çok haklısın, kadınların eşlerine saygı duymadıklarını gördüm ben de çoğu zaman orada, adamı yerin dibine sokuyo, adam da gidiyo arabanın arkasına saklanıyobazen diyorum ki, sonradan o programı izleyince adamların gözü açılır da inşallah fark ederler gerçekleri...
ee şeeyyy canım spor yapıyorum, o kesin de diyeti bilmiyorum yapıp yapmama arasında gidip geliyorum galibaay ellerine sağlııkk, ne şanslıymış oyy erkek miii, bugünlerde erkek çocuklar bile bana ay ilerde askerlik yapacak diye düşündürüyo
oyy maşallah onaAynen yaa Türk kültürüne uygun degil o program sevmedik biz rajona ters :):)
Yegenim erkek ya 3 yaşında göndermem onu ben askere yaa :) zaten ben gitmem askere diyo gel askerle konuş diyorum naber asker diyo büyümüşte küçülmüş şimdiki çocuklar yaa çok dilliler maşallah
oyy maşallah onasunucunun belden aşağı espirileri, bir de geçen gün bir kadın kocasına beni başkasıyla hayal et demiş gaza gelmesi için, rtükten acayip bi mebla ceza yemiş Kanal D
askerım aradı dedımkı benden habersız ınternette ne ısın var senın hee :) tabı kızmadım tek bı pc 10 adam gırdık ben resımlerımı paylastım yarım saat takıldım cıktım basımda bı suru adam senıınle konusmak ıstemedım bıde arasam ankosor sırası beklıycem uzerıne gıremıycektın dedı. bende moralını bozmamak ıcın gır sevgılım dagıt kafanı yoksa ben dagıtıcam o kafanı dedım :)
hahahaiyi demişsin canım.doğru diodur kız inan bence
bide ona sorsana askeriyede veda gecesi nasıl oluyor
kız onlardakı veda gecesı nasıl olacakkı zaten 9 dedımmı yatıyolar alkol yok zaten ne yapabılırlerkı acemıden sonra bızımkının vedası falan olmadı ama sorarım tatlımm :)
kız ben bi int sitesinde okumuştum dansöz mansöz bayaa eğlenceli geçmş yani.tabi sadece uzaktan bakıolar dansöze
ama yoktur bencede ya o kdr.erkek erkeğe müzikli bi ortamdır.iyide olur ama moral olur onlarada sevindim aslında öyle bişey yaptıklarına.bide benimki aniden gtti askere 2gün içinde.2 gün öncesinde gideceğini ble bilmiyordu çok ani oldu ama iyi de oldu :)) asker düğünü falanda olmadı ii ii eğlensinler yarın akşam bari
yanı hıc sanmam dansoz falan olsun korkutma kendını bızımkının haberı vardı bızde asker eglencesı yapmadık ıstemedı.. Kafasını rahatlatır bosver erkek erkege eglenırler otesı olmaz hıc sanmam
bu gece burası bıraz sessız mı kaldı ne
evet ya senden benden başka kimse yok :/ tablet kullanan var mı acaba?almayı düşünüyorum ne marka önerirsiniz?
hıcbır bılgım yok benım tatlım senın askerın nerede
şuan söğütte canım ama haftaya tunceli ovacığa gidecek usta birliğine.seninki nerede?bide bizim uzun dönem ya
oyy Allah sana sabır versın sagsalım kavusturmayı nasıp etsın ınsallah sonrada dugununu gorelım :) benımkı dıyarbakırda acemı ankaradaydı
amin canım inşallah gelsin planımız o allahın izniyle :) siz evli misiniz?
yok annem ya nısanlı bıle degılız :)
şuan söğütte canım ama haftaya tunceli ovacığa gidecek usta birliğine.seninki nerede?bide bizim uzun dönem ya
yok annem ya nısanlı bıle degılız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?