oyhhhh uyandım valla bu cevaptan sonra
bilemedim valla ne desembende kendimi gizleyim çabasından mıdır nedir bilmiyorum en bulunmaz nicki koydum kendime sonra feyste burda 50 kere kendimi açık ettim ciddi çelişkiler yarattım inşallah bi tanıdık, akrabaya falan denk gelmem
Canım ben açıklamamı yaparım güveniyorsa zaten inanır ilk başta sinirlenir sonra konuştukça düzeliriz birdaha böyle yapma diye uyarır bende dinlerim sorun kapanır çokta bartılmaz böyle diye düşünüyorum eşin sinirliyse sakinleşince yumuşar tekrar söylersin halledilmiycek birşey değil canını sıkmaınsallah allahım korusun tum askerlerı bızım 300 gunumuz war daha cok ozledım ızne geldı bır ay once ama sımdı hava degısımı almak ıcın ugrasıo cok zor ewlıyken gıtmek askere cnm beynım durdu napcagımı blmıomm tbkı ama askerde burda olsa alırım gonlunu ama cok uzak askerde bıde elı kolu baglı nasıl bır acıklama yaapım sızce sız aynı durumda olsanız napardınız
iyide konustugum insanin adini bilmek isterim sahsen.kimliginizi bilsemde tanimam ki hicbirininizi :)
ben de çok açık verdim canım, o yüzden biraz ortalardan kaybolcam, merak eden olursa, kamuflaja ihtiyacım var... :)
Leydim sana mail attımoyhh kuzumm nereye gidiceksinnn bizi bırakmaaa
ayakkabımın tekini sırf burdaki arkadaşlara ayırırım ya sorun değilama ayak numaram 36 ona göre artık karınca duası gibi yazıveririz bizim gönlümüzde olduğu gibi ayakkabımızdada hepinize yer var kuzummm
ehh işte msj attım kuzum sana bi bakarsan sevinirimBen geldiiiiiiimmmm nereye gitmiş benim kuzu ya, nasılsınız kızlarr? bugün benim için çok yorucu birgündü, inanılmaz yoruldum yürümekten.. umarım hepinizin keyifleri iyidir sevgili yarenler Eki Görüntüle 621486
Şöyle tam ortalarına ayarlayıp yazarsak silinirinşallah rabbim güzel günlerimizi göstersin hepimize
Süpriz evet kuzum zeynebim bennehirnil isimlerini çok seviyorum kızım olursa inşallah nasipse nil koyucam hangisini istersen onu kullanabilirsinn canım hangisine alışıksan
ehh işte msj attım kuzum sana bi bakarsan sevinirimpeki sen ne yaptın canım tez hazırlıkları ne alemde?
hmm hadi hayırlısı allah kolaylık versin canım yüksek lisans tezi mitamam canım baıyorum şimdi, valla mülakat yapıcam hoca bir türlü başlatmıyo :) zaten ayrı sinirliyim o konuda, pazartesi görüşücez hocayla bakalım ne dicek canım bilmiyorum henüz :/ uzatıyo
Ben geldiiiiiiimmmm nereye gitmiş benim kuzu ya, nasılsınız kızlarr? bugün benim için çok yorucu birgündü, inanılmaz yoruldum yürümekten.. umarım hepinizin keyifleri iyidir sevgili yarenler Eki Görüntüle 621486
ah canımm ben de merak ediyordum tüm gün nerelerde bu kız diye :) ya çok tuhaf bişey oldu, sevdiğim tam yerime yerleştim her şey tamam derken komutan aranızdan kura ile 2 kişiyi il'e geri yollicam demiş, orda ihtiyaçları varmış, ve bu talihli mi desem talihsizler mi desem aralarında askerim de var :sss yine toplanıp geri dönecek hayır madem böyle yapacaksın niye adamları baştan düzgün dağıtmıyosun? insanlar ortamına her şeye alışıyo sonra 1 dk 1dkyı tutmuyo :sss neyse bunda da vardır bi hayır diyorum... boşuna demiyorlar demek ki mantık aramayın diye(
aynen canım ben başta sinir oldum ama askerim sevinmiş ya, onun sesi iyi gelince ben ne diyebilirim ki... eh orayı da görmüş oldu, şimdi ne zaman gönderirlerse o zamanı beklicek yineaaa kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki ne yapacakları hiç belli olmuyor bakk
hmm hadi hayırlısı allah kolaylık versin canım yüksek lisans tezi mi
canım kesin kendisinin paylaştığına emin misin? belki arkadaşı falan girmiştir?Kızlar sinirden kafayı yemek uzereyım. benımkı beyefendı 7 saat once faacebookta fotografını paylasıyor bu da demek oluyo kı facebooka gırmıs ama bana haber vermıyoo tamam bugun tum gun egıtımdeydım bılıyodu ama bu haksızlık neden haber vermıyooo nedennn :s belkı onu gorebılırdım bı sekılde
ah canımm ben de merak ediyordum tüm gün nerelerde bu kız diye :) ya çok tuhaf bişey oldu, sevdiğim tam yerime yerleştim her şey tamam derken komutan aranızdan kura ile 2 kişiyi il'e geri yollicam demiş, orda ihtiyaçları varmış, ve bu talihli mi desem talihsizler mi desem aralarında askerim de var :sss yine toplanıp geri dönecek hayır madem böyle yapacaksın niye adamları baştan düzgün dağıtmıyosun? insanlar ortamına her şeye alışıyo sonra 1 dk 1dkyı tutmuyo :sss neyse bunda da vardır bi hayır diyorum... boşuna demiyorlar demek ki mantık aramayın diye(
canım kesin kendisinin paylaştığına emin misin? belki arkadaşı falan girmiştir?
cepten girmiş olabilir mi canım :) ne kadar iyimserim dimiyok anam yorumlasmıs bıle bırılerıyle goruyon dımı erkek mılletı bız burda askerlık yapalım benımkı nette fink atsın banada soylemesın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?