349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anladım cnm. kısa dönem mi? olsn ya iyi olsunda ankesörlüdende idare edilir

hadi ya.tunceli merkezde mi bitircek askerliğini?bir daha dönmicek mi ovacığa?
valla artık hiçbişeye net cevap veremiyorum canım, gezmeye alıştı nasılsa, belki bütün ilçeleri gezer Allahtan hayırlısı ola inşallah... şaka bir yana, şimdilik orda olacak canım,
neyse ben dizime dönüyorum, reklamlarda gelirim

canım beni de yaz beni de yaz, ben çok yer kaplamam bi P harfi koysan yeter sembol olarak

iyi akşamlar herkese ..
iyi akşamlar canım, ne var ne yok

Ayy inanmıyorum yaa bu askerlik harbiden sabır işi ama inş daha iyi olur merkez sizin içinn canım orassı daha rahattır umarım.

sağ olasın canım inşallah, onlar taşımaya üşenmiyorsa bizimki de gitmeye üşenmesin artık, nasılsa alıştı gezmeye ben de 3,5 ay aynı yerde izinsiz sıkılır diyordum beyimizi bir nevi gezdiriyorlar

Hoşbulduk canım tşkler nasılsınızz efenimmm
valla canım sevdiğimin doğumgününe site açıyım diyordum arkadaşlarının kutlayacağı onunla kafayı bozdum ve hiç istediğim gibi olmadı hani millet feysine yazsada aynı şey ne yapsam bilemedim sen nasılsın?[/QUOTE]

İyim canım bende aşkımla msjlaşıyom benim aşkımında 12 ocakdı dogum gunu bende hiçbişey yapamadım hiçbi istedigim olmadı herşeyde vardır bi hayır dedik onlar iyi olsunda seneye kutlarız seneye parti yapcam zaten ona :) site açmakda güzel bişey ama nasıl yapıcaksın onu domain aldınmı yada hazırda varmı

iyi akşamlar canım, ne var ne yok

sağ olasın canım inşallah, onlar taşımaya üşenmiyorsa bizimki de gitmeye üşenmesin artık, nasılsa alıştı gezmeye ben de 3,5 ay aynı yerde izinsiz sıkılır diyordum beyimizi bir nevi gezdiriyorlar [/QUOTE]

İyim canım ne olsn yaa askerin keyfini yapıyom işte :) pışpışlıyom pofpofluyom zaman geçmiyo başka türlü sen nasılsın
Valla zaman geçer askerinede gide gele :) zaten çarşıyada çıkamıyolar gezsinler daha iyi
Bizimkinin komutanıda çarşı iznini ayda 1 yapmış zaten kalmış şurda 3 ay nasıl bi saçmalıktır anlamadım gitti

İyim canım bende aşkımla msjlaşıyom benim aşkımında 12 ocakdı dogum gunu bende hiçbişey yapamadım hiçbi istedigim olmadı herşeyde vardır bi hayır dedik onlar iyi olsunda seneye kutlarız seneye parti yapcam zaten ona :) site açmakda güzel bişey ama nasıl yapıcaksın onu domain aldınmı yada hazırda varmı[/QUOTE]

ahh canımmm işte ben bu işten hiiiiç mi hiççç anlamıyorummm dolayısıyla domain falan nedir bilmiyorum bi arkadaş yardımcı oluyordu ama hani arkadaşları ha oraya yazmış ha feyse bi farkı yok o yüzden vazgeçicem galiba aslında çok istemiştim kısmet değilmiiş

ahh canımmm işte ben bu işten hiiiiç mi hiççç anlamıyorummm dolayısıyla domain falan nedir bilmiyorum bi arkadaş yardımcı oluyordu ama hani arkadaşları ha oraya yazmış ha feyse bi farkı yok o yüzden vazgeçicem galiba aslında çok istemiştim kısmet değilmiiş[/QUOTE]

Bende eskiden anlardım ne güzel insan yapmaya yapmaya unutuyo kurardık bi site yaa lise biteli baya oldu unuttum bütün programları ama dedigin gibi artık facese yazıyolar :) geldiklerinde telafi ederiz ben geldigi gün bişeyler yapmayı istiyorum kısmet ama ne istediysem olmuyo o yüzden istemiyomuş gibi yapım :)

