349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aynen yaa Türk kültürüne uygun degil o program sevmedik biz rajona ters :):)
Yegenim erkek ya 3 yaşında göndermem onu ben askere yaa :) zaten ben gitmem askere diyo gel askerle konuş diyorum naber asker diyo büyümüşte küçülmüş şimdiki çocuklar yaa çok dilliler maşallah

oyy maşallah ona sunucunun belden aşağı espirileri, bir de geçen gün bir kadın kocasına beni başkasıyla hayal et demiş gaza gelmesi için, rtükten acayip bi mebla ceza yemiş Kanal D

kızlar benimkinin yarın veda gecesi varmış askeriyede.bilecik söğütte.dağtıma gidecekler son günleri diye veda gecesi düzenlenmiş eğlence amaçlı herhalde.nasıl bir şeydir ki bu askerlerin veda gecesiii???

oyy maşallah ona sunucunun belden aşağı espirileri, bir de geçen gün bir kadın kocasına beni başkasıyla hayal et demiş gaza gelmesi için, rtükten acayip bi mebla ceza yemiş Kanal D

iyi olmuş o kadına çok sinirlenmiştim nasıl bişeydir o ya adamda sanki sakinleştirici içmiş kadın ne dio adam hala yarışıyo :)

askerım aradı dedımkı benden habersız ınternette ne ısın var senın hee :) tabı kızmadım tek bı pc 10 adam gırdık ben resımlerımı paylastım yarım saat takıldım cıktım basımda bı suru adam senıınle konusmak ıstemedım bıde arasam ankosor sırası beklıycem uzerıne gıremıycektın dedı. bende moralını bozmamak ıcın gır sevgılım dagıt kafanı yoksa ben dagıtıcam o kafanı dedım :)

hahaha iyi demişsin canım.doğru diodur kız inan bence
bide ona sorsana askeriyede veda gecesi nasıl oluyor

hahaha iyi demişsin canım.doğru diodur kız inan bence
bide ona sorsana askeriyede veda gecesi nasıl oluyor

kız onlardakı veda gecesı nasıl olacakkı zaten 9 dedımmı yatıyolar alkol yok zaten ne yapabılırlerkı acemıden sonra bızımkının vedası falan olmadı ama sorarım tatlımm :)

kız onlardakı veda gecesı nasıl olacakkı zaten 9 dedımmı yatıyolar alkol yok zaten ne yapabılırlerkı acemıden sonra bızımkının vedası falan olmadı ama sorarım tatlımm :)

kız ben bi int sitesinde okumuştum dansöz mansöz bayaa eğlenceli geçmş yani.tabi sadece uzaktan bakıolar dansöze
ama yoktur bencede ya o kdr.erkek erkeğe müzikli bi ortamdır.iyide olur ama moral olur onlarada sevindim aslında öyle bişey yaptıklarına.bide benimki aniden gtti askere 2gün içinde.2 gün öncesinde gideceğini ble bilmiyordu çok ani oldu ama iyi de oldu :)) asker düğünü falanda olmadı ii ii eğlensinler yarın akşam bari

yanı hıc sanmam dansoz falan olsun korkutma kendını bızımkının haberı vardı bızde asker eglencesı yapmadık ıstemedı.. Kafasını rahatlatır bosver erkek erkege eglenırler otesı olmaz hıc sanmam

bencede canım katılıyorum olmaması gerekio yani akıllı olsunlar uslu uslu vatani görevlerini yapıp gelsinler..

yok annem ya nısanlı bıle degılız :)

sizde bizden desene :) inşallah gelince sonsuza dek kavuşuruz askerlerimize.allahın izniyle düğün tarihlerimizide bildirirz birbrmze
bizde 7 yıldır sevgiliyiz bi engel askerlikti önümüzde.gelince artk bu 7 yılın hakkını veririz herhalde o gelene kdr 8 yıl olcak gerçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…