ya ztn tmm demedim ben ona cnm.yanına alabileceği ne gibi alabilirim sence?
aaa bak simdi bu bi duyulursa sen yanarain kuzum ayakkabida yer kalmaz
aaa bak simdi bu bi duyulursa sen yanarain kuzum ayakkabida yer kalmazkimse duymamisken en silineninden birde bana yer ayirirsan coookkk makbule gecerr :-D
ayakkabımın tekini sırf burdaki arkadaşlara ayırırım ya sorun değilama ayak numaram 36 ona göre artık karınca duası gibi yazıveririz bizim gönlümüzde olduğu gibi ayakkabımızdada hepinize yer var kuzummm
Şöyle tam ortalarına ayarlayıp yazarsak silinirtamam canım sana söz olsun en çabuk silinen yere muhakkak yazıcam adınıumarım sende şahit olursun buna
Bi dakikaa biz hep nehir diyoruz nil diyoruz adin zeynep mi :-D ne dicez biz simdi sana :-D:-D
Şöyle tam ortalarına ayarlayıp yazarsak silinirinşallah rabbim güzel günlerimizi göstersin hepimize
Süpriz evet kuzum zeynebim bennehirnil isimlerini çok seviyorum kızım olursa inşallah nasipse nil koyucam hangisini istersen onu kullanabilirsinn canım hangisine alışıksan
kızlAR yardım edın dun esımle kavga ettık cezaya gıdıo dıskoya esım dun ardı bn cezaya gıdıyorumdedı sonra sabah esıme odemelı atmıstım arkadsına takmıs hatdını konustann 15 dk sonra msj gelmıs odemelı msjm sonra arkadası telefonuna hatdını tekrar takmıs bnm msjm da sılınmemıs arkadasıda ona glms msj ve bna tanımadgm nmum msj attı kımsn sabah odemlı atmsn dıeee bnde ozelden aradım esımın kuzenı sandım ve kımsn dedım oda senın kımsn senın num sonu susususu dglmı dedı bnde hyr sususu dedım oda aynı sey dedı esıde yanındayms we arkadasına wer bı telı dedı num duyunca bna bagrmyı basladı sen cezada oldugumnunbılıosun neden arıosun dedı bnde bn senın arkadsın num oldugunu ne blmm kuzenın falan sandım dedım aksamına aradı ceza glmıs kolu duvara faln vurmus cmları ındırmııssınırden ve yapamıoruz senınle geldıgımızde geregnı yapalık ayralılm ızne gelınce demek ıstedı bn sınır krızı gecırdım aradım bn bısıy yapmadım dedım evlılık cocouk oyuncagımı dedım aılesıyle kus zaten bnde kusum aılemle kalıorum sonra yumusadı bıraz soguk soguk senı sewıorum dedı bugun anneme cezada kaldıgı yerı aratdım ve gardıgana rıca etdık sesını duymak ıcın allah razı olsun adam kendı cebınden aratdırdı konustum bırazdaha ıyıdı ama samımı degl tm aksam 6 da arıcak napmam lazım esımı cok sewıorum nasıl aramı duzeltıcem akıl werın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlAR yardım edın dun esımle kavga ettık cezaya gıdıo dıskoya esım dun ardı bn cezaya gıdıyorumdedı sonra sabah esıme odemelı atmıstım arkadsına takmıs hatdını konustann 15 dk sonra msj gelmıs odemelı msjm sonra arkadası telefonuna hatdını tekrar takmıs bnm msjm da sılınmemıs arkadasıda ona glms msj ve bna tanımadgm nmum msj attı kımsn sabah odemlı atmsn dıeee bnde ozelden aradım esımın kuzenı sandım ve kımsn dedım oda senın kımsn senın num sonu susususu dglmı dedı bnde hyr sususu dedım oda aynı sey dedı esıde yanındayms we arkadasına wer bı telı dedı num duyunca bna bagrmyı basladı sen cezada oldugumnunbılıosun neden arıosun dedı bnde bn senın arkadsın num oldugunu ne blmm kuzenın falan sandım dedım aksamına aradı ceza glmıs kolu duvara faln vurmus cmları ındırmııssınırden ve yapamıoruz senınle geldıgımızde geregnı yapalık ayralılm ızne gelınce demek ıstedı bn sınır krızı gecırdım aradım bn bısıy yapmadım dedım evlılık cocouk oyuncagımı dedım aılesıyle kus zaten bnde kusum aılemle kalıorum sonra yumusadı bıraz soguk soguk senı sewıorum dedı bugun anneme cezada kaldıgı yerı aratdım ve gardıgana rıca etdık sesını duymak ıcın allah razı olsun adam kendı cebınden aratdırdı konustum bırazdaha ıyıdı ama samımı degl tm aksam 6 da arıcak napmam lazım esımı cok sewıorum nasıl aramı duzeltıcem akıl werın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oyhhhh uyandım valla bu cevaptan sonraayakkabımın tekini sırf burdaki arkadaşlara ayırırım ya sorun değilama ayak numaram 36 ona göre artık karınca duası gibi yazıveririz bizim gönlümüzde olduğu gibi ayakkabımızdada hepinize yer var kuzummm
bilemedim valla ne desemŞöyle tam ortalarına ayarlayıp yazarsak silinirinşallah rabbim güzel günlerimizi göstersin hepimize
Süpriz evet kuzum zeynebim bennehirnil isimlerini çok seviyorum kızım olursa inşallah nasipse nil koyucam hangisini istersen onu kullanabilirsinn canım hangisine alışıksan
Canım eşin nerde askerlik yapıyor bilmiyorum ama inan psikolojileri iyi değil ortalarda oldukları için bitmiyecekmiş gibi geliyor askerlerimize gergin ve sinirliler bu yüzden sende merak etmişsin aramışsın normal bir durum ama erkeklerin gözünden bakıldıgında neden akıl edemedin oluyor işte tatlım sıkma canını kendini üzme sonra arayı düzeltmişsiniz olur böyle yanlış anlaşılmalar birdahaki aradıgında yumuşak bir dille tekrar konuşursun yanına gidebiliyorsan daha iyi olur çözülecektir askerinde birşey olmadıgını anlayıp düzelecektir canım sen konuştukça düzelticeksindir zaten bunun dışında bir sorun yoksa tabiki ben bu anlatıklarına göre böyle düşündüm.
