349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hayırlı cumalar canım nasılsın? Keyifler yerindedir inşallah, Şubat güzel başladı çok şükür bu kış da böyle geçiyor bir dahaki kışı herkes sevdikleriyle geçirir inşallah

hakikaten kızlar saçma sapan şeylere takılıp kalıyolar.Bizde dün konuşuyoruz sesi başı gitmiş uykusuzluktan yat dinlen bak yorgunsun belli diyorum sessiz konuşuyorrum ondan diyo Ben ısrar edince kardeşin geldi diye beni başındanmı atmaya kalkıyosun dedi kardeşimde öğretmen yarı yıl tatili için geldi

Hayırlı cumalar canım nasılsın? Keyifler yerindedir inşallah, Şubat güzel başladı çok şükür bu kış da böyle geçiyor bir dahaki kışı herkes sevdikleriyle geçirir inşallah

İyim çok şükür kuzum sen nasılsın? şubat iyi başladı bu hızlada bitiriveririz inşallah rabbim sıkıntı vermesin hiçbir askerimize yüzlerimizde hep gülsün inşallah

aslında daha var ama insana azaldığını görmek bile yetiyor be canım. sağlıkları yerinde olsunda gerisi teferruat. sabır bundan böyle bizim işimiz

inşallah canım amin. bu kış yokluklarında buz tutan yüreğimizi seneye onlar sarıp sarmalayıp sevgileriyle ısıtıcaklar

anammm yandık artık bunlar gelene kadar. yeğenim geliyor yanıma bağrınıyor biz telde konuşurken ona bile sinirleniyor göndersene yanından rahat konuşalım diye. ayy yazarken bile kendi kendime gülüyorum

Selam kızlarrr nasılsınız?
Şubay ayına merhaba dedik Allahın izniyle....
Şubat sankimmm hızlı geçecek gibi...
Hayırlı şekilde bitirelim Şubat ayımızıda sonra geriyee kalsın 77 gün inşaallahhhh....
sonra o 77 günde de özgürlüğümüzün tadını çıkaralımm

anammm yandık artık bunlar gelene kadar. yeğenim geliyor yanıma bağrınıyor biz telde konuşurken ona bile sinirleniyor göndersene yanından rahat konuşalım diye. ayy yazarken bile kendi kendime gülüyorum [/QUOTE]

gülüp geçiyoruz artık başka çare yok ne tatlı oluyolar haaageçiyor kızlar günler geçiyor şubata başladık bile içim kıpır kıpır

Guzel asker yarenleriii sizi cok ozledm sureklı takıp edıyrm okuyrm ama fırsatım olmuyo yazamıyrm kaderdaslarım ıyıkı varsınız:) yedek subay sıtesınde 103 gun kaldı bunu gormekten cok mutlu oluyrmmm:) canlarım bol bol sevdıklerınızle konustugunuz mutlu guzel gun gecırmemız duasıyla:) bu arada mendılı ısledm kıtaplar gnderdım sevdıcegıme mektupta yazdım bakalım hafta sonu alınca ne hıssetcek:))

Kızlar hayırlı cumalar ayy ben cok utandım bugun benım askerıme 3.mektubum gıttı sabah onunda bana 3.mektubu geldii :) Bız cok konusamıyoruz boyle karsılıklı yazısıyoruz cok heyecanlı oluyo bır tuhaf oldum hadı ben atıyorumda onunda her mektubuma cvp atması cok sevındırık ettı benı DD

kızlar az önce sevdiğimle konuştum -dün aramamıştı- ayy çok mutlu oldum yaa. arkadaşlarıyla ilişkisini merak ediyordum pek samimi olduğu kimse yok sanıyordum meğerse bizimkiler kaynatıyormuşş telefondan duyuyorum arkadaşları geliyor şakalaşıyorlar gülüyorlar eğleniyorlar falan onu mutlu görünce o kadar mutlu oldum kii hmm birde bugün temizlik günü diyor ki sivilde ne yatak yaparım ne de temizliğe dair bişi asla diyor kıyamam kuzum benimmm

sizlerde ne var ne yok bakalımm?

Bende arada giriyorum kimsecikler yok silkelenin kızlar kendimize gelelim öhü öhü

haftanın yorgunluğu çoktu herhalde herkese bendede yarın çalışmıycak olmanın verdiği bir coşku var allah nasip ederse pazar günüde çarımız var yaparız bir görüntülü konuşma yüzünü gördümmü açar çiçekler gönlümde :)))

orda iyi vakit geçirmeleri sohbet edebilecekleri birilerini bulmaları çok önemli akılları bizdede olsa muhabbet yinede keyiflendirir onları. ben henüz bugün telefonlaşamadım aşkımla akşama arar diye düşünüyorum nazlı sevgilim benim küsmüş olabilir dün akşamdan bana :))) uykusuz huysuzlaşınca bende kapatalım dedim teli onun küsüşlerine kurban olurum ben dayanamaz arar akşama

çok sevindim canım bende onun öyle neşeli olduğunu görünce dayanamaz tabi arar akşama kuzum merak etme sen sizde tel yokmu canım msjlaşmıyor musunuz?

Bir türlü size bakamadım.bugün öldüm bittim resmen.kızım bir dakika oturmadı,bu saate kadar ayaktaydıkzaten spordan dolayı her yerim tutulmuş vaziyette şimdi uyudu ama bende hal kalmadı.1 saat sonra spora gideceğim.salona yazılmanın en iyi tarafı bu,mecbur olmasam bugün yan gelip yatardım.şimdi kuzu kuzu gidiyorum.
Ohhh şafak da azalıyor:)

kızlarrr şu an ben dahil 6 kişi topicte neden kimse konuşmuyor neler oldu sizeeeeee napıyorsunuz nasılsınız anlatsanızaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…