anam dıyarbakırda :) bı tane dıs hatlardanmı dedı oyle bı cocukta vardı tel o zaman sık gorusuyduk sonra o cocuk gıttı tel satan yokmus kullanda. bıde cezasından falan korkuyo zaten aradıgı da bı ben bı de anası ıdare edıyo hıc rıske gırmıyım dıe..
valla artık hiçbişeye net cevap veremiyorum canım, gezmeye alıştı nasılsa, belki bütün ilçeleri gezerhadi ya.tunceli merkezde mi bitircek askerliğini?bir daha dönmicek mi ovacığa?
canım beni de yaz beni de yaz, ben çok yer kaplamam bi P harfi koysan yeter sembol olarakslm kızlar bende bı bakıyım dedim asayiş berkemalmi diye bu akşam :)) hepiniz çok tatlısınız yüzümü güldüren nekadarda çok yorum oldu bu akşam :)) sizleri seviyorum
hepinizin adını yazıcam söz olsun size ben not aldım bu akşam kk ya grubuna ayırıcam bir ayakkabıyı
iyi akşamlar canım, ne var ne yokiyi akşamlar herkese ..
Ayy inanmıyorum yaa bu askerlik harbiden sabır işi ama inş daha iyi olur merkez sizin içinn canım orassı daha rahattır umarım.
valla canım sevdiğimin doğumgününe site açıyım diyordum arkadaşlarının kutlayacağı onunla kafayı bozdum ve hiç istediğim gibi olmadı hani millet feysine yazsada aynı şey ne yapsam bilemedim sen nasılsın?[/QUOTE]Hoşbulduk canım tşkler nasılsınızz efenimmm
anladım cnm. kısa dönem mi? olsn ya iyi olsunda ankesörlüdende idare edilir
valla canım sevdiğimin doğumgününe site açıyım diyordum arkadaşlarının kutlayacağı onunla kafayı bozdum ve hiç istediğim gibi olmadı hani millet feysine yazsada aynı şey ne yapsam bilemedim sen nasılsın?
İyim canım bende aşkımla msjlaşıyom benim aşkımında 12 ocakdı dogum gunu bende hiçbişey yapamadım hiçbi istedigim olmadı herşeyde vardır bi hayır dedik onlar iyi olsunda seneye kutlarız seneye parti yapcam zaten ona :) site açmakda güzel bişey ama nasıl yapıcaksın onu domain aldınmı yada hazırda varmı
Beren Saat'in dizisini izleyip geldim kızlar, ama bu bölüm çok saçmaydı o yüzden kanald'ye mail attımçocuk telefonunu kaybediyo evden çaldırmak aklına gelmiyo, ne saçma! ayrıca telefonla birini arayacak madem, ev telefonundan veya yanındaki kişilerden arasın, ay neyse, başka izleyen var mı ki?
Beren Saat'in dizisini izleyip geldim kızlar, ama bu bölüm çok saçmaydı o yüzden kanald'ye mail attımçocuk telefonunu kaybediyo evden çaldırmak aklına gelmiyo, ne saçma! ayrıca telefonla birini arayacak madem, ev telefonundan veya yanındaki kişilerden arasın, ay neyse, başka izleyen var mı ki?
gerçekten role giriyor, bakınca gerçekten o kişi sanıyorsun, aşkı memnuda da çok iyiydibende izledim geldim bu kadının rol yeteneğine hastayım ya
ayy aynen bu sezon huzur sokağına başladım bıraktım, kayıp şehir sıkıcılaştı, eh bi yalan dünya güldürüyor gibi bir şey, intikamdan umudum vardı bu bölüm ona da sinir oldumBenide daralttı o dizi bu bölümü bende begenmedim ama kadın rezil oldu o güzeldi :) dizilerinde tadı kaçtııı artıkınnnnn
ayy aynen bu sezon huzur sokağına başladım bıraktım, kayıp şehir sıkıcılaştı, eh bi yalan dünya güldürüyor gibi bir şey, intikamdan umudum vardı bu bölüm ona da sinir oldum
yaa aynen canım, ben eşim bilirin de sadece topuklu ayakkabılarını izliyorum, beni o da sıktıeskiden kaçırmadan izlediğim diziler vardı aşkı memnu gibi şimdi hepsi tırt :) tek takip ettiğim program ben bilmem eşim bilir :)
yaa aynen canım, ben eşim bilirin de sadece topuklu ayakkabılarını izliyorum, beni o da sıktı
ayy aynen bu sezon huzur sokağına başladım bıraktım, kayıp şehir sıkıcılaştı, eh bi yalan dünya güldürüyor gibi bir şey, intikamdan umudum vardı bu bölüm ona da sinir oldum
yok bi o sıkmıyor beni bu aralar nişanlım gelince ona katılmayı çok istiyoruzz :) geçen bizim arkadaşlar yarıştı arabayı alıp geldiler :)
aa Allah bağışlasınBen hiç takip edemiyorum ya dizileri küçük bi yegenim var saolsun akşama kadar çizgifilm izliyo uyuyana kadar tv ona çalışıyo arada evine gidiyoda kumandayı elime alıyorum :)
yaa aynen canım, ben eşim bilirin de sadece topuklu ayakkabılarını izliyorum, beni o da sıktı
çok haklısın, kadınların eşlerine saygı duymadıklarını gördüm ben de çoğu zaman orada, adamı yerin dibine sokuyo, adam da gidiyo arabanın arkasına saklanıyoO yarışmayı bende seviyodum bitane kadın saçma sapan kelimeler söylemişti eşina hatırlıyomusunuz bilmiyorum ondan sonra izlemedim bizim insanımız gerçekten çok tuhaf hırsla ahlakı bile birbirine karıştırıyo
ee şeeyyy canım spor yapıyorum, o kesin de diyeti bilmiyorum yapıp yapmama arasında gidip geliyorum galibaOoO Kurabiyemi aman diyetmi yapıyodun ki boşver ya tadına bakmadan olurmu göz hakkı :) bende bugün izinliydim yegenime yaş pasta yaptım her hafta izinli günümde dogum günü yapıyoruz cocuga çok yaşlandı askere göndercem onu eniştesiyle yapsın gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?