oyhhhh uyandım valla bu cevaptan sonra
bilemedim valla ne desembende kendimi gizleyim çabasından mıdır nedir bilmiyorum en bulunmaz nicki koydum kendime sonra feyste burda 50 kere kendimi açık ettim ciddi çelişkiler yarattım inşallah bi tanıdık akrabaya denk gelmem
canlarımmm ikinize de mesaj atıcam şimdi
Hangisini istersen tatlım farketmez benim içinbulamazlar bulsalarda nolucak asker yolu bekliyoruz
sakın beni yanlış anlama seni yargılamıyorum istediğini yaşıyabilirsin sevdiğinle o tamamen senin takdirine kalmış ama sadece özeliniz size özel kalsın diyorum
bir mendile ikinizin baş harflerini işliyebilirsin üzerinede kokunu sık yanına rahatça götürebilir hiç olmazsa. burdan bir arkadaş vermişti bu fikri benim aklıma yattı
canım benim şuanda dışarı çıkmam lazım, öpüyorum sizi, erkek arkadaşına mesaj yolladığında bana burdan yazarsan sevinirim, inan içime dert oldu ben hala o olaya taktım kafayı yicem
baska sorunumuz yokk ama ıster ıstemezkafası karısık askerde oldugu ıcın bıde cezada arıyınca nasıl konusımmm ne demen lazım calısıorum esyalarımız yoktu esya aldım taksıdını oduyorum elımden glnı yapıom ama ılk defa bna bole bısıy dedı ne demem lazımmm burADA ESIM AGRIDA ASKERRR
Tabikide sokulabilir neden sokamasınpeki iceri sokabilir dimi o mendili sorunsuz sekilde?cok sagol canim ya :)
canim gorustum askerimle acti teli.soyledm.tmm mrk etmeyn soylemem ya ndn solim dedi.ama anlattiklarini ona anlattim onunda ici rahatladi.bunlari duydukca daha rahatliorm dedi kiyamam ben ona :)
sen yne bildiklerini anlat kimliksiz olarak bildircem ben ona.nereli bde seninki adi ne?orda gorsede caktirmaz en azndan icinden buyms demekki der :) sende kimliginle ilgli bsy demedin bana ama ben merak ettim seni ozel msjdan yazsana bana.kuzum korkmaaa ona bakarsan benimkide gec girmemi istemio nete aksam bende burdaydm szn icn bayaa
Sen eşini herkesten iyi tanırsın biz ne söylesek boş kalıcak eşinin nasıl gönlü alınır ne denir bilirsin canım yani konuştukçada düzelir ağrının koşullarıda agır olabilir ona göre yaklaşımında önemli zor dönemden geçiyorlar rabbim herkesin yardımcısı olsun
Tabikide sokulabilir neden sokamasın
Kimse kimsenin kimliğini bilmek ögrenmek zorunda değil canım bence bazı şeyler özel kalmalı burda dertleşiyor sadece aile kütügümüzü çıkarmıycaz yahu
canim gorustum askerimle acti teli.soyledm.tmm mrk etmeyn soylemem ya ndn solim dedi.ama anlattiklarini ona anlattim onunda ici rahatladi.bunlari duydukca daha rahatliorm dedi kiyamam ben ona :)
sen yne bildiklerini anlat kimliksiz olarak bildircem ben ona.nereli bde seninki adi ne?orda gorsede caktirmaz en azndan icinden buyms demekki der :) sende kimliginle ilgli bsy demedin bana ama ben merak ettim seni ozel msjdan yazsana bana.kuzum korkmaaa ona bakarsan benimkide gec girmemi istemio nete aksam bende burdaydm szn icn bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?