349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

belki arkadasinin cebinden fln girmistir cnm kendi teli nete girmiosa.bnmkide bi kez ole girmsti arkdsinin cebinden ayni sekilde bende ole gordm we bozulmustm :) evham yapmaya sorun cikarmaya degmez cnm :) ama yinede sor nerden girdin die..

belki arkadasinin cebinden fln girmistir cnm kendi teli nete girmiosa.bnmkide bi kez ole girmsti arkdsinin cebinden ayni sekilde bende ole gordm we bozulmustm :) evham yapmaya sorun cikarmaya degmez cnm :) ama yinede sor nerden girdin die..

esımle konustum bıraz daha ıyı aramız cezam bıtdıkten sonra uzun uzun konusuruz dedı dıkkat kendıne senı sewıorum dedı duzeldıoo aramızz ıns daha ıyı olurrrr

hadi ya.tunceli merkezde mi bitircek askerliğini?bir daha dönmicek mi ovacığa?

slm kızlar bende bı bakıyım dedim asayiş berkemalmi diye bu akşam :)) hepiniz çok tatlısınız yüzümü güldüren nekadarda çok yorum oldu bu akşam :)) sizleri seviyorum

hepinizin adını yazıcam söz olsun size ben not aldım bu akşam kk ya grubuna ayırıcam bir ayakkabıyı

esımle konustum bıraz daha ıyı aramız cezam bıtdıkten sonra uzun uzun konusuruz dedı dıkkat kendıne senı sewıorum dedı duzeldıoo aramızz ıns daha ıyı olurrrr

ıkı tane fotografını paylasmıs cep telefonu yokkı carsı ıznı bıle yokkı nerden bulduysa neti :) yok gırmesene karısmıyorumda yanı ınsan bı der gel gorıyım hee ıyı acıdan dusunursem egıtımdeydım butun gun o gel desede gıremezdım nete ama olsun soyleyeydı ıyı olurdu bugunde aramadı hele bı arasın ben boyle bır kırgıın bı uzguun davranayımda bı vıcdan yapsın :)

hayırlısı böyleymiş kuzum yaa boşver :) hepimiz tertipiz ama deme öyle :) tunceliden başka birini buluruz belki
evet canım yüksek lisans tezi, amin bakalım bitsin de yoksa ben biticem
oyhh maşallahhh darısı başımıza bunu da ben söylüyorum ya neyse
iyi akşamlar herkese ..
iyi akşamlar canım hoşgeldin :)

deme kız yazık çocuğa :) nerde görev yapıyor cnm ve görevi ne? tel kullanan yok muymuş ya içerden ayarlasa ya bitane

Ayy inanmıyorum yaa bu askerlik harbiden sabır işi ama inş daha iyi olur merkez sizin içinn canım orassı daha rahattır umarım.

deme kız yazık çocuğa :) nerde görev yapıyor cnm ve görevi ne? tel kullanan yok muymuş ya içerden ayarlasa ya bitane

anam dıyarbakırda :) bı tane dıs hatlardanmı dedı oyle bı cocukta vardı tel o zaman sık gorusuyduk sonra o cocuk gıttı tel satan yokmus kullanda. bıde cezasından falan korkuyo zaten aradıgı da bı ben bı de anası ıdare edıyo hıc rıske gırmıyım dıe..

iyi akşamlar canım hoşgeldin :)

Hoşbulduk canım tşkler nasılsınızz efenimmm [/QUOTE]
valla canım sevdiğimin doğumgününe site açıyım diyordum arkadaşlarının kutlayacağı onunla kafayı bozdum ve hiç istediğim gibi olmadı hani millet feysine yazsada aynı şey ne yapsam bilemedim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…