Beren Saat'in dizisini izleyip geldim kızlar, ama bu bölüm çok saçmaydı o yüzden kanald'ye mail attım çocuk telefonunu kaybediyo evden çaldırmak aklına gelmiyo, ne saçma! ayrıca telefonla birini arayacak madem, ev telefonundan veya yanındaki kişilerden arasın, ay neyse, başka izleyen var mı ki?

bende izledim geldim bu kadının rol yeteneğine hastayım ya

Benide daralttı o dizi bu bölümü bende begenmedim ama kadın rezil oldu o güzeldi :) dizilerinde tadı kaçtııı artıkınnnnn

Benide daralttı o dizi bu bölümü bende begenmedim ama kadın rezil oldu o güzeldi :) dizilerinde tadı kaçtııı artıkınnnnn
ayy aynen bu sezon huzur sokağına başladım bıraktım, kayıp şehir sıkıcılaştı, eh bi yalan dünya güldürüyor gibi bir şey, intikamdan umudum vardı bu bölüm ona da sinir oldum

ayy aynen bu sezon huzur sokağına başladım bıraktım, kayıp şehir sıkıcılaştı, eh bi yalan dünya güldürüyor gibi bir şey, intikamdan umudum vardı bu bölüm ona da sinir oldum

eskiden kaçırmadan izlediğim diziler vardı aşkı memnu gibi şimdi hepsi tırt :) tek takip ettiğim program ben bilmem eşim bilir :)

Ben hiç takip edemiyorum ya dizileri küçük bi yegenim var saolsun akşama kadar çizgifilm izliyo uyuyana kadar tv ona çalışıyo arada evine gidiyoda kumandayı elime alıyorum :)

yok bi o sıkmıyor beni bu aralar nişanlım gelince ona katılmayı çok istiyoruzz :) geçen bizim arkadaşlar yarıştı arabayı alıp geldiler :)

hayırlı olsun arkadaşlarınıza :) darısı başınıza diyelim, katılırsanız sayfaya yazarsınız izleriz

Ben hiç takip edemiyorum ya dizileri küçük bi yegenim var saolsun akşama kadar çizgifilm izliyo uyuyana kadar tv ona çalışıyo arada evine gidiyoda kumandayı elime alıyorum :)
aa Allah bağışlasın ah bu çocuklar... ay ben bugün mutfağa girdim ya, işte yaptığım kurabiyeden kaçamak yaptım resmen :18:

yaa aynen canım, ben eşim bilirin de sadece topuklu ayakkabılarını izliyorum, beni o da sıktı

O yarışmayı bende seviyodum bitane kadın saçma sapan kelimeler söylemişti eşina hatırlıyomusunuz bilmiyorum ondan sonra izlemedim bizim insanımız gerçekten çok tuhaf hırsla ahlakı bile birbirine karıştırıyo

aa Allah bağışlasın ah bu çocuklar... ay ben bugün mutfağa girdim ya, işte yaptığım kurabiyeden kaçamak yaptım resmen :18:[/QUOTE]

OoO Kurabiyemi aman diyetmi yapıyodun ki boşver ya tadına bakmadan olurmu göz hakkı :) bende bugün izinliydim yegenime yaş pasta yaptım her hafta izinli günümde dogum günü yapıyoruz cocuga çok yaşlandı askere göndercem onu eniştesiyle yapsın gelsin :)

çok haklısın, kadınların eşlerine saygı duymadıklarını gördüm ben de çoğu zaman orada, adamı yerin dibine sokuyo, adam da gidiyo arabanın arkasına saklanıyo bazen diyorum ki, sonradan o programı izleyince adamların gözü açılır da inşallah fark ederler gerçekleri...

ee şeeyyy canım spor yapıyorum, o kesin de diyeti bilmiyorum yapıp yapmama arasında gidip geliyorum galiba ay ellerine sağlııkk, ne şanslıymış oyy erkek miii, bugünlerde erkek çocuklar bile bana ay ilerde askerlik yapacak diye düşündürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…