inşallah canım, ya ben de sevinmedim desem yalan olur, şanssızdır ama burda şansı sonradan da olsa güldüooo ee bu çok iyi bi haber canım, çok iyi olmuş bencee, keşke bizimde öyle bişi olsa ya ama çok sevindimherşeyin hayırlısı olsun
canım çok sevindim sizi bi nebze de olsa rahatlatabildiysem :) bunları öğrenene kadar insan çok çekiyor, kafasında çok soru işareti oluyor... canım inan dün gece ne biliyosam ne duyduysam hepsini paylaştım seninle, elimden geldiği kadar. tek isteğim herkesin içi rahat olsun, kızlar askerlerini içleri rahat gönül ferahlığıyla beklesin güzel güzel. kimse kendini yiyip bitirmesin...
canım biz bu kimlik meseleleri yüzünden facebook vs ne varsa kapadık, dediğim gibi benimkinin bu konudaki görüşleri şakaya gelmez. bir de bugün görümcem ağzımı aradı, ben galiba yerini yaza yaza bazı şeyleri söyleye söyleye kendimi ele vermeye başladım, o yüzden artık eskisi kadar aktif olamicam sayfada. onun ablası da bu sayfayı çok takip ediyor, hani şuan belki sizin için büyük bir mesele gibi gözükmeyebilir ama bizim için çok büyük kavga sebebi bu tür şeyler, nihayetinde ona yalan da söyleyemem, anlayışla karşılamanı rica ediyorum canım... bizde böyle sıkı yönetim var, kusura bakma olur mu? sırf sana özel değil bu durum, herkesle böyleyim...
Ben geldiiiiiiimmmm nereye gitmiş benim kuzu ya, nasılsınız kızlarr? bugün benim için çok yorucu birgündü, inanılmaz yoruldum yürümekten.. umarım hepinizin keyifleri iyidir sevgili yarenler Eki Görüntüle 621486
Kızlar sinirden kafayı yemek uzereyım. benımkı beyefendı 7 saat once faacebookta fotografını paylasıyor bu da demek oluyo kı facebooka gırmıs ama bana haber vermıyoo tamam bugun tum gun egıtımdeydım bılıyodu ama bu haksızlık neden haber vermıyooo nedennn :s belkı onu gorebılırdım bı sekılde
belki arkadasinin cebinden fln girmistir cnm kendi teli nete girmiosa.bnmkide bi kez ole girmsti arkdsinin cebinden ayni sekilde bende ole gordm we bozulmustm :) evham yapmaya sorun cikarmaya degmez cnm :) ama yinede sor nerden girdin die..
ah canımm ben de merak ediyordum tüm gün nerelerde bu kız diye :) ya çok tuhaf bişey oldu, sevdiğim tam yerime yerleştim her şey tamam derken komutan aranızdan kura ile 2 kişiyi il'e geri yollicam demiş, orda ihtiyaçları varmış, ve bu talihli mi desem talihsizler mi desem aralarında askerim de var :sss yine toplanıp geri dönecek hayır madem böyle yapacaksın niye adamları baştan düzgün dağıtmıyosun? insanlar ortamına her şeye alışıyo sonra 1 dk 1dkyı tutmuyo :sss neyse bunda da vardır bi hayır diyorum... boşuna demiyorlar demek ki mantık aramayın diye(
esımle konustum bıraz daha ıyı aramız cezam bıtdıkten sonra uzun uzun konusuruz dedı dıkkat kendıne senı sewıorum dedı duzeldıoo aramızz ıns daha ıyı olurrrr
cepten girmiş olabilir mi canım :) ne kadar iyimserim dimi
belki arkadasinin cebinden fln girmistir cnm kendi teli nete girmiosa.bnmkide bi kez ole girmsti arkdsinin cebinden ayni sekilde bende ole gordm we bozulmustm :) evham yapmaya sorun cikarmaya degmez cnm :) ama yinede sor nerden girdin die..
aynen canım ben başta sinir oldum ama askerim sevinmiş ya, onun sesi iyi gelince ben ne diyebilirim ki... eh orayı da görmüş oldu, şimdi ne zaman gönderirlerse o zamanı beklicek yineay ben artık takip edemiyorum ya hepsi için en hayırlısı olsun ne diyelim...
tam da kendime bir tertip bulmuştum, hevesim kursağımda kaldı yani
oyhh maşallahhh darısı başımızaevet canım yüksek lisans tezi, amin bakalım bitsin de yoksa ben biticem
iyi akşamlar canım hoşgeldin :)iyi akşamlar herkese ..
neden ceza almştı cnm eşin? ne cezası aldı ki :/
ıkı tane fotografını paylasmıs cep telefonu yokkı carsı ıznı bıle yokkı nerden bulduysa neti :) yok gırmesene karısmıyorumda yanı ınsan bı der gel gorıyım hee ıyı acıdan dusunursem egıtımdeydım butun gun o gel desede gıremezdım nete ama olsun soyleyeydı ıyı olurdu bugunde aramadı hele bı arasın ben boyle bır kırgıın bı uzguun davranayımda bı vıcdan yapsın :)
ah canımm ben de merak ediyordum tüm gün nerelerde bu kız diye :) ya çok tuhaf bişey oldu, sevdiğim tam yerime yerleştim her şey tamam derken komutan aranızdan kura ile 2 kişiyi il'e geri yollicam demiş, orda ihtiyaçları varmış, ve bu talihli mi desem talihsizler mi desem aralarında askerim de var :sss yine toplanıp geri dönecek hayır madem böyle yapacaksın niye adamları baştan düzgün dağıtmıyosun? insanlar ortamına her şeye alışıyo sonra 1 dk 1dkyı tutmuyo :sss neyse bunda da vardır bi hayır diyorum... boşuna demiyorlar demek ki mantık aramayın diye(
anammm ne ceza aldı ya :/ kız sabırlı olsn biraz uzamasın askerliği :S[/Qbır hafta dısko cezası aldı esım bıde komutan mahkemye werdı ıns bısıy olmaz psıklojısı cok bozuk o yuzden tbkı bnmde zaten kavga etmıstık aramızda lımonı gıbıı
anammm ne ceza aldı ya :/ kız sabırlı olsn biraz uzamasın askerliği :S[/Qbır hafta dısko cezası aldı esım bıde komutan mahkemye werdı ıns bısıy olmaz psıklojısı cok bozuk o yuzden tbkı bnmde zaten kavga etmıstık aramızda lımonı gıbıı
aaa ciddi msin. canım onun en çok senin desteğine ihtiyacı var.bu durumda biz kızlar hep alttan alcaz çok büyük bşi olmadğı sürece tabi. ne sorun oldu aranzda blmyrm ama saçma bşyse uzatma derim cnm anladğm kadaryla o bayaa zor durumdaallah yardımcınız olsun ve sabır versin..
deme kız yazık çocuğa :) nerde görev yapıyor cnm ve görevi ne? tel kullanan yok muymuş ya içerden ayarlasa ya bitane
iyi akşamlar canım hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?