349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

maşallah allah daım etsın canım.daha uzun yıllar da bırlıkte olun :)

Günaydın arkadaşlar şafağımız 104
Çift hanelere son 5
PLakalara son 24

Hayırlı cumalara arkadaşlar hayırlarada vesile olsun inşallah

Günaydınlarr hayırlı cumalar kızlar :) dün izinliydim giremedim foruma,bakayım neler konuşmussunuz :)

Günaydın canım hayırlı cumalar çok şükür iyiz sen nasılsın

gunaydın tatlım hayırlı cumalar.vala ıyıyık dıyek ıyı olalım :)

kac haftadir foruma bakamiyorudm bayabiseyler kaynatmissiniz
iyi olmaniza sevindim.vallahi sükür bende iyi diyim iyi olayim :) ama sevducegumla aram lioni biraz. bazi konularda cok israrci oluyor haliyle bizde bozusuyoruz her aksam arayan adam iki gündür aramadi bu aksamda aramazsa hic aramasin yoksa cok fena fircaliicam

Canım sakin ol ne oldu kötü bir durum yoktur inşallah insan bazen gergin olabiliyor davranışları bu gerginlikler yüüznden olabilir aramaması kızdıgındna değil fırsatı olmadıgındanda olabilir sen şimdi fırçalarsın daha çok bozuşucaksınız bence aradıgında alttan alıp aranızı yumuşatmayı deneyebilirsin tatlım böyle sende üzülüyorsun bak cuma cuma atışmak olmaz hem

cok fevri davarnislarim olabiliyor bazen ama napiim elimde diil
tatlim konu ne biliyormusun, eski sevgilim kim mis adi neymis yasi kacmis nerde yasiyormus vs cok detaya girmek istio .bide ben onun eski sevgilisini sormuyorum diye bana catio , nasil olurda merak etmezmisim.bi akil verin kizlar .ben eskileri degerli gördügüm vakti öyle bos seyler konusarak gecirmek istemiyorum. zamani gelince elbet konusulur diyorum bu sefer o puf dior neymis ben birseyimi anlatmiyormusum .

Kuzum nekadar süredir berabersiniz? niye sordun diycek olursan bunları zaten konuşmuşsunuzdur diye düşündüm bu zaamana kadar :26: askerde sanırım kıskanıyor sahipleniyor seni bu yüzden merak etti eski durumları sen burda teksinya birşeymi olur rahatsız eden falan onlardan şüphelenebilir askerde konuşulmaması gerekir böyle konuların haklısın insan az bir zamanda eski olaylardan bahsetmek istemez okadar merak edilen şey varkensende sor eski sevgiliyi diycemde enteresan erkekler bahsetmek istemez genelde eski sevgililerinden herşeyi ortada konuşmak istiyor sanırım yerini belirleyememiş işte sinirlenme sende sen önemlisin şuan seninleysem onları bir önemi yok ben seni merak ediyorum o konuları konuşucak çok zamanımız var gibi şeylerden bahset belki anlar anlamazsa konuşucaksın anlatta rahatlasın içi askerinin napıcaksın :97:
günaydın kıslarr..nasılsınz bakym?

Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın

Canım orda işte psikolojileriyle sanırım yapabiliyorlar bazen bu tarz şeyler sakinligini koru sen yine daha fazla şüphelenir birşeylerden sonra

Kizlarrr cift hanelere ne kalmiiiissss amaniiinnnn ben hayal mi goruyorummmm :-D herkerse hayirlii cumalarr hersey gonlunuzce olsun =)

slm kızlar bir haftayı daha devirmek üzereyiz derken koskoca ocak ayını devirdikkkk şubatta 28 gün olduğundan çabucacık geçicek diye ümit ediyoruz. mart ayındada kısada olsa ara görüşme ayarladıkmı sevdiceklerimizle bitti sayılır gerisi geliverir allahın izniyle.

kızlar şunu anladımki askerde neye sinirlenirle sinirlennsinler hiç bişeyi takmamak lazım çok komik akıllarına herşey geliyor boşluktan hiç canınızı üzmeyin geçici hepsi. dün benimkinin uykusu var ama yatamıyor çünkü nöbeti varmış benle telefonda konuşuyor bayılıcak artık konuşurken nasıl huysuz nasıl konuşuyor anlatamam size ya git kapat telefonu uyumasanda dinlen madem konuşmıycan ne açıktutuyosun telefonu boşuna yazıyor akşam oyle bir kızdım ama şimdi gülüyorum çocuk gibi ya yerim onu ben üzülmeye gerek yok bırakın sinirlensinler kızsınlar ne yapıcaklar başka

Kizlarrr cift hanelere ne kalmiiiissss amaniiinnnn ben hayal mi goruyorummmm :-D herkerse hayirlii cumalarr hersey gonlunuzce olsun =)
Tünaydınlar canım son 5 gün Amin cümlemizin inşallah

Canım ilk 1 ay geçtiya sonrası geçiçek gibi geliyor son 1 ay sıkıştırabilir biraz ama günler uzuycak ve kavuşmak için sabırsızlanıcagımız için :18: aman onları düşünmek yok şimdi şubata odaklanalım bugün biri kaldı bunun gibi 27 gün sonlarına doğruda gelsin plakalar aynen dediğin gibi canımcım hiç kızmaya darılmaya sinirlenmeye gerek yok hepsi öyle çocuk gibiler nazlı bebekler sanki kıyamıyorum insan ya napsınlar zor gerçekten yaşadıkları sabrediyorlar güzel günlerimiz için

canım ben geçmişten bahsetmeyi doğru bulmuyorum, neden dersen; anlattırıyorlar, sonra da kıskançlık krizine giriyorlar... ... o yüzden şunu demekten yanayım, önemli olan şu anda ne yaşadığımız ve geleceğimizle ilgili planlarımız, geçmişe mazi derler bebeğm anlamsız bi muhabbet, niye açarlar bilmem ne yani neyi merak ediyosun? eğer seni etkileyen yaşadığın çok büyük bir olay ve şuanda erkek arkadaşının bilmesi gereken bir durum varsa tabi ki anlatırsın, ama birileriyle görüştün (herkes gibi) anlaşamadın bitti eeeee ne yani

sana da hayırlı cumalar canım aynen işte dediğimiz gibi Ocak bitti oh beee, aralık daha zor geçmişti ocak hızlı geldi, şubatı salla, mart ayını seviyorum nisanda zaten işimiz çok olur, onların gelişine hazırlık yaparıııızz, söz-nişan-kına-düğün hazırlıkları hızlanır vs hiçbişey almasam da nisanda baharın tadını çıkarcam (inşallah) ohh misss ay şu askerlik bitiyo mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…