ben hiçbişi veremedim(
seninki askerde yüzükte takmıyordur o zmn nişanlısınız ya :)
Nehircimmm cok sevindimmm canimm hadi gozun aydinn:-D gecede yoktun merak ettkk
Burcucum hayirli olsun sanada allah gonlune gore versn kuzum
yok canım takmıyor :) ordayken benle de asker arkadaşı gibi konuşuyor
askerde giyebileceği şeylerden alabilirsin yeşil atlet gibi, yani içeri sokabilecekleri tek şey askerlikle alakalı olan şeyler maalesef... :/
canım sizin bileceğiniz iş ben gerçekten bişey diyemem o konularda
canım ben sevdiği yemekleri yaparım, askerde içeri sokabileceği şeylerden de alabilirsin, ekstra bişey yapmadım öyle bugüne kadar :) klasik şeylersizde süprizler nasıl olurdu peki? kendinden örnek ver bari canım yada çevrenden hiçbişi gelmio aklıma bulamıorum çatlıcam yaaa((
kizlaaaar acil yardiminiza ihtiyacim vaaar! 5 gun sonra askerim dagitim iznine geliyor.1 hafta kalcak.snra doguya gdcek ve bidaha ne zaman gelcek belli degil belkide hic izin kullanmicak seneye goruscez
carsi iznide yok ona orda.smdi izne geldiginde ona bir supriz yapmak istiyorum sizce ne yapmaliyiiim?bide ilk geldgm gece beraber kalalim sana sarilip uyumak istiyorum diyor.sizce ne yapmaliyim?bu arada 7 yillik iliskimiz suruyor..(masallah:))
canım benim şuanda dışarı çıkmam lazım, öpüyorum sizi, erkek arkadaşına mesaj yolladığında bana burdan yazarsan sevinirim, inan içime dert oldu ben hala o olaya taktım kafayı yicemcanım birde profil fotomu nasıl değiştircem we ifade nasıl göndercem? :) yardım et şu acemi kızancığaa :))
canım ben sevdiği yemekleri yaparım, askerde içeri sokabileceği şeylerden de alabilirsin, ekstra bişey yapmadım öyle bugüne kadar :) klasik şeyler
Allah kavstrsn cnım rabbim sabır versin hepimzebenimkide tuceli ovaciga gidcek 15 gun snra usta birligine canim.bizim uzun donem safak karanlik daha bize
396..
bunu daha önce yaşadıysanız yine uyuyabilirsiniz beraber bunda ne gibi bir sıkıntı varki ama bence bu tarz şeyler sizin mahreminiz olsun tatlım tamam burda birbirimizle dertleşiyoruz yardımlaşıyoruz sana alıcağın hediye konusunda herkes yardımcı olur ama bu tarz bir konuda emin ol herkes kendini geri çeker sayfayı en başından rasgele karıştır hiç böyle bir mevzuya girmedik. bence sende bunu özel tut en iyisini sen bilirsin ama bu bir tavsiye tatlım
Çok sağol canım benim rahatladım çok şükür hafta sonu gelsin daha iyi olucamCnm hadi gelmiş geçmiş olsun.
Benim bugün 4.günüm ama parama acıdım doğrusu.3 tur istasyon çalışıyoruz.25 dk. sürüyor toplamda.o kadar hızlı ki...aleti bir kaç kez yapıyorum sinyal çalıyorbizim hocanın verdiği minder hareketleri çok zor,yapana kadar ölüyorum.hıphızlı yaptırıyor.hızlı olması zararlı bence,sakatlanma vs.olabilir.en güzeli sindire sindire yapmak.salona yazılmakla iyi yapmışsın.bende 1 ay devam edicem,kilo vermek istemiyorum zaten.sıkılaşmak gerek çooook acil.
Cnm hayırlı olsun şimdiden,ne güzel hazırlıklar birbir tamamlanıyor.tatlı telaş bunlar,bir nebze olsun kafanı dağıtır.
Amin canım inşallah artık ayakkabının altına ismimi istiyorum şöyle kocamanından ZEYNEPsaol iyi dileklerin için canım allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. işe ver kendini talım zaman nasıl geçicek anlamazsın bile
teşekkürler tatlım aslında para olsun yeterki herşey tıkır tıkır halloluyo valla :)) ama hep ekonomik olmak gerekiyor artık oyüzden araştırıyorum şimdilik
Çok sağol kuzum Allahın izniyle atlattık bir sorun yok şimdilik rabbim hiçbirimize sıkıntı vermesinçok sevindim canım ya..neyse atlattınız bunu da..gözün aydın..
Nehircimmm cok sevindimmm canimm hadi gozun aydinn:-D gecede yoktun merak ettkk
Burcucum hayirli olsun sanada allah gonlune gore versn kuzum
Allah kavstrsn cnım rabbim sabır versin hepimze
Çok sağol canım benim rahatladım çok şükür hafta sonu gelsin daha iyi olucam
Amin canım inşallah artık ayakkabının altına ismimi istiyorum şöyle kocamanından ZEYNEP
Çok sağol kuzum Allahın izniyle atlattık bir sorun yok şimdilik rabbim hiçbirimize sıkıntı vermesin
Canım benim çok teşekkür ederim akşam gelmek istedim çok ama eve bir gittim ankaradan 2 dayım çocuklar falan bütün sülale bizde ben tabi şokyemegiyle agırlamasıyla derken kendimi zor yataga attım sabah nasıl kalktım bana sor :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?