sizde bizden desene :) inşallah gelince sonsuza dek kavuşuruz askerlerimize.allahın izniyle düğün tarihlerimizide bildirirz birbrmze
bizde 7 yıldır sevgiliyiz bi engel askerlikti önümüzde.gelince artk bu 7 yılın hakkını veririz herhalde o gelene kdr 8 yıl olcak gerçi :)
günaydin kizlar...hayirli cumalar .keyfler nasil bakiim
günaydin kizlar...hayirli cumalar .keyfler nasil bakiim
Günaydın canım hayırlı cumalar çok şükür iyiz sen nasılsın
gunaydın tatlım hayırlı cumalar.vala ıyıyık dıyek ıyı olalım :)
kac haftadir foruma bakamiyorudm bayabiseyler kaynatmissiniz
iyi olmaniza sevindim.vallahi sükür bende iyi diyim iyi olayim :) ama sevducegumla aram lioni biraz. bazi konularda cok israrci oluyor haliyle bizde bozusuyoruzher aksam arayan adam iki gündür aramadi bu aksamda aramazsa hic aramasin yoksa cok fena fircaliicam
Canım sakin ol ne oldu kötü bir durum yoktur inşallah insan bazen gergin olabiliyor davranışları bu gerginlikler yüüznden olabilir aramaması kızdıgındna değil fırsatı olmadıgındanda olabilir sen şimdi fırçalarsın daha çok bozuşucaksınız bence aradıgında alttan alıp aranızı yumuşatmayı deneyebilirsin tatlım böyle sende üzülüyorsun bakcuma cuma atışmak olmaz hem
Kuzum nekadar süredir berabersiniz? niye sordun diycek olursan bunları zaten konuşmuşsunuzdur diye düşündüm bu zaamana kadar :26: askerde sanırım kıskanıyor sahipleniyor seni bu yüzden merak etti eski durumları sen burda teksinya birşeymi olur rahatsız eden falan onlardan şüphelenebilir askerde konuşulmaması gerekir böyle konuların haklısın insan az bir zamanda eski olaylardan bahsetmek istemez okadar merak edilen şey varkencok fevri davarnislarim olabiliyor bazen ama napiim elimde diil
tatlim konu ne biliyormusun, eski sevgilim kim mis adi neymis yasi kacmis nerde yasiyormus vs cok detaya girmek istio .bide ben onun eski sevgilisini sormuyorum diye bana catio , nasil olurda merak etmezmisim.bi akil verin kizlar .ben eskileri degerli gördügüm vakti öyle bos seyler konusarak gecirmek istemiyorum. zamani gelince elbet konusulur diyorum bu sefer o puf dior neymis ben birseyimi anlatmiyormusum .
günaydın kıslarr..nasılsınz bakym?
Kuzum nekadar süredir berabersiniz? niye sordun diycek olursan bunları zaten konuşmuşsunuzdur diye düşündüm bu zaamana kadar :26: askerde sanırım kıskanıyor sahipleniyor seni bu yüzden merak etti eski durumları sen burda teksinya birşeymi olur rahatsız eden falan onlardan şüphelenebilir askerde konuşulmaması gerekir böyle konuların haklısın insan az bir zamanda eski olaylardan bahsetmek istemez okadar merak edilen şey varkensende sor eski sevgiliyi diycemde enteresan erkekler bahsetmek istemez genelde eski sevgililerinden herşeyi ortada konuşmak istiyor sanırım yerini belirleyememiş işte sinirlenme sende sen önemlisin şuan seninleysem onları bir önemi yok ben seni merak ediyorum o konuları konuşucak çok zamanımız var gibi şeylerden bahset belki anlar anlamazsa konuşucaksın anlatta rahatlasın içi askerinin napıcaksın :97:
canim 9aydir beraberiz ama,bu zamani mi buldu soracak anlamadim ki.psikolojisi bozulmus galiba onun orda
Tünaydınlar canımKizlarrr cift hanelere ne kalmiiiissss amaniiinnnn ben hayal mi goruyorummmm :-D herkerse hayirlii cumalarr hersey gonlunuzce olsun =)
slm kızlar bir haftayı daha devirmek üzereyiz derken koskoca ocak ayını devirdikkkkşubatta 28 gün olduğundan çabucacık geçicek diye ümit ediyoruz. mart ayındada kısada olsa ara görüşme ayarladıkmı sevdiceklerimizle bitti sayılır gerisi geliverir allahın izniyle.
kızlar şunu anladımki askerde neye sinirlenirle sinirlennsinler hiç bişeyi takmamak lazım çok komik akıllarına herşey geliyor boşluktan hiç canınızı üzmeyin geçici hepsi. dün benimkinin uykusu var ama yatamıyor çünkü nöbeti varmış benle telefonda konuşuyor bayılıcak artık konuşurkennasıl huysuz nasıl konuşuyor anlatamam size ya git kapat telefonu uyumasanda dinlen madem konuşmıycan ne açıktutuyosun telefonu boşuna yazıyor akşam oyle bir kızdım ama şimdi gülüyorum çocuk gibi ya yerim onu ben üzülmeye gerek yok bırakın sinirlensinler kızsınlar ne yapıcaklar başka
cok fevri davarnislarim olabiliyor bazen ama napiim elimde diil
tatlim konu ne biliyormusun, eski sevgilim kim mis adi neymis yasi kacmis nerde yasiyormus vs cok detaya girmek istio .bide ben onun eski sevgilisini sormuyorum diye bana catio , nasil olurda merak etmezmisim.bi akil verin kizlar .ben eskileri degerli gördügüm vakti öyle bos seyler konusarak gecirmek istemiyorum. zamani gelince elbet konusulur diyorum bu sefer o puf dior neymis ben birseyimi anlatmiyormusum .
sana da hayırlı cumalar canımKizlarrr cift hanelere ne kalmiiiissss amaniiinnnn ben hayal mi goruyorummmm :-D herkerse hayirlii cumalarr hersey gonlunuzce olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?