349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

oyhh olsun ama eminim yogunluğu bile güzeldir tabi güzel mi değil mi siz bilirsiniz davulun sesi bana güzel geliyor olabilir bende hayatımda ilk defa diyet yapmayı aklımdan geçirdim ama çok uzun sürmedii

Kızlar biz şimdi özlem çekiyoruz ya,son bir kaç hafta kala gelmelerine üzülecekmişiztabi evli olanlar için söylüyorum.
. Ne yalan söyleyim ben rahata alıştım,ütü,çamaşır vs...derdim yokkızım desen,evde beraberken bana sarıyordu.şimdi herkesle vakit geçiriyor,ben de kendime vakit ayırabiliyorum.düşünün buraya yorum yazabiliyorumevimdeyken koşturmaktan kafamı kaldıramıyordum.eşimin hasreti olmasa bu ayar iyi

çok sevindim canım bende onun öyle neşeli olduğunu görünce dayanamaz tabi arar akşama kuzum merak etme sen sizde tel yokmu canım msjlaşmıyor musunuz?

var canım var msjlaşıyoruz ama genelde akşamları gündüz üstünde taşımıyor rdmde arkadaşına emanet ediyor. yakalanırsa sıkıntı olur zaten nöbette uyuyakaldığı için gözler üstünde taşıma dedim yanında hele h.sonları elinden düşürmüyor adam hiç sevmezdi msjı falan şimdi şair oldu başıma çatır çatır msj atıyor bana

çivi çiviyi söker tatlım git tabikide eğer plates dersi varsa alete çok yüklenme platese gir çok iyi geliyor ağrılara hem sor yapar hem dinlenirsin bence

:))))))) çok alemsin pikolata :)))))

oyhh olsun ama eminim yogunluğu bile güzeldir tabi güzel mi değil mi siz bilirsiniz davulun sesi bana güzel geliyor olabilir bende hayatımda ilk defa diyet yapmayı aklımdan geçirdim ama çok uzun sürmedii
Kızım tekrar uyandı,gene uyuttumevet dünyanın en güzel duygusu anne olmak.aslında çok da kolay,iç güdüsel olarak ne istediğini vs.anlıyorsun.
Diyet konusunda ben de sen gibiyim.asla boğazımı tutamamhamileliğim süresince 25 kg.almıştım.çok şükür verdim.eşim çok yememden şikayet ediyordu bazen.valla insanın daha da yiyesi geliyor

Keşke benim eşimde tel.taşıyabilse. Hiç değilse mesajlarda güzel şeyler yazar,yüz yüze olsak hayatta söylemezbilseydim çıkarken attığı mesajları bir yere not alırdım,açar açar okurdum

çivi çiviyi söker tatlım git tabikide eğer plates dersi varsa alete çok yüklenme platese gir çok iyi geliyor ağrılara hem sor yapar hem dinlenirsin bence

B fite gidiyorum ama burayı bırakınca evde platese başlıycam.ebrucumla sıkılaşıcam.

İyim çok şükür kuzum sen nasılsın? şubat iyi başladı bu hızlada bitiriveririz inşallah rabbim sıkıntı vermesin hiçbir askerimize yüzlerimizde hep gülsün inşallah
amin canımcım, ben de iyiyim şükürler olsun oh oh geçsin günler ya

inşallah canım amin. bu kış yokluklarında buz tutan yüreğimizi seneye onlar sarıp sarmalayıp sevgileriyle ısıtıcaklar
waaooww çok romantiksin canım

bugün benim de canıma okudu hoca canım

kızlarrr şu an ben dahil 6 kişi topicte neden kimse konuşmuyor neler oldu sizeeeeee napıyorsunuz nasılsınız anlatsanızaa :))
canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsınnnn? ben esra erolu izliyorum ondan önce spora gittim, benim göbeğim niye incelmiyo dedim, hoca da canıma okudu yerlerde yuvarladı PP

canım maşallah sana nasıl verdin kiloları bana da biraz tüyo ver noluuurrrrrrr bana şu an bi 10 kg versem hayli hayli yeter, nütfen pikolatam açıkla sırrını

