Hayırlı cumalar canım nasılsın? Keyifler yerindedir inşallah, Şubat güzel başladı çok şükürbu kış da böyle geçiyor bir dahaki kışı herkes sevdikleriyle geçirir inşallah
Tünaydınlar canımson 5 gün Amin cümlemizin inşallah
Canım ilk 1 ay geçtiya sonrası geçiçek gibi geliyor son 1 ay sıkıştırabilir biraz ama günler uzuycak ve kavuşmak için sabırsızlanıcagımız için :18: aman onları düşünmek yok şimdi şubata odaklanalım bugün biri kaldı bunun gibi 27 gün sonlarına doğruda gelsin plakalaraynen dediğin gibi canımcım hiç kızmaya darılmaya sinirlenmeye gerek yok hepsi öyle çocuk gibiler nazlı bebekler sanki kıyamıyorum insan ya napsınlar zor gerçekten yaşadıkları sabrediyorlar güzel günlerimiz için
Hayırlı cumalar canım nasılsın? Keyifler yerindedir inşallah, Şubat güzel başladı çok şükürbu kış da böyle geçiyor bir dahaki kışı herkes sevdikleriyle geçirir inşallah
hakikaten kızlar saçma sapan şeylere takılıp kalıyolar.Bizde dün konuşuyoruz sesi başı gitmiş uykusuzluktan yat dinlen bak yorgunsun belli diyorum sessiz konuşuyorrum ondan diyoBen ısrar edince kardeşin geldi diye beni başındanmı atmaya kalkıyosun dedi kardeşimde öğretmen yarı yıl tatili için geldi
aslında daha var ama insana azaldığını görmek bile yetiyor be canım.sağlıkları yerinde olsunda gerisi teferruat. sabır bundan böyle bizim işimiz
şşşş sessiz olun çocuk uyuyobu ne kızlarrr sesiniz soluğunuz çıkmıyor.. aaaa
Bende arada giriyorum kimsecikler yok silkelenin kızlar kendimize gelelim öhü öhü
kızlar az önce sevdiğimle konuştum -dün aramamıştı- ayy çok mutlu oldum yaa. arkadaşlarıyla ilişkisini merak ediyordum pek samimi olduğu kimse yok sanıyordum meğerse bizimkiler kaynatıyormuşştelefondan duyuyorum arkadaşları geliyor şakalaşıyorlar gülüyorlar eğleniyorlar falan onu mutlu görünce o kadar mutlu oldum kii hmm birde bugün temizlik günü diyor ki sivilde ne yatak yaparım ne de temizliğe dair bişi asla diyor kıyamam kuzum benimmm
sizlerde ne var ne yok bakalımm?
orda iyi vakit geçirmeleri sohbet edebilecekleri birilerini bulmaları çok önemli akılları bizdede olsa muhabbet yinede keyiflendirir onları. ben henüz bugün telefonlaşamadım aşkımla akşama arar diye düşünüyorum nazlı sevgilim benim küsmüş olabilir dün akşamdan bana :)))uykusuz huysuzlaşınca bende kapatalım dedim teli onun küsüşlerine kurban olurum ben dayanamaz arar akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?