349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de çok açık verdim canım, o yüzden biraz ortalardan kaybolcam, merak eden olursa, kamuflaja ihtiyacım var... :)

Canım ben açıklamamı yaparım güveniyorsa zaten inanır ilk başta sinirlenir sonra konuştukça düzeliriz birdaha böyle yapma diye uyarır bende dinlerim sorun kapanır çokta bartılmaz böyle diye düşünüyorum eşin sinirliyse sakinleşince yumuşar tekrar söylersin halledilmiycek birşey değil canını sıkma
iyide konustugum insanin adini bilmek isterim sahsen.kimliginizi bilsemde tanimam ki hicbirininizi :)

Bir insanı tanıyamıycaksan kimliğini bilmenin ögrenmenin anlamı yokturki canım sen ayşe olsan ne farkeder fatma olsan ne farkeder burda konuştugum bir arkadaşsın

Ben geldiiiiiiimmmm nereye gitmiş benim kuzu ya, nasılsınız kızlarr? bugün benim için çok yorucu birgündü, inanılmaz yoruldum yürümekten.. umarım hepinizin keyifleri iyidir sevgili yarenler Eki Görüntüle 621486

ehh işte msj attım kuzum sana bi bakarsan sevinirim peki sen ne yaptın canım tez hazırlıkları ne alemde?

hiho ben geçen ay kuzenimin eşinin ayakkabısının altına yazdırdım iki kişinin yani benle diğer kuzenin ismi silinmiş düğün sonunda baktıkta Eki Görüntüle 621492 burcuuuu senden de bekliyoruuuum Eki Görüntüle 621493

ehh işte msj attım kuzum sana bi bakarsan sevinirim peki sen ne yaptın canım tez hazırlıkları ne alemde?

tamam canım baıyorum şimdi, valla mülakat yapıcam hoca bir türlü başlatmıyo :) zaten ayrı sinirliyim o konuda, pazartesi görüşücez hocayla bakalım ne dicek canım bilmiyorum henüz :/ uzatıyo

kaldığım yerden okuyım dedim okuyamadım kızlar ne kadar çok yazmışsınızz :) nişanlımı bugün göz kontrolüne götürmüşler bütün gün dışardaydı bol bol konuştuk çok mutluyum :) yarın sonunda usta birliğine gidicekler..
umarım siz de güzel bir gün geçirmişsinizdir

tamam canım baıyorum şimdi, valla mülakat yapıcam hoca bir türlü başlatmıyo :) zaten ayrı sinirliyim o konuda, pazartesi görüşücez hocayla bakalım ne dicek canım bilmiyorum henüz :/ uzatıyo
hmm hadi hayırlısı allah kolaylık versin canım yüksek lisans tezi mi

ah canımm ben de merak ediyordum tüm gün nerelerde bu kız diye :) ya çok tuhaf bişey oldu, sevdiğim tam yerime yerleştim her şey tamam derken komutan aranızdan kura ile 2 kişiyi il'e geri yollicam demiş, orda ihtiyaçları varmış, ve bu talihli mi desem talihsizler mi desem aralarında askerim de var :sss yine toplanıp geri dönecek hayır madem böyle yapacaksın niye adamları baştan düzgün dağıtmıyosun? insanlar ortamına her şeye alışıyo sonra 1 dk 1dkyı tutmuyo :sss neyse bunda da vardır bi hayır diyorum... boşuna demiyorlar demek ki mantık aramayın diye (

Kızlar sinirden kafayı yemek uzereyım. benımkı beyefendı 7 saat once faacebookta fotografını paylasıyor bu da demek oluyo kı facebooka gırmıs ama bana haber vermıyoo tamam bugun tum gun egıtımdeydım bılıyodu ama bu haksızlık neden haber vermıyooo nedennn :s belkı onu gorebılırdım bı sekılde

aaa kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki ne yapacakları hiç belli olmuyor bakk

aaa kuzum hayırlısı böyleymiş demek ki ne yapacakları hiç belli olmuyor bakk
aynen canım ben başta sinir oldum ama askerim sevinmiş ya, onun sesi iyi gelince ben ne diyebilirim ki... eh orayı da görmüş oldu, şimdi ne zaman gönderirlerse o zamanı beklicek yine ay ben artık takip edemiyorum ya hepsi için en hayırlısı olsun ne diyelim...
tam da kendime bir tertip bulmuştum, hevesim kursağımda kaldı yani

Son düzenleme:
canım kesin kendisinin paylaştığına emin misin? belki arkadaşı falan girmiştir?

ooo ee bu çok iyi bi haber canım, çok iyi olmuş bencee, keşke bizimde öyle bişi olsa ya ama çok sevindim herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…