B fite gidiyorum ama burayı bırakınca evde platese başlıycam.ebrucumla sıkılaşıcam.

anladım canım evet ideal kılona ulaşınca dediğin gibi plates evdede yapılabiliyor çok fazla malzemeyede gerek yok bir tane top bitane minder yetiyor valla. bebişin biraz daha büyüdüğünde yandın ama benim yeğen plates topumu dev futbol topu niyetine kullanıyor

waaooww çok romantiksin canım

teşekkürler canım sende çok içten ve çok tatlısın

ohhh ne güzelll biz ankesörlüye devam arkadaşları ankesörlüyü senin üzerine yapalım falan diyormuş artık ama napıyımmmm ben merak ediyorummm fırsatı oldukça arıyor o da

25 kilo mu verdinn maşallahhhhhhhh

canım iyiyim Allaha şükür sen nasılsınnnn? ben esra erolu izliyorum ondan önce spora gittim, benim göbeğim niye incelmiyo dedim, hoca da canıma okudu yerlerde yuvarladı PP

c

heheh işe yarasında sen yuvarlan canım bende iyim canım sevdiğimin sesiyle daha da iyi oldum

sağ ol canım, bilmukabele

ayy çok güldüm alem bu çocuklar bizim de işaretli ankesörlümüz vardı acemiliğini yaptığı yerde Allah iyilik versin Leydim aynen işe yarasın lütfennnn yaaa :18:

iyim canım çok şükür..bugün yoğun gecti..zamanda aktı çok şükür hemen..pek bakamadm netede

ohhh ne güzelll biz ankesörlüye devam arkadaşları ankesörlüyü senin üzerine yapalım falan diyormuş artık ama napıyımmmm ben merak ediyorummm fırsatı oldukça arıyor o da

hahahhaha benimkinede öyle diyolardı teskereyi ankesörlü başında alıcan diye aslında çok riskli ya tel kullanmak biz bazen pişman oluyoruz yani içeri soktuğumuza allahtan rdm deki arkadaşı ile samimilerde ona emanet ediyor canım.

bu arada ben kaçar hepinizi öptümmmm güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorummmm

ayy çok güldüm alem bu çocuklar bizim de işaretli ankesörlümüz vardı acemiliğini yaptığı yerde Allah iyilik versin Leydim aynen işe yarasın lütfennnn yaaa :18:

napalım amaaaaaa procrastinatem yarar merak etme burcucum biz göze alamıyoruz ya bakalım kısmet sanada iyi hafta sonları canımmm
bende kardeşimle avm ye gidip biraz dolanıcam çok sıkıldım evde gidip hazırlanıyım gece görüşürüz yarenlerrr

Aslında ben de düşünüyorum.hem bebişim spor yapma alışkanlığını erken yaşta kazanmış olur.şimdiden yapıyo kendince bir şeyler

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakiyim gününüz nasıl geçti??
dün yoktum çünkü kuzenime kalmaya gittim bi değişiklik yapiyim dedim saolsun o da foruma girmeme izin vermedi sohbet ediyoruz şurda bırak sayfayı diyo napiyim ama girmezsem eksik hissediyorum artık alıştık çok birbirimize

canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nasıl gidiyor? ben kötüyüm 3 güne 1 konusuyorduk 6 gündür aramıyor.yerinin numarasını da bilmiyorum netten de bulamadım meraktan ölmek üzereyim artık.bir şey olsa haber duyulurdu ama insan korkuyor yaaa.kaç gün oldu.en son cmt görüştük.bgn cuma..o yüzden hiç keyfim yok hiçbir şey yamak istemiyorum buraya da bakıyorum ama yazmıyorum moralim bozuk